Hirdetés
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Mondjuk nekem pont nem mérvadó a dual sim (másrészt a nálam lévő verzió is csak egy sim-es). Így ez nálam nem is összehasonlítási alap, ellenben a kijelző mérete, kijelző/ház arány (ebben is jobb a Honor), hardver.
Ami a hardvert illeti, itt már nagy különbségek nem lesznek láthatóak, maximum a benchmark programokban - mondjuk szoftveresen mindig el lehet cseszni a dolgokat, lásd a Honor 6 alap böngészője akad rendesen - mondjuk ez sem érdekel, mert a Chrome-ot használom úgyis.Az ember mindig azt hasonlítja ami számára mérvadó, ha engem nem érdekel a dual sim, akkor nem is fogom idekeverni.

-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim! Azért egy dolgot a nem kellene kihagyni az ilyen összehasonlításoknál. Amit itt leírtok az csak a H60 L04-re vonatkozik! Ugyanis a többi amik itt a tulajoknak van az mind DUAL SIM és abból is a DUAL ACKTIVE verzió. Na most ezeket egy "egy kártyás" telefonnal nem lehet összehasonlítani mert így az almát méred a dinnyéhez. Nagyon nem mindegy az, hogy egy telefon folyamatosan két hálózatot használ vagy csak egyet. Ez ugye az üzemidőt igencsak befolyásolja. Ha az árat nézzük akkor meg tulajdonképpen ilyenkor a telefonban nem egy hanem 2db adó-vevő van beépítve. Csak egy példa egyik kártyáról feltudom hívni a telefonban levő másik kártyát(most ne az értelmét nézzük). Akkor azért így már más a telefon fekvése? Amúgy az első szériák úgy néztek ki:
H60 L01 Kínai belpiacos egy sim
H60 L02 ez már dual sim csak 16GB rom nincs NFC
H60 L12 ez dual sim 32GB ROM +NFC
szünet
H60 L04 ezt kapják Európában 1 sim 16GB ROM nincs NFC
A Sony-ból ezzel kell összevetni na meg az árat is
Ha így nézzük nekem már nem annyira vonzó 
-
Skynet258
veterán
válasz
üzenetére
Gyengébb kicsit a ház kialakítása, meg nem vízálló (ez a része mondjuk úgysem érdekel), illetve a 3D-s grafikában gyengébb (nem játszom rajta úgysem).
Ellenben 5" kijelző FullHD-ben, hardver erőben meg lényegében ugyanaz.
Hát még én sem tudom, meglátjuk, ha a black friday idején ez is csökkentett áron lesz, akkor lehet nem tudom majd otthagyni...

-
hozsolt1965
csendes tag
Sziasztok!
Szombathelyen van valakinek Honor 6 telója? Megnézném élőben milyen mielőtt megvenném. Előre is köszi!!
-
Amiens
tag
Ezt próbálta már valaki? Valós, vagy csak rameke az egész?
-
Zaji
őstag
Lejárt a szerkesztési idő.
4000 forint. Az első havi számlavezetési díjjal.
Meglátom mit hoz a fekete péntek. Szerelem csütörtök és dob szerda után.
-
balewi
aktív tag
Ma elmentem egy EDigital üzletbe tapizni

Kellemes meglepetés volt, kifejezetten szép telefon, a fogása is rendben van, egyedül az oldalsó szürke műanyag nem tetszik, ránézésre "olcsó" anyag.
Lehet, hogy mégiscsak váltanom kell, bár akkor inkább kintről kéne rendelni ... -
tabletta
tag
Bevásároltam magam a klubba

Okos dolog ez az Emotion, de nem szép, legalábbis szokni kell. A képernyőkímélő leveszi a felbontást 720-ra, de jót tesz az akku időnek. Az otg simán működik, ahogy az infra is. A fóliákat érdemes felrakni, állítólag gyorsan karcolódik a hátlap.
Összességében eddig nem rossz. -
Skynet258
veterán
Kaptam tesztre egy ilyen telefont, és komolyan elgondolkoztam, hogy lecserélem a Z1 Compactomat erre...

-
tonerz
aktív tag
Felmerült bennem is ez a gondolat, de aztán átnézve a telót semmi "extrát" nem dobot még rá (még nem igazán volt rá ideje).
Egy viber meg egy angry birds ami rajta van, tehát úgy komolyabban meg se lett hajtva a jószág.A.tessz
Én is ezt javasoltam, mert nagyon tetszik a telefon neki (szerintem is korrekt gép) mivel elég ideges is lett szegény a szituáció miatt.
-
tonerz
aktív tag
Kollégám két napja be szerzet egy honor 6-ot, minden szép és jó volt, de ma fogta magát a telo és csinált egy újraindulást de kérte újból a pin kódot is.
Most este pedig úgy kikapcsolt hogy nem tudta vissza kapcsolni (89% volt az aksi előtte), rádugta töltőre és arra se reagált, majd kb pár perc múlva egyszer csak bekapcsolt majd töltőre dugva szépen töltött és világított az értesítési led is mutatva a töltést és szépen fel is töltötte fullra.
Nekem úgy tűnik mintha valami sw bug lenne, de mivel holnapig még benne van a 72 órában (edigital) vigye vissza szerintetek? -
Boda81
csendes tag
Edigitalban lejön 10% ha van ismerős akinek van cetelem hitelkártája.
Én is így vettem egyik telóm náluk, hogy volt ismerősöm akinek volt cetelem kártyája,
átutaltam a számlára a pénzt és már fizethettünk is, de így 10%-al kevesebbet
-
Májkülnájt
tag
Ki honnan rendelte???
-
Zaji
őstag
Egy gyors kérdés: akik az edigitalban vették volt hozzá fólia?
-
Betértem ma az E-be, hátha meg tudok nézni egy Honort, de legalább megtekinthető darabjuk nincs.
Így ez sajnos nem fog menni, pedig potenciális vevőnek tartottam magam.

Üdv: MaCS
-
rafis83
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Sejtettem, csak elfelejtettem feltenni a kérdést

Köszi a segítséget! -
rafis83
tag
Sziasztok!
Nekem sajnos a hívásoknál kicsit recseg a fülemnél a hangszóró.
Gondolom ezen az xml kódok átírása sem segít, csak a szervíz. -
Black&White
addikt
Ráadásul a gyári profilokban szörnyű a hangminőség is.
Ezen lehet segíteni, ha átírod a system/etc/media_profiles.xml megfelelő értékeit.
Az energiagazdálkodás meg egy másik talány.
CPU-Z alatt nálam csak dinamikus órajel vezérlés van.
Soha nem láttam jelét annak, hogy lekapcsolná az A15-ös magokat, egyesével meg főleg.
Ez így volt már a korai és a legfrissebb szoftverek alatt is.
Lehet segítene egy frissebb kernel, mert a Huawei-nél ilyen téren nagyon megállt az idő. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
eclipse19
üzenetére
A videózás nem erőssége a gépnek, ez látszik a cikkben levő tesztvideón is.
A melegedés jelen van, de talán írtam / mondtam, hogy nem egy ponton, hanem általános langyos a telefon hátulja, ami azért nem gáz. Az energiatakérkossági dolgokkal kapcsolatban azt azért látni kell, hogy ez egy magonként kapcsolható big.LITTLE architektúra, ami önmagában is már valamivel hatékony, mint a 4+4-es SoC-k, egyébként pedig szoftveresen trükközik a gyártó mindenféle szolgáltatások letiltásával. De ez end userként tökmindegy, másfél-két napnyi üzemidő simán megvan és ez a lényeg. A belső tárhely írás-olvasási sebessége a napi használatot egy jottányit sem befolyásolja. -
Yuri_1
tag
Üdv !
Többször írtuk már többen, hogy vannak korrekt, hozzáértő forumtársaink, akik nagyon szívesen segítenek a készülék beszerzésében, sőt magyar garanciát is biztosítnanak hozzá. Ha komolyan érdekel a dolog keresd a testvéroldalom a hirdetéseket és nem fogsz csalódni. Hajrá !
-
Zaji
őstag
Aki Kínából rendelte megírná, hogy honnan?
Köszönöm! -
GSPLR
senior tag
válasz
blueMerle
üzenetére
Az a baj, hogy èn az első okostelefonommal már póruljártam frissítès tekintetèben. G300-ra vártam az ICS-t, hogy milyen király lesz majd. Persze egetrengető dolgok nem törtèntek csupán a telefonom teljesítmènye èrezhetően visszaesett. Azzal a telefonnal mèg így is leèltem 2 szèp èvet, de nagyon óvatos lettem, az új nem minden esetben jobb, ezt az èlet számtalanszor bizonyította már. Ez csak egy pèlda volt ès a Mate 2-vel nem lehet párhuzamot vonni, annak a vasnak bírnia kell a KitKatet, bár leginkább a Lollipop lenne a kèzenfekvő, mert ugye dalvik<art

A legnagyobb gondot abban látom,hogy túl sok eszközt dobnak piacra a gyártók ès egy idő után elèr mindegyik ahhoz a ponthoz hogy nincs kapacitása az összes kèszülèkènek a támogatására. Na ès itt jön kèpbe a sokat köpködött Apple, náluk ez korrektebb. Ès akkor nagyon finoman fogalmaztam

Na mindegy, elkalandoztam kicsit

-
blueMerle
veterán
Értelek, én is úgy vagyok vele hogy ami jó, azt ne nem kell megjavítani. De ez szimplán a vevők hülyének nézése, amikor egy gyártó alapból nagyon elavult oprendszerrel dob piacra egy készüléket majd frissít egy kevésbé elavultra és ennek az emberek még örülnek is. Hát furcsa no.... Persze, Androidnál az alapigazság hogy akinek fontos a legújabb verzsön az vegyen Nexust
vagy olcsón Moto... neh bazzeg megvették a kínaiakés a frissítési igényei maximálisan ki lesznek elégítve (te jó isten, mit hoz ki belőlem az éjszakai netezés
).Mindezektől függetlenül ez a Honor 6 egy nagyon jó irány, az más kérdés hogy külsőre nem jön be mert tucatfon, de ez legyen az én személyes kis problémám
-
GSPLR
senior tag
válasz
blueMerle
üzenetére
Persze, de az előző hozzászólásomban ott a valász erre. Engem mondjuk ez a frissítèsi mizèria sem izgat annyira. Èrted gondolom, ha fain a telefonom ès kielègíti az igènyeimet akkor pont nem èrdekel milyen verzió fut alatta. Persze ez megint szubjektív, ezt mindenki máskèpp èli meg, ha èlhetek ilyen furcsa kijelentèssel

-
judas13
veterán
válasz
Smithy87
üzenetére
Egy fólia ami eltakarja a gombokat? Nem is értem mire jó ez? Nem tűnik el szoftveresen? (mintha mondták volna, hogy igen, vagy akkor most mégsem?)
Műanyag oldalsó keret egy magát prémiumnak ajánló készüléknél? - számomra elfogadhatatlan ahogy a hátsóra rakott hangszórójával egyetemben is az mindez akkor, amikor már a second brandes kütyüknél is alulra kerül az...ez egy nagyon rossz Huawei hagyomány...NFC hiánya, miért is maradt ez ki?
Meg a fő hangsúly a közösségi oldalakra, kapcsolatokra épül olvasni - van már fórum, facebook egyéb oldaluk egyáltalán?
(P6-om is van így jobban is érdekelnek a negatívumok, pozitívumok is itt egyaránt)
A frissítések meg....na arról majd egy év múlva beszéljünk...
-
blueMerle
veterán
Fantasztikus. Eleve júlisban nem lett volna szabad Jelly Beannel piacra dobni a készüléket, amikor a KitKat tavaly óta elérhető. Szóval aktualizálnak egy tavalyi frissítésre. Nice. Ez akkor lenne szép ha azt mondanák Lollipop és mélységes elnézést.... Az persze hogy változtattak a véleményükön dicsérendő, az viszont hogy ehhez több ezer dühös és csalódott komment kellett, nem igazán.

-
GSPLR
senior tag
válasz
blueMerle
üzenetére
És igen, jól olvasod, a Huawei hajlandó volt változtatni és igazodott a felhasználókhoz. Szerintem ez egy elég jó pont, persze illúziókat senki se kergessen, minden gyártónak az a jó, ha az aktuálisan friss eszközt vásárolja a felhasználó... Nekik a profit a lényeg, erről szól ez az üzletág, nincs ebben semmi meglepő. Éljen a jelenkor

-
hozelujiz
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Akkor gondolom az másik verziókra mehet, ha alapból nem ajánlja fel a frissítést...
Ha minden jól megy 2-3 hét és megjöhet a keret, akkor teszek fel képet róla.
TouchPlus videot még nem sikerült megnézni.
Köszi!
-
Amiens
tag
Dupla koppintásos feloldás működik?
-
svgyula
addikt
Szia! Elmagyarázom: A kezelőgombok most ott vannak a kijelző alsó felén. A menüben be lehet állítani azt, hogy eltűnjenek ill. melyik hol legyen tehát a sorrendet is! Ha az alkalmazásnak ott van kezelő felülete akkor van mód arra, hogy ezek eltűnjenek. Ha elő akarod hívni akkor ugyanúgy jön elő mint a fenti menü felhúzod és ott van! Az a fólia amit lehet kapni ezeket eltolja a kijelzőről és még két "tapizható" gombot is hozzáad a felső szélen. Ezt az egész kijelző vezérlés opciót a menüben lehet bekapcsolni! Így már érthető?
-
válasz
Black&White
üzenetére
Vesszek meg, ha értem...
Akkor ehhez ugye bele kell nyúlni a telefon szoftverébe is, hogy ne tegye ki a gombsort a képernyőre, viszont érezze, mint ha ott lenne?
Mi van akkor, ha egy programnak is alul van egy gombsora?Üdv: MaCS
-
Black&White
addikt
-
válasz
eclipse19
üzenetére
Android ugye nem lehetett, mert az éppen csak 6 éve létezik telefonra.
WinMo-s képernyőbillentyűzetről nem tudok, de valamilyen alternatív felület éppenséggel adhatott, bár a rezisztív kijelzők ennek éppen nemigen kedveztek.
A Symbiant nem ismertem, de a kijelző 7 éve ott is rezisztív kellett, hogy legyen.Üdv: MaCS
-
Smithy87
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nem, nem nekem nincs. Engem annyira nem zavar, hogy a gombok akijelzőn vannak 7 éve ott vannak mindíg ilyen telefonom volt

-
Black&White
addikt
-
Smithy87
senior tag
Hello!
Néhány napja én is tulajdonosa vagyok egy iylen kütyünek. Eddig meg vagyok elégedve az akkuidővel is. a formával is . Az emlegetett fóliát megtaláltam [Fólia] De ezzel ha jól értemcsak annyitlehet elérni, hogy nem látszanak a kijelzőn a gombok de attól még "ott vannak" csak nem rajzolja ki a miui 3. A piktogramok alapjá úgy értelmeztem, hogy csak azzal működik.
-
dikan
tag
Nálam csak két napja van, de az összeszereléssel nincs probléma. A hátlapnál nem érzek különbséget az Xperia Z és e között. Az oldalsó keret sajnos festett műanyag és ez látszik is rajta.
A 0,6mp-es fényképezés azért itt is csak álom, de nagyjából 1mp-en belül azért csinál képet a telefon. Ilyenkor a fókusz végtelenre van állítva és kábé fogalmad sincs arról, hogy mit is fényképezel, de a minősége amúgy nem rossz.
-
-
eclipse19
senior tag
-
eclipse19
senior tag
Köszönöm az infókat.
Volt még ott szó némi magas fogyasztásról meg, hogy a túlmelegedés védelmet leszámítva lényegében nincs energiatakarékosság a chipen.("It is clear that HiSilicon employs no power budgeting algorithms at all as the Kirin 920 leaves any kind of limiting solely to the thermal throttling driver" az oldal alja felé)
Ennek láttátok-e jelét?Kritizálják még a kijelző betekintési szögét, amit Ti viszont kimondottan jónak írtok. Ezt nem értem.
Biztos ugyanazt a modellt teszteltétek. Vagy lehetnek eltérések, pl a kijelzó paneljében?Köszönöm.
-
A.tessz
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nálam emui 3.0 van. Gondolom a béta, de az van tutira. Lehet a végleges lesz jövöre!
-
-
hozelujiz
tag
Sziasztok!
Tegnap este óta én is Honor 6 tulaj lettem (
~90k-ért edigitalból...
). Még ismerkedünk, igaz P6 után nincs sok újdonság, de volna pár kérdésem:
Erre a H60 - L04-re nincs még EMUI3 vagy őt letöltve fel lehet dobni?
Ilyen alu kerete van valakinek? (közben megrendeltem már) Esetleg vélemény? P6-hoz volt, de a térerő nem szerette...
TouchPlus Smart Screen -el valakinek saját tapasztalat?Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.
-
Yuri_1
tag
Egyetértek ! Két észrevételem lenne:
1. Láttunk itt olyan linkelt videót, ahol a "highend" autóverseny jobban, gyorsabban futott a Honoron, mint az összehasolításban látható szintén felsőkategóriás készüéken.
2. Pont Te írtad a berlini tudósítás kapcsán, hogy a Honor nagy értékben számít a felhasználók véleményére illetve azt hiszem elég gyorsan reagáltak a GPU kérdésben is
, ezért csak reménykedni tudunk abban, hogy nem hagyják cserben a felhaszálókat a frisítésekkel sem.
Üdv! -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
eclipse19
üzenetére
A linkelt anyagban a hátlappal problémáznak, ez szerintem ízlés kérdése. Gyengének mondják a WiFi-t, ezt cáfolom. A kamerát sem istenítik, amit annyira nem értek, láthatjátok a tesztképeimet, különösebb állítgatás nélkül lőttem az összeset, de ami szerintem fontosabb, hogy zömmel jók a fotók, ritkán fordul elő, hogy használhatatlanul ergya az eredmény. Videózásban valóban nem brillírozik, abban nálam a G3 az egyik etalon. Azt is értem, hogy a Kirin920 & Mali T628 nem annyira támogatott hardver, mint egy Qualcomm+Adreno párosítás, de eddig nem volt egyetlen olyan app sem, aminél teljesítményproblémák jöttek volna elő, bár tény, hogy relatív keveset játszom highend autóversenyekkel meg mobilos FPS-sel. Engem kizárólag a böngető dadogása zavar kicsit, no meg az NFC hiánya.
Nexus 5-ről én sem váltanék, bár a bővíthetőség a Honor mellett szól, de az ismertebb hardver és a frissítések előrelátható gyakorisága viszont nem. -
svgyula
addikt
Szia! Azt értem amit mindenhol "hibának" említik az a sima hátlap. Nos én azért ismerem magam és a lehetőségeimet így egy ilyen telefont nem tapogatok, homokos, olajos, zsíros, kézzel. Ezért kértem tokkal amiben ahhoz hogy hívást fogadjunk ki sem kell nyitni. De nem tudom kinek milyen a keze, nálam nem csúszott tokon kívül sem elég vékony ahhoz hogy meg lehessen rendesen fogni. Az pedig milyen hülyeség még csak megjegezni is, hogy "meglátszik az ujjlenyomat" Miért is? Ha emberek használják az emberek nyoma látszik majd ha a majmoknak gondja lesz az emberi nyomokkal akkor törölgessék le. A kijelzőkön ez nem gond soha senkinél? "Jajj rajta maradt az ujjlenyomatom anyukám hozd a törlő kendőt! Basszus most meg letöröltem a játékot is
"
Amúgy olvastam a NEXUS 5 leírását abban tényleg nincs SD bővítés? Másrészt ez az 1 sim miatt nálam szóba sem jöhetett volna! Pontosan úgy mint az istenített "márkák" nagy része mivel azoknál pedig a gagyi verziókat dualsimesítik
Vannak gyártók akik gondolnak azokra akiknek van magánéletük, esetleg két ország között ingáznak, stb. és két sim kártyájuk van. -
svgyula
addikt
Szia! Itt mindenki leragadt az itthoni verziónál én nem értem miért is? Ha kell NFC akkor a H60 L12 kell rendelni. Nem "ördögtől" való az internetes vásárlás. Mivel ezt a telefont így is úgy is csak ott lehet venni. A nagyobb kínai webshopok pedig pontosan ugyanúgy garanciáztatják a termékeket mit az itthoniak azzal a különbséggel, hogy kínából általában nem javított hanem csere készülék jön. az idő pedig pont annyi vagy inkább kevesebb mert az itthoni webshopok is oda küldik a terméket. Én elég sok kínai telefont vásároltam, használtam(mind a mai napig működik) de mindet kintről! Soha nem csaptak be legfeljebb kicsit lassúak voltak de ha valamiéért meggondoltam magam mindig visszautalták a pénzem az utolsó centig. Nos az én telefonom a H60 L002-es mivel nekem semmi szükségem az NFC-re ezért nem a H60 L12 rendeltem. Mert ugyani abban van. DE ez is két sim kártyát kezel mégpedig dual acktive módban ezt azért kihagyták a tesztekből ha jól láttam. Ez durván annyit tesz (akik nem tudják) hogy mindkét sim folyamatosan fent van a hálózaton. Továbbá az egyes névjegyekhez hozzá lehet a két sim bármelyikét rendelni. Ja és megmaradt a két sim mellet az sd foglalat is. A telefon nálam van augusztus közepe óta. Nos mivel én a hozzá küldött intelligens tokkal használom a csúszás soha nem volt gond mint a tesztben(amerikai) De azért egy dolog érdekes! Találtam szolgáltatnál vásárolt mobil belsejében Made in China feliratot (nokia, samsung, alcatel) akkor miért is fikázzák olyan sokan a kínai termékeket? Talán mert a "drága" kereskedőink az "occó" gagyit hozzák be mert azon nagyobbat lehet szakítani? Meg az itthoni "parasztnak" más nem jár! Hát ezért nem veszek itthon telefont...........
-
-
Amiens
tag
Nagyon megtetszett ez a telefon. Mint ár/érték arányban, mint kinézetre.
WP-ről "váltanék", de kicsit félek az android köré húzott frissítések idejétől (ha akarsz frissítést vegyél erősebb konfigú smartphone-t).
Sajnos a mostani utolsó Lumia készülékek már nem hozzák azt a szintet nekem, ami miatt must-have-ként gondolnék rájuk. Itt most a 830-ra és a 930-ra gondolok, hogy ami az egyikben meg van a másikban nincs - ezért sem tudtam dönteni...A napokban próbálok eljutni egy extrémes szaküzletig, hogy ki is próbáljam élőben a telefont.
Új/régi tulajoktól kérdezném, hogy mennyire van összerakva a készülék hátlapja? Illetve ez a plasztik dolog, ami körbe fut majdnem a készülék oldalán, ez milyen érzést ad a kézben (hidegebb, vagy csak dísz).
Illetve, hogy a hangerő gomb alsó pöckével milyen képeket lőttetek.
-
szilfu
csendes tag
Nem rossz teló, az árát is megérné, ha kezelné az LTE Band 20-at. Tudom egyéni probléma de az én szolgáltatóm (O2 uk) csak azt használja 4G - re. (ahogy egy csomó másik is Európaban)
-
sajo13
senior tag
Én meg Nexus 5 és Honor 6 között vacillálok. Mindkettő 5" FULL HD, hardver is hasonló sebességre képes, mégha más is a SoC. Memória 2Gb vs. 3 Gb, de ez egykutya szerintem, fényképek minősége is hasonló.
Ami a Nexus 5 mellett szól az az ára: 92 ezer HUF és a tuti biztos Lollipop. A Honor mellett a nagyobb aksi.@Zaji: neked mi az, ami Nexus 5-ben nem tetszik és a Honorban benne van, hogy a Honor 6-ra váltanál?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha így nézzük nekem már nem annyira vonzó 

"