Hirdetés
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedges
csendes tag
Tokot tudna valaki ajánlani hozzá?
-
club1
veterán
Tudtok olyan honor dual sim-es verziót, ami a hazai összes 4G/LTE frekvenciát (800/1800/2600 MHz) tudja? Szeretnék venni egy olyan telefont, amit tudok használni a már most bekapcsolt 800 MHz-es vidéki, az egy hónapon belül bekapcsolandó 2600 MHz-es nagyvárosi 4G-n is, de egész egyszerűen nem találok, csak a nagyobb (Samsung, Sony) gyártóknál...
-
manokaki
addikt
válasz
danielgalaxy
üzenetére
teljesen fel és automata be , én igy használom és tökéletes !
-
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Ez érdekes, nekem is Galaxy S5 volt előtte, ott automata +1-en kellett használni, hogy jó legyen.
Honornál pedig automata -1nél is jól látom mindig... -
danielgalaxy
aktív tag
Nektek milyen a fényerő? Én szinte az összes telefonomat a felénél alacsonyabb fényerőn használtam, de ezen jól fel kell csavarni hogy lámpafénynál is lássák valamit...
-
hedges
csendes tag
Tegnap én is vettem egyet az Edigitalban.
Egy LG 4x-et száműztem miatta.
Egy napos használat utáni tapasztalatok alapján, egy remek választás lett a Honor 6. "Különösen ajánlott" -
zoo84
csendes tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Szia,
nekem nem nyerte el a tetszésem (egyén válogatja, kinek mi a jó)
videó területén biztos jobbak a sony-k, de ez engem szerencsére pont nem érdekel. Ha jól emlékszem a Z3C azután csinál 13 MP képet, miután manuel-re van állítva. De ahányszor elindítod a kamerát, mindig auto-ban kezd. Ez jobb a honornál, mert megjegyzi az utolsó beállítást. Az intelligens mód is nagyon rendben teszi a dolgát. Bár amitől majdnem kihűltem, azaz éjszakai kép. Néha a vakuval készített képek olyan gyatrák, hogy vallatni lehetne vele. Ilyen esetben vaku kikapcs és láss csodát. Számomra ez felfoghatatlan. Illetve még van a gyors fotó mód, ami nálam 0,8 sec alatt készül. Igaz itt nagyon nincs fókusz és efféle extra, de még így is tűrhető a kép. Lehet csak megszokás és beállítás kérdése, de szerintem a ,,kikapom fotózok, elrakom" fényképezésnél (állítgatás nélkül) jobb képet lő a Honor. -
Skynet258
veterán
Ezt most nem mondod, hogy a Z3C képei ilyen sz*rok? Nekem a Z1C képek bejönnek, bár igazából csak a "katt azt jóvan" jellegű témákra használom, minden másra ott a Nikon dslr.

De mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy visszafele fejlődtek... hozzáteszem a Z1C is job bképeket készít 13MP-en, mint 20-ra téve...

Viszont a videófelvételi képességekben egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a Honor a jobb.

-
Kornel
veterán
válasz
danielgalaxy
üzenetére
nevet is fogsz változtatni, danielhonor-ra?

-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
speed471
üzenetére
Sosem látom értelmét ezeknek a belharcoknak telefon és telefon között.
Nekem Samsung Wave, S3 és S5 is volt és ami azt illeti kisebb hibáktól eltekintve imádtam mindet. A Samsung garancia ügyben profi, és míg most hétvégén el nem lopták az S5-ömet, meg sem fordult a fejemben hogy Honor-t vegyek.
De mivel sajnálatos módon ez történt, úgy gondoltam hogy szétnézek a "kínai piacon" és azt kell mondjam, még az S5 után sem csalódtam ebben a telefonban.
Egyébként ami szerintem megkülönbözteti a top gyártók termékeit a kínai gyártókétól, azok az apró szolgáltatások és feature-k, mint pl az IP67 védelem, az ujjlenyomat olvasó, vagy mondjuk a különböző Samsung szolgáltatások (csak hogy S5-nél maradjunk). Ezek kinek fontosak, kinek nem. Egy biztos, a kínaiak egyre jobb alternatívát nyújtanak és a Honor 6-ot nagy Samsung fan-ként is bátran ajánlanám bárkinek.
Még magamnak is, mivel eme telefonhoz most ragaszkodni fogok minimum egy évig. -
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Az szerintem az amikor felmásolod a memkarira/tárhelyre az update.zip-et...
-
danielgalaxy
aktív tag
Én az Extreme Digital féle EU-s verziót használom, remélem ide is jön hamarosan az update. Lehet tudni róla valamit?
Egyébként sosem volt még kínai telefonom, de ez most ennyiért nagyon rendben van.
Az update résznél három féle lehetőség adott. Gondolom az első az OTA, a harmadik is egyértelmű (USB), de mi az a "helyi"? -
zoo84
csendes tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Egy Z1C, Lumia 930, Z3C és egy Honor 6 tulajdonosaként bártan állítom neked, hogy a Honor jobb, mint a két Sony. Ezzel már más Sony fórumon is foglalkoztak, hogy az Xperia Z(13 MP) is jobb képet készített, mint utódjai, amelyek a 20,7 exmor szenzorral jöttek ki. És ha jól tudom, akkor a Honor is egy 13 MP Sony szenzort tud magáénak.
A Z3C-t ugyan csak 5 napig birtokoltam, mert a kamerája annyira felidegesített, hogy inkább visszaadtam, mielött kettétörtem volna. Tapasztalataim alapján a képek olyan fakók, mint egy kép, amely már 2 éve a napon van. A villanó se derít akkorát, meg olyan fényeset. Az éjszakai képről meg inkább ne is beszéljünk.
Ennek ellenére nagyon sajnálom azt a telefont, mert igen jó méretei voltak, kellemes készülék lett volna -
Smithy87
senior tag
válasz
speederiii
üzenetére
Hát sokat nem használtam ha van bőséges fény akkor elfogadható. Desire 816 ról váltottam annak azért jobb a kamerája szerintem. Majd tesztelgetem még egy kicsit de összességében amit egy telefontól alvárok azt hozza.
-
speederiii
tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Honor6 kamera: éppen azon csodálkozom, hogy szobában lámpafényben milyen jó képeket készít, nem utolsó sorban színhűség tekintetében, vaku nélkül. Ez pl. az xperia sp-mnek sem volt erőssége...
Szerintem igen jó a kamerája (persze ennél is van jobb biztosan, de szerintem nem a csalódás kategória, ha az ember nem egy rendes fényképezőgép minőséget vár, de a compact fényképező kategóriától szerintem nincs túl messze)... -
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
A Honor 6 kamerája nem egy nagy kaland. A képek még ok, de a videója eléggé gyatra.
A Samu Alpha képes 4k-ban is rögzíteni ha arra van szükség, a képek pedig az S4 óta jók a Galaxy szériánál is. Z3 Compact szintén 4k videó, és 20.7MP-es szenzor. Erre pedig már csak azért is merem mondani hogy jobb, mert a Z1C kamerája is jobb összességében a Honorénál, tehát a Z3C-é sem lesz ennél rosszabb...A kijelző az most másik történet, ott a Honor jobb a felbontás miatt. De én most kamera oldalról néztem a dolgot, mert a fórumtárs azt írta, hogy neki az fontos. Na ha az fontos, akkor olyan sokat azért ne várjon már a Honortól, mert csalódni fog.

De ha továbbmegyünk proci és GPU irányba, akkor sem a Honor fog kijönni jobban... Jó ez a készülék, de azért ismerjük már el, hogy van jobb a piacon. Igaz drágább, de attól még erősebb ebben-abban.
-
Pystyke
tag
Netezésre melyik a legalkalmasabb?
gondolok itt a multitaskingra...
8-10 oldalon párhuzamosan netezni-facebook-skype-viber-face-messenger,
esetleg melléküldök egy kis navigálást is,
csak az íze kedvéért...
Ilyenkor el tud fogyni a 2 Gb RAM?
főleg, ha megjön rá az 5.0-ás android...
nem fog bedadogni-kifagyni egy Z3c, vagy egy Alpha? -
sajo13
senior tag
-
Szedált
tag
válasz
monti0222w
üzenetére
A Samsung telefonom nekem is permanensen okoz nehéz pillanatokat. Erre tervezem cserélni, vagy OnePlus One. Annak a beszerzése viszont elég kacifántos és valamivel drágább is ennél - cserébe péklapát a kijelző és erősebb a Snapi 801-es procija.
-
monti0222w
addikt
válasz
Skynet258
üzenetére
Viszont mind két telefon csak hd-s kijelzőt kapott a Honor full hd-t, a compact az szerintem teljesítményben egál, az alfa igen erősebb honortól. A fotózás terén meg nincs olyan nagy különbség!
A pénznek meg senki sem az ellensége, szóval ha a szolgáltatónál megkapja az említett két telot olcsóbban akkor inkább azok közt válaszon!
Én személy szerint, egy jó darabig, vagy soha többé samsung telefont, az biztos!

-
Skynet258
veterán
2 GB elég, ha viszont fontos a kamera, akkor ne a Honort válaszd... a másik kettő ebből a szempontból jobb lesz, hardverileg pedig azok is ott vannak a toppon. Benchmarkokat most nem vadászok telón keresztül, de azokban tippre mindkettő veri a Honort. Más kérdés, hogy a pontok nem mindig számítanak, ezért is mondtam, hogy kamera oldalról közelítsd meg inkább a dolgot.

-
mofiba
csendes tag
Sziasztok!
Ma megvettem én is az edigitalban egyet...
Egyelőre nagyon tetszik.
Viszont egy valamivel nem boldogulok, s az az igo. Nem tudjátok, hogy miért nem hajlandó elindulni (mind belső, mind külső memóriából megpróbáltam), mindannyiszor a syst hiányolta. Ugyanaz az igo tökéletesen működött egy sensationon előtte.
Előre is köszönöm...Üdv,
mofiba -
Pystyke
tag
Sziasztok!!!
Nagyon tetszik ez a cucc...
Igazából 3 alternatíva jöhet szóba...
1, Kártyafüggetlen Honor6
2, Telenor-2 éves hűséggel Z3 compact
3, Telenor 2 éves hűséggel Galaxy AlphaTelefonálásra, és tablet helyett netezésre használnám,
Szeretek fényképezni, ébresztőórának használni, stb...Tavaly áprilistól egy Sony Sola-t használok,
Ami a kiadott szoftverfrissítés óta szinte használhatatlanul belassult,
(még sose vágtam földhöz telót, ne ezt sikerült, és majdnem meg is tapostam...)
Szerintem kevés lett neki a 512 Mb RAM,
Ezért is tetszett meg a 3 Gb RAM a Honor-ban...
Vagy elég a Z3c - Alpha 2 Gb-ja is?
Azokat biztos olcsóbbé megkapnám 2 év aláírása után...A Lolipopp mennyire fogja felzabálni a tRAM-ot a telefonból?
Nem szeretnék még egyszer pórul járni... -
svgyula
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
Szia! Max Siófok, Fehérvár, környékén.
-
monti0222w
addikt
Bocs ha félre érthető voltam, de én úgy értettem neked is most jön a füles és ezért írtam úgy. Amúgy áll a kérésem valahol összefutnánk, söröző vagy bármi más helyen és bele hallgatnánk a fülesekbe. Érdekel a füles, szoktam füles talikra is járni, amit az itteni füles topic lakok szerveznek.

-
A.tessz
senior tag
válasz
lolchief70
üzenetére
Én is adapterrel használom az egyik kártyámat, semmi gond nincs vele.
-
Garadow
csendes tag
Kijött már az EMUI 3.0 H60-L04 re?
-
svgyula
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
Szia! Nem értem teljesen neked jön? Vagy az enyémről beszélünk ami több mint egy hónapja megvan?
-
manokaki
addikt
válasz
lolchief70
üzenetére
Én is igy használom semmi gond nincs vele , söt lassan 2 éve igy használom amiotta volt Iphone 5-m ,kb 1 hétig de ugye a nanoSim az megmaradt , de más telefonhoz nem nahyon kell , igy adapterrel használom..
Attila
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Honor 6-os készülék hogy kezeli a nano sim kártyát Micro sim adapterben?
Írják több helyen hogy nem ajánlott így használni de nekem csak ez a megoldás jöhet szóba. Van e bármi lassulás vagy hálózati probléma T nano stimmel?Köszi!
-
svgyula
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
Szia! Ez nagyon attól függ kinek milyen a "füle"
. Én pár évig lemezlovaskodtam
anno'. Elég sokat változott a hangzásvilág ha csak az utolsó 10 évet nézzük. A winamp van fent a telón és szépen kiadja az összes frekvenciát amit kiemelek. Sajna nincs "zajszintmérőm" sem hangfrekvencia mérőm így a hi-fi és a füles által leadott hangokat tudom hasonlítani. Nos az 5.1-hez képest a fülben zajmentesen ez jobb hangzást produkál. Sajna azokat amiket írtál nem vettem meg csak azért, hogy hasonlítási alapom legyen és nincs egyik sem a közelemben. Csak pár oldalon olvastam a véleményeket a hasonlításokról. Nekem előtte Sony volt de az nem egy erős ellenfél (két éves). -
svgyula
addikt
Leírom ide is hátha valaki kiegészítőn gondolkodik, a tapasztalatokat erről a fülesről
Ez kicsit olcsóbb most én 13.81$-ért vettem anno'. A minőség első osztályú ízléses tartóban tartalék gumival(
) érkezik. A vezetékek nem hajszálból vannak de megfelelően rugalmasak mindenhol normális rögzítéssel csatlakoznak. Az egyes elemek nem csak "fém" hatásúak hanem fémek! A hangzás pedig egy új dimenzió minden más eddig használt fülhallgatóhoz képest. Megvan az összes magas és rendesen mozgatja az agyamat a mély hang. Tehát aki esetleg ebben gondolkodik, bátran belevághat nem fog csalódni. -
Zaji
őstag
Jól emlékszem, hogy a Sony kamera modulja van a Honor-ban?
-
Amiens
tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Szerintem új közmondás van születőben:
Extrém lassú vagy, mint az Edigital...
-
nimba1
aktív tag
Valaki nem tudja ma mennyibe kerül, edigitalba?
Ha valaki volt ott. Weboldalt nem tudom megnézni. Gondolom leterhelt. -
csabili74
aktív tag
Ebayről vettem, a németektől tokot, gumis, 7 euró, beletettem, még aznap földhöz vágtam véletlen, esett, pattant, fehéredtem, felvettem, és semmi baja

-
griffin90
tag
ezzel a tokkal valakinek valami tapasztalata van? hasonló a nillkin frosted shieldhez, csak szerintem jobb a kialakítása így ránézésre.
-
xtevo
őstag
válasz
Skynet258
üzenetére
Annyira, de annyira szép/jó ez a Honor 6, hogy már gyanús...
Kb. el lehet mondani, hogy olyan nagy a szerelem vele, mint anno volt a P6-al, de a support-tól félek a legjobban... Hogy ezt (is) elfelejtik, és nem jön hozzá új android.
Barátom Nexus 5 telóján már az L pörög... (De ugyanez a bajom amúgy az LG G2-vel is, hogy mi lesz vele mondjuk 1-2 év múlva...) -
Skynet258
veterán
válasz
monti0222w
üzenetére
Ez csak egy üveglap, amit a kijelzőre teszel, tehát csak azt védi.

BTW elkészült a teszt, csak azért nem rendelem még meg, mert lehet hozzájutok ingyen.

-
svgyula
addikt
Szia! Itt minent megtalálsz
-
VaDy
tag
Óriási ez a bf-es áresés az edigitalnal minden annyiba kerül mint más boltokban... és én ezért keltem fel éjfélkor, fél 1-kor, 1-kor és fél 2-kor!

-
t0mmy
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem innen [link] az EMUI 3-at, csak nem tudom, hogyan kell telepíteni
A rendszerfrissítésnél nem ajánlja fel. -
zsepii
tag
Sziasztok!
Van valakinek Sopronban vagy környékén (esetleg Kőszeg, Szombathely) H60-L12-je, aki esetleg megmutatná élőben?
Köszi!
-
griffin90
tag
erről a tokról mi a véleményetek?
-
Amiens
tag
Nekem tetszenek egyébként ezek a típusú tokok. Az olcsó, műanyag pár száz Ft-osokat megvetem. Alma koppintás az tény, de véd is bőven.
Mondjuk a súlya is megvan ezeknek. Találkoztam olyannal is, aminek majdnem 3x akkor volt (300 g) a tömege, mint a telefonnak. 
Megvárom még mindenesetre a pénteki 'black freeday'-t, mert most még úgy sincs raktáron a Honor 6 egyik szaküzletükben sem.
Aztán vagy az A, vagy a B verzió lesz a nyerő. Esetleg még ez.
Csak meg ne gondoljam magam addig egy Meizu MX4-re...
Skynet258: 'Wáó!' Megfontolandó ez is.

-
Skynet258
veterán
Ilyet használok a Z1 Compacton, ha cserélek, akkor veszek erre is. Ez konkrétan nem fólia (azokat meguntam), hanem egy edzett üveglap, ami ujjlenyomattaszító bevonattal is el van látva, karcálló, és üveg érzetet ad használat közben (ez nekem fontos).
Ennyit higgyétek el, megér!

Kovaratis: bejött a csere?
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim! Ma végignéztem azokat az "álámínium"
tokokat. Az tény, hogy emel a kinézeten olyan szifon formára. De az én szememben a legnagyobb hibája az, hogy nem védi a kijelzőt! Én olyat tudtam volna elképzelni amibe hátulról berakod a készüléket és az elejét védi egy "üvegszerű" burkolat ez a kijelző működését amúgy sem zavarná mivel az ami most van annál is simán megy a tapizás a csukott toknál is a vastag műanyag ablakban 
Az első pillanatban hirtelen felindulásból majdnem rendeltem egyet de így....... A vajas kenyér elve szerint úgy is pofára esik ott meg nem védi semmi!

-
Zaji
őstag
Objektív akart lenni.
-
Cece04
tag
Nem nagyon követtem a black friday akciókat eddig,
meg tudtommal itthon nem is nagyon volt még sehol.
Mit gondoltok, van rá esély, hogy beveszik a Honor 6-ot?
Örülnék neki, de személy szerint nem sok esélyt látok rá,
tekintve, hogy így is elég korrekt áron van, ráadásul hivatalosan
csak ők árulják itthon, ergo nem fenyegeti őket az, hogy valaki
megveszi inkább mondjuk a MM-ban vagy máshol.
Mindenesetre kíváncsi leszek
-
speederiii
tag
Én meg egy ilyet rendeltem:
[link] -
svgyula
addikt
Szia! Nekem meg ilyennel érkezett és nem zavar a gomb helyzete mert a fedél nyit és zár tehát nem kell a gombokat piszkálni!

-
Amiens
tag
Igen-igen. Ezt én is megnézegettem.
A plusz magasságnak csak örülni lehetne, ha ugye ennyire le van fedve a hangszóró.
Viszont, ahogy Te is mondtad, a gombok lenyomása nehézkesebb. Ezért sem vettem ehhez hasonló, fedett gombú tokokat.
De pozitívum, hogy írtó-brutál-frankón jól néz ki. És eltakarja azt a műanyag vackot, ami az oldalak 80%-át fedi.
Megfontolandó mindenképp!

-
Yuri_1
tag
Üdv !
Nekem ez van [link] Nagyon király, mert méretpontos, kemény műanyag, és amikor le van téve az asztalra a telefon, akkor sem takarja el a hangszórót, mert egy kicsit kiemelkedik az asztal síkjából így az csengéskor is hangos marad . Viszont elég nagy erő kell a gombok (hangerő, képernyő aktiválás) megnyomásához. (Ezért már kedves fórumtársunk le is dobta róla) nekem tetszik megtartom

-
Amiens
tag
Ki milyen tokkal (fogja) ékesítette a maga kis Honor 6-ját?
Én maradok a Nillkin-eknél, de kíváncsi lennék egy ilyen aluházas case-re is.
-
manokaki
addikt
Én is méláztam rajta ,hogy melyiket válasszam a Z1 compact-ot vagy ezt ebben az árkategoriában , hát emelett döntöttem , eddig nem bántam meg 3 napja nyuzom.

-
zsepii
tag
Sziasztok!
Az H60-L12-nél van rá lehetôség, hogy kiválasszam, melyik SIM-en menjen az adatkapcsolat LTE-vel? - Ha jól tudom, s olvastam is (lsd. elsô review; "Auf beiden Simkarten kann man LTE einstellen." = "Mindkét SIM-kártyán beállítható az LTE."), hogy az S5 Duos-nál (G900FD) erre van lehetôség.
A dolog azért fontos számomra, mert munkanapokon napközben egy osztrák kártyával netezek Bécsben, míg este és hétvégén egy magyarral M.o.-n.Köszi!
-
Smithy87
senior tag
Egy érdekeség, ha értestést kapok jöjjön az bárhonnan csak valameddig írja ki a szöveget, jellemzően az értékes rész elveszik. Értem ezlatt a mondat első fele, hgoy XY alkalmazás szerint.... az megvan a "..." rész meg nincs. Még nincs fent a miui3. Erre valami orvosság?
-
sajo13
senior tag
Az index mobil oldala nem mérvadó, nagyon el van cseszve, azért akad. Alul az a felesleges javascriptes sáv, aminek gyakorlati haszna nincs, visszafogja a folyamatos görgetést. Van olyan böngésző amiben a sáv ugrál fel-le, vagy épp az ikonok ugrálnak benne. És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy az aloldalak(pl. sportgéza) esetén 3-4-szer kell back-et nyomni a visszalépéshez.
-
Zaji
őstag
A "böngésző akad" történet azért érdekes. Nexus 5 és Note 3 esetében is tapasztalok hasonló akadásokat, például az index oldalát nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az nem a telefon miatt van. De jogos! 

. Én pár évig lemezlovaskodtam
anno'. Elég sokat változott a hangzásvilág ha csak az utolsó 10 évet nézzük. A winamp van fent a telón és szépen kiadja az összes frekvenciát amit kiemelek. Sajna nincs "zajszintmérőm" sem hangfrekvencia mérőm így a hi-fi és a füles által leadott hangokat tudom hasonlítani. Nos az 5.1-hez képest a fülben zajmentesen ez jobb hangzást produkál. Sajna azokat amiket írtál nem vettem meg csak azért, hogy hasonlítási alapom legyen és nincs egyik sem a közelemben. Csak pár oldalon olvastam a véleményeket a hasonlításokról. Nekem előtte Sony volt de az nem egy erős ellenfél (két éves).

Félórát mondott a srác mire kitudná hozni, hát nem tudtam megvárni. Sajnos!
Kb. el lehet mondani, hogy olyan nagy a szerelem vele, mint anno volt a P6-al, de a support-tól félek a legjobban... Hogy ezt (is) elfelejtik, és nem jön hozzá új android.