Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogi34
újonc
Sziasztok!
Újként csatlakoznék a fórumhoz, ameddig tudtam visszaolvastam, de volna pár kérdésem.
Hétfő óta vagyok Honor 6 tulajdonos ( Edigital ), és érdekelne , hogy érdemes 109sp01 frissítést felrakni vagy várjak míg felajánlja a telefon ? Illetve ha felrakom minden adat törlődik ?
Tudom, hogy nincs még, de esetleg tudja valaki, hogy mikor lesz Lollipop rá ?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Zoli1222
addikt
Azt vhol be lehet állítani,h hova töltsön le dolgokat?
Nekem vmiért piszok gyorsan merül a teló és nem tudom miért. 114 van fent, de estére felteszem a 370et helyi frissítéssel. Remélem nem barmolódik el, mert 3 hétig még külföldön leszek!
-
Pickit3
aktív tag
Dec 8án vettem és jan 10 körül jelentkeztem rá....lehet hogy elkéstem vele.
Őszintét megvallva EGY új topik kéne csinálni. Elején még jó volt, mert szét tudtuk választani edigisre meg kínaira ami az utóbbi időben egy kisebb bonyodalmat okozott az újoncoknak(meg jó néhány embernek). Mondjuk lennének ötleteim az új topikhoz, de szerintem vannak itt olyan személyek akik jobban értenek hozzá
Meg amúgy is, egy fecske nem csinál nyarat. Az a lényeg, hogy az első hsz előtt csinálhatnánk egy összefoglalót és oda gyűjtenénk minden fontos infót a telefonról. Pl.:specifikáció, milyen fajták vannak(02,04,12), ROMolás, rootolás és azon belül a telepítési módok(helyi,online,usb,3gombos)...stbstb. És így megspórolnánk néhány hsz-t. Ha valaki kedvet érezne ilyesmihez akkor szívesen segítek neki. 
-
39764
csendes tag
Követem 1 ideje ezt a fórumot és én is vettem 1 honort az ediginél. Remek telefon, semmi nagy probléma nincs vele! Apróságok igen, pl a sárgásodás a kijelző alján, de ez csak akkor látszik, ha kirakok egy fehér képet fullscreenre, amúgy a navigációs sáv van ott és úgy észrevehetetlen.
Nekem is csak a 114-es frissítés jött ki "magától" pedig nagyon vártam az emui 3.0-t. De a hihonor.comról letöltöttem és local update-tel felraktam a 109sp01et, arra pedig már felajánlotta a 370es ota frissítést. Szóval aki nem bír várni, annak hajrá

-
Pickit3
aktív tag
válasz
Trotter66
üzenetére
Lehet hogy edigital és edigital közt is van különbség.

És a szegediről akasztottam le, de ugyanúgy állok mint a többiek...b114. Pedig még tesztelőnek is jelentkeztem.
És majdnem biztos vagyok benne, hogy 20db 2.3 romot adnak még ki. (Kitapasztaltam a p6-nál.)
(És ahogy az egyik fórumtárstat idézném: "Elhúzzák előttünk a mézesmadzagot!")Skynet258: Te Véletlenül nem voltál p6 tulaj?
-
Trotter66
tag
válasz
sebci11
üzenetére
A háromgombos frissítés az egész rendszert újrarakja tudomásom szerint, míg a menüből történő telepítés (helyi telepítés, vagy USB-s telepítés) nem. Hallottam már úgy is emlegetni, hogy tiszta telepítés, meg úgy is, hogy hideg, illetve meleg telepítés.
De, ha rosszul tudom, majd kijavítanak a guruk, én még csak most tanulgatom.

-
Trotter66
tag
válasz
rafis83
üzenetére
Na, most már nem értem. Én a Bétáról frissítettem B370-re. Ezek szerint nekem mégsem a végleges van fent? Mert nekem van adatkorlátos mérőm. Lásd a másik topic, igaz nekem edigitalos van. Viszont ebben meg nem látom a 4G-s forgalmat, pontosabban azt írja, hogy nem volt forgalom, pedig az alaprom, amivel kaptam a telót tudta a 4G-t kezelni, hiszen működött.
Jó lenne tisztán látni.
-
sebci11
csendes tag
Ez a 3 gombos telepités engem is érdekelne.

-
Theninjuukaa
újonc
Sziasztok! Nkem is az edigites Honor 6-m van egyenlőre még nekem is csak B114-re frissült. Hadd kérdezzem meg mit jelent a 3 gombos telepítés ?
-
rafis83
tag
válasz
Trotter66
üzenetére
Szia!
Én is a másik topicba írtam le a tapasztalatomat, de itt is megosztom

A 3.0 bétában még volt az adatforgalom kezelésen belül csomagbeállítások menüpont, viszont a stabilban már én sem találom, pedig korábban használtam, és az adatforgalmi korlátot sem tudom beállítani. A 4G használaton belül jeleníti meg csak alkalmazásonként a felhasznált adatmennyiséget.
-
hvilmos
újonc
Megbízható beszerzési forrást keresek honor6 dual sim 32Gb változatra. Kösz
-
HoaryFox
őstag
válasz
krisztian112
üzenetére
Valaki nyugtasson meg
EMUI 3.0-nál nem fordul el a kamera alkalmazás valamiért, a menü is úgy jelenik meg, mintha állítva lenne a telefon (Auto képernyőforgatás ON)Szerk.: Hopp, nem válasz akart lenni

-
nimba1
aktív tag
válasz
krisztian112
üzenetére
Hivatalosan, már pár szerencsés ( én is ) , megkapta.
Edigisre. -
krisztian112
senior tag
Sziasztok! Hivatalosan fog kijönni rá EMUI 3.0, vagy csak főzött ROM formájában lesz elérhető rá? Köszönöm a választ!

-
Szevi
tag
Hali, kellene egy gyors segítség. EMUI 3.0 feladja néha a leckét. Nem tudom megváltoztatni az ébresztés hangját. Valaki segítene?
-
theooracy
aktív tag
Akit érdekel: Lejjebb ment az ára az extreme-nél, most 109900 forint.....

-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ok, thankx! Egyébként nekem most nagyon pörög a teló, gyors, tökéletes. Párszor újra húztam az elmúlt hetekben, de most már nem fogom ismét belakni szerintem, csak ha produkálna valamit. Majd ha jön rá a Lolli, felteszem a 3 gombossal

-
-
Skynet258
veterán
Szereztem Ebay-ről alu bumper-t, csináltam kedvcsináló képet. Kellemes a fogása, jól néz ki (azzal együtt hogy féltem ez az arany milyen lesz, mert amúgy kerülöm...). Ajánlom.

-
Pickit3
aktív tag
válasz
royalka
üzenetére
b108sp1-el kaptam és most jött rá frissítés szintúgy a hét elején csak b114. Én is gondolkoztam rajta hogy újrahúzom de nagyon beéltem már a rendszer így marad az ota vagy a helyi.
Kíváncsi vagyok a 3.0-ra bár nem tudom hogy helyin lehet-e downgrate-elni. Mert akkor simán nyomnám föl ota-n. -
royalka
őstag
válasz
Pickit3
üzenetére
Nah bocsi már késés miatt. Meg írtam ezt még én dél előtt, de elfelejtettem elküldeni.. :
Előtte milyen rom verza volt fent? Én a 109-esel kaptam, postán kézbesítették így nem tom melyik üzletből jött. Nekem egyből a 370-re frissített a e-hét elején. Szóval lehet kézzel fel kéne raknod a 109-est és azt lefrissíteni ota-n az az telefonból. Megjegyzem kicsit szebb lett a kinézet és itt legalább van olyan them amivel az értesítések hátterét lehet változtatni, de eltűnt a havi adatforgalom figyelés meg kuszább a menü kinézete.
-
Trotter66
tag
válasz
Black&White
üzenetére
És a 3.0 honnan és hogyan repül rá, ha nem OTA? Van valami hivatalos "ROM-tár"?
Nekem egyébként B370 van fent az edigis telón. Nem vettem észre semmi extra változást, talán egy kicsit simábbnak tűnik a rendszer, de lehet, hogy csak placebohatás.
Max elhagytam az agyamat, hogy a gondosan berendezett ikonjaim kissé összekeveredtek.

-
Smithy87
senior tag
Hello! Én nem csináltam gyári vissza állítást a upgrade pack feltelepítése után. Nekem is edigis van. Viszont azt veszem észre, hogy jobban szoknek az amperek mint a 2.3-on. Pedig a képernyő kímélés is be van kapcsolva. Más valaki tapasztalt hasonlót?
-
Black&White
addikt
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Alapesetben teljesen oké az OTA, vagy jelen esetben a helyi frissítés is (ha nem így lenne, valószínűleg a gyártók sem hagynák meg rá a lehetőséget).
Viszont én annak a híve vagyok, hogy pl android főverzió váltásnál, vagy egy nagyobb rendszerfrissítésnél (pl itt 2.3-ról a hármasra), nem árt a gyári visszaállítás, de méginkább a 3 gombos frissítés. -
danielgalaxy
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ahhaa. Köszönöm! És érdemes felrakni ezt a teljeset, vagy elég rajta az ota frissítő? 109-re tettem rá.
-
Black&White
addikt
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Az az OTA frissítő csomag volt, ez utóbbi pedig a full ROM.
Idővel ez lesz majd kint a hihonor, letöltések szekcióban is. -
danielgalaxy
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ugyanabban a topicban már fent volt a 370-es, pontosan nem tudom mikor, talán egy hete, vagy valahogy így. Én onnan tettem fel. Azt meg lehet tudni, hogy ez vajon ugyanaz - e, vagy netán valamiben eltér vagy frissebb?
-
sebci11
csendes tag
Mától minden nap nézem majd,hogy van-e frissités.

-
sebci11
csendes tag
Edigis a készülékem.Ma reggel frissitettem B114-re.
-
sebci11
csendes tag
Szevasztok!Új tulajdonos vagyok,mától én is bekapcsolódok a fórumba.Hali!!!!

-
svgyula
addikt
válasz
Pystyke
üzenetére
Szia! A "fényképész gomb"

-
Black&White
addikt
válasz
Zoli1222
üzenetére
Igen, a zipben található dload mappát kell átmásolnod a külső sd-re.
Innentől rád van bízva, hogy az adataid megtartása mellett helyi frissítésként, vagy a 3 gombos módszerrel, mindent elveszítve telepíted.Láttam újra téma volt a dupla koppos ébresztés.
Nem próbáltam, de talán a KK launcher Prime tud ilyet.
Ha valakit érdekel és szánna rá egy kis időt (ez a fizetős verzió), próbálja ki. -
Zoli1222
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi! Ha letöltöttem, akkor mi a módja, h felfabrikáljam? sd kártyára felmásolom és helyi frissítésre nyomok?
-
Zoli1222
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
1 linket tudnál dobni? Köszi!
-
Black&White
addikt
xda-n kint van a B370 full ROM.

-
zsomba87
újonc
Jelvesztes valakinel?
-
Pickit3
aktív tag
Ez már szőrszál hasogatás, nagyon jó telefon és kész.

-
Pickit3
aktív tag
Megnyugtatlak, hogy az alatt is volt, de ez nagyon ritka eset. Ha megfigyeled akkor mindegyik mobilnál előfordul. Akkor szokott ilyet csinálni amikor elbóbiskol a rendszer és a gyorsan feloldódó képernyő hatására hirtelen nem tartja az óra az iramot(mivel widgetnek tekinti ez nem is meglepő). Az ébresztést nem befolyásolja, engem minden nap ő kelt fel és pontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Fire TV stick/box
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

keresd az "óra" ikont a menüben! Nem a beállításoknál!