Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
Valaki próbálta már az MHL funkcionalitását? Jó lenne pl. telefont TV-re rákötve netezni, filmet nézni, stb. hogy ne a lapost kelljen hurcolászni

Egyáltalán milyen kábel kéne? microUSB-HDMI vagy microHDMI-HDMI?
Valaki homályosítson fel!

-
dullsa
csendes tag
Sziasztok. Valaki vásárolt már aboltom.com ról? Megbízható. Jelenleg csak ott találtam H60-L12 est.
-
Elar
senior tag
Ugye volt arról szó, h ha be van kapcsolva a 4G, akkor dobálja a hálózatot?
-
sebci11
csendes tag
Na most frissitettem B370-re.Eddig nagyon tetszik az EMUI3!!!!

-
doongoo
addikt
1 db Touch plus fólia eladó a legtöbbet ajánlónak :-) privátban
-
Elar
senior tag
Megérkezett az Emui 3.0
Így elsőre nem tetszik. Ikonok is megváltoztak azok sem tetszenek
Vagy csak öregszem
Arra van valami app ami kezeli, hogy össze tudja kapcsolni az eszközön lévő névjegyeimet a facebookos kapcsolatokkal? Mint pl a Samu 3-ban
-
chabusch
tag
Érdekes hibát találtam a telefonomom, amin egyébként B114 fut: ha egy kontakthoz saját csengőhangot rendelek, és ez a kontakt hív, az általános csengőhang szól. A kontakt saját csengőhangja egyáltalán nem működik. Factory reset után sem. Találkozott már valaki ezzel a hibával?
-
Pickit3
aktív tag
Én még két hónapja nem 3.0 kaptam(értelem szerűen) és most tettem fel a b370 romot és azon sincs navi rejtő, viszont van értesítés "lehúzó" nyilacska. Szóval hol kel lennie a navi rejtőnek? Átnéztem majdnem mindent de nem találtam sehol.
Szerk: Mármint a navi rejtőt hol lehet beállítani hogy legyen?
Más:
B114re raktam rá a b370et helyi frissítéssel majd most este 3 gombossal. Mindenképp ajánlom a 3 gombos telepítés mindenkinek. Sokkal jobb így tisztán minthogy összevissza akadjon a régi rendszerrel. Csak még szoknom kell, mint anno a 2.3-at. -
Garadow
csendes tag
Emui 3.0-ban benne van alapból az a funkció amivel a navigációs sávot el tudom rejteni a kis nyilacskával? Vagy jöhet az Activity Launcher? Illetve ha benne van a 3.0-ba akkor az összesbe? Az edigitől rendelt telókba is amelyekre már felpakolták a 3.0-át?
-
Smithy87
senior tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Teljesen igazad van. Az autofocus miatt lehet hallani "zörgést". Ha kocogtatom a hátulját az enyém is zörög. Nagyon jól mondtad az okozza. Aki ezzel nem bír megbarátkozni az hmm... sajna
Akinek nem zörög az meg vagy iszonyat szerencsés vagy döglött az autofocus annka zörögnie kell. A felépítésőbl adódóan. 
-
Pityu89
senior tag
Távirányító alkalmazás másnál is leáll, ha klímát akar programozni?
-
Land
veterán
Ha valaki Pesten ma délután ráérne, megkukkantanám a telefont pár percet nyomkodva. Cserébe egy G3-at megnézhet az illető.

-
Skynet258
veterán
válasz
royalka
üzenetére
Én lementettem mindent, gyárira visszatoltam... és most sincs.
Szóval emiatt ne csináld meg szerintem. De a mentésből visszarakás működik szépen. 
Na most akkor tisztázzuk ezt a kamera zörgés dolgot.

A lencsetagok közt van ami mozgó, az, ha például megkocogtatjuk a készülék hátlapját, ad egyfajta hangot. Kipróbálhatja bárki, bekapcsolt kameránál amíg nem talál fókuszt, meg kell ütögetni picit ujjal a hátlapot, és lehet is hallani. Aztán ha kilépünk a kamera alkalmazásból, vagy megvan a fókusz (fixálódnak a lencsetagok), akkor sokkal kevésbé lehet hallani. Ez normális.
Viszont az, hogy valaki leteszi az asztalra, és akkor elkezd valami zörögni... na az nem normális. Sem ennél a készüléknél, sem másiknál. 50 fajta készülék minimum járt már a kezeim között, és asztalra letevésnél egyik sem zörgött.
-
royalka
őstag
Kicsit vissza tekeredve a "zárjuk be az egyik topikot hadjárat elé", mikor azt veséztük hogy van akinek van adatforgalom számolás és van akinek nincs 3.0-n. Szal akkor lehet hogy egy full wipe-al nekem is lesz? Mert úgy emlékszek, hogy van akinek így se sikerült elővarázsolni. Kicsit féltem a mentéseimet.

-
Pickit3
aktív tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Akkor lehet hogy eddig sz*r kamerájú telóim voltak? És ez is rossz?

Remélem nem. Nekem sem úgy zörög, hogyha ránézek akkor már izomból csinálja, hanem ahhoz kicsit keményebben kellett kalapálni a kezemmel a kamerát és úgy ad ki valami egér cincogást de azt sem mindig.
-
zsomba87
újonc
Koszonom a segitseget, lehet h megprobalom visszakuldeni, ha kicsrelik jo, ha nem akkor ez van.
Keves embernel van zorges ez ami fura. -
Pickit3
aktív tag
válasz
zsomba87
üzenetére
Én nem vagyok telefongyilkos,
de azt tudom hogy attól biztos nem lett baja. Ha megkopogtatod a hátulját akkor hallod, hogy zörög az objektív. Előre-hátra mozog mivel így élesíti a képet. Amikor nem dolgozik(nem fut a kamera alkalmazás)akkor szabadon mozog. Ezt már jobban nem tudom kifejteni. Ennyi erővel én is elviszem az autót a szerelőhöz mivel "zörög" a motor. 
Skynet258
Nekem a legnagyobb esése az fél centi volt(amikor az asztalra rakom) és mégis zörög amióta kivettem a dobozból, sőt még a p6om is. Kivéve az y200, mert az fix fókuszos.
-
zsomba87
újonc
Volt leeseve kb 50cm-rol kemeny padlora. Csak nem tudom elotte zorgott e. Most ha leteszem az asztalra kicsit erosebben akkor is hallatszik.
-
zsomba87
újonc
Szerintetek a hatlap kamera koruli zorgese miatt kuldjem vissza garanciaba?
-
Garadow
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
köszi, innen már jó!
-
Garadow
csendes tag
Valaki tud nekem segíteni távirányító kapcsán? A tesztben van linkelve egy oldal ahonnan le kell tölteni két fájlt. Telórol tölstem mindkettőt, és telórol is rakjam fel,vagy szükséges hozzá gép?
-
RP1980
tag
Azt még meg tudja valaki mondani,hogy a értesítés kezelőben mi a különbség az értesít és az engedélyez között?
-
RP1980
tag
Üdv mindenkinek!
Ma megérkezett a nillkin frosted tok és a 9h fólia. A tok hihetetlen jó. 100% méretpontos, jó tapintású és a kikapcs gombot is jobban kitapintom. Szóval remek!
-
chabusch
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nagyon köszi!
A telefonkezelőben a jobbról balra swipe után nincs jogosultságkezelő, csak "networked apps", amiben azt tudom állítani, hogy az alkalmazások hozzáférjenek-e a nethez mobilon és/vagy wifin keresztül. Más jogosultságot nem tudok állítani.
-
Pystyke
tag
válasz
Black&White
üzenetére
A kapcsolatok képének méretét lehet valahogy növelni?
(híváskor ne csak egy kis bélyeg legyen, hanem pl teljes képernyő? -
Black&White
addikt
válasz
chabusch
üzenetére
1. Telefon-kezelő, swipe jobbról balra, Jogosultságkezelő
2. Playről egy külső alkalmazással, pl ezzel: [link]
3.Jönni fog, de az OTA frissítés az már csak ilyen, nem egyszerre ugrik fel mindenkinél..
Egyébként a B114-es frissítés, ha jól emlékszem, kifejezetten az orosz felhasználók számára készült.Csak azért kaptátok meg, mert mindenki frissített a szintén orosz piacra kiadott B109-re. -
chabusch
tag
Sziasztok! Tegnap szert tettem egy H60-L04-re és két dolgot vettem észre. Kerestem a fórumban, hátha szóba került már, de nem találtam. Szóval a két dolog:
- a telefonkezelőben nem találom az alkalmazások hozzáférését kezelő részt. A permission manager helyén a networked applications van. Tudja valaki esetleg, hogy lehet előszedni a permission managert?
- ha egy kontakthoz nagyobb felbontású kép van rendelve, az nem jelenik meg a tárcsázóban. A kép visszavágásán kívül van más lehetőség arra, hogy a kép megjelenjen?Köszi
Cs. -
Nagyfejű
aktív tag
.
-
rendesadam
tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Hali!
Végigolvastam mindkét fórumot, bár (még) nincs ilyen telefonom. Rengeteg okosságot, érdekességet találtam, amit érdemes lenne kigyűjteni és egy összefoglalóban közzé tenni, függetlenül attól, hogy mi lesz a két topic sorsa. Csak valahogy nincs bennem lelkesedésem újra nekiállni, meg talán érdemes lenne ilyen készülékkel is rendelkezni :]
-
Skynet258
veterán
válasz
Pickit3
üzenetére
Nah, ahogy priviben is válaszoltam, nekem nincs jogosultságom az első hsz-t átírni, csak modi tudja ezt megtenni. Lényeg a lényeg, össze kell szedni mi legyen az első hsz-ben, ide be lehet szúrni a különféle verziókat, módosításokat, nem szoktak szólni érte. Aztán ha összeállt a végleges, kell keresni egy modit, ő pedig beteszi az első hsz-be.
Benne lehetnek olyan dolgok, hogy mittomén
- hányféle Honor 6 szerezhető be, mik a különbségek hardveresen
- ROM-okat honnan lehet lekapni
- ajánlott kiegészítők
- milyen ismert hibákkal találkoztunk már, esetleges megoldások ha vannakilyesmik. Meg kell nézni egy pár másik jól pörgő készülék topikját, aztán onnan ihletet lopni.
Mehet be kép is, meg lehet ezt csinálni egész igényesen. 
És akkor viszont egy topikra kéne átszokni, el fogunk itt férni a különféle verziókkal (ezt is be lehet írni az első hsz-be, hogy "ha felteszel egy olyan kérdést ami típus specifikus lehet, akkor ne felejtsd el odaírni, hogy neked milyen készüléked van!)".
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Pystyke
üzenetére
Régen a p6ból 3fajta volt, mégis simán megfértünk egymást mellett. Ráadásul a kínai és az eu-s p6 tulajok támogatták egymást. Emellett egy összefoglaló is gyérítené a hozzászólásokat, mivel ott már a sok újoncka megkapja a választ a kérdésére.
Más:
Mivel én is reklamáltam hogy egy fórumot kéne csinálni ezért csináltam egy összefoglalót. Szeretném ha valamelyik nagykutya megkeresne(vagy akárki) és én elküldeném neki bár kibővítésre szorul. Vagy inkább prototípus, de legalább van valami kiindulási alap. -
válasz
Pystyke
üzenetére
Emuiban tudtommal nem különbözik, csak a 04es típus később kapja meg a frissítéseket, de hardveresen(nfc és dupla simslot) kivételével azonosak.
sárgásodási hajlamról akkor lehetne nyilatkozni, ha gyártás után kb ugyanannyi idő telne el míg hozzájutsz egy AS vagy EU modellhez. De ez ugye nincs így, mivel az AS modell többet áll mire EUs tulajhoz kerül.
-
sanya67
tag
Sziasztok!
10 napja én is csatlakoztam a tulajok táborához (e-digitalos).
P6-ost megörökölte a nejem.
Eddig semmi bajom a H6-ossal, jól teljesít.
Illetve hirtelen egy kérdés:
A gyári e-mail klienst nem tudom rendesen beállítani.
Inviteles fiókot kezel (Imap), beolvas, küld rendesen, de ha törlöm az üzit, akkor a kiszogálóról is törli.
Be lehet ezt állítani, hogy ne törölje?
Ha nem helyezem át a törölt mappába, akkor a pc-s kliens letölti, de egyúttal törli a mobilról is.
Remélem érthető volt...
-
sCOORp
csendes tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Írtam privit.
-
svgyula
addikt
válasz
Smithy87
üzenetére
Szia! Nem is a két fórummal van gond hanem azzal, hogy nem tudják melyik melyik! Az utóbbi időben egy-egy kérdést párhuzamosan mindkét fórumon tárgyalják
Na ezt nem kellene. Viszont nagyon egyszerűen meg lehetne oldani a dolgot! Legyen egy fórum és mindenki az aláírásában írja oda milyen típust használ és ebből egyszerre kiderül ki tud válaszolni
Ha vállaljátok én is mindjárt beteszem és működni fog! Csak kell egy moderátorral beszélni, hogy megoldható lenne pl. az átirányítás vagy inkább legyen egy HONOR 6 fórum és oda berakni mindent? Ha olvassa esetleg egy közbeszólást a megoldásokra kaphatnánk? -
sCOORp
csendes tag
Üdv Urak!
Edigis készülékem a frászt hozta rám. Egyik pillanatról a másikra a következő üzenet jelent meg és azóta folyamatosan ismétlődik, ha leokézom: "Sajnáljuk A(z) Rendszer UI alkalmazás sajnos leállt. OK"
Kikapcsoltam, újraindítottam, de nem lehet eltüntetni.
Így nem lehet használni a készüléket.
Volna valamilyen ötletek? Előre is köszi. -
Black&White
addikt
A sárga foltok a kijelző alsó részén.
A kijelző szerelésénél felhasznált ragasztó nem kötött meg rendesen.Adni kell neki egy kis időt, illetve létezik pár DIY módszer, amivel segíthetsz a dolgon.
-UV lámpával adsz neki pár percet (5 perc) az érintett területen.
-Reggeli napsütésben kirakod az ablakba (állítólag UV szempontból ez az ideális időszak)
-Teljes képernyős filmlejátszás, játék.Amúgy ez nem a Huawei, vagy az itt használt JDI kijelző nyűgje.
Pl. elég sok LG és pl Apple termék is érintett.
Mindenesetre valaki rákérdezhetne az e-nél mi az állásfoglalásuk ez ügyben, mert szerintem garanciális probléma.
Más típusoknál él is a csere lehetőség. -
válasz
Smithy87
üzenetére
Annak idején a samsung topikokban sem lett abból baj, hogy LTE vagy 3G modell(más a fw), szerintem itt se lenne gond és nem kéne 2 topikot figyelnie mindenkinek.
Annak semmi értelme, hogy valaki elolvassa a tesztet megkérdezi a 2 SIMes modellt és át van küldve a másik topikba.Az sokkal jobb ha mindenki a kérdésfeltevésben jelzi, hogy melykk modell.
-
Smithy87
senior tag
Annyira nem hülyeség két topikra szét választani. A két simesek jellemzően kínából származnak és teljesen más a típus számuk is. Ha egybe vesszük és frissítéseket meg romokat linkelünk nem 1-2 db fog papírnehezékké válni. A Kezdő HSZ.eket kellene helyre tenni az statikus kint van minden oldal fölött. Ha ki van írva, hogy EDIGIS 1 SIM ES HONOR 6 VAZZEEEE és jön a dualos olcsón külföldről dumával. Jogosan lehet elhajtani, hogy olvastad te a címet,első HSZ.-t, Biliát, nyelvtankönyvet akármit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akinek nem zörög az meg vagy iszonyat szerencsés vagy döglött az autofocus annka zörögnie kell. A felépítésőbl adódóan.

de azt tudom hogy attól biztos nem lett baja. Ha megkopogtatod a hátulját akkor hallod, hogy zörög az objektív. Előre-hátra mozog mivel így élesíti a képet. Amikor nem dolgozik(nem fut a kamera alkalmazás)akkor szabadon mozog. Ezt már jobban nem tudom kifejteni. Ennyi erővel én is elviszem az autót a szerelőhöz mivel "zörög" a motor.