Hirdetés
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
Jó szórakozást hozzá, csak okosan
-
Szedált
tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Használd egészséggel! :-)
-
monti0222w
addikt
Mai nappal meglett nekem is kínából a Honorom,
most ismerkedek vele, telepítgetek, eddig über franko a telo. 
-
Pystyke
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Én se vagyok messze...
Dorog...
Pystyke " A Megyéből"... -
mati12
senior tag
Nekem egy ilyen tokom van eladó 5 db.Mátyás arcképével díszített papírért.
[link] -
davidsz
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nekem is van
, és van még egy ilyen Nilkin : [link]. Előlapi fólia is van egy pár.
Szintén Tatabánya
-
Black&White
addikt
Nekem van pluszban egy szilikon tok.Aki tatabányai, vagy környékén lakik, annak szívesen átadom.
-
novinyul
veterán
Nem bírtam ki és megleptem magam egy Honor 6-l :-) Esetleg ha van valakinek silicon tokja eladó,az dobjon rám egy pü.-t.
-
- = Zk = -
félisten
agyam eldobom a telótól... villámgyors....
jó, oké. Y300 után hatalmas az előrelépés, de... na
-
Szedált
tag
válasz
juventusfan
üzenetére
Igen, de az eladók intézik a garit és sokak cserekészüléket is adnak. Nekem úgy tűnik, hogy a frissítések szempontjából a kínai belpiacosak a kedvezményezettebbek.
-
Liliom9
tag
válasz
juventusfan
üzenetére
Azt nem tudom, hogy itthon hol szerezhető be a dual SIM-es verzió (tartok tőle, hogy ha beszerezhető is, horror áron adják). Én külföldről rendeltem.
-
Liliom9
tag
válasz
juventusfan
üzenetére
Páromnak MI3 van itthon nekem Honor 6 (H60-L02). Kamerában jobb a Xiaomi, mind nappali, mind pedig szürkületi, esti fényben. Frissítésben szerintem soha nem fogja a Honor utolérni a MIUI-t, mivel arra minden pénteken jön ki új frissítés.

DE!! Sok más tekintetben jobb a Honor. Szerintem gördülékenyebb a működése, szebb a kijelzője, tudja a 4G hálózatot (már akinek ez szempont). Bővíthető a memóriája. Mióta nálam van (kb 2 hónap) már legalább 3-4 frissítés jött a Honorra is (legutoljára pl EMUI 2,3ról váltottak EMUI 3,0-ra). MI3 csak egy SIM-es, a Honor pedig 2, ráadásul active standby és mindkét foglalat tudja a 4G-t (persze nem egyszerre).
És 5 inches létére jóval kisebb, kézbe illőbb a Honor 6.
Az MI3 viszont némileg olcsóbban beszerezhető.
Tehát van pro és kontra is bőven.

Nálam alapvetően az MI4 és a Honor 6 konkurált, de kézben tartva, használva mind2-t a Honor 6 győzött és maradt.
-
doongoo
addikt
válasz
juventusfan
üzenetére
Varázsgömb? Szoftveresen jó, frissítéseket ki tudja? Mondjuk, ha jó, akkor minek is?
-
juventusfan
tag
Xiaomi Mi3 vagy Honor 6?

Honor 6-ol olvastam, hogy software-esen nem az igazi, és nem lesz kellő (időben) támogatása frissítéshez.
Vélemény? -
Pystyke
tag
Este egy sötét szórakozóhelyen (disco)
leteszteltem a szelfikamerát...
meglepően jó képek sikerültek, és
a porba aláztam két 5s rágottalmamobilt is...
a főkamerájával is, de a szelfissel nagyon... -
Szedált
tag
Használ valaki bluetooth fülest vele esetleg?
-
Skarlos
csendes tag
Ha már a kétlakiságnál tartunk, XDA-n létrejött a hivatalos Honor 6 fórum

-
Nincs valakinek ilyen készüléke Zalában, esetleg Vas megyében, hogy kézbe lehessen fogni?
-
svgyula
addikt
Szia!
Na igen én is megszívtam vele mert minden lehetett újra beállítani!
Persze nem direkt volt csak a recovery-ről kicsit lekéstem
Ez amolyan "kis" gyári visszaállítás.
Amúgy nem tudom miért idegenkedik mindenki a beépített akkumulátortól
A táblagépem két éves és beépített akkuja van de ebből soha nem származott hátrány mondjuk nem sokszor fagyott meg de akkor a "hosszú" power gomb mindig segített 
-
DIEGO15
őstag
Nagyon bejön a honor, gondolkodom hogy leváltom a G3-mat, de azért van egy két megválaszolatlan kérdésem amibe szeretném a segítségeteket kérni.
Van esély rá hogy lehet majd később rootolni?
Meg lehet tapogatni valahol?
-
mofiba
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ha olyan repülőbe tettem volna, akkor onnan soha nem jön vissza egy darabban

Sajnos az a sor ugrott fel folyamatosan, mást nem lehetett megnyomni az OKn kívül. -
mofiba
csendes tag
Na ma újabb érdekességet produkált a kicsike, bővítve az eddigieket:
- finoman recsegő hangszóró
- kikapcsolás avagy a sim kérése, s a térerő elvesztése (bár az utóbbi nem jelentkezett azóta, hogy a 4Gt kikapcsoltam, az egyik fórumtárs javallatára - ezúton is köszönöm.)Ma viszont egy sima parkolási sms elküldése közben, helyett a következő üzenetet írta ki: Sajnáljuk! Sajnos a(z) com.android.phone folyamat leállt. LeOKézva folyamatosan visszaugrott, nem lehetett csinálni semmit a készülékkel. Próbáltam újraindítani (mert a háttérben reagált a dolgokra, s feljött a kikapcs képernyő), de nem tudtam olyan gyors lenni, hogy Ok után a kikapcsra is rábökjek. Addig nyomogattam összevissza, ameddig kikapcsolt valahogy. Utána rendes volt minden.
Tudtok valami billentyűkombinációt, amivel újra lehet indítani, softreset, vagy valami hasonló. Sajnos a jó öreg akkukivétel nem működik

-
hriska
aktív tag
Sziasztok!
Edigitalon a simpla simest lehet kapni?Kicsit összekeveredtem a dolgokkal.Valamint milyen gyakran kap frissítéseket,és végül,mikor és melyik verzió kapja meg a 3.0-át?
Köszi -
danielgalaxy
aktív tag
válasz
migabi24
üzenetére
Az aksi valóban jókora, viszont engem ez igazából nem érdekel (pláne hogy nem férsz hozzá, nem látod, nem cserélhető otthon). A készülék egész karcsú, másfél napig bírja alapos használat mellett. Ez nekem nagy előrelépés az előző telefonomhoz képest. (az S5-öt nem számítom ide, mert csak másfél hónapig volt nálam)
-
migabi24
nagyúr
válasz
danielgalaxy
üzenetére
4-5h itt jól elrontottak valamit, ekkora akksival?
-
danielgalaxy
aktív tag
Hello! Nekem átlagban 4 - 5 óra képernyőidőket produkál, használattól függően. Jatszani csak ritkán játszom, leginkább net, ebook, email, folyamatos net és szinkron mellett. Szerintem elég jól bírja, másfél naponta töltöm.
Videó rögzítésben talan kicsit gyengébb mint egy kétszer ennyibe kerülő csúcsmobil, de emiatt én nem panaszkodom. Egy szoftverfrissítés ezen még segíthet, bár személyes véleményem az, hogy sokkal jobb a videórögzítési képessége, mint amennyit kicsengettem érte
Lejátszással nincs baja, full HD-t is viszi reccenés nélkül. -
DIEGO15
őstag
Sziasztok. Kerővel nem találtam rá választ ezért kérdezném, hogy átlagos használat mellett kb mennyi kijelzőidőt tud összehozni? Böngészes, chatelés, telefonálgatás ilyesmire gondolok az átlag alatt.
Plusz több helyen írjátok, hogy a videózás nem az erőssége, ez a felvételt vagy a lejátszást jelenti? 😆
-
Amiens
tag
Gyors kérdés!
Kipróbáltam ma ezt a 'Képernyőkímélő' módot.
Ez pontosan miben korlátozza a képernyő/rendszer működését? -
poolzee
tag
Sziasztok
Tokot lehet szerezni hozzá itthonról?(hátlap v szilikontokot valami nevesebbet, pl. Nilkin)
-
Szedált
tag
Akinek van tapasztalata - tud a Honor 5GHz-es wifi hálózathoz csatlakozni?
Nekem egy olyan bolt kéne, ahol lehetne venni NFC-s változatot, de az XXL GSM-ről is levették elég hamar. Pech. Szóljatok, ha láttok!
-
kazsolt
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Csak sehol nem lehet kapni itthon

amúgy egész jó teló. Csak nem értem van ahol azt írják hogy 720p van ahol azt h 1080p... -
Black&White
addikt
És akkor még a Honor 4X is ott van, 5,5"-on, kellemes hardverrel, egész jó áron.

-
sajo13
senior tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Hát akkor neked ajánlom az occó kínai 5"-os 480x800-as felbontású kijelzőket

Amúgy meg a változatosság, szélesebb paletta lefedés miatt mondtam, amit mondtam. Pl
4.7"-os Honor 3c HD felbontással
5"-os Honor 6 Full-HD felbontással
és később majd 5.5"-os QHD-s felbontású Honor 9
-
Pystyke
tag
edigital-nál megjelent a Honor 3c
http://www.edigital.hu/okostelefon/honor-3c-(dual-sim)-kartyafuggetlen-okostelefon-white-(android)-p453771.html
-
- = Zk = -
félisten
válasz
danielgalaxy
üzenetére
dehogy, az asztal rögzítője... semmi extra

-
Katak
csendes tag
Szia, amit én leszűrtem a pár nap alatt kiemelkedő az üzemideje,az én használatom alatt. Bőven egy napig bírja. Wifi éjjelre van kibökve amúgy java részt azt használom,ha a mobilnetet bekapcsolom a készülék egy órával kevesebb hátralevő időt mutat. Kijelző nem automatikusra van állítva hanem középre. Sokat nyomom szinte reggeltől estig kisebb szünetekkel. Előző telefonhoz képest nekem kiemelkedik az üzemideje,azt reggel levettem töltőről délután már ismét felkellett raknom. Samsung S3 volt,azon automatikosra volt állítva a kijelző fényerő. Nem játszom rajt, kommunikálok messengeres felületeken, internetet nézem. Nem tudom a játék mennyivel eszi jobban az üzemidőt. Fotót kb 200-at készítettem,nincs egy hete nálam a telefon. Ha valaki nem olyan „nyomkodós" mint én,biztosan bírja több napig is az akksija

-
Amiens
tag
Szombat óta én is a Becsületesek közé tartozom!

Nekem eddig pozitív(-abb)..., az alkalmazások kilövésével megnövelhetjük ugye az üzemidőnket "pár" perccel, de mivel még nincs egy hete se nálam, ezért naponta töltöm -> wifi + 4g + mobilnet + game + letöltések, telepítések stb...
A napontát, azt 23-24 óraként értsétek!
Azt az 5 napos üzemidőt nagyon szépnek tartom, de alig képzelem el a normál kezdőképernyővel (az egyszerűvel még csak-csak).
Estére ultra üzemmódba teszem, így nagyjából 1-3%-ot szokott csökkenni a telefon akkumulátora.
-
zoo84
csendes tag
Sziasztok,
kinek milyen tapasztalatai vannak az üzemidővel?
-
Amiens
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Már várom nagyon!

Végre tettek értesítési ikonokat a zárolási képernyőre (hívás+üzentek), ahogy látom...
És 4 gombunk lesz az alsó részen? Érdekes.
-
zoo84
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Szia,
nekem még 2.3 van hogy tudnék én is 3.0 kapni -
Pystyke
tag
Mit találtam... :
http://www.dualsimsmartphones.hu/termek/huawei-honor-6-dual-sim-okostelefon-feher-32-gb/
-
Pystyke
tag
Több, számomra zavaró dologra keresek megoldást:
Add1, a face-messengerre kapott üzeneteimnél pittyeg, ahogy kell,
De akármit csinálok vele, nem teszi ki a képernyőre a "buborékot",
Ha el akarom olvasni, le kell húzni a függönyt, átváltani értesítésekre, és csak onnan tudom megolvasni...
Pedig a beállításokban bekapcsoltam a "chat-fejek"-et, és
kivettem, hogy elrejtse teles képernyős alkalmazásoknál...Ass2, ha jön egy levelem a g-mail fiókomba, kapok fütyül,
kitesz egy értesítést a függönyre, plusz még az "E-mail" be is be kell lépnem...
ki lehet ezt kapcsolni, nem kell értesítés az emilekről...Add3, a névjegyekhez berakott képek méretét meg lehet növelni valahogy?
A Sony Sola-m teljes képernyőre kirakta a hívó képét, nem ilyen kis bélyegre csak...
Az nagyon látványos tudott lenni...Ötletek?

-
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Igen, az egy nagyon-nagyon hasznos szolgáltatás! Ha ilyenkor leveszi az ember a töltőről (mert tudja, hogy elég neki a kicsit kevesebb delej), akkor akár meg is duplázhatja az akku élettartamát.
A LiIon akkumulátorok 3,92 volt fölött 0,1 voltonként kb. kétszeres elhasználódást szenvednek el, ami 4,2 voltnál még jobban felgyorsul (lásd: Samsung), így ha az ember általában nem használja ki a felső tartományt (néha azért illik teletölteni), nagyon jót tesz az akkuval.
Üdv: MaCS
-
Trotter66
tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Ja, üzemszerű, nálam is így műxik.
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szép, de mi az, egy gomb elem ott közepén?
Más: észrevettétek, hogy töltésnél 90%-nál már zölden világít a led? Nem várja meg a 100-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
most ismerkedek vele, telepítgetek, eddig über franko a telo. 

, és van még egy ilyen Nilkin :

Persze nem direkt volt csak a recovery-ről kicsit lekéstem
Ez amolyan "kis" gyári visszaállítás.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)