Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black&White
addikt
-
Liliom9
tag
Sziasztok!
A 4.12.16-os rom-al javult valamit az akksi használat? Én azért tettem vissza az EMUI2.3-at (B121SP6), mert annak sokkal jobb a fogyasztása.
-
exchanger
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ja én abban a tudatban éltem, hogy van angol nyelvű oldala

-
exchanger
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ennél hivatalosabb oldal nincs? Xda-t én is megtaláltam, de gondoltam csak van valami rendes is
-
Black&White
addikt
válasz
exchanger
üzenetére
Ide kattintva.
Ha esetleg gyorsabb mirror kell szólj, mert van még. -
exchanger
tag
Hol találom meg a Honor 6 -hoz kapcsolódó official romokat, developer romokat, cwm-et satöbbit?
-
-
Pystyke
tag
-
zaskar
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ez már igaz, még egy angol nyelvű manuált is elég nehezen találtam, magyar nyelvű meg nem tudom, létezik-e egyáltalán (na nem mintha gondjaim lennének a kezelésével, de akkor is).
Ennek a HiSuite-nek csak az a verziója jó a Honor 6-hoz, ami a vmall-on van? Máshonnan ne is próbálkozzak a letöltésével? -
Black&White
addikt
Azért, ha már új brandet épít a Huawei, lassan összekaphatná magát support téren.
Itt van ez az L04-es verzió, de a HiHonor oldalán egy árva HiSuite, Manual, vagy Firmware sem érhető el.
A kiegészítőkről nem is beszélve.Amúgy az oroszoknál már elkezdték OTA-n szórni a B114-es frissítést (még mindig EMUI2.3).
[link]
Illetve ma jött egy HiSuite update is PC-re. -
doongoo
addikt
Majd egyszer jó lesz talán fizetésre is. Én pl. addig is vettem egy NFC gyűrűt a teló mellé (ha már a teló NFC képes) és pl. a képernyőzárat azzal oldom fel. Azaz gyűrűvel nem kell bepötyögnöm a PIN-kódot minden egyes alkalommal. Ezen kívül van pár matricám, amiket most épp profilozgatásra állítottam be. Pl. kocsiban a tartóra tettem és automatikusan bekapcsolja a drive módot, megnöveli a képernyő fényerőt és elindítja a navigációt.
-
Ez szerintem jövőállósági kérdés. Az ember a lehetőséget szeretné magánál tudni, hátha tényleg beindul az NFC-s szolgáltatási áradat.
Ezt mondtam két éve is, amikor megvettem a jelenlegi NFC-s telefonomat. A használati alkalmak száma a legkisebb természetes számmal írható le -- ellenben baromi megnyugtató, hogy van!
MaCS
-
exchanger
tag
Nyugi, Angliában se tudod semmire sem használni, mert papíron megy, a valóságban pedig nem. Míg NFC-s kártyával tudsz fizetni rengeteg helyen (buszon hányszor megszopattam magam..), addig a kártyával összekapcsolt NFC-s fizetés 100 ből jó ha 1 helyen működik. Viszont jól tudod csekkolni az NFC-vel hogy mikor jön a busz, feltéve, ha van kirakva ilyen kis NFC-s biszbasz a buszmegállóba
-
sajo13
senior tag
-
zaskar
senior tag
Tudtok olyan helyet, akár EU-ból, kicsit drágábban is, ahonnan viszonylag hamar megjönne egy ilyen fekete tok? Szépek ezek a vékony telefonok, de folyton ki akarnak esni az ember kezéből, nem lehet őket rendesen megfogni. Még nem következett be, de nagy a veszélye, és nem akarnék heteket várni egy tokra.
Gyors összegzés egy nap után: tetszik a telefon, bár hozzá kell szoknom ismét az androidhoz ios után. De nem is ez megy a legnehezebben, hiszen gyors a rendszer, hanem a méretet megszokni 4 col után. Bár 5 colosok között tényleg kompakt, de talán egy 4.5 col körüli ideálisabb lett volna számomra ( itt főleg mint telefonra értem, hogy nagy, netezéshez persze hogy jobb a nagyobb képernyő). Reggel fullra töltött akkuval kezdtem, talán lemegy 50%-ra estére, de hozzá kell tenni, hogy nyomkodtam ma sokat, pl. a céges levelezés rátöltése nem volt rövid idő. Tehát különösebben nem csalódtam benne, de egy tok jó lenne minél hamarabb, hogy egy kicsit jobb fogás essen rajta... -
Pystyke
tag
Én is így voltam vele...
Telenor z3c, vagy független honor...
a honor mellett szól a nagy ram, az 5coll-os képernyő,
és az, hogy készülékvásárlás nélkül ugyanaz a díjcsomag
1 500-al olcsóbb lesz havonta, ha csak díjcsomagra írok alá 2 évet...Viszont a honor-ban nincs nfc, csak a dual-sim es kínai verzióban,
bár arra is linkelt be valaki egy 115 000 est...
a t-mobilnál már lehet nfc-vel fizetni... -
MunezXBK
nagyúr
-
exchanger
tag
-
tengo24
tag
Sziasztok!
Jelenleg a Z3 compact és a Honor 6 között vacilálok.
Van olyan aki már használta mindkét telefont?
Fontos lenne a kamera (fénykép) minősége a döntésben. (Mielőtt valaki azzal jönne, hogy vegyek fényképezőt, már van. Nem akarokmindig fényképezőt magamnál tartani.)
Az árat most nem nézem, mert közel egy árban kapnám meg mindkettőt.Melyik lenne a jobb vétel?
-
zaskar
senior tag
válasz
novinyul
üzenetére
Csináltam vagy két fotót, nem olyan rossz az. Viszont most újra feljött egy dolog, amit a Defy- nél sem értettem. Ha az iphone-ra rámásoltam egy zenei albumot, akkor az a számokat normális, eredeti sorrendben játszotta le, ahogyan az albumban szerepelnek. Itt viszont összevissza történik a lejátszás. Miért?
-
zaskar
senior tag
Na én is megvettem az edigitalban közel 4 év iOS használat után (i4, i5). Szerettem volna kicsit nagyobb kijelzőt, de az i6-ra már sajnáltam a pénzt. Egy Defy volt az utolsó droidom, de ez attól már sokkal jobbnak tűnik...:-)
-
zaskar
senior tag
Sziaztok! Aki edigital-os készüléket használ, meg tudná mondani, hogy van- benne 800-as LTE sáv is? Annyit találtam a neten, hogy csak a H60-L04 jelzésű készülékekben van. Köszönöm.
-
Garadow
csendes tag
-
Skynet258
veterán
Az jobban pörög, meg jó lenne egy topikba gyűlni, hogy ne 3 helyet kelljen nézegetni a tulajoknak...

-
Elar
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Őőő. várj. Ezt most nem értem. Ez is Honor 6 topic, az is....
Mi a különbség? -
Amiens
tag
Hali-gali!
1. Azt tudom mondani, mint az előtted szóló.
2-3. Nekem is ribanckodott az első pár napban! Se fej, amit leütnék, se értesítés. Semmi...
Aztán pár ki-bekapcsolás, illetve nap után tökéletesen működik, ahogyan most is.
(Gondolom próbáltad a Messengeren belül bekapcsolni a 'Chat-fejek' opciót...
) -
Éne
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ezt már megtaláltam, ennek ellenére is rakoncátlankodik.

Köszönöm!
Oda is ellátogatok. -
Éne
tag
Sziasztok!
Lassan 1 hete boldog tulaja vagyok én is egy L02-nek. Felmerült néhány probléma. Nem a telefonnal, velem kapcsolatban.
1. Tökéletesen kapcsolódik a telefon a megtalált Wi-Fi hálózat(ok)hoz, de egy idő után lekapcsolódik, ha nem használom a telefont (képernyő lekapcsolása után percekkel). Hol lehet beállítani, hogy folyamatos kapcsolat legyen?
2. Facebook settings fül megakasztja teljesen a programot. Csak egy üres, fehér oldal jelenik meg, és a problémát csak a kényszerített leállítás oldja meg. A telefon nem fagy meg, de a face nem hajlandó kommunikálni, csak a fehér settings oldalt látom.
3. face messenger chat-fej eltűnik. Nem tudom rögzíteni.
Próbálkoztam mindenféle beállítással a problémákkal kapcsolatban, de meghaladta mindegyik a képességeimet.
-
monti0222w
addikt
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Köszönőm
már nézem is! 
-
Pystyke
tag
Csak én vagyok béna, vagy
Tényleg marha könnyű a fogó kéz ujjával kitakarni a hátlapi kamerát? -
danielgalaxy
aktív tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Valahol a közepe fele lesz több másik link között. Sőt, egy témagyűjtemény is ott van:
mobilarena.hu/tema/re_bemutatkozott_az_honor_6/hsz_451-500.html
-
bazsika89
tag
Sziasztok, nagyon dicsértétek a fülest, legalábbis volt pár komment.
Kipróbáltam egyet, de nekem eléggé hiányzik a basszus. Csak az adott darabbal volt probléma, vagy valójában az annyira nincs benne? A magas és közép szépen szól valóban. -
leves680
újonc
Sziasztok!
Én is büszke tulajdonosa lettem eme remek készüléknek.
Tudnátok-e abban segíteni, hogy hol tudnék gyorsan fekete szilikontokhoz jutni(leginkább a Nillkin tetszik). Vagy nincs-e valakinek eladó.
Előre is köszi.... -
doongoo
addikt
Csak tisztázásként: a legutóbb említett típusok egyike sem okosóra, hanem fitnessz karperec ill. bluetooth headset. Kicsit otthon érzem magam okosóra terén, mert már egy éve pebble használó vagyok és nyomon követem a piacot. Amit a kolléga kérdezett, azt pont nem találtam a speckók közt (azaz, hogy tudjon pulzust mérni).
Lépést számolnak, alvást figyelnek, rezegnek, ha hívás van sőt talán ébresztéskor is rezegnek, a talkbandon ugye beszélni is lehet bluetooth fülesként, de pulzust egyik sem mér (legalábbis én nem találtam erre infót) -
Amiens
tag
Szintén nagy csodálója vagyok ezeknek az okosóráknak!

Karórát már régóta szeretnék vásárolni, de talán így sok muslincát üthetnék egy jókora csapásra.
Az értelmesebb és teszetős külsejű 'csuklóvekker'-ek (sajnos...) is már közelítik a 30e Ft feletti árfolyamot.A telefonnal nagyon nem lőttem mellé!
Ezért is gondolkodom ezeken az okosabb órákon.Nekem még egy HUAWEI TALKBAND B1 is bőven megfelelő lenne.
De a "kevesebb" tudású, fent párszor említett, okosóra is szóba jöhet.

Ti vagytok okosabbak e téren! Előre is köszi a segítséget..., ismét!

-
Skynet258
veterán
Ha nem kell a kijelző, akkor olcsóbban meg tudod venni ezt. Rezgőmotor van benne, alvást figyeli, lépések számát, stb. Ha csak ezekre kell, akkor jó lehet ez is.

-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Van egy jó kis MIUI theme, nekem az van most használatban. Ha minden igaz vagy a P6 vagy a P7 topicban linkelte valaki. Nagyon jó, status bart is változtat, navigációs sáv is más lesz, beállítások menü is.
Telefonról vagyok, valaki keresse meg
-
doongoo
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
Van olyan téma, amiben sötét
-
Elar
senior tag
Lenne egy kérdésem:
Ez jó a telefonhoz? [link]
Gyakorlatilag ezt mire lehet használni?
Nekem fitnesshez kellene vmi ilyesmi pulzusmérőnek. -
Garadow
csendes tag
A navigációs sáv a képernyő ajján levő vezérlőgombok (kezdőképernyő, vissza, alkalmazás váltó). És értelemszerűen minden telefonon megvan, csak van amelyik a képernyőböl foglal el helyet, es van amelyiken közvetlen a kepernyő alatt vannak.
Most rendeltem meg én is egy ilyen készüléket! Csatlakozok a táborba
-
Elar
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Én is erről jövök. A Miniről.

Ma vettem, egyelőre feltettem a töltőre. Meddig hagyjam rajta? Reggelig? Vagy elég ha 100% lesz?
Tényleg a Samu töltőjét szabad használni? -
Pystyke
tag
tudom, hülye kérdés,
de mi az a navigációs sáv?
edigatos telón is van olyan?
és ha igen, akkor miért nem?
-
K.Peti 31
csendes tag
Ilyet veszek karácsonyra magamnak az tuti. XD nekem nagyon tetszik ez a telefon.
-
A.tessz
senior tag
Kétféleképpen is el lehet tüntetni a navigációs sávot. Smart foliával, touch plus menüponton belül, vagy pedig a navigációs sáv menün belülről. (ez csak ideéglenes, egy pici nyil lefelé , és eltünik , ha elő akarod hozni csak a képernyő aljáról fölfelé húzod az ujjad!
Mondjuk ez emui 3 on van.
-
Rambi2
csendes tag
Sziasztok! Én is beléptem a Honor6 tulajok táborába.(H60-L04) Eddig csak egy dolog zavart:a nav. sáv elrejtésének hiánya. Nekem ez segített:http://club.vmall.my/forum.php?mod=viewthread&tid=781
A progi eltávolítása után is megmarad a kis nyíl
Két hete használom teljes megelégedéssel. -
doongoo
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
Full hd-ről sima hd-re menüben tudod állítani: beállítások-képernyőkímélés.
Lehet, hogy megköveztek, de szerintem egyébként alapból hasonlít a miuira a kinézet, kimondott ilyen téma alapból nincs, bár xda-n lehetséges -
Black&White
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
Ez ennél egyszerűbb, lesz olyan amit enged törölni és lesz olyan, amit nem.
Mert rendszeralkalmazás...
Ez Samun is így volt.
De az észrevétel helyes, amit a főképernyőről a kukába dobsz (és nem szól érte), az megy a telóról.Én is S3-ról jövök.
Szerettem, meg minden.De azért ez más színvonal.
-
monti0222w
addikt
Máris vannak kérdéseim, ha a képernyőről bármely ikont a kukába küldőm az végleg törlődik, vagy csak a letöltöttek amit én szedtem le, és a gyáriak meg nem? Hd-ra hol tudom beállítani a képernyőt? A témák között van ami a miui-ra hasonlít?

atessz.eyow: szia S4-m volt előtte és nem bántam meg, sőt, hol is kezdjem a rendszer sebesség honor gyorsabb, nem gyengén, a kijelző szép, mondjuk az amoled után ez másabb, a fényképező szerintem egál, de hozzá kell tennem még nincs meg régóta a honor. Ugyanúgy compact házban van mint az S4 csak a honornak nagyobb aksija, nekem dupla simes mivel kínából lett rendelve. Összességében nálam a honor idáig a nyerő!

-
atessz.eyow
csendes tag
Sziasztok, lehet nem jó helyre írok, de kérdésem lenne.
Egész eddig azon voltam hogy veszek egy Ascend mate 7-et, de most rátaláltam erre, és hatalmas dilemmába vagyok..
Tudnátok pár pozitívumot mondani erről a telfonról? Most egy s3-asom van, ha szeretnétek ahhoz is hasonlítgathatjátok, hogy legyen mihez viszonyítanom
Előre is köszönöm mindenkinek, remélem hamarosan átbillen valamelyik oldalra az a bizonyos kő 
-
Szedált
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Csak megerősíteni tudom, most töltöttem 2 óra nhány percet 8-ról 100%-ra 1 nap 22 óra után. Ebben volt minden, wifi, adatkapcsolat, és hívás is.
-
melodie
tag
Még egy kérdés Urak! Mennyi a teljes feltöltési idö 0-100%-ig?
Előre is köszi... -
melodie
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi...
-
Black&White
addikt
-Ha jól emlékszem, százalékosan csak az eredeti akku ikonnal együtt tudja jelezni.
CWM-ből flashelhető megoldást már láttam, bár ugye ez általában csak egy kis számú réteget érint.
-Még nem érkezett meg, egyelőre csak egy beta EMUI3-as ROM érhető el.Karácsony környékére ígérik a véglegest. -
melodie
tag
Sziasztok Honor Tulajdonosok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a gyári rendszer tartalmazza a százalékos
aksi kijelzést és az EMUI3.0 update megérkezett az edigitalos verziókhoz ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Fire TV stick/box
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Macska topik
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

)