Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
danielgalaxy
aktív tag
Én S5-ről "váltottam" (megszabadítottak tőle) és Honor 6-ot vettem utána. Semmiképp nem érzem hatalmas visszalépésnek. Önszántamból nem cseréltem volna le, de elégedett vagyok ezzel a telefonnal. Pulzust nem mér és ba*zki még ujjlenyomatot sem hajlandó olvasni ez a dög, pedig de megveszek érte annyira hiányzik...

-
Land
veterán
Lehet G3-ról Honor 6-ra váltok... Van akivel már priviben beszélgettem erről. Esetleg ha van még korábbi G2/G3, N5 tulaj, érdekelne a véleménye a váltásról.
-
HoaryFox
őstag
Valakinek már megjött a végleges EMUI 3.0 OTA frissítés?
H60-L04 edigitalos.
-
Elar
senior tag
Egyébként mennyivel tud "többet" az Emui 3 ?
Mi fog változni a 2.3-hoz képest? -
galbi1972
tag
válasz
doongoo
üzenetére
Az a gondom, hogy a HONOR 6 Multi-Toolal próbálom, de mikor az install recoverynél kiválasztom az 1. Install CWM or TWRP menüt. választhatok 3 lehetöség közül: 1. Install CWM 6.0.5.0 , 2 Install CWM 6.0.5.1 3, Install TWRP 2.8.0.11, de bármelyiket választom bezáródik a program ...( Win7 64bit.)
Van valami ötlet, hogy hol rontom el ? -
thomboy
tag
Valaki használ(na) Lazy Swipe programot? Nekem valamiért nem jön össze a beállítása...
Folyamatosan azt írja, hogy "Kérlek engedélyezd a felugró ablakot, és indítsd újra a Lazy Swipe-ot", majd behozza az Értesítéskezelőt
Ötlet valakinek?
-
Emmácska
újonc
Sziasztok!

Kérdés mindazokhoz, akik próbálgatták az EMUI 3.0 tesztverzióját: van valami mód arra, hogy a szokásos androidos gombok jelenjenek meg alul, ne kis síkidomok?
Engem borzasztóan zavar a screenshot-okat látva, hogy a kis vissza-nyilacska helyén egy háromszög van.
Ha ezt nem lehet megmókolni, szerintem nem fogom letölteni a frissítést, inkább maradok a 2.3-nál.
-
doongoo
addikt
Egy darab gyári fehér Smart cover flipes tok eladó privátban
-
galbi1972
tag
Van valami link esetleg, ahol össze van szedve ami a rootoláshoz kell + leirás vagy video (youtube-on találtam de pocsék a minösége...) ? Most az EMUI 3.0-ás B370-es van rajta
-
Szevi
tag
A frissítés megtörtént. várjuk az EMUI 3.0-át. béta nem érdekel.
-
Szevi
tag
Letöltöttem ezt: H60-L04V100R001C00B109SP01 felmásoltam egy dload mappában belső tárhelyre. Inditottam helyi frissítést, de nem találja. Mit rontok el? Köszi!
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok! Melyik otg kábelt ajánlanátok ezek közül? Köszi
-
Szevi
tag
Üdv mindenkinek. Érdeklődnék, hogy erre a H60 - L04 V100R001C00B108SP01 verzióra is érkezik vagy letölthető már az EMUI 3.0?
-
Trotter66
tag
Urak, valaki tudja-e, hogy hol lehet - ha egyáltalán lehet -, a betű színét állítani a 3.0 bétában?
A témák testreszabása opcióban sok mindent lehet állítani, de a betűszínt nem.
Az a probléma, hogy az általam preferált Free elnevezésű téma színsémájában az sms üzenetek egy szürke buborékban jelennek meg, melyben a számokat meghatározhatatlan zöldben hozza a séma. Na ez az, amit nem lehet látni.Maga a téma teljesen jó, pláne, hogy egy másik téma ikonjait tettem rá, csak valahogy a színsémát kellene meghekkelni.
Tud valaki segíteni? Vagy van-e olyan közöttünk, aki írt már témát, sémát Honor6hoz?
Hárombetűs navigációhoz elég terjedelmes téma és sémakollekció van, ami szerkeszthető is - értők számára.
-
thomboy
tag
EMUI 3.0 update for Honor 6 is finally here! Your phone will automatically update over the coming week so you can make the most of all the enhanced features. #FORTHEBRAVE
https://www.facebook.com/HonorEurope
Bár addig se akarok várni...

-
nimba1
aktív tag
Én is jelentkeztem tesztelőnek még régebben, de nem jött frissítés. Mondjuk az enyémen 108-as van még. Ahogy látom 109- ről települ. De gondoltam akkor felajánlja sorban.
-
Lagabor11
csendes tag
válasz
doongoo
üzenetére
Szia, korábban sokat segítettél, lenne még egy kérdésem, ha lehet:
A H60-L02-es be volt 8 Gb kártya amit kicseréltem 32 Gb-ra. Az új kártya kapott FAT32-es formázást, feltöltve 5 Gb adat. telefon remekül befogadta, majd egy ki és bekapcsolás után a kártyára hibát jelzett, formázást ajánlott fel. Erre ráböktem, majd nem nagyon történt semmi sem. Persze lehet türelmetlen voltam félóra után, kivettem, gépen megnéztem, a kártya nem olvasható.
Ok, újra formáztam, most NTFS választással. Ez most működik, viszont gyorsabban merül a telefon. Van tipp, mit tehetek? Kerestem menüt ami formáz, azt nem találtam meg.
Köszönöm.
Gábor -
Lagabor11
csendes tag
válasz
istiurog
üzenetére
Szia, ezzel én sokat sz...m, a megoldást én is itt kaptam:
megnyitod a huawei app stor et és beírod akeresőbe, hogy google. Bejön ez a kép:
https://docs.google.com/file/d/0B8ZHsMHafncZMndiR1RyR0NFc2s/edit?usp=docslist_api
Ráböksz fent a google ikonokkal teli képre, bejön ez a kép:https://docs.google.com/file/d/0B8ZHsMHafncZczhOVUR6VlJCRE0/edit?usp=docslist_api
Lejjebb görgetsz és kiválasztod a következő képen középen látható contacts syncet:https://docs.google.com/file/d/0B8ZHsMHafncZRHB3VUxTVVZMSms/edit?usp=docslist_api
Telepíted és a telefon beállítások-fiókok- google alatt engedélyezed a szinkronizálástA lényeg, hogy az app centerben van banner is, ez zavart meg engem is, erre kell kattintani, utána kis kinai nyelv lecke, de az ikonok mutatják a megoldást

No para, menni fog, után jön a nagy boldogság.
Ha frissíted 3.0-ra, akkor a play store-t újre le kell az app centerből töltened, ezt is besz...m, de hamar rájön az ember. A témák közt találsz majd nagyon jó felületeket amelyek ingyenesek, szép és mutatós, meg informatív is, mindegyik, ahogy tetszik...
Kitartás.
-
Pickit3
aktív tag
Szegény honor6-ot hogy szidták tegnap a z3c topikban... "Mert a hüvej egy sz*r, sz*r a hw és sz*r a emui"... hmmm erős érv! És még miért jobb a z3c?? "Hát meee ott van a képernyő fölött a sanyi felirat"-Hű nem semmi, azért fizessek másfélszer(vagy akár dupla árat) hogy legyen egy hülye felirat?!(esetleg filctoll
) De mégis miben jobb? Háát s5 minősítésű és japán gyártmány!-Azt se tudod mi az az s5 minősítés másrészt megnyugodhatsz hogy az is kínai mint a többi hiába van akármilyen felirat...az összeszerelésről meg annyit hogy (amit győzike szokott) beázik
"De ócska műanyagból van"-azért annyira nem ráadásul legalább nem árnyékol
szóval ott tartunk, hogy a z3c fanok kétségbe vannak esve, hogy amit a z3c HD visz, azt a honor6 fullHD-ba.
De könyörgöm, ha nem tesztszik a rendszer akkor sz*r a telefonnal együtt? Én konkrétan azért vettem mert rohadt jó rendszer. Konklúzió akkor nekem nem tetszik a sanyi szoftvere(de amúgy tényleg nem) és sz*r a telefonnal együtt és most kezdjük el fikázni, fúúújjjjj. Nehogy már jobb legyen a sanyi. Na jó azért nem kezdek gyerekeskedni mint a másik topikban és elismerek hogy jó KIS telefon, de csak olyan személyeknek akik nem értenek a telefonhoz. És z3c-re sem cserélek pedig kértek ...sőt z2re is. De mivel tudom melyik a jobb így maradtam a honornál.
-
Smithy87
senior tag
Egyébként a sokkal korábban linkelt csoda fóliából van valakinek? Mármint esetleg tovább értékesítésre irányomba. továbbá van e aki használja.

-
Pickit3
aktív tag
Kicsit lemaradtam, de gondolom, hogy ez a L04(edigital) telós topik.
Nos én is eldöntöttem, hogy regisztrálok erre a tesztelős micsodára, de ahogy sejtettem már regisztrálásnál úgy kidobott mint a sz*r arra utalva, hogy ne te ne...

A jó hír az, hogy harmadjára sikerült, de mivel türelmetlen vagyok ezért félpercenként nyomogatom az online frissítés gombot. Mennyi idő múlva küldik a frissítést?
-
Smithy87
senior tag
Na feltettem a korábban linkelt XDA-s kolléga álltal letoltott 3.0 frissítést. Semmit nem gyalult le. Gyorsabb nem lett ellemben lasabb sem. Nekem is Edigis L04 van. Nem tapasztaltam javulást viszont az itt leírt hibákat sem. Szerintem csúnyább a 3.0 mint a 2.3
De ez egyéni. Nem találtam meg a témázó appot.
Valamint a play store is eltünt a látható ikonok közül. -
doongoo
addikt
válasz
danielgalaxy
üzenetére
legalábbis most, később biztosan lesz erre is
-
Tomasek
csendes tag
Hello!
Edigitalos készülékem van, és azt vettem észre h néha eldobja a hálozatot (voda) a telefon. Ez telefon vagy szolgáltatói hiba?
-
rafis83
tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Igen jelentkeztem én is.
Korábban itt a fórumban említették a lehetőséget:
Itt lehet a honor h60-l04 emui 3.0 nyilvanos bétára jelentkezni: http://goo.gl/40h3VT -
rafis83
tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Lehet butaságot válaszolok, de szerintem a 3 gombos alapból gyalulja a korábbi adatokat, és rendszerbeállításokat teljesen.
-
rafis83
tag
109 + EMUI 3.0 béta volt fenn, ezután gyári állapot visszaállítása, majd 3 gombos módszerrel a 109-es rom visszaállítása következett. Ezután nálam meg is jelent két rendszerfrissítés, a második volt az EMUI 3.0.
Bár én pár napja regisztráltam a béta tesztre, lehet ezért jelent meg hamarabb a frissítés. -
melodie
tag
Sziasztok!
Aki a partnerogsmtől vette a Honort,irja már meg,hogy mi van dobozban, milyen töltő van E.U. vagy U.K. átalakítóval és Jól tudom,hogy H60-L04 a verzió?
Köszi előre is!!! -
HoaryFox
őstag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Még itt sincs semmi nyoma OTA frissítésnek 109-es frissítéssel

-
royalka
őstag
Csak én nem találok 2.3-ra, olyan themet aminek söté az "értesítések" és "parancsikon" háttere..

-
Smithy87
senior tag
Én is felrakam a 109 et. Egyenlőre a kereső nem talált frissítést. Én a Hisuittal raktam fel. Annyi trükkje volt, hogy meg kellett neki adni a file elérését aztán felmásolta újra indította, és felrakta. Szólt, hogy töröl mindent de semmi adatom nem veszett el. Remélem jönnek az aupgradek.

-
royalka
őstag
válasz
danielgalaxy
üzenetére

-
Trotter66
tag
Bétásokhoz lenne egy kérdésem:
Meg lehet változtatni a redőny/beállítások háttérszínét? A fehéren a világoskék aktív ikonok nem annyira demonstratívak...
-
royalka
őstag
109SP01 Vagy mit takar a 109?

-
RP1980
tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Köszi! Akkor várok,mert az egyéb fajta "beavatkozásokhoz" nagyon nem értek :-)
-
-
poolzee
tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
szerintem érdemes...rosszabb biztos nem lett a végleges és ezzel fogod kapni a további frissítéseket OTA-n
-
poolzee
tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
nem Nekem nem jött.. (h60-L04).
vissza tettem a 109-et (DE mielőtt felteszed CSINÁLJ GYÁRI VISSZAÁLLÍTÁST! én nem csináltam és android hibaüzenettel leállt...de megoldottam) és jönni fognak ... -
monti0222w
addikt
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Szerintem igen.
-
Edigitalos H60-L04:
Ma letöltöttem és feltettem a B109-et, mert B108 volt és nem ajánlott fel újat.
16:00 keresésre felajánlotta a B114-et
17:00 keresésre felajánlotta a B370-et(EMUI 3.0) -
fkosa00
újonc
Sziasztok!
A google contacts (névjegyek) szinkronizáció problémájának a megoldása engem is érdekelne, ha lehet, mert sem a huawei app store-ban, sem a google play-en nem találok rá megoldást, csak félmegoldást (CardDav-Sync).
Megköszönném, ha megosztanátok, mert már kitéptem a maradék hajam...

-
pampika
őstag
Akinek volt anno htc desire telefonja, vagy használt ibm thinkpad gépet, az ismeri azt a selymes-gumi-műanyag kombót, amivel ezeket az eszközöket borították és nagyon kényelmes volt a fogásuk.
Olyan anyagú tokkal/hátlappal találkozott már vki? Vagy ötlet, hogy milyen néven lehet erre keresni? -
bkiky01
senior tag
válasz
istiurog
üzenetére
Többször le lettek már írva a lépések, érdemes kicsit visszaolvasni..
Először érdemes root-olni, majd magyarra állítani a régiót, majd pedig egy gapps-ot feltenni cwm-en keresztül..
Ha a cwm bonyolult, akkor első lépésben a huawei store-ból szedd le a google kellékeket.. Csak annyit írj a keresőbe, hogy google és ha jól emlékszem az első pár találat, de más nem az ikonokból sztem ki lehet következtetni.
Talán segítettem valamit..
-
royalka
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Ezen átsiklottál?

Inkább csak arra lennék kíváncsi, hogy mi kivetnivalód van a 3-asba?
-
Black&White
addikt
Hehe, ahogy nézem kezdik rendbe rakni a supportot Honoréknál.
A HonorFR illetékese itt csütörtök-péntekre ígéri a már mindenki számára elérhető,végleges EMUI3-at.
Persze közben xda-n megjelent egy user (valószínűleg egy beta tester), aki lementette az OTA frissítést.
Ahogy elnézem még nincs vele tapasztalat, szóval csak óvatosan!
-
doongoo
addikt
Jó hír az edigiseknek. Facebook csoportban láttam a hivatalos közleményt linkelve, hogy Nyugat-Európában elkezdték a hivatalos ota frissítéseket
-
royalka
őstag
Ha csak simán felteszem a 3.0 bétát akkor nem fogok kapni végleges frissítést csak ha béta teszternek jelentkezek?
-
Cruzolka
aktív tag
válasz
purcigeorge
üzenetére
Köszönöm az infót

-
rafis83
tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Szia!
Service menü: *#*#2846579159#*#*
Bár nem mélyültem el a tanulmányozásában. -
danielgalaxy
aktív tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Egy factory reset segített. Minden esetre azt vettem észre, hogy ha csesztetem a repülő módot, néha nem vált vissza, vagy visszavált, majd párszor eldobja a simet. Aztán magára talál pár másodperc múlva.
Aki 04-re rakta fel az Emui 3 bétát, and "have the balls", esetleg megnézheti a saját gépén.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Call of Duty: Black Ops 7
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest