Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pystyke
tag
Béláim, segítsetek!
Edigatos készülék max mekkora memóriakártyát kezel?
Van valami mód szöveg, link stb kivágására-beillesztésére?
(ctlr C, ctlr V) -
Cruzolka
aktív tag
Üdv
Gondolkodom a készülék megvásárlásán, de a topikot olvasgatva lenne pár kérdésem.
Mi a baj az E-digitalnál kapható készülékekkel, vissza kerestem de eddig csak utalásokat találtam frissítés késése, ilyesmi...
Valamilyen típushiba, persze ha van ilyen.
A készülék oldalán végigfutó Fém hatású műanyag nem túlzottan "gagyi" hatást keltő elem?
(Elnézést, ha ezzel bárkit is megsértettem
)
Előre is Thx -
doongoo
addikt
válasz
mediumgecso
üzenetére
Igen, az. Fel tudom hívni magamat is akár
-
danielgalaxy
aktív tag
Üdv!
Tegnap este repülő módban felraktam töltőre a telefont. Reggelre nem érzékelte a SIM kártyát és azóta sem. Se hálózat, se semmi. Másik SIM-et szintén nem vesz be, viszont az enyém működik másik telefonnal.
Van valami szervíz menü, ahol lehet csekkolni a dolgokat? A beállításokban mindent átnéztem, jónak tűnik. Valami ötlet valakinek? -
monti0222w
addikt
Szia egy hónapja van meg, nem akadt nincs lassulás, teszi a dolgát, nek a a Player pro van fent a telon Sound Magic E10 füles combóval és jól szól, persze nem tudom, hogy szólnak a teáltalad megnevezettek, de azt tudom ők sem a csúcsot képviselik! Kihangósítva is hangosnak hallható, basst ne várj az a M7-8- ban hallhatok!
-
Land
veterán
Ki milyen véleménnyel van egy combosabban szóló (pl. LG G2/G3, Galaxy S3, S stb) telefonhoz képest mondjuk Poweramppal jól szól a telefon normális fülessel?
Kamerán javított bármelyik utólag felrakott ROM? Akadás, fagyás, lassulás még mindig nincs pár hét után? -
monti0222w
addikt
válasz
mediumgecso
üzenetére
Akkor írom, mobileman, TeXaSee, Muzik Yunkie, én az utóbbitól vettem, de a többi is megbízható, beszélgetés közben nagyon jól lehet hallani a másik felet, kesztyűs mód van.

-
mediumgecso
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
Még egy kérdés: beszélgetés közben jól hallani a másikat zajos helyen is?? A gyárban nagy a hangzavar...kesztyűs mód van?
Köszönöm Neked és Mindenkinek a választ :-) -
mediumgecso
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
Igen, erre céloztam, már nézelődtem hardveraprón...csak érdekelt hogy akinek van ilyen kitől vette hardveraprón...
A 2 nap egész baráti -
monti0222w
addikt
válasz
mediumgecso
üzenetére
Szia kb. 2 nap az üzemidő, ha nem akarsz te magad a rendeléssel foglalkozni, akkor vannak az aprón emberek akik rendes áron behozzák!

-
mati12
senior tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
Már többször írtam én is mert többször volt már kérdés,annyira duál active,hogy az egyik simről fel lehet hívni a másikat és az ki is csörög.
-
Lugi01
tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
Bár én csak holnap kapom meg a sajátomat, de úgy tudom dual active.

-
HoaryFox
őstag
Na, felfrissítettem a B109SP01 verzióra, de még mindig sz*r néhány ékezetes betű (é, ö, ü, stb.)
valakinek más ötlet?

-
royalka
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
H04-re nincs ilyen rom igaz? Amúgy miért nem váltanál? Én azért nem váltok még mert nem ismerem ezt a rendszert és szeretném kitapasztalni
-
poolzee
tag
H60 L04 edigitalos verzióban kiírja valakinek a rádióadók nevét? (vagy nincs benne RDS?)
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Akinek az NFC-s dual simes Honor 6 van, meg tudná mondani, hogy dual active-e??
Köszönöm -
HoaryFox
őstag
Hát úgy vettem észre, hogy nem csak a
HuaweiHonor-féle zenelejátszóban van ilyen, mert pl. a Google Play Zenében is ez van... =/Beta-teszter meg nem szeretnék lenni. Más ötlet?

-
HoaryFox
őstag
Hello!
Az ékezetes betűk az alapértelmezett zenelejátszóban csak nekem jelennek meg kínai írásjelekként?

Amúgy ha jól vettem észre, még nem is ID3-tag alapján lövi be a zenéket, hanem fájlnév alapján...Valakinek valami ötlet? Esetleg másik zene app ami überf.sza?

-
Tomasek
csendes tag
Sziasztok!
Budapesten nem tudjátok, h hol lehet hozzá tokot kapni? Szilikon tok ill. odalra nyíló s-view cover flip, asztali tartó funkciós tok érdekelne.
-
nimba1
aktív tag
válasz
purcigeorge
üzenetére
Köszönöm szépen, akkor a 109-es romra megy a 3.0 , és vissza is megy a 2.3. Csak a 109 marad.

-
rafis83
tag
válasz
purcigeorge
üzenetére
Nincs mit, tegnap én is ezzel szöszöltem.
-
rafis83
tag
válasz
purcigeorge
üzenetére
Épp akartam mondani, hogy ez lehet a bibi

-
purcigeorge
aktív tag
válasz
purcigeorge
üzenetére
Megvan a hiba. A 3.0-t is három gombos módszerrel akartam felrakni.
-
rafis83
tag
válasz
purcigeorge
üzenetére
Próbáld ki, hogy a 109-es romot felmásolod a telefonodra (dload mappa), és 3 gombos frissítéssel teszed fel ismét (kikapcsolt állapotban mindhárom gombot egyszerre lenyomva tartod).
Miután lefutott már mehet a 3.0-ás zip fájl a dload mappába, és indíthatod a frissítést. -
rafis83
tag
Sziasztok!
L04-es verzióra feltettem az EMUI 3.0 bétát.
Szebb és okosabb lett a telefon, a fülhallgatóm is szebben és erősebben szól, viszont sajnos a recsegés kimenő hívásoknál továbbra is fennáll, bejövőnél továbbra sincs probléma.
Kipróbáltam a service menüben is a teszthívást (Service menu: *#*#2846579159#*#* -->3 ---> 2 ---> START), közepes hangerőnél szépen szólt, viszont magasabb tartományokban erősödött a recsegés.
Reménykedtem, hogy a frissítés megoldja a gondot, de nálam sajnos maradt minden a régiben.
Másnak is fennáll továbbra is ez a hiba aki feltette a bétát, vagy megoldódott? -
rendesadam
tag
Hali!
Gondolkodom telefonváltáson, szimpatikus ez a készülék, végigolvastam itt a két fórumot, lehet hamarosan én is tulaj leszek
-
royalka
őstag
Ma nekem is megjött a telo.
. A doboz már fel volt bontva.
. Lecsekkoltam, nem volt semmi karc a kijelzőn, oldalán, sehol semi jel h használták volna, de fólia se csak a hatulján, amin az útmutató van. Meg a dobozba 2 folia előre-hátra. És a legfurább hogy 109-s soft van rajta.
.
. -
Pystyke
tag
válasz
svgyula
üzenetére
Nekem edigitalos van...
Mondjuk piszkálom is rendesen,
De a másfél nap meg szokott lenni...
Voüt, már hogy kibírta másnap estig...Én használom a mobilnetet is,
Ha már egyszer benne van az előfizetésemben...Engem nem zavar a frissítés késése,
Az előző telóm is verziófrissítés után lett használhatatlan...
Minden tök jól megy rajta, akkor meg minek... -
zaskar
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Jelentem, nekem iphone 5 után mindenképpen üzemidő bajnok. Iphone 5 egy napot bírt nálam, kevés használattal másfelet. Honor 6 ugyanezzel a használattal a 2 nap mindig megvan, sőt kevesebb használattal volt már 3 nap is. Azt hozzáteszem, hogy a nap nagy részében wifin vagyok és nem 4G-n, ill. 22-05 között repülő módban van.
-
svgyula
addikt
válasz
Pityu89
üzenetére
Szia! Hááát ha (?) minden igaz akkor ez egy H60-L02 mivel nem ír NFC-t és azt írja hibásan "dual standby" vagy csak elnézte a fickó az sd kártya helyet sim slot-nak. Ha tisztázod vele akkor talán kiderül. De én a helyedben olyan helyről rendelnék ahol típus szerint is ki tudod választani. Mert ha kell a dual sim és a normális ROM/frissítés akkor nem a 04-es "uniós" verziót veszed.
Más
Érdekes módon nem is nagyon értem a hozzászólások alapján a 04-es miért nem lett ekkora aksival üzemidő bajnok? A dual sim-es verzióknak ahol ugye két rádió rész is folyamatosan üzemel lényegesen gyorsabban kellene merülni mint az egy sim kártyás telóknak. DE lehet az is, hogy minden 1 sim-es telefontulajdonos kétszer annyit nyomkodja mint azok akiknek 2 sim van
Vagy még egy lehetőség, hogy a hüvelyesek beépítettek egy fogyasztót az 1 sim verzióba azért hogy kompenzálják az üzemidőket 
(#1140) coleen
Na ebből kimaradtam
Nekem a mai napomat dobta fel

A lényeg az a frekvencia sávoknál, hogy a telefonod teljesen mindegy mit tud akár csiga-miga frekvenciát! A rendszerre csak egy adott frekvencián tud csatlakozni. Ha azt tudja a telefon lehet pofázni ha nem akkor azt írja ki "a hálózat nem elérhető" A mobilnet-et pedig bit-re mérik nem időre/frekvenciára ha nincs 4G akkor megy 3G-n csak kicsit lassabban.
Az én részemről majd akkor használom ha lesz mobilnet ha bagóért korlátlan elérés lesz. Ahogy azt az "Urak" a csúcsos épületben megígérték
. Persze tudom azoknak azt sem lehet elhinni amit kérdeznek................. -
Pityu89
senior tag
Halihó!
Tinydealről rendelt már valaki ilyen telefont? Vannak tapasztalatok?
-
Elar
senior tag
Én a 108-ast gyűröm és megvárnám a hivatalos EMUI3-at. Nem a bétát. Szerintetek az mikorra várható?
Egyébként a 108 - 109 között van egyáltalán külömbség?
Illetve az Emui 3-ban össze lehet már kapcsolni a telefonban lévő névjegyeimet a Facebookos ismerősökhöz?Most az a zavaró nekem, hogy pl a face messenger iszonyú hangosat szól amikor üzenet jön.
Ezt úgy tudom lehalkítani, hogy közben a "média" hangerőt is leveszem vagyis, ha épp meg akark nézni egy videót akkor megint fel kell hangosítanom.
Erre nincs vmi megoldás?Köszönöm!

-
Elar
senior tag
Sziasztok
Ha valaki keres fekete szilikon tokot - csak szóljon

-
pampika
őstag
válasz
KissRoni
üzenetére
Én végül MuzikJunkie-tól rendeltem (megtalálod aprón), pár forinttal még olcsóbbra is jön ki, mint a vám/áfa garis ali-s eladó és itthon garizza a telefont, ha gond van (rendel hozzá alkatrészt, vagy kiküldi javításra; a lényeg, h nem neked kell a kínaiakkal zöld ágra vergődni).
-
KissRoni
újonc
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy hol lehet most jó áron Dual sim-es honor 6 hoz hozzájutni és mennyibe kerül?
Köszi előre is. -
coleen
aktív tag
Sziasztok,
Amennyiben egy H60-l04 típusú Honor 6-os veszek (elvileg Indiai/International modell), akkor az jár-e nekem vmilyen hátránnyal? Akár a telefon képességeiben, akár egyéb szolgáltatói defektben?
Coleen
-
Lugi01
tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek?
http://www.aliexpress.com/item/Ultra-thin-envelope-QI-wireless-charging-for-huawei-honor-6/2051728789.html -
nimba1
aktív tag
Aki L04- re tett 109 romot, meg emui 3-at, kipróbálná, hogy vissza is megy a régi?
-
elroysk
tag
itt lehet a honor h60-l04 emui3.0 nyilvanos betara jelentkezni: http://goo.gl/40h3VT

-
danielgalaxy
aktív tag
Igen, végül gyári adatok visszaállítása kellett, fogalmam sincs miért. Persze előtte mentettem mindent és nem tartott tovább 20 percnél újra belakni, minden esetre furcsálltam, hogy a többieknek nem volt ilyen gondjuk.
Ja és egy másik dolog... Ez már a visszaállítás után. A magyar nyelv kiválasztása után, a wifi beállításánál hibaüzenetet dobott. "sajnos a beállítások applikáció leállt" vagy valami ilyesmi és visszarakott a nyelv kiválasztásához. Ezen csak úgy tudtam továbblépni, ha kihagytam a WiFi beállítást és csak utólag hajtottam végre, úgy már nem volt gond. -
zaskar
senior tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Tehát nálad nem maradtak meg az adatok? Vagy rosszul értelmeztem ezt az "eddigi adatpartíció nem használható" dolgot? Vagy újraindítás után minden a régi volt, már ami az adatokat illeti?
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
kazsolt
üzenetére
Nem kell hozzá semmi, ha a fent leírt módon frissítesz. Nem kell hozzá root és nem is lesz rootolt, az adataid megmaradnak (bár ez nálam nem így volt, ugyanis emui3-as rom után azt írta ki a teló, rögtön az első képernyőn, hogy az eddigi adatpartíció nem használható és gyári visszaállítás vagy újraindítás volt az opció, de az utóbbi ugyan ide vezet). Minden esetre szerintem megéri frissíteni, a kérdés már csak az, hogy ez után jön-e majd miben további nélkül a végleges OTA.
-
kazsolt
tag
válasz
poolzee
üzenetére
üdv, nem igazán szoktam bütykölni a teló szoftverét, de megtetszett a 3.0 beta. Ehhez nincs szükség rootolásra meg semmi más hókuszpókuszra?
Az, hogy piszkálom számít valamit a garanciába, vagy el tudom rontani pl a telót vele?
Bocsi a buta kérdésekért, de nem teljesen világos
-
danielgalaxy
aktív tag
-
poolzee
tag
válasz
royalka
üzenetére
többek kérésére részletesen leírom ("szájbarágosan") hogy én hogy telepítettem az emui 3.0 bétát edigitalos (rom verzió: H60-L40V100R001C00B109SP01) Honor 6 -ra:
letöltöd innen a 109 romot:
http://consumer.huawei.com/tw/mobile-phones/support/downloads/honor-honor6-tw.htma letöltött fájlt kicsomagolod, lesz benne egy dload mappa.
a letöltött dload mappát felmásolod a telefonra (nekem nincs SD kártyám, így oda nem tudtam)
beállítások-frissítés-helyi frissítésre nyomsz (itt felajánlja majd a frissítést, innen kb. még 2 gombnyomás "tovább")Így fent van a 109 rom.
letöltöd a emui 3.0 bétát innen:
http://club.vmall.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1056a letöltött update.zip-et (nem kell kicsomagolni) mappát felmásolod a telefonra a dload mappába(nekem nincs SD kártyám, így oda nem tudtam)
beállítások-frissítés-helyi frissítésre nyomsz (itt felajánlja majd a frissítést, innen kb. még 2 gombnyomás "tovább")Így fent van az 3.0 béta.
Remélem tudtam segíteni.
-
Skynet258
veterán
válasz
elroysk
üzenetére
Akkor gondolom neked sem az edigitalból van...

Közben sikeresen felraktam a 109-es ROM-ot, majd az EMUI 3-at. Hát megérte, kinézetben is és funkcionálisan is fejlettebb, nem is értem a neten miért olvasgatok olyanokat, hogy hogyan lehet visszatérni a 2.3-asra...

Hiba eddig nincs benne, kinézete jó, de ezt úgyis mindenki át tudja szabni a saját szája íze szerint - én most egy sötétebb témát használok, az alap fekete/fehér, és ezt emelik ki a színes ikonok.
Pár kép, hogy kedvet kapjanak azok is, akik esetleg eddig csak gondolkoztak a frissítésen. Bár hamarosan elvileg jön a végleges is...

-
Pystyke
tag
válasz
Diesel22
üzenetére
Nekem a fehér van...
Mindenki 6-os rágottalmának nézi,
Amit sértődötten ki is kérek magamnak...
Engem inkább a Z3c-re emlékeztet...
De csak azért, mert
Tudomásom szerint a "full size" Z4-nek fém kerete van...
Én imádom...
Se sárgulás, se hanghiba...
egyetlen bajom, hogy nem vezérli a konyhai "Sencor" tv-t
de betanítani se lehet...
hja, meg nem hajlandó belépni a gyaloglo chatjébe... -
elroysk
tag
en is 108sp1-el vettem, aztan frissitettem 109-re a telefon menujebol wipe nelkul majd ezt frissitettem 310 betara szinten wipe nelkul es minden tokeletesen mukodik. uzemido jobb lett es meg az atforditos nemitas is tokeletesen mukodik.

-
royalka
őstag
Mennyi fejlemény. Akkor a frissítés után megszűnt a hívás bug is?
REmélem a héten már én is kézbe veszem. Akkor csak ennyi bug van hogy nincs fordításra némítás... Pff mint egy falat kenyér.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Revolut
- Okos Otthon / Smart Home
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- DJI topic
- Arch Linux
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

. A doboz már fel volt bontva.