Hirdetés
- Redmi Note 13 4G
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy érzem, valamennyire képben vagyok a valós helyzettel kapcsolatban, mivel ez a munkám -- és ezekből a küzdelmekből én szoktam győztesen kijönni.
Az akkumulátorok élettartamáról pedig nem állítottam, hogy végtelen, de sokkal jobban kitolható, mint azt sokan hinnék. Vannak 10 év fölötti életkorú, használatban levő és még használható NiMH és Liion akkumulátoraim.
Üdv: MaCS
-
A.tessz
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nekem 32 gigàs nfc dual sim változat van, kinai piacos és l12es. Mondjuk több mint valószinü a honor 6 l11 ugyanez csak egy simmel.
-
svgyula
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Ja valóban H60-L11
Már csak azt nem tudom, hogy a TD-SCDMA vagy a WCDMA van az usa-ban
Belpiacos Kínainak biztosan jó! -
svgyula
addikt
Szia! Amit leírnak a "jogszabályok" csak annyira igazak mint minden más! Lehet menni ide-oda de igazad csak akkor lesz ha megadják!
Ha szívózol a szervizzel akkor pedig úgy jársz mint az étteremben amikor a leves kicsit keserűre sikeredett
ha esetleg nem világos belepisilnek, vagy simán megköpködik 
Pont olyan mint az autóvezetésben csak akkor van elsőbbséged ha megadják! Abban pedig legyél nyugodt a szoftver bármilyen mókolása azonnali garancia vesztést jelent teljesen függetlenül attól, hogy te vagy bárki más a parlament, meg az atyaúristen, erről mit gondol.
Az akkumulátoroknak pedig jobb ha tudod nem korlátlan az újratölthetősége!(sajnos) 
-
svgyula
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Szia! Igen valahol olvastam van! Mert azok az idióták soha nem közösködnek így a frekvenciájuk is más és más. Lásd az egyszerű autórádiót! Lehet hogy a H60-L11-es?
-
kazsolt
tag
válasz
Black&White
üzenetére
vicces volt nekem is, EZT mondta a nő a telefonban

-
Már hogy mit vettek le?
Az egyébként egy igencsak érdekes cég. Nemrégiben egy kis cégnek több készüléket vettünk náluk, előtte telefonon lebeszéltük, hogy kizárólag a hivatalos magyar képviselet hivatalos garancialevelével, gyári csomagolásban adott telefonok játszanak.
Na, a dobozokkal nem is lett volna gond, de azt amúgy mellékesen közölték a boltban, hogy az ár nem tartalmazza a tartozékok, azaz a töltő, a fülhallgató és az USB-kábel árát!
Mert azokat külön ki kell fizetni.Úgyhogy vigyázat, az oldalukon szereplő árak valóban a telefon árai, nem pedig arra a termékre vonatkoznak, amit meg akarunk venni, és rendes boltban adnak.
-
A garanciális kérdésekkel valóban kevesen vannak tisztában -- sajnos Te sem igazán.
Adva vagyon ugye a kötelező 1 év jótállás, ami gyakorlatilag minden 10e forint fölötti vételárú új tartós fogyasztási cikkre teljes körűen kiterjed. Ebben a körben törvényi vélelem áll fenn amellett, hogy az esetleges hibát a termék valamilyen tulajdonsága okozta, és a kötelezettnek kell ellenbizonyítania, ha ez alól szabadulni akar. Ha tehát elromlik a telefonom, de azon főzött ROM van, a szerviz feladata azt bizonyítani, hogy a szoftver okozta a hibát. Erre valóban rendelkezésükre áll annak a lehetősége, hogy a garanciális feltételek között szerepel, hogy a felhasználás csak a gyári szoftverrel rendeltetésszerű, de ha a szoftver nincs összefüggésbe a hibával (pl. kontakthibás csatlakozó, beégő kijelző) akkor a szoftveres mókolás nem zárhatja ki a jótállásos kötelezettséget. (A hibát többsége persze valóban lehet a szoftvercsere következménye, így ugrik a garancia -- de nem általánosan.)
Ha valamit úgy hirdetnek meg, hogy arra két év a jótállás, akkor az bizony a teljes készülékre, mindenestül, a kormányrendelet rendelkezései szerint vonatkozik, bár a második év valóban önkéntes.
Önkéntessége miatt azonban vonatozhatnak rá kedvezőtlenebb feltételek -- amiket viszont egyértelműen jelezni kell, és ha a fogyasztó tájékoztatása hiányos vagy félreérthető, akkor minden esetben a fogyasztó számára kedvezőbb verzió az irányadó.A kis zugboltokkal egyébként nagyon vigyázni kell, mert elképesztő, gyakran látványosan jogszabályellenes feltételekkel működnek, közkedvelten visszaélve pl. azzal, hogy a javítási időtartam nem szigorúan, csak törekvés szintjén 15 nap -- bár ezt is félremagyarázzák.
UI: Ha pedig valaki odafigyel az akkumulátorok töltésére, sok évet kibírnak azok érdemi kapacitásveszteség nélkül.
-
kazsolt
tag
válasz
lolchief70
üzenetére
Maholnap bemegyek az extremedigitalba és lecsekkolom a telót, 90et megérne...
-
mofiba
csendes tag
Ez a hiba nálam is előjött, vagy valami hasonló.
Leesett a hálózat, úgy, hogy asszonyén mellettem a Htcn fullos volt, s ugyanannál a szolgáltatónál vagyunk.
S nem egyszer.Valamint párszor megcsinálta (vagy négyszer úgy, hogy reggelre, egyszer zsebben), hogy pint kért, nem látta a sim-et. Ez számomra egy 8 napos telefonnál igencsak zavaró

Másnak is volt hasonló? Valami megoldás esetleg erre?A készülék "hivatalos" edigitalos.
-
svgyula
addikt
Szia!
Amint látom a garanciális dolgokkal nagyon nincs tisztában szinte egy ember sem! A 2év garancia nem vonatkozik arra ha: leesik, a szoftver cserélve van! de itt álljunk meg egy pillanatra! Nekem volt egy táblagépem amihez adtak ki gyári frissítést DE ha azt nem szervizben rakták fel a garancia ugrott! Ezt a szemem előtt derült ki nem velem! de a srácot úgy hajtották el a szervizből, hogy én is csodálkoztam!
Na de tovább az akkumulátorra megint csak nincs 2 év garancia mert igen csak idióta lenne az a cég aki erre 2 évet ad! Ugyanis ez igen csak felhasználó függő van aki naponta tölti ez pedig mivel még nincsenek "csodák" max 1 év életkort vizuál! Aki csak 2-3 naponta tölti annak talán valamivel tovább él.
A garancia a hardver részre vonatkozik ami viszont valószínűleg 5 év múlva sem megy tönkre. Ha viszont a szoftver-hez hozzányúlnak a "tulajok" akkor ugrik a garancia. Ez csak és kizárólag a szerviz jóindulatán múlik! Ha találnak bármilyen nyomot a root, bootloader nyitásra akkor nem lesz garis!
Tehát azért definiálni kellene a "garancia" fogalmát pl. azt, hogy a vásárló hogyan értelmezi, meg az eladó hogyan értelmezi! A kettő biztosan nem ugyanaz! De én nem nagyon bízom abban. hogy ez a telefon két év múlva (a tökéletes működés ellenére) nem lesz elavult! De ezt minden készülékről el lehet mondani!
Tehát ne rugózzunk már annyit az ilyen meg olyan garancián. Azt meg csak az üveggömbből lehet megmondani, hogy az a cég aki a 2 év garanciát vállalta hol lesz pl 1,5 év múlva? Lehet, hogy ugyanott csak más néven és akkor mindenki a hajára kenheti a "hú de jó" 2 év garanciát. -
-
kazsolt
tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
sziasztok
hol tudom megnézni a telefont kirakva-élőben? Nagyon kíváncsi lennék rá és pont eladtam a HTC-m és vennék már vmi masinát
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Igazad lehet, kár érte.
-
poolzee
tag
Mátol én is honor 6 tulaj lettem...üdv
-
zoo84
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm, úgy néz ki, hogy megoldódott, de azért még tesztelem.
észreveszem majd a 3G 4G különbségét?pietrasko: Tmobil
-
válasz
Black&White
üzenetére
és zoo84:
Melyik szolgáltatónál vagytok?
-
zoo84
csendes tag
Sziasztok,
úgy néz ki, nekem megjött az első hiba. A jelenség az az, hogy a telefon nem fogad hívást. Indítani tudok róla, de amikor engem hívnak a szokásos szöveget mondja: a hívott szám...
már többször újraindítottam és a ne zavarjanak opció sincs bekapcsolva.
Tapasztalt már valaki ilyet?
Üdv! -
Black&White
addikt
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Valószínűleg az egy EMUI3-as téma lesz.
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Hello!
Leszedtem egy Android L témát xda-ról, a hwt filet beásoltam a HWThemes mappába, de a témák között mégsem jelenik meg, nincs ötleted? -
- = Zk = -
félisten
válasz
Black&White
üzenetére

mire alapozod ezt?! -
Black&White
addikt
Ha jól gondolom te még EMUI2.3 alatt próbálod.Van a témáknál "IMEI opciók" lehetőség?
Ha még nem tetted volna, engedélyezd.
Amúgy egy csomó más, Huawei ID-t igénylő dolog sem működik nálunk, vagyis inkább a világ nagy részén...
Ebben még van hova fejlődni Huawei-éknek, az biztos.- = zk = -
Grat, szerintem a lehető legjobb helyről szerezted be. -
- = Zk = -
félisten
válasz
Black&White
üzenetére
amazontól vettem, hétfőre itt van (Y) szerda-csüt szabi, szal lesz időm nyomkodni szerencsétlent

-
Lhanzi6
csendes tag
Sziasztok!
Én most vettem egy ilyen telót

Mindent beállítottam rajta, de a témáknál csak a helyi témák jelennek meg, az online-on lévők nem. Mi lehet az oka szerintetek?
-
VaDy
tag
Ehhez mit szóltok?
-
svgyula
addikt
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Nos ezen felesleges vitatkozni! A majdnem 180°-os színeltolódás nélküli betekintés az hiszem magáért beszél.
Nincs AMOLED féle "rajfilm hatás" mint csamcsung-nál ahol egy túlszínezett a valóságtól messze levő kijelzővel etetik a jó népet. Persze a nőknek ez nagyon bejön mert ők nem a funkciót hanem a színt nézik
Tehát meg lehet nyugodni a buszon, vonaton, metrón, stb. minden szomszéd el tudja olvasni a kapott üzenetedet
nem fog nekik torzítani

-
-
Skynet258
veterán
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Ha elég sok kijelzőt láttál már, akkor ránézésre látszik, hogy IPS...

-
Black&White
addikt
IPS, másik topicban már előjött párszor.
-
A.tessz
senior tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Ips van benne az tuti!
-
Black&White
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hááát...ha semmit se mond, akkor valószínűleg nem.

-
danielgalaxy
aktív tag
Ebben most akkor IPS panel van, avagy sem? Elolvastam vagy 7-8 külföldi tesztet a telefonról és van amelyik IPS-ként jelöli, van amelyik non-IPS-ként.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Black&White
üzenetére
NFC?

kell az nekem?!
-
Black&White
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
H60-L12 Dual-SIM, 32GB, NFC
H60-L02 Dual-Sim, 16GB, noNFC -
- = Zk = -
félisten
válasz
Black&White
üzenetére
a dual-simen kívül másban nem különböznek, gondolom....
-
rafis83
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Hátha orvosolná a recsegést egyes hívásoknál (nálam csak a kimenőknél jelentkezik, ezért is gondolok szoftveres problémára). A DTS mód kikapcsolása sajnos nem segített.
-
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi az infót EMUI3nak örülnék

-
Black&White
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha kell a dual-SIM funkció, akkor Aliexpress/Chigon, ha nincs rá szükséged, akkor Amazon.
Felétek ők a hivatalos forgalmazók.Nem hivatalos, de pár napon belül jön egy frissítés L04-re és még az is előfordulhat , hogy ez már az EMUI3 lesz.
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
honnan érdemes rendelni és melyik változatot? angliában élek...
nézegettem az Ebay-t, a huaweimobileshop.com-ot is... kissé tanácstalan vagyok..
köszi a helpet -
Farkas82
tag
Hogy lehet a kezdőképernyőre új mappát létrehozni? Lehet csak vak vagyok, de nem találom.
-
Pystyke
tag
Béláim!!!
Kipróbáltam az Arcfelismerős képernyőzárat...
Meglepődtem, milyen k..a jól működik!!!
Látványosabb, mint a szifon-féle ujjlenyomat-szkenner...
Érdemes kipróbálni!!! -
danielgalaxy
aktív tag
DTS mód viszont zenehallgatáshoz elengedhetetlen, nélküle nagyon halk sajnos a készülék.
-
mofiba
csendes tag
válasz
Farkas82
üzenetére
Ma jobban odafigyelve észrevettem, hogy kimenő hívásnál is recseg.
És ha "kocogtatok", akkor tényleg hallok valami kis cuccot a háttérben, mintha valami nem lenne a helyén.
Fogok várni még vele, mert tegnap este kifutottam a három napból. Ha fokozódik, vagy nem oldja meg a szoftverupgrade, akkor visszaviszem nekik, hátha tudnak vele valamit kezdeni.
Ez a minimális recsegés nem zavarna, de félek, hogy mindez idővel fokozódni fog
Nekem a selfie kamera teljesen középen van, s nem hiszem, hogy majd használni fogom, ezért még ki sem próbáltam. De a főkamera az oldalra van csúszva a középtengelytől, de nem láttam, hogy ez eddig bármelyik képemet befolyásolta volna. (csináltam vagy ötöt)

-
tabletta
tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Nem kéne, legalábbis én nem vettem észre.
-
tabletta
tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
De, csinál. 20 százalékkal csökkenti a fogyasztást. Állítólag.
-
danielgalaxy
aktív tag
A képernyőkímélés opció csak 720-ra állítja a felbontást és semmi mást nem csinál?
-
Katak
csendes tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Nagyon köszi
akkor megnyugodtam. -
danielgalaxy
aktív tag
-
Pystyke
tag
Olyan létezhet, hogy az előlapi kamera kissé felfelé néz?
vagy csak azért az érzés, mert "nagylátószögű"? -
rafis83
tag
Szia!
Nekem is 04-es verzió van, és nekem is recseg egy kicsit kimenő hívásoknál.
Érdekes módon bejövőnél nem, de korábban valahol írták már, hogy ez a ROM hibája, mert rosszul lett paraméterezve. Remélhetőleg egy frissítéssel meggyógyítják, mert más verzióknál nem tapasztalták ezt a hibát. Csak hát várni kell a frissítésre. -
mofiba
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is edigitalos (04es) verzióm van.
Én nem tapasztaltam a képernyő sárgulást.
De... valakinél van olyan esetleg, hogy nagyon finoman recseg a hangszóró? Mármint telefonálás közben?
Ma még 3 napon belül vagyok...S ezért kérdezem.
Üdv
-
Katak
csendes tag
Sziasztok!
Megérkezett a honorom és azt szeretném kérdezni hogy másnál is kicsit sárgás a kijelző alsó része ha megbillenti a telefont? Nagyon minimálisan,de más árnyalata van. -
Ha a messenger a facebook messenger, akkor az szívja az akkut.
Rosszul van megírva, ezért mind a fb mind a messenger nem tesz jót a telóknak.A wifi problémához kéne tudni milyen router.
Én cisco és tplink routerekkel hasznalom, ninics ilyen gondom.
Nagyon régen a dlink routerem csinált olyat hogy random megszakadt a kapcsolat. -
nub
újonc
Sziasztok!
Kb 1hete beszereztem én is egy honort mint első droidos készülékem és eddig nagyon tetszik de 2 problém is van vele, amit nem tudok hova tenni: a telefont állandoan felkelti valami amikor nem megy a képernyő igy éjszaka van h kb 8%-ot merül és ahogy olvasgattam root nélkül nem fogom megtudni hogy mi lehet az, pedig kb csak az alap cuccok vannak fent semmi extra (csak messenger mehet kikapcsolt képernyőnél). A másik pedig, hogy éjjelente amikor sokáig nem nyúlok telefonhoz a wifi meghal és azt irja h authentication error, és csak akkor javul meg ha ki majd bekapcsolom( be van állitva, hogy ne kapcsoljon ki amikor alszik a telo).
edigitalos 04es verzio. Valami ötlet, hogy mi okozhatja ezeket? Köszi előre is
-
Pystyke
tag
-
Pystyke
tag
Az órának a desing-jét lehet változtatni valahogy?
-
Pystyke
tag
Én is beléptem a Honor-tulajok büszke táborába!!!
A Polusból az uccsó fehéret tettem magamévá...Infra-ügyben tud nekem segíteni?
Feltettem rá a tesztben belinkelt alkalmazáscsomagot,
ki is írta, hogy feltelepítette,
de sehol sem találom a beígért kezelőfelületet...
vagy csak én vagyok béna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Sweet.tv - internetes TV
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Redmi Note 13 4G
- eBay
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Már csak azt nem tudom, hogy a TD-SCDMA vagy a WCDMA van az usa-ban
Belpiacos Kínainak biztosan jó!
ha esetleg nem világos belepisilnek, vagy simán megköpködik