Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szevi
tag
Hali, egy kérdés megint, ha alvó állapotban van a teló és megnyomom a bekapcsoló gombot (mondjuk, hogy megnézzem az időt), akkor egy pillanatra azt az idő mutatja, amit még legutóbb a telefon lezárása után tárolt és csak utána ugrik az aktuális időre. Nem tudom nem okozhatja ez nekem pl. azt, hogy nem ébreszt reggel?
-
royalka
őstag
Khmmm. A frissités óta elég kakin jelzi ki az adatforgalmat, sőtt még az összesítést se találom.
-
Smithy87
senior tag
Sziasztok! Megérkezett a fülesem Chinese ból. A sok hókusz pókusz között meg lehet találnia számozást, hogy AM 12 elméletileg ez a gyári füles hozzá. Valaki itt nagyon dícsérte. (Nincs kedvem megkeresni) De ennek eléggé dobozka hangja van nekem így elsú blikkre nem, hogy nem esett le az állam tőle de 6 rugóért ennél sokkal többet vártam. Lehet hírtelen lesz egy eladó.

-
Pickit3
aktív tag
válasz
Guseppe
üzenetére
A teszt programok azok más tészták. Inkább azt nézd meg a "a telefonról" menüpontban mit ír a felbontáshoz. Ha ott is 720x1280 van akkor valószínű, hogy képernyőkímélés be van kapcsolva.
Mellesleg én abban a módban használom de egy másik fullHD-s telefon mellé rakva sem állapítom meg hogy HDba van. Csak nagyon a pixel szeműek veszik észre.
Szerk: A lassú netemnek köszönhetően most vettem észre hogy válaszoltak már.
-
Guseppe
tag
válasz
justo00
üzenetére
Nekem is tegnap felugrott ezt a frissítés, sajnos nem jól tapasztalatom van. Amióta felment, a telefon felbontására azt írja, hogy 1280x720 pixel. Találkozott már ezzel valaki? A kijelzőn változást ugyan szemmel nem látok, ellenben a tesztprogramok ezen a felbontáson futnak le azóta. ;(
-
royalka
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
Gyors világ, mindenkinek minden azonnal kéne
Rázásra bekapcsolt a kijelző? Valami Knock Knock másolatnak, örülnék de nagyon. Féltem ezt az egy szem gombot. Nem akartam rootolni, mert igy kicsit magabiztosabban intézek róla utalást. De lehet az Xposed miatt felteszem azzal be lehet lőni hogy hangerő gombokra is oldja a kijelzőt. Hiába én ilyen kis féltős vagyok na. 
-
svgyula
addikt
válasz
royalka
üzenetére
Szia! A múltkor meg is sértődött az egyik kolléga, hogy szóvá tettem neki. Aztán jött még egy most megint. És nem értik, hogy miért akadnak ki rájuk.................
Azt hiszik ha két helyre írnak akkor azonnal mindenki nekiesik a válaszoknak és csak velük foglakozik
Az egyiknek sem jut az eszébe, hogy beleolvasson a fórumba és megszólítsa azt aki foglakozott az adott mélységig a témával. 
Ja elkezdtem rázni a telómat hátha zörög
de ennek csak a billentyűk hangját hallom na meg a rázogatásra bekapcsolt 
-
royalka
őstag
Szerintem akinek ilyen telója van az mind a 2 topicot követi. Szal állapodjál meg ITT és legyél türelmes a válaszokkal kapcsolatba.

(#1375) pietrasko: Nem lesz itt gond, egy 1. hsz-be majd tisztázni kell, hogy ki hova menjen, meg hogy ne duplázzanak és rendbe kerülnek majd a dolgok pik-pak.
-
zsomba87
újonc
válasz
galbi1972
üzenetére
Az a baj ,hogy miutan megvettem 4 nappal kb 50cm-rol esett a kemeny padlora, es arra gyanakodtam hogy attol lehet, csak azelott nem vettem eszre a zorgest, igy nem tudom attol van e vagy alapbol zorgott. De ha masnal is van akkor ez alaphiba. Amugy mas telefonoknal (iphone) is hallottam hogy van zorges.
-
Szevi
tag
Hali, 2kérdésem lenne. EMUI3.0 Az első, hogy zárt képernyőnél az ébresztési időt meg lehet jeleníteni valahogy? A második, a mintát ami feloldja a telefont, csak sötét háttérképnél lehet látni. Ezt lehet világosítani, erősíteni vagy módosítani?
-
svgyula
addikt
Nem ez az egyetlen(sőt!) ilyen ragasztott kivitelű telefon. Amúgy minden telefonnak így van a kijelzője ragasztva vagy legalább is a nagy részének! A kijelző részét szinte minden telefonnak ragasztják. Ebben pedig egy egyszerű de nagyon vékony kétoldalú ragasztót használnak. Kicsit megmelegítve simán eleengedi az elő ill hátlapot. Nem kell ezt túlmisztifikálni!
Ezt is emberek rakják össze nem pedig földönkívüli "marslakók" 
-
doongoo
addikt
válasz
juventusfan
üzenetére
erről van szó pontosan. Anyaga ennek fólia
-
paytR
újonc
válasz
svgyula
üzenetére
Gondoltam én is, hogy veszek előre kijelzőt, de olyan helyet sem tudok, ahol beszerelnek hozott alkatrészt. Főleg, hogy ragasztva van (youtube-on van hozzá video), és nem egyszerű szétszedni, de összerakni sem, így jó lenne egy tapasztalt szerviz, vagy saját vagy általam hozott alkatrésszel.
-
RP1980
tag
Ha már benéztem én is kérdeznék...
Tegnap este felajánlotta a 114re való frissítést, amit meg is tettem,de a 3.0ra azóta sem talál frissítést. Kb mennyi idő míg megjöhet? -
paytR
újonc
Sziasztok!
Nem tud valaki egy jó szervizt, ahol tudnak kijelzőt cserélni Honor6-ban? Esett egy nagyot a teló, és tiszta pókhálós lett. Nincs komoly baja, már majd egy hónapja így használom, csak a láthatóság lett igen silány.
Ja, és kínából jött, garancia sincs rá, így kijelölt szerviz se (bár amúgy sem lenne garis a törés). Az Edigi kivel javíttat?
Néhány szervizt már felkerestem, és vagy alkatrészük nincs hozzá, vagy szimplán nem vállalja.
Köszi előre is! -
juventusfan
tag
válasz
doongoo
üzenetére
Itt már szó van erről:[link]
Szeretnék érdeklődni, hogy a napokban emlgettek olyan kijelző védőt, melynek nem tudom az anyagát (üveg vagy műanyag fólia?), de képes a nyomógombokat áthelyezni a kijelző lentebbi részére, így eltüntetve a nyomógomb sávot a képernyőről. Ez az emlegetett smart touch plus fólia, vagy ennek más a neve? Két különböző fóliáról beszélek most?
-
doongoo
addikt
válasz
Zoli1222
üzenetére
Típusra jó a linkelt, de ez csak az előlapra való, van külön Nillkin tempered glass back cover is.
Tok, ami nem takarja a kijelzőt: pl. Nillkin frosted shield nagyon jó (ebből egész véletlenül
van egy eladó fekete példányom): frosted shield Nem az Armor a linkről, hanem a másik. Ez ilyen kicsit gumis érzetű fogásra.
Szintén nem takarja az előlapot: átlátszó BEPAK - egy darab ebből is akad véletlenül
Ez tök sima átlátszó műanyagVagy TPU: TPU - véletlenül ebből is van nálam egy transparent black eladó. Ez dugózza a jack aljzatot és a micro USB-t is. Amíg nem jött meg a flipes tokom, addig én is ilyet használtam színtelenben.
-
Zoli1222
addikt
-
mati12
senior tag
válasz
ndruboy111
üzenetére
Jól gondolod,megoldható.
-
ndruboy111
csendes tag
Sziasztok! Lehet elég kezdő kérdés, de nem találtam még rá választ. Ha dual sim-es verziót veszem, és az egyik sim kártya egy adat kártya ami egy 30gb os mobilinternet csomagot tartalmaz, akkor megoldható, hogy arról megy a net a telefonon, a normál sim kártyára meg jönnek a hívások?
-
nimba1
aktív tag
Emui 3. Energiatakarékos üzemmódnál, normál üzemmódot nem tudom kijelölni, csak ha a navigációs sávot elrejtem. Egykezes felület kb 2 óráig működött, már hiába kapcsolom bárhova marad minden normál módban. Újraindítás sem segít.
-
zsomba87
újonc
Sziasztok, valaki tapasztalt olyant h zorog a hatlap a kamera korul?
Amikor leteszem az asztalra is hallatszik.
Koszonom -
monyo12
tag
Valakinek van arra ötlete h. Ha a távírányítóhoz klimát akarok hozzáadni akkor az alkalmazás leáll
-
-
royalka
őstag
Nekem is gond nélkül ment az ota frissítés, 109-ről 3.0-ra. Nem volt root meg fagyasztott appom se.

-
Trotter66
tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Mi az újdonság, ha nem vagyok indisztrét?
-
nimba1
aktív tag
Skacok, nekem megjött a B370, Edigis, frissítêsre kerestem rá. Este felteszem

-
danielgalaxy
aktív tag
Szerintem ez a 370-es rom nagyon jó lett, a beta-hoz képest is van benne újdonság és szerintem gyorsabb és stabilabb.
109-re raktam fel az xda-ról letöltött 370-et. -
HoaryFox
őstag
Valaki nem tudna feldobni valahova egy stock /data/cust/prop/local.prop fájl-t?
A build.prop már megvan, de a fenéért se akarja kicsomagolni azt, ahol (szerintem) van ez 
Előre is thx!

B109SP1
-
HoaryFox
őstag
Na, van egy kis gond, srácok

Nem tudom telepíteni az OTA frissítést
Letölti, újraindul, kicsit tölt, majd azt mondja "Software install failed!"Unlocked bootloader, stock 2.3 recovery.
Valaki?
-
OTA ide OTA oda, minden frissítés után, mikor használatba veszed a telefont ajánlott egy factory reset.
-
MunezXBK
nagyúr
Jó lett a frissítés. 4G-m offon van, mégis 4G-n lógok.

-
Zoli1222
addikt
Edigitalos honor 6, H60-L04.
Jött 1 frissítés: H60-L04_eu_V100R001C00B114 -
bottee
csendes tag
Haliho!
Most vettem 2 napja egy Honor 6-ot (edigi), es ha zenet hallgatok es lekapcsolom a kijelzot, akkor leall a zene, nem mindig, mintha csak akkor csinalna amikor masik muvelet közben zarom le a kijelzot, valaki talalkozott esetleg hasonlo gonddal? Bocsi ha off vagy volt mar
Elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DJI Mic Mini (2 TX + 1 RX + Töltő tok)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Abban meg még kevésbé, hogy fogok e.
. Pedig jól nézki. Köszi az infó.

. Nah, de ne kérdez többet mert nem tudok ellen állni a csábításnak. 

de ennek csak a billentyűk hangját hallom na meg a rázogatásra bekapcsolt

) mert a gatyádat ráfizeted ha itthon szerzik be hozzá!