Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rambi2
csendes tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett! Ez a Zip kicsomagolva is csak 540 MB.Ezt szerintem átnevezni kell update.zip-re. Ez csak az EMUI3 rom ha jól gondolom. A kérdés maradt ugyanaz .Az XDA-n van egy lementett EMUI3-as full rom(BLACKandWhite linkelte) az nekem nem ment fel 3 gombos telepítéssel.
-
Rambi2
csendes tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Köszönöm a választ! A kérdés ugyanaz: az összefoglalóban említett XDA-s linkről letöltött B370(446 MB)
3 gombos telepítéssel gyalulja-e az egész rendszert? A frissítés menetét értem, a kérdés a konkrét romra vonatkozik, illetve az sd alatt mit értesz? A telefon tárhelyét(gondolom azt) vagy a külső sd-t?
És ha már megemlítetted: Neked is kössz az összefoglalóért

-
Pickit3
aktív tag
Hű itt már sok rendszer akad.
Mindenképp a 3 gombos javasolt(menete megtalálható az összefoglalóban). A 3 gombos azért jó mert törli az előző rendszer(eke)t magyarul mindent töröl de az sd kártyát nem bántja. Ha nagyon beélted akkor érdemes hisuiteval egy biztonsági mentést csinálni. Kicsomagolva a romot bele kell tenni egy dload mappába az sd-re(update.app lesz a neve), leállítod és bekapcsolod. Ha nem sikerül kicsomagolni akkor újra le kell tölteni. Ha van kérdésed akkor kérdezz nyugodtan. -
Rambi2
csendes tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Én 108-al vettem(H60-L04), frissítettem 109SP1-re, utána EMUI3 béta, majd OTA b370. Szeretnék egy 3 gombos tiszta telepítést csinálni. A kérdésem: az összefoglalóban említett XDA-s linkről letöltött B370(446 MB)
3 gombos telepítéssel gyalulja-e az egész rendszert, vagy esetleg más módszer az ajánlott? Telepítésnél a külső SD kivétele ajánlott-e? Nekem az OTA-s frissítés után a teló 70 százalékról 5 óra alatt 0-ra merült majd a rendszeralkalmazás leállt hibaüzenettel indult el . A gyári visszaállítás ezen segített, de utána folyamatosan újra indult. Ezen az SD kártya kivétele majd formázása segített. A frissítés előtt nem volt probléma a kártyával(Samsung 64 GB). Azóta szerencsére problémamentes minden. -
Elar
senior tag
Kikapcsoltam a 4G-t és máris nem dobja a hálózatot el.... (Voda)
Érdekes. Este lefeküdtem teli akkuval és 78%-on keltem fel. Most épp 54%-on van, holott nem is haszálom
Reggel megnéztem az Android OD fogyasztott 80%-ot.A Wifi forgalom 7MB bejövő 17Mb kimenyő volt.
Ez most mi lehetett? Kimenyő 17Mb? Wtf? Az mi?
A memóriából elvileg kilőttem mindent este....Most mi kajálja ennyire az aksit?
-
monti0222w
addikt
válasz
Lamberd
üzenetére
Szia, kezdeném, fejlettebb, erősebb processzor, jobb grafikus csip, nagyobb akkumulátor ezáltal meg a jó optimalizálás miatt jobb üzemidő. több ram 3GB nagyjából ennyi.

Eu-s modellekben nincs két simmes, ha ilyeet szeretnél akkor Kínából tudsz rendelni, illetve innen az apróról pl: Muzik Yunkie, mobileman, stb., nem soroltam fel mindet vannak még csak körül kell nézned és választanod amelyiket szeretnéd! -
Farkas82
tag
-
Lamberd
tag
Sziasztok!
Hol tudok venni két kártyás változatot, fekete 3Gb/32gb -os keresek. Van ebben olyan változat aminek működik a 4g vagy az EU modellekben nem létezik két kártyás?
Meg egy kérdés az ascend P7 is nagyon szép készülék ez mivel jobb nála?
Előre is köszi.
Lambi
-
Yodaaa1
tag
Tenyleg! H60-04re tudok varazsolni huawei appsore-t? Mivel nem talalom a letoltheto app-t sehol, be tudna linkelni? Tudja valaki hogyan lehetne az akku szazalekosan megjeleniteni a statusbaron?
-
bkiky01
senior tag
Facebook messenger fura működését hogyan lehet orvosolni?
-
Pystyke
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
a videón a fekete honoron milyen tok volt?
ilyen, csak a sarkait védő megoldást még nem is láttam...
KELL!!! -
Pickit3
aktív tag
válasz
Yodaaa1
üzenetére
Ez mind igaz így bár javaslom a 3 gombos telepítés mivel ott nem tud összeakadni az új rendszer a régi maradványival.(pl az android gyengeségei, gyors merülés, akadozás), de ha 3 gombossal azaz tiszta telepítéssel semmi ilyen nincs. nálam tisztán volt felrakva a b370 és egy éjszaka alatt 1% merült. sima ota-n meg 20-30%.
Én is sokat segítettem az összefoglalóban, valaki engem is dicsérhetne had nőjön a májam.
ugye B&W? -
Yodaaa1
tag
válasz
Farkas82
üzenetére
Szia! Eloszor ra kell kenyszeriteni a kicsiket a frissitesre. Tehat. Az eloszor leszeded gyari oldalrol b109 vegu frissitest. Ha jol emlekszem. Fontos hogy H60-L04-s legyen. Ezt kicsomagolod es a .APP kiterjesztesu fajlt bemasolod a telo belso sd-jere a dload mappaba. Ha nincs ilyen mappad, akkor letrehozol egyet. Ezutan telo kikapcs, majd haromgombossal (volume +-power keys, ha belaktad a telot akkor ezelott ments) mar maga megcsinalja a tisztatelepitest. Ez meg csak 2.5 lesz. De innen OTA-n intezi telo es a kovetkezo frissites mar garantaltan b370 lesz(3.0).
-
Farkas82
tag
Sziasztok! Az edigiseknél mindenkinek megjött már az emui 3 OTA-n? Mert nálam mióta megvettem (szerdán bemutató, pénteken már meg is vettem, szóval a legelső szériából való) még semmilyen frissítés nem jött, B108. Esetleg az lehet a gond hogy Ausztriában vagyok, azért nem ajálnja fel frissítést? Egyébként szeretnék gratulálni az összefoglalóhoz, kevés készüléknél lehet látni ennyire részletes, mégis közérthető leírást!
-
Yodaaa1
tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Szia! En nem akarok megbantani senkit, csak a szemelyes velemenyemet irtam le. Sok feleslegesen draga mobil utan, ugy erzem vegre revbe ertem.
Ja! Mindegyik Samumon Nova launchert hasznaltam es Exdialer tarcsazot. Nem veletlenul. Te is tudod mirol beszelek ugye? -
danielgalaxy
aktív tag
válasz
Yodaaa1
üzenetére
Nekem is volt S3, S5 és én nagyon szeretem mindkettőt. Azzal egyetértek, hogy nagyon hypolták őket és kerültek beléjük felesleges funkciók (pláne S5), de a panaszáradat ellenére, ami itt a fórumokon van néha, nekem tökéletesen akadásmentes működést biztosított mindkettő. Akárcsak a Honor. (bár én mindkettőn külső launchert használok)
-
Yodaaa1
tag
válasz
Skynet258
üzenetére
A Note3 kameraja utan a Honore egy highend. Az spen tenyleg hianyzott kicsit. A cseres huza-vona alatt egy s5-t hasznaltam igy kenytelen voltam megszokni nelkule. Meg az amoled szembe robbano szinvilagat nelkulozni, de mar ezt is megszoktam. Most az amoled fura. Ezt a készüléket hasznalva mar ugy erzem, hogy egyik hype mobil sem eri meg a sulyos arkulonbozetet.
-
Skynet258
veterán
válasz
Yodaaa1
üzenetére
Pár S szériám nekem is volt (Note mondjuk nem, azt csak teszteltem) de nekem szerencsére nem voltak nagyobb gondjaim. A hype az megvan, nekem a műanyag anyaghasználatból és a TouchWiz-ből lett elegem igazából. A merészséget inkább arra értettem, hogy ugye ott az S-Pen, amit azért ha aktívan használ az ember, akkor bizony megszokja, és hiányzik - de akkor nálad ez nem állt fenn.
A Honor 6 egyébként jó készülék, nem nyúltál mellé. Max a kamera amivel elégedetlen vagyok, de ez inkább a modul hibája - ugyanez van a Nexus 6-ban, és ott is hasonló gyengeségekkel küzd (bár ott a videózás funkció jobb).
-
Yodaaa1
tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Szia Termi!
Latom itt vagy mar a kezdetektol. Bizony nem egy meresz dolog, ha hosszu "csucs samus" evek utan tele van kukid az egesz muhypal. Ertds ide az ossz S szeriat meg a Note-t is. Mindegyiket romolni kellett a hasznalhatosaguk erdekeben. Persze a knox ota nem romoltam a gyari gari miatt. Az utso Note3-am tavaly febtuarban vettem es kb. 4 honapot hasznaltam. Azota szervizek, bevizsgalas, csereutalvany es kuzdelem az ertekesito uzlettel a bevaltasert. Nagy nehezen penz visszakap es keresgeles. Mi3-t szerettem volna, de ez kapora jott. 90-t vettem 1 honaposan 2 ev edigi garival.
Ja! Es Imadom! -
Yodaaa1
tag
Sziasztok!
Note3-rol valtottam H60-L04re (edigis) kb. egy hete. MIUI 3.0-t hasznalom teljes elegedetseggel. Ez egy kivaloan osszerakott kompakt kis keszulek! Nem sargul, nem recseg, nem zorog. Isteni! Azaz erzesem, hogy a kinai feltorekvo markak lassan atveszik a hatalmat a mobilpiacon is.
Hat nagy Udv itt Mindenkinek! -
Lamberd
tag
Sziasztok!
Használ valaki két kártyást? Egy htc one M7 dual simet szeretnek cserélni mert folyton fagy, de nem szeretnek ugyan ebbe a cipőben esni. Ha valakinek van tapasztalata fagyas, üzem idő, támogatás írjon pár sort róla.
Előre is köszi.
Lambi
-
Pityu89
senior tag
Nilkin Frosted Shield tokot honnan lehet beszerezni országon belül?
-
nimba1
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szia, ha visszaolvasol, régen én kértem nézzék meg vissza lehet-e menni. És a 109-re vissza lehet. 3 gombossal, és akkor lesz 2.3. Elméletileg.
-
Trotter66
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Erre nem tudok mi mondani, mivel nálam nem volt élesítve a feature, kutakodtam, olvastam és élesítettem még annó.
-
Trotter66
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm én is a munkádat!
Esetleg az infra bekapcsolását is érdemes lenne az Edigitalosok miatt feltenni. Úgy tudom a kínai eredetű modelleknél alapból megy. -
bottee
csendes tag
Haliho! Egy olyan problémám lenne, hogy újonnan az történt (egyik pillanatról a másikra) hogy a Facebook appot ha elinditom (04-es verzio) belep tolt egy pillanatra aztan mintha atdobna az uzenetekre es kidob egybol, probaltam letorolni ujrarakni, cache torles, adatok torlese minden, de meg mindig fennall a dolog es a semmiből jott elo, mi lehet vajon a gond? Neten rakeresve nem talaltam valaszt, elore is köszönöm ha ti tudtok!!

-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Én kiegészíteném, hogy micro SD-vel JELENLEG 128 GB-tal bővíthető, mert nagyobbal még nincs tesztelve
-
Black&White
addikt
Köszi mindenkinek!
Szoftverfrissítés -> done!
Tényleg gond a beszerzési formák említése?Rendszeresen visszatérő kérdés!
Ja és persze jöhet még ötlet, nyugodtan!mati12:
El lesz intézve, de először kerüljön bele minden.Aztán...
Rambi2:
Bekerül, köszi! -
nimba1
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nagyon szépen köszönjük

-
mati12
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem még az sem az. Emui3-as felület 4.4.2. romon. A Lollipop-ot az első negyed évre ígérik.
-
zaskar
senior tag
A HiSuite-nél meddig tart egy biztonsági mentés? Még sosem csináltam, de most volt egy kis időm, belekezdtem. Már jó ideje 36%-on áll, az alkalmazásoknál tart. Látszólag mintha dolgozna...Elképzelhető, hogy egy nagyobb alkalmazás mentése hosszabb ideig tart? Rajta van pl. a tomtom full eu, az több mint 3 giga.
-
Rambi2
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nagyon jó lett az összefoglaló! A Leírások, hasznos linkek, alkalmazások menübe esetleg az infraportot belevehetnéd.Kössz az eddigi munkádat!
-
- = Zk = -
félisten
a B370 az már a Lollipop is, vagy csak az EMUI 3.0?!
-
mati12
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Király...! Nem semmi meló lehet benne...
A könnyebb elérhetőség érdekében az összefoglalót esetleg be lehetne rakni közvetlenül a topic tetejére is.
Erre gondolok: [link],de persze így is tökéletes. -
monti0222w
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Le a kalappal, nagyon jó! Kicsit félve merem megemlíteni, hogy jó lenne a frissítések menetét meg a három gombos frissítést bele írni.

-
Mezso
tag
válasz
Black&White
üzenetére

-
zaskar
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Korrekt összefoglaló, szerintem minden benne van, ami egy leendő vásárlót, vagy akár egy friss tulajt érdekelhet.
-
xtevo
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Ejha, ez elég komoly lett. Maxirespekt.

upd.
Személyes véleményem alapján a beszerzési forrást lehet, hogy nem kéne beleírni. -
Black&White
addikt
Nagy vonalakban kész az összefoglaló, itt találjátok: [link]
PM-ben írjátok le mit látnátok még szívesen, vagy ha gondoljátok ki is tudom nyitni és akkor ott helyben ötletelhetünk. -
Skynet258
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Valóban ennyi. Megváltozott szinte minden, mit szeretnél még?

-
Garadow
csendes tag
Aki edigis készüléken frissített 3.0-ra OTA-n annak 2 bitcasa alkalmazása van? mert nekem kettő..1 régi és egy újjabban kinéző.
-
- = Zk = -
félisten
[link]
valóban ennyi a difi a két EMUI között?!
ha igen, akkor marad a 2.3
-
Liliom9
tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Azért is tettem egy új próbát, mert sok volt a jó vélemény, de nekem továbbra sem jobb.
Természetesen L02-esen sem gyári visszaállítással lehet visszatérni. Én a 3 gombos módszerrel csináltam, simán visszatelepítette a régi verzió telepítőjéből (dload mappa sd gyökérbe).
-
Skynet258
veterán
Nekem a 3.0 már béta állapotban is nagyon bejött, a végleges is kiváló. Kinézetre nekem jobban bejön (de úgyis témázható ezerféleképpen), stabil, nálam nem merül jobban.
Csak hogy legyen ellenvélemény is, hogy nem kell tőle megijedni.
2.3-ra L60-04 esetében nem lehet visszatérni amennyire utoljára láttam, gyári visszaállítás meg biztos nem állítja vissza, mert az csak a meglévő rendszert nullázza, azokból a file-okból dolgozik (ergó a 2.3 file-ok ott sincsenek, hogy bármit kezdjen velük). -
Liliom9
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem ugyan H60-L02 van, de azzal vissza tudtam állni. Már egyszer, még tavaly év vége felé kipróbáltam a 3.0-t, de akkor nem tetszett. Most ismét tettem egy próbát, hátha változott valami, elég sok jó tapasztalatot olvastam az újabb verziókkal. Nos továbbra sem jön be. Sem a kinézet, sem pedig a működés, fogyasztás. Nálam mindenben jobb a régi EMUI 2.3, így tegnap vissza is tettem. Feltettem a B310-et és az 5.1.16-ot is de továbbra sem az igazi. Így most folytatom tovább a B121SP6 verzióval.
-
zaskar
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mondjuk erre én is kíváncsi lennék, bár ismétlem: nem rossz, de én elvoltam a 109-es ROM-al és EMUI 2.3-al is. Tehát nem kell megijedni nem használhatatlan...

-
zaskar
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én feltettem vagy másfél hete a B370-et, amikor feljött (nekem 109-es volt az edigisen, amikor vettem). Azt nem mondom, hogy csalódást okozott, de nem találtam olyan változást, aminek különösebben örülnék .A magam részéről utólag nem igazán tartom ezt a frissítést szükségszerűnek. Ma reggelre volt pl. egy ok nélküli 10%-os merülés, holott repülő módba tettem a telefont mielőtt lefeküdtem, és mindent bezártam. A 109-esnél max. 1-2 %-ot merült így éjszaka alatt. A gyári email kliens a 109-esen úgy-ahogy még működött - a céges levelezésre használnám - , viszont a 370-esen már be sem akarta tölteni a leveleket. Kénytelen voltam Notes Traveler-t feltenni, ami persze jobban beleharap az energiába is. Persze aki kihasználja a plusz funkciókat, amit az EMUI 3 nyújt, annak érdemes frissíteni. Lehet, még én is rájövök dolgokra, és akkor másként látom majd. Pl. a zárolt képernyőn megjelenő értesítéseknek örülnék (mivel iOS-használtam, ill használok még most is iPad-et), de azt ha jól tudom, csak a Lollipop tartalmazza.
-
Pystyke
tag
Béláim az Úrban!
Edigis készülék felajánlotta az EMUI3 frissítést...
Ha felrakom, és nem tetszik,
Vissza tudok térni a 2,3-ra?
(gyári beállítás vissza, vagy valami hasonlóval?) -
mati12
senior tag
Ma búcsúztam a B310-es romtól a H60-L02-es készüléken. Kb. 3 hete raktam fel három gombos frissítéssel de ma reggelre már másodszor okozott meglepetést nekem. Az első alkalommal,még a múlt héten kb. 50% akkutöltöttségről kikapcsolásig merült egy éjszaka alatt a készülék. Már ezt sem értettem de felraktam töltőre és utána ismét tökéletesen működött. Ma reggel ismét azt tapasztaltam,hogy nem reagál semmire pedig este még 80% körül volt a töltöttsége. Kézbe véve,a készülék hátulja meleg volt mint amikor egy izmosabb játék úgy rendesen megizzasztja. Töltőre raktam de nem reagált a töltésre sem,nem vette fel a töltést csak a power gomb hosszú nyomásával tudtam újra életet lehelni bele. Érdekes módon a töltöttség még 34%-on állt tehát nem lemerült hanem valami lefagyasztotta a készüléket és dolgoztatta a processzort rendesen,amitől persze egy rövid idő után ismét a kikapcsolásig merült volna. Megnéztem az akkumulátor statisztikát és azt láttam,hogy a kraft több mint 80%-át az Android OS emésztette fel,más alkalmazásoknál nem mutatott kirívó százalékokat a statisztika. Tehát meggyőződésem,hogy az Android Os "beragadása"okozhatta már másodszor ezt a problémát. Lecseréltem most a romot 5.1.16-os verzióra és kíváncsian várom,hogy ezzel is produkálja-e majd.
-
Garadow
csendes tag
válasz
pampika
üzenetére
nem nincsen! próbálgattam azt az egykezes módot, igaz nekem nem annyira szükséges de olyankor a billentyűzetet nem tolja el...igaz egyszer próbáltam, meg a google gyári billentyűzete van beállítva de lehet ez is egy rosz pont
viszont a félreértések elkerülése végett tényleg imádom az új külsőt és meg fogom szokni idővel! 
-
Guseppe
tag
Most már Én is ezt a Hollow Art témát használom, mert a gyárival a háttérben futó zenelejátszó gombjai fehérek azaz egyáltalán nem látszanak. De ezzel a felülettel tökéletes.
Már csak az fáj, hogy az új EMUI 3.0 alatt a zárolt képernyőnél a zenelejátszóm (spotify) nem jelenik meg, nem tudok léptetni, mint a korábbi EMUI alatt. Vezetésnél jól jött. No mind1. -
- = Zk = -
félisten
Nekem is feldobta végre a b370-et. Amazon.co.uk-s a teló amúgy.
Nem mellesleg ahogy olvasgatok, lehet kihagyom ezt a frissítést. Bár ha csak az emui 3.0 akkor lehet meglesem...Tanácstalan vagyok perpill

-
Garadow
csendes tag
Ma tettem rá a hivatalos 3.0-át a telóra. Nagyon tetszik, imádom de 3 hibája van ami nem tetszik:
1: felső értesítési sáv pl böngészőben is olyan színű amilyen a háttér, ami igencsak zavaró.. vannak helyek mint pl a beállítások, ahol jól meg van oldva és jól néz ki de a böngészőben ronda.
2: gallériában fotó szerkesztésénél nincs opció, hogy belerajzoljak.. tudom, hogy ez nem egy egetrengető dolog, van fent kismillió szerkesztő program a play áruházba, de már úgy megszoktam, egyszerű és gyors volt.
3: csak nekem van két Bitcasa alkalmazásom?
(vannak még kisebb problémák: alul a gombok elrendezését kissé eltolták..szó szerint az egész nagyon balra van ha minden gomb szerepel alul.. Energiagazdálkodás minialkalmazás-t is elrontották a fényerő és a helymeghatározás gombnál.. Galériában csak úgy látom a képernyő fotokat ha a nézetet átváltom, pedig tök átlátható az alap..) -
royalka
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Oki.

-
royalka
őstag
válasz
Black&White
üzenetére

Igaz eddig még nem hagyott cserbe soha. De fel kell keszülni minden eshetőségre

Szer:
Nah de akkor nekem melyik is kell? -
zoo84
csendes tag
Sziasztok,
Nekem ma jött meg a 3.9 frissítés, de nem igazán tetszik. A középső 3 gomb közelebb lett egymáshoz, ami engem zavar. A már beállított mappáim mind elállítódtak. A kamera beállításai eltüntek. Hogy tudom a régi kamerás felületet visszaállítani? Ez lenne a legfontosabb... -
royalka
őstag
válasz
Destiny56
üzenetére
[Mx player] mindent visz

-
sebci11
csendes tag
A tegnapi frissitéssel eltünt a 4G kapcsoló a parancs ikonok közül.Valaki segitsen,hogy lehet vissza varázsolni a parancs ikonok közé.

-
Destiny56
csendes tag
Sziasztok!
Már egy ideje olvasom a fórumot, de nem találtam hasonló problémát. Szerintetek miért lehet az, hogy ha teszek a telefonra egy filmet és azt a rendszerbeli lejátszóval indítom el akkor nincsen hang hiába rakom maxra?
A telefon L04 (edigitálos), emui 3.0 (a 2.3-nál sem volt hang).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Asztalos klub
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- XIAOMI 13T PRO Alpine Blue 12/512GB (Használt)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (421)
- újszerű iPhone 15 Plus 256GB green zöld független Apple
- Apple iPhone 16 Black 128 GB Használt, karcmentes 100% akku / 80 ciklus Garancia 2026. 09.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha valamit még mindig nem értesz valamit akkor elbetűzni tudom már csak. 

(H60-L04)

A redőnyt teljesen lehúztam de ott sincs.