Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szevi
tag
válasz
Destiny56
üzenetére
hali,
tavaly vettem edigital verzio. 2.3 alatt és 3.0 alatt is előfordul (igaz ritkán), hogy újraindul. Csak azt látom kéri a pin kódot.
Nem tudom mi lehet, de annyira jó ez a telefon ezen az árkategórián, hogy még ez sem zavar. És Huawei y330 után ? Nagy váltás volt.
Várom Lollipop érkezését talán megoldja. -
royalka
őstag
válasz
F22Reventon
üzenetére
Az Esexplorer szépen kezeli az SD-t rootnélkül is.

Amúgy, USB Flash meghajtóként csatlakoztatva simán látod az SD-t mint egy pendrivét, csak így a teló memót nem látod.
-
Skynet258
veterán
válasz
F22Reventon
üzenetére
"Ja, és FX file explorer nem engedi sd kártyára írni a belső tárhelyről, hát mi a tököm ez?"
Ez a 4.4.2... az 5.0-ban a Google már feloldotta ezt a hülye korlátozást, hogy külső programok nem írhatnak az SD kártyára.
Vagy root, és maradhat az FX is (csak a root kiegészítőt is töltsd le hozzá).
-
F22Reventon
tag
Ma hozott a futár 64Gb-os microsd kártyát, a teló gond nélkül felismeri. Van valami módja h számítógéphez kötve usb eszközként ismerje föl? Rohadtul idegesít h csak intézőbe lehet vele dolgozni, azt hittem kidobom az ablakon amikor elkezdte a zenéket órákig másolni. Ja, és FX file explorer nem engedi sd kártyára írni a belső tárhelyről, hát mi a tököm ez? 4.4.2 és emui 3.0 van rajta, "gyári" amazon-ról rendelt europai teló
-
csapee
őstag
Kozben meglett
-
Destiny56
csendes tag
Sziasztok!
Már egy ideje megvan a telefon (L-04, edigital) és azt tapasztalom, hogy változó időközönként magától újraindul. A 3.0-ra való frissítés sem oldotta meg. Már nincs több ötletem, hogy mit kellene csinálni mert vissza nem akarom azonnal küldeni a boltba, mert van amikor több nap múlva indul újra és még én jövök ki rosszul belőle, én leszek a hülye.
Valaki tapasztalt hasonlót? Esetleg megoldás? -
Matyo11
csendes tag
Sziasztok, Írták többen hogy 128 Gigás kártyát tesznek bele vagy 64 gigásat. ugy tudtam hogy csak 32 gigáig kezeli a telefon vagy ez nem igaz?
-
Black&White
addikt
Nem láttam, hogy írtátok volna, de kikerült Hihonor-ra is a B310-es frissítőcsomag: [link]
Illetve, megjelent a hivatalos downgrade csomag is B310-ről B109-re is: [link]
Kevésbé hozzáértőknek: ezzel vissza lehet térni EMUI3-ról 2.3-ra.
Azért hihetetlen, hogy 2 csomagot raknak ki, de az egyiknek kapásból sikerült elb@szarintani a nevét...(B309)

-
Éne
tag
Sziasztok. Facebook settings továbbra sem működik nálam. Hibaüzenet nélkül leáll a face. Van valaki aki rájött a megoldásra? Vagy csak nálam van ez a hiba?
-
scavy
tag
Nah most jól összekavarodtam ezekkel a külöböző modellszámokkal. Ha jól látom amennyiben NFC-t akarok akkor L11 vagy L12 kell. Azokban viszont nincs TDD csak FDD, tehát mivel Kínában élek nem fogom tudni használni, igaz?
Egyszer valami egyszerű lenne komolyan és nem kéne 1 hetet kutakodni mire vesz az ember egy nyamvadt telefont. Nem lehetett volna egy modellt csinálni amiben minden benne van, lehet minden országban használni, kérni érte egy felárat, és csókolom?
-
Emilchen
tag
Nagyon köszönöm a segítőkész válaszokat a vásárlás előtti megtekintéssel kapcsolatban, szuper csapat ez a fórum.
-
Pickit3
aktív tag
Akkor L02-est válaszd.
32Gb? ahogy érzed és szükséged van rá vagy van fölös pénzed és nincs mire költeni akkor megéri
SD kártyára simán lehet pakolni alkalmazásokat mivel onnan sem akadoznak, pl nekem egy hitvány 4Gb kártya van benne de simán viszi róla a játékokat.(pl asphalt8) És nem szokása a fagyás. -
scavy
tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Már hogy ne lenne fontos a gyors net. Az a legfontosabb.

Amúgy megéri a 32 gigás a felárat? Én pl. úgyis rakok majd bele 128-as memória kártyát, és akkor meg már olyan mindegy az a 16 giga nem? Vagy befolyásolja az appokat hogy most a memória kártyáról vagy a device memóriájáról futnak? Azért kérdem csak mert a mostani régebbi Lenovomnál - bár igaz ezzel a telefonnal sok gond van - néhány app akadozik és befagy mert át lett téve az SD kártyára. Másnál volt bármi ilyen jellegű probléma esetleg?
-
Kovaratis
senior tag
Nekem valamiért 3.0-ra nem akar frissülni... Sem magától, sem a három gombossal.
-
galbi1972
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ok, köszi. Anno pl. a Defynél nem ment fel a CM, ha nem a megfelelő alap rom volt rajta csak ezért kérdeztem.
-
Skynet258
veterán
válasz
Emilchen
üzenetére
Újat nem szeretnek sehol bekapcsolni (mert sok helyen lenullázni hülyék, ha meg valaki megveszi, akkor látja a kezdésnél, hogy az már be volt kapcsolva, akkor az már nem is új, háború atombomba sejhajj).
Én a helyedben elmennék pár használt telefonos gsm-be, tuti van pár használt példány náluk. Ők meg bekapcsolják, odaadják megnézni, úgysem új már egyik sem.
-
Emilchen
tag
Szeretném vétel előtt megnézni, kézbevenni a telót. Az edigitalnál azt mondták, hogy ha várok negyedórát, akkor mutatnak egyet, de oda nem adják. Létezik olyan eladóhely, ahol a szokásos módon ki lehet próbálni?
-
scavy
tag
Ez alapján az L01 modellben nincsen HSDPA. Ez most akkor gáz lenne az adatátvitelben?
Mivel én most itt ahol lakom megnéztem 4-5 helyen is, de mindenütt az L01-es modell volt csak. Egy helyen találtam csak L02-est. -
daczkó
aktív tag
313-as stabil rom jelent meg.
-
Bazsa74
tag
válasz
monti0222w
üzenetére
-
válasz
monti0222w
üzenetére
A kutyák újak a képen, vagy az ujjad új?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bazsa74
tag
Elég béna vagyok fényképezés és videó felvétel készítése terén. Tudnátok nekem mindkét verzióra egy szájbarágós beállítást mondani. Valahogy kissé elmosódottak lesznek a felvételeim. Alap beállon vagyok.
Férfiasan bevallom, hogy nem értek hozzá, de látom, hogy azért igen jó a kamerája az S4-hez képest is. Köszi előre is 
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Egy linket tudnál adni hozzá? Rendelnék én is, ha már így letesztelted.

-
Black&White
addikt
válasz
galbi1972
üzenetére
CM telepítésének semmi köze ahhoz, hogy most milyen ROM van a telón:
How To Install CM?
Unlock your bootloader else flashing via fastboot will be impossible
Download ClockworkMod Recovery for your specific variant
Download CyanogenMod for your specific variant
Download Google Apps
Copy CyanogenMod and Google Apps zips to your external sdcard
Flash ClockworkMod Recovery via fastboot. (fastboot flash recovery cwm-6.0.5.1_h60_lXX.img)
Reboot into ClockworkMod Recovery
Do a Data wipe / Factory reset (otherwise CM will not boot into GUI)
Flash CyanogenMod zip
Flash Google Apps zip
Reboot and EnjoyXDA topic: [link]
-
galbi1972
tag
Belinkelem ide is, már nem tudom melyik topikot zárják, melyiket nem...
" L04 B370-re mehet a CM11, vagy a B109 kell hozzá? Valaki kipróbálta esetleg milyen a CM11 a Honor 6-on?" -
royalka
őstag
(Copy - Past)

-
bits1941
újonc
Sziasztok,
sikerült a HONOR-omat (L04) közelebbi kapcsolatba hozni az aszfalttal, ami nem tett túl jót a kijelzőnek
konkrétan pókhálósra tört, egy helyen egy kis darab ki is esett a kijelzőből. A telefon használható, de mindenképpen javításra szorul.Tudna valaki segíteni? Szerviz, árak, egyéb ötletek

Előre is köszönöm!
üdv -
rafis83
tag
Sziasztok!
Az értesítéskezelőben mi a különbség az értesít, és az engedélyez között?
-
scavy
tag
Üdv! Honor 6 tulajoktól kérdezném, erős fényben mennyire látható a kijelző? Ugyanis minden másban hibátlannal tűnik számomra a masina, igaz ahogy olvasom a romolással lehet majd itt is meg kell küzdeni. Holnap, vagy holnapután szándékozom egyet venni, itt Hong Kongban most egész baráti áron van.
Előtte egy Motorola Moto G-m volt, (első generációs) de baromira zavart hogy erős napfényben alig lehetett látni. Ezért érdekelne most ez a dolog, tesztekben nem igazán hallottam erről mérvadó infót. A HTC One E8 a másik jelöltem, de egyenlőre a Huawei mellett állok.
-
Szedált
tag
Egy érdekes megfigyelést tettem - könnyen lehet, hogy többségetek számára ez eleve teljesen kézenfekvő volt.
Korábban morcogtam, hogy EMUI 3 feltelepítése után a béna verdás játékok kis laggal fogadták a parancsokat és nem értettem, miért jön elő csak nekem. Nem gondoltam, de ebben annak volt szerepe, hogy nem kapcsolatam vissza a képernyőkímélés funkciót. Ez ugyanis visszaveszi a felbontást, ergo a játékok is csökkentett felbontáson, gördülékenyebben futnak. Ez pedig azt is jelenti, hogy a képernyő reszponzívabb lesz. Probléma megoldva.
Szentencia: ha a kedvenc játékod kicsit akad, mindenképp kapcsold be a képenyőkímélés funkciót a beállítások alatt.
-
Pickit3
aktív tag
Az ilyennel nem kell foglalkozni. Simán állítanak olyan vádakat amik meg sem közelítik a valóságot. Csupa hazugság mind.
De nem csak ott van ilyen, például anno még végigolvastam egy részt a z3c topikban ahol mocskosul szidták szegény honor 6ot, de valaki levilágosította őket hogy a honor jóval jobb telefon. Akkor is belekötöttek és mibe? Kevesebb 7Mpx-el kevesebb a kamerája....de legalább nem melegszik túl 3 perc után és egy dekával nem csinál szebb képet a z3c. Sz@r a szoftver! Pont fordítva van, mert a sony szoftverét simán leveri az EMUI 3.0 gördülékenységében és rugalmasságában. Emellett könnyebben kezelhető és testre szabható. Hülye kínai mobil. Ha itt tartunk akkor a sony is Kínában készül. Az eredeti kínai nagyon jó minőségű (csak ezt kevesen tudják és csak a hamisítvány kínai sz@r) és ha már minőségről(akár a felhasznált műanyagról, akár összeszerelésről) beszélünk kiváló, a telefonom tegnap beesett a gépem mögé és leütött egy 20forintos nagyságú darabot a falból...semmi baja nem lett a telefonnak. Ennyit erről. Az iphone6-hoz nem lehet hasonlítani, erősen hasonló, de messze nem ugyanolyan telefon. És ha már itt tartunk akkor az emui3.0 kétszer stabilabb az iOSnél (ez bizonyított tény). Csak az olyan emberek nem képesek elfogadni akik többet költenek telefonra a honortól és sz@rabbat kapnak drágábban. Ilyenkor kétségbe esetten elkezdik a másik telefont szidni hátha jobb lesz az övék, mikor a másik az olcsóbb és jobb. Ilyen személyekkel kár vitázni. Ennek ellenére nagyon jó telefon szerintem, számos konkurenst a porba aláz és aki hibát talál rajta az vegyen drágább és sz@rabb telefont. Ennyi!
-
törölt tag
sziasztok
infra van benne távirányítónak?
-
rafis83
tag
Tegnap felkerült egy cikk a Honor 6-ról az Indexre (Csúcskategória az Iphone árának feléért?). A cikkíró nincs a toppon, de pozitívan nyilatkozik a telefonról. Ill. érdekesek még a hozzászólások

-
mati12
senior tag
Igen nagy a csend itt a fórumon,...jöhetne már a Lollipop.
-
daczkó
aktív tag
Sziasztok, az ART bekapcsolható valahol?
-
Matyo11
csendes tag
A 3gombos frissitésnél muszáj a külsö SDn legyen a mappa? csak mert én most rátettem a belső tárhelyre és mivel azt hittme hogy még a régi idökböl bejön a "bios" elöször a 3 gombbal igy megnyomtam, erre frissitette magát a kicsike. csak most nem tudom hogy effektive hol tudom lecsekkolni hogy valoban ujabb a verzio vagy végleges. miröl ismerszik meg az összefoglaloban található full rom?
-
Pickit3
aktív tag
válasz
CSIPÁSKANDÚR
üzenetére
Tipikus android gyengeségek...tedd fel 3gombossal a rendszert(b114 vagy b370) és meg fog szűnni az összes hiba.
-
CSIPÁSKANDÚR
tag
Sziasztok. Edigitalos készülékek van tegnap óta. Rögtön frissített is ahogy bekapcsoltam. H60-L04 és 114-és. Sokszor kiírja hogy nincs a hálózat, hiba a hálózati kapcsolatban. Wi-fi re felmegy csatlakozva is marad de használhatatlan. Valaki valami jótanács?
-
Matyo11
csendes tag
Sziasztok. Tegnap büszke edigis L60-H04 tulaj lettem. Azonnal rajta termett neten keresztül emui 3.0. Kettő problémám van jelenleg. Egyik hogy zárképernyőn ha zenét hallgatok nincs music control a másik pedig hogy pl a face messenger ikonja körül én is látok zöld texturát ahol nem tölti ki az ikon a teljes neki szánt teret. A kérdésem hogy ez amiatt van hogy nem teljes hanem csak otás frissités ment fel? Valakinek edetleg tippje vagy konkrét véleménye van ezekre/erről? Előre is köszi.
-
Roland78
tag
ahogy ebay-en is, ali-n is érdemes megnézni az eladó értékeléseit...
Nem csak azt, hogy mennyire pozitív, hanem milyen history van.
Esetünkben is a bátyjának minden értékelése az elmúlt 1 hétből van (hiába a 93 pozitív visszajelzés)
Szóval ez tuti fake, pénzlehúzós telefon (jó ha egy dobozt kapnál egy téglával, de lehet még azt sem) -
klz80
tag
Köszönöm, most már én is látom ezeket az egyértelmű dolgokat. Főleg a HONOR felirat hiánya, meg a gombok megléte a legárulkodóbb jel. Akkor marad a partnerogsm, ott most 87.000 FT, gondolom a 16 Gb-os verzio. Egy Lumia 1020-as mellé venném úgymond cseretelefonnak, mert néha hiányzik az Androiddal való bosszankodás. Amióta áttértem WP-re unalmas az életem

Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Teljesítmény az van dögivel
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nincs szívem elküldeni szervízbe. Megpróbálom megcsinálni amiket a többiek ajánlottak és hátha segít.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)