Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pystyke
tag
Talán ért hozzá valaki,
A gyaloglo.hu chatjét az istennek nem hajlandó elindítani...
se crome-ból, se böngészőből....
már jawa-t is letöltöttem a play áruházból, de semmi...
Valaki, ötlet? -
Pystyke
tag
Most néztem, edigitalos készülékre még semmi frissítés nem érkezett...
-
doongoo
addikt
Ezért írtam, hogy, ha a mostani is 5"-is, akkor ugyanaz, így nyilván egy kicsit alacsonyabb lesz a ppi, de azt nem fogod látni normál szemmel. Antutu (most csak ezért feltettem) ezt írja densityre: 320 dpi. Amúgy full belakott telón, HD-n most gurított 45156 pontot első nekifutásra.
-
doongoo
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nálam rezeg
-
svgyula
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
Szia! A másik fórumon (#1381) svgyula elolvashatod az adatokat. De már a 307 után szerintem volt frissítés ha(?) jól tudom nem is egy. Már nem számolom minek
jön, felrakom, használom. Aztán megint jön az új és megy a régi
Azért küldik nem? 
-
xtevo
őstag
Ez is nagyon komoly! Gratz.
Köszönöm az újratesztelést. 
HD felbontás mellett amúgy milyen ppi érték van? Full HD felbontás mellett a teszt szerint 445 ppi a pixelsűrűség.
A Mostani telómon szintén HD felbontás mellett 312ppi, ha hozza ezt legalább, akkor én azzal már elégedett lennék.
Gondolom alacsonyabb felbontáson jobb az üzemidő, meg a teljesítmény is? Bár ez utóbbi már nem tud hova jobb lenni...
-
Garadow
csendes tag
-
xtevo
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
@monti0222w
Ez jó hír, eddig inkább Smart Launcher-t használtam főleg, illetve előtte Nova-t, azokat szoktam meg. De a változatosság számomra fontos, ez az IOS szerű cucc is begyere. A letisztult felületért pirospont.
@Liliom9
Durva...

-
monti0222w
addikt
-
xtevo
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
@monti0222w & Rambi2
Köszönöm Urak!
Szinte egyre biztosabb, hogy inkább ezt választom...

Egy lama kérdés... ugye mivel Android-os a rendszer magja, lecserélhetem én tetszőlegesen az EMUI-t pl egy másik launcher-re? Ha az esetleg nem tetszene? -
xtevo
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
Köszönöm, ez így elég tutajos.

-
Aprósólyom
addikt
Honor 6 dual SIM változatra tehető-e MIUI? Valaki próbálta már? Működne-e a dual SIM? Most vennék telefont, de kellene a dual SIM, viszont a MIUI is.A Honor 6 pedig nagyon tetszik.
-
xtevo
őstag
Köszi Urak az infókat GPS ügyben, hasznos volt.

Esetleg megtenné valaki, hogy futtat egy AnTuTu-t a kíváncsiság kedvéért?
Tudom nem e-pénisz méregetés van, de azért egy picit mégis... 
-
svgyula
addikt
válasz
chabusch
üzenetére
Hát ez egyszerűen marhaság! Volt szerencsém egy itteni kollégával egy autóban ülve tesztelni 3db telefon volt nála! Doodge, iocean, a saját wifi-jét akarta ~30m-ről megmutatni de csak az én telóm látta
a három készülék egyike sem látta. Az enyém meg még vagy 5 olyan hálózatot látott amit az övé nem. Ez azért magáért beszél! Ezek a tesztek sokszor elárulják azt is, hogy a tesztek készítői nem éppen pártatlanok. Nem mondom azt, hogy tökéletes ez a telefon mert olyan, hogy "tökéletes" nincs! De messze a legjobbak közé tartozik. Augustus közepe óta használom és igen kevés kompromisszumot kellett vele kötni. Amit leírtak róla azt azóta tudja! -
chabusch
tag
Sziasztok! Az anandtech tesztjében írták, hogy a Honor 6 wifije gyalázatosan rossz. Ti mit tapasztaltatok a wifi kapcsán? Tényleg nagyon gyenge?
-
svgyula
addikt
válasz
snecizero
üzenetére
Szia! Milyen "állapotjelzőre"
gondolsz? Az értesítő led az felül van jól látható! Több színben sárga, piros, zöld színben világít. Nekem nem szokott jelezni mert tokban tartom
Ha meg kinyitom akkor feloldja a kijelző
zárat és ott virít az üzenet meg egyéb. Nem vagyok annyira fontos, hogy azonnal reagálású hadtestként működjek még akkor sem ha az egyik sim céges! Mivel a telefont saját pénzen vettem.
Minden más "köpködési" oldal fosbuk meg a többiek nincs felrakva a telefonra! -
snecizero
senior tag
Jól van na. Nem kell mindjárt verekedni.
Tényleg szép a telefon. Az ár is barátságos. Azért még egy kicsit bizonytalan vagyok. Az állapot jelző mennyire észrevehető ? -
svgyula
addikt
válasz
snecizero
üzenetére
Szia! Nem akar téged a saját pénzed elköltéséről meggyőzni senki! Ezt ne is várd el ez itt nem pénzügyi tanácsadó szakkör
Az a "Concorde" telefon amit vettél egy kínai ~130$-os telefon újraszitázott másolata.
Pont olyan mint pl. a BEEX M5= Doodge DG500. Míg az első itthon ~40eft az "eredeti"
114$.
Én ezért nem emlegetném az itthon vett szitázott kínai drágafónt egy napon ezzel.
Más!
Felraktam a frissítést. Ezt természetesen a HiSuite jelzése alapján!Nos egy dolog ami kapásból impozánsabb lett! Ez pedig a menü! Az a sivár halvány egyszínű ikon eltűnt! Legalább ez már nem a két szemüveges hunyorgós hanem az ikonokról könnyen felismerhető. A többi változást még nem néztem meg. A lényeg a root megmaradt és minden egyéb! Természetesen csak úgy ha előtte csináltunk egy rendszermentést! Ha van akkor ~10 perc és minden a régi!
Ha lesz még változás amit észre lehet venni egyszerű használónak akkor jelezni fogom. -
snecizero
senior tag
Szemezgettem én is evvel a Honor 6 típusú mobiltelefonnal. Volt már kínai mobilom (Concorde 60.000 ft vettem.) Utána megfogattam ,hogy soha többet kínai mobil. Olvasgatva a hozzászólásokat ,véleményeket. Nagyon hajlok a felé ,hogy nem veszek ilyen készüléket. Nagyon sokan tapasztalnak különféle hibákat. Ha már kiadnék 105000 ft (E.D) akkor elvárnám a telefontól a tökéletes működést. Győzzetek meg hogy miért éri megvenni !

-
svgyula
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mi a gondod? Nem értelmezhető! Ott van a hangoknál világosan üzenet-rezegjen! Pontosan ott ahol kiválasztottad az alapértelmezett üzenet hangot is. Nem volt talán még androidos készüléked? Azért kérdezem mert ezek szinte minden android rendszernél ugyanott vannak és nagyrészt ugyanúgy...............
-
nimba1
aktív tag
Na tegnap meglett a készülékem L04.
G2 minit váltotta. Még egy kicsit szoknom kell a méretet.
A rendszer tetszik, az lg is hasonló, illetve s2-őmön is Miui rom van.
Távirányítót is beüzemeltem, légkondin próbáltam, és tökéletesen működik, még jobb használni mint a gyárit.Egyenlőre úgy látom jó barátok leszünk.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
egyéb ötlet?!

-
monti0222w
addikt
-
xtevo
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
Az ED-ben kapható verzióra is érkezett frissítés, vagy csak a dual sim-es kínai telcsikre?
Köszi a megnyugtatást Neked (is)!

-
Pickit3
aktív tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Az tudom, hogy T628 MP4 van benne és kb Adreno 330 felel meg, de mi a különbség az MP4 és MP6 között? T760-nal már bivaly mobil lenne.

-
Skynet258
veterán
válasz
monti0222w
üzenetére
A grafikus rész azért nem hozza a Snapdragon 800-ét... Nem mintha jelenleg nem lenne elég bármire, de később akár ki is jöhet ez a "hátrány".
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Én is bekapcsolódok egy-két hozzászólás erejéig.
Ilyet én is tapasztaltam bár én antutu-val kukkoltam meg és én is észrevettem hogy sosem kapcsol ki egyik mag sem, maximum intelligens módban leveszi a frekvenciát. Bár én ezt csak pozitívumnak tekintem mivel nincs teljesítmény csökkenés
(elemben a p6-al(a régi telómmal) ami előszeretettel kapcsolgatja így elég nagy teljesítményingadozást generálva, sőt be sem kapcsolta amikor szükség volt rá.) Remélem egy szoftver frissítés segít majd a bosszantó hibáin, pl amikor gépre dugom akkor konkrétan megfagy a rendszer(pedig nincs hozzávetőleg gyenge gépen.
) Kár hogy nem csináltak hozzá 4.2.2 droidot, ugyanis személyes tapasztalat szerint a huaweinek nem igazán sikerült a kitkat elemben a jelly bean-nel. -
Black&White
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
Valaki látta már a CPU managementet közelebbről? Mert mindenhol leírják, hogy terhelésre dinamikusan kapcsolnak fel-le a magok, sőt, külön-külön a blokkok is, ezzel szemben én normál használat közben még az életben nem láttam kikapcsolva az A15-ös blokkot, főleg nem egyesével, az A7-esekkel karöltve.
CPU-Z alatt annyi derül ki, hogy ugyan a 4-4 mag órajelét váltogatja, de ezt is inkább "parasztosan", főként a nagyokat használva.
Sanszos, hogy ez a feature csak a Huawei doksijaiban működik ilyen szépen, a valóságban már nem. -
monti0222w
addikt
Szia a félelmeid megalapozatlanok mivel NINCS lagg se akadás, fút mint az agár, a magok meg automatikusan kapcsolódnak le-fel akár egyesével is amit a program megkíván! A Kirin egyébként a snapi. 800-801 körülinek felel meg. A frissítések: az Emui3- ra való megvolt + két kisebb frissítés volt még utána, persze mi lesz ezután a jövő dönti el!

-
xtevo
őstag
@Pystyke
Azt remélni mertem, hogy egy dual core után megváltás lesz.
Csak félek, hogy lekapcsolt magokkal gyengus lesz a 4x1,3GHz... Főleg, ha most 105k-t kiad érte az ember és laggol, akkor kiugrom az ablakon...
A Z3C nálam is nagyon esélyes versenyző, igazából nehéz dönteni a két telefon között...
Elsősorban ez tűnt befutónak, csak főnök Nexus 5-jét kézbe véve rájöttem, hogy ekkora méret is szimpatikus nekem... Csak N5 kifutó, akárcsak a "mása" a G2... viszont előbbire rengeteg frissítés jön még...@Skynet258
Az biztos, hogy egy Snapi 800-al lenne szerelve, már nem gondolkoznék rajta. Csak olvastam, hogy a beígért frissítés csak akadozva jön... emiatt félek a kínai Soc és Support párostól, noha a H6 nagyon jónak tűnik... főleg ennyi pénzért... -
Pystyke
tag
-
zaskar
senior tag
Xiaomi Piston fülhallgatót használ valaki? A kezelőszervei mennyire működnek együtt a Honor-al? Teljes értékűek a gombok funkciói, vagy korlátozottak? Hívásfogadásra, beszélgetésre használható?
-
Apukám1
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van ilyen?
http://www.ebay.com/itm/Fashion-Tempered-Glass-Metal-Edge-PC-inside-Phone-Case-cover-for-Huawei-Honor-6-/171568789874?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item27f24bf972
Ha igen akkor pls mondja el milyen érdemes e rendelni?
Előre is köszi -
xtevo
őstag
válasz
Skynet258
üzenetére
Ez tiszta sor, hogy hibátlan telefon nincs. Egyébként főleg a support hiánya és a custom cpu miatt félek picit ettől a telefontól. Az, hogy nem csúcsminőségű képeket lő, nem túlzottan érdekel, arra van egy egész jóféle itthon.
A fő félelmem, hogy a 4 mag 1,3 GHz kevés lesz... és nem kapcsol rá a +4 mag. Most egy 2magos telót nyúzok, és ez eléggé lassú és szaggat a mindennapi dolgokban is...
Ami pozitív hogy a G2 és a N5 csak 1 év (gyártói) garival vehető meg, míg erre 2 év is van. -
Skynet258
veterán
Hogy egyszerűsített választ adjak (telefonról írok): én most jöttem rá, hogy a jövőben valszeg nem veszek már ismert és mainstream gyártótól telefont, mert a kínaiak is már bőven megütik a mércét, ár érték arányban pedig bajnokok. Ezzel sokat elmondtam szerintem.
Nem hibátlan a Honor 6, nekem a kamera kicsit csípi is a szemem néha, de katt képekre elég ez is, minden másra ott a Nikon.
Valahol nyomogassátok meg mert úgyis nektek kell, hogy tetsszen, de nagyon nem lehet ezzel mellényúlni. 
-
Skynet258
veterán
válasz
VincentV
üzenetére
Én a nagyobb és jobb felbontású kijelző miatt váltottam. Előtte nekem sem volt HUAWEI telefonom, mondjuk én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy tesztelgethetek időről időre telefonokat meg tableteket, így tetszett meg a Honor is, nem vettem zsákbamacskát. Nem bántam meg, bármikor újra venném. Jó a Sony, kamerában tuti jobb mint ez, de minden más tekintetben teljesen jó ez is.
-
VincentV
tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Köszi. És mi a véleményed, szerinted jobb választás lenne a Honor L02 mint a Z3C? Soha nem volt Sony vagy Huawei telefonom, egyiket sem ismerem jobban a másiknál. Most egy 3 éves S2-t nyomkodok de már kéne valami frissítés. Dual SIM, a 3giga ram és a 330$-os baráti ár a Honor felé húz, viszont a Sony-t részletre is megvehetném a T-nél hosszabbítással és előbb is tetszett meg csak nem akartam megvenni amíg nem megy 100 alá az ára, ekkor jött a képbe a Honor és elbizonytalanodtam. Csak Kínából rendelt Honorban gondolkodok, nem edigitálos 04-esben. Ha lenne benne hely alapú wifi és nem hátul lenne a hangszóró szerintem már meg is vettem volna.

-
royalka
őstag
Sziasztok. Az edigitalos verzióhoz is van root/unroot ugye?
-
Skynet258
veterán
Nem, nincs benne ilyen opció. Nem rossz, de lehet nélküle élni (z1c-ről jöttem).

-
VincentV
tag
Üdv mindenkinek!
Többé-kevésbé átfutottam a hozzászólásokat de nem találtam erre vonatkozó adatot sehol ezért feldobom a kérdést. Tudtok arról valamit, hogy a Honor képes hely alapú wifire úgy, mint a Z3C? Jó lenne, mert hasznos kis funkció szerintem. -
zaskar
senior tag
L04- est főleg annak érdemes venni, akinek szüksége van a 800- as és az 1800- as LTE frekvenciára is, ugyanis ez az egy modell tartalmazza mindkettőt (pl. a telekom Mo.- on ezeket használja). Persze ez csak akkor érdekes, ha LTE csomagban vagy, vagy tervezel arra váltani. Arról nincs infóm, hogy a másik két hazai szolgáltató milyen 4G frekvenciákat használ. Viszont ez nem dual-SIM- es és nincs benne NFC. Ez kapható az edigitalnál.
A másik kettő, L02 és L12 csak az 1800- as LTE sávot tudja ( ez annyit jelent, hogy pl. telekomnál csak nagyvárosokban lesz 4G kapcsolatod, vidéken kevésbé, vagy egyáltalán nem), ezek viszont dual-SIM-esek, és az L12 az NFC- t is tudja. Ezeket főleg külföldről szokták beszerezni.
-
Viper26
nagyúr
Mi a különbség az L04 és a másik között?

-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
SMS közben nem rezeg....(ahogy az Y300 sem anno)
mit javasoltok?! -.-
-
Elar
senior tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat a billentyű kérdéshez!

A facebook névjegy összekapcsolásához esetleg ötlet?

-
nimba1
aktív tag
Na végül a a honor mellett döntöttem, már csak 2-őt kell aludni, a találkozásig.
A Ram , akku, és a knox hiánya miatt.
-
Mezso
tag
Sziasztok!
Elvileg itt is kapható, bár elég borsos áron:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sweet.tv - internetes TV
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most megnéztem gyártói adatok szerint 312 ppi a mostani telóm, AnTuTu nálam is 320-at ír, de esélytelen hogy észrevegyem azt a minimális különbséget. 

Azért küldik nem?

a három készülék egyike sem látta. Az enyém meg még vagy 5 olyan hálózatot látott amit az övé nem. Ez azért magáért beszél! Ezek a tesztek sokszor elárulják azt is, hogy a tesztek készítői nem éppen pártatlanok. Nem mondom azt, hogy tökéletes ez a telefon mert olyan, hogy "tökéletes" nincs! De messze a legjobbak közé tartozik. Augustus közepe óta használom és igen kevés kompromisszumot kellett vele kötni. Amit leírtak róla azt azóta tudja!
Minden más "köpködési" oldal fosbuk meg a többiek nincs felrakva a telefonra!