Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazsolt
tag
Sziasztok, tudtok nekem olyan fitness karkotot,karorat ajánlani,ami "olcsó" ,de jókat hallani róla. Fontos hogy rezgő funkciója is legyen illetve kijelzővel is rendelkezzen. Sajnos a mi band nek nincs kijelzője :/
-
Roland78
tag
válasz
üzenetére
Vedd meg, csalódni nem fogsz - teljesítményben, minőségben "páratlan".

Akku ideje nyilván nem lesz annyi mint a "nagy" z3-nak, de 2 napot én így is el vagyok vele (wifi,3g,dual sim - dual aktív, 4-5 óra beszélgetés, e-mail stb.).
Van hozzá minden ami szem szájnak ingere (custom rom-ok is vannak), és lollipop is jön hozzá az év első negyedévben. -
Pickit3
aktív tag
válasz
üzenetére
Helló!
Érdemes elolvasni az összefoglalót hátha segít neked. Eleve kevesebb hibája van.(kijelző hasadás, pixelhiba, beázás....nincs mint a z3c-ben)
Először is a Honor 6 és a z3c nem egy kategória, a honor 6 lényegesen jobb tőle, csak a z3c tulajok nem képesek elismerni ezt. A honor6 fullHDban tudja azt amit a z3c HDban alig. Mellesleg sokkal kezesebb telefon, nem melegszik annyira mint a z3c és a szoftvere is jobb. Személy szerint nem tudnám megszokni a sony buta, zárt szoftverét. Egy szó mint száz, a Honor 6 sokkal jobb a z3c-nél. A kínaiak bebizonyították hogy tudnak nagyon jó telefont csinálni és ahhoz nem kell nagy márkanév.
Inkább kérdezz
Szerk: Bocs ha valakit ezzel megsértettem, tudom hogy fáj az igazság.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Yodaaa1
tag
Sziasztok! Valaki linkelje legyenszives a huawei app store apk-t!Köszönöm
-
törölt tag
sziasztok!
néhány napja találkoztam a honor 6-al. lenyűgözött a specifikációja. igazából jelenleg is jó telefont használok, egy xperia z3 compactom van. viszont a honornak jobban tetszik a kinézete, a specifikációjáról meg már ne is beszéljünk.
két kérdésem volna. azt látom, hogy van hozzá root xda-n, viszont custom romok egy darab sem. léteznek hozzá főzött cuccok? nem különösebben tetszik a gyári rom kinézete, illetve a lollipopot szeretném használni majd. még az xperiamra sem jelent meg, de nagyon tetszenek az újdonságok benne. legvégső esetben egy full kibelezett lollipop is jöhet, majd belakom én szoftverekkel.
a másik, hogy általánosságban mi a véleményetek róla? a videós tesztek és összehasonlítások alapján teljesítményében nem tűnik gyorsabbnak az xperiamnál és annak az akksi ideje megfizethetetlenül jó. viszont a honornak a külseje nagyon tetszik. illetve egy dual sim-es 32gb-os verzión agyalok. szóval ha van kedvetek és kérhetek ilyet, győzzetek meg, hogy megvegyem vagy ne vegyem meg.

köszönöm szépen!
-
pampika
őstag
válasz
royalka
üzenetére
dehogy csökken...viszont "jól csúszik". sokkal kényelmesebb azon matatni, mint a gyárilag adott fólia. abból felraktam a hátára és teljesen más érzés. az inkább fólia, kicsit nyúlik, jobban tapad rá az ujjad. a tempered glasson teljesen jól lehet vezérelni, mintha a sima üveg lenne.
-
Skynet258
veterán
válasz
MoVieFaN
üzenetére
Jogi okok miatt nem szoktak szeretni ilyen dolgokat a gyártók, de van megoldás. Legalábbis nálam ez a progi bevált, szépen rögzít, lerakás után pár másodperccel pedig már fent is van Dropboxban a beszélgetés...
-
MoVieFaN
aktív tag
A Mobilarénás tesztben olvastam olvastam még anno, hogy "Az apróságok listáját gyarapítja a fájlkezelő, a Twitter kliens, az időjárás és a diktafon. Ez utóbbi hívás közben is működik és fel is veszi mindkét fél hangját."
Nálam ez nem akar működni, azt írja, hogy hívás közben nem végezhet felvételt. Ez megszűnt a frissebb ROM-mal, mint hozzáadott érték?

-
zaskar
senior tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Köszönöm a tippet! A jelenleg Play-en levő verzió sajnos nem megy a háttérben, de találtam máshol egy régebbit, az már tökéletes!
-
royalka
őstag
Akkor a tempered glass -al csökken az érzékenység?

-
RALPHIN
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan fóliát , ami nem maszatolódik , nem gyűjti az újjlenyomatokat és az érzékenységéből sem veszít ? :/
Sajnos hallom , hogy az üveg az nem annyira jó , mert az érzékenységéből veszít... ill. a touch plus fólia mennyire vált be akiknek van? -
pampika
őstag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
What's New
v2.4.9.5
don't update before reading .
Warning : we just recive notification about violation in our app cause: Background playing of YouTube videos is in violation of the YouTube API Terms.
https://developers.google.com/youtube/terms, II Prohibitions (8).
-----so we remove Background playing from app in this Update ------
please don't update if u won't loose Background playing feature .
we are sorry for that and hope understand.szal érdemes régebbi verziót keresni

-
JoeCockBill
senior tag
Viral Popup
Legalábbis G2n jól működött -
Pystyke
tag
A "HiCare" ikon mire való?
-
zaskar
senior tag
Tudtok olyan youtube alkalmazást, ami nem áll meg a képernyő kikapcsolásakor? Kettőt is próbáltam, védett alkalmazások közé felvettem őket, mégis leállnak. Ez elég abszurd számomra, hiszen youtube - ról zenét is lehetne hallgatni ahhoz pedig nem kell a kijelző...iPhone-on ez nem volt gond, nem tudom elhinni hogy ezt csak az iOS tudja...
-
Pystyke
tag
Edigis készülékem most frissítettem emui3-ra...
(előtte csináltam gyári adatvisszaállítást)
hol a rákban tudom a téma ikonjait módosítani? -
Szevi
tag
Szép estét mindenkinek, kis segítséget kérnék. A mai napon honor 6 vigyázz állapotban leesett nyak magasságból (zseb mellé sikerült tenni).
Szerencsére ez [link] megvédte, viszont megsérült a tok. Keresgéltem visszafelé, de nem találtam linket. Ha valaki tud magyar beszerzést, hogy ne kelljen annyit várnom külföldről, akkor legyen kedves egy linket megosztani. Köszönöm! -
Skynet258
veterán
válasz
royalka
üzenetére
L04 de az NFC-nek ehhez semmi köze... Mágnessel működik a dolog pont ugyanúgy, mint a többi készülék esetében a sleep/wake, vagy az ablakos megoldás... Ha fogsz egy mágnes és elhúzod a készülék szélén, akkor bejön az ablak mód tok nélkül is - csak meg kell találni hol a mágnes. Múltkor ki is próbáltam, csak most hirtelen nem tudom hol volt.
Megnéztem: jobb oldalon van a mágnes, csináltam egy képet is.

-
royalka
őstag
válasz
Skynet258
üzenetére
Neked milyen verza van a teloból? NFC nélkül is működik az ablak?

(#1750) Pystyke Én nem csináltam frissítés után Factory-t és 0 hiba. Max annyi, hogy nincs internet forgalom összesítésem, de ez ilyen fantom bug mert úgy tűnik hogy másnak sincs hiába csinált FR. Viszont miden kép ajánlott megcsinálni. Én csak lustaságból nem tettem mert nincs kedvem mentegetni a gamékat.

-
Skynet258
veterán
Na megjöttek az ablakos flip-es tokok (noname fekte/fehér, meg egy Nillkin). Jópofa ez az ablakos megoldás, meglátom mennyire tudom megszokni...

-
Szedált
tag
válasz
d.tomi25
üzenetére
Korábban ezen és a társfórumon is volt róla szó (mobilarena.hu/tema/re_bemutatkozott_az_honor_6/friss.html) kicsit olvass vissza! :-)
Azt hiszem, én ma újra visszaállítom a gyári beállításokat otthon, hátha helyreáll tőle az érintés. Nekem a böngészés is egy kicsit szakaszosabb EMUI 3 alatt, mint korábban volt. De lehet ez is csak valami összeakadásnak a következménye.
-
d.tomi25
újonc
Sziasztok!
Frissítettem EMUI 3.0-ra, de nem tetszik. Van lehetőség visszatérni a korábbi 2.3-as verzióhoz? Ha igen, akkor hogyan?
Előre is köszi a segítséget! -
chabusch
tag
válasz
chabusch
üzenetére
Nos, kis kísérletezgetés után kiderült, mi okozza a kontakt/dialer/kép/csengőhang hibáját: a telószámok a SIM kártyán. Bár nem volt olyan kontakt a SIM-en, ami a google account-omban is megvolt, mégis összeakadt a kettő. A SIM kártya kipucolása után minden tökéletesen működik.
Aki kérdezte az EMUI 3-at edigis telón: a funkciók alapvetően nem változtak, de az érettebb design miatt sokkal kellemesebb használni. Napi, szimpla júzer szintű használat mellett legalábbis alig akadok új funkcióba, kivéve talán egyet: alkalmazás legyalulása után a phone manager szól, hogy törölheti-e az alkalmazás által ott hagyott szemetet is. Ezt nagyon hasznosnak tartom.
Emellett az Antutu szerint gyorsult is a telóm kb. 1700 pontot.
-
Pystyke
tag
Béláim!
Főleg az Edis-tulajokat kérdezném,
Kinek milyen tapasztalatai vannak
Az automatikusan felajánlott EMUI-frissítéssel?
Jobb lett tőle a cucc, vagy csak zavart okoz a mátrixban? -
royalka
őstag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Ex Lg tulajként örülnék neki én is ha megkapná
Esetleg a cm romok nem tudjak vajon? 
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Nem fogok most minden tesztet elolvasni, ami rémlik az a Z3, One M8, Meizu MX4, mindenféle Nokia telefonok (egyébként ők bőven az LG előtt csináltak már ilyet) . A knock code valóban LG cucc, de nem erről beszéltünk. Egyébként abból kiindulva hogy a Plus tudja simán lehet hogy a sima 6 is kap egy frissítést. Persze valóban nem törvényszerű.
-
Skynet258
veterán
-
Szedált
tag
Sziasztok!
Már a második gond 04-en EMUI 3 feldobása óta (elsőre a rendszer omlott maga alá, de factory reset megoldotta.
Most az a gond - nemtom valaki találkozott-e ilyennel -, hogy a képernyő kevésbé érzékeny, mint 2.3 alatt volt. Egy béna gyorsulási verseny játékkal nyomtam, ott jött ki először, de máshol is előjön. Egyszerűen bizonytalankodik az érintések fogadásánál, többször is nyomkodni kell, hogy fogadja a hívásokat, vagy vegyen bármilyen jelet. Sógoromnak cakkra ua. a játék 3.0 alatt is simán megy.
Tipp?
-
mati12
senior tag
Az Oppo készülékei is tudják.
-
Skynet258
veterán
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Erről van valami linked? Mert én erről nem tudtam... A csomó telefonból párat mondasz még?
-
Yodaaa1
tag
HúúúÁÁÁ

Király lett az összefoglaló
Sűrű válveregetés és köszönet Minden Szerkesztőnek Fórumtársnak
-
Smithy87
senior tag
Sziasztok! Edigis L 04 em van amire felraktam a 370 es emui 3-t. Be van kapcsolva a mozgás vezérlés de 3.0 ban nem működik. Értem ezalatt átfordításra nem némít ha bejövőm van és felemelem a telefont nem veszi fel. Valaki találkozott ilyennel? Factory reset nem volt. Helyi frissítéssel tettem fel a meglévő rendszerre a 3.1-t.
-
Szevi
tag
Üdv, kezdem elhinni, hogy félni kell a kémkedő progik miatt.

Telefon az asztalon volt, gondoltam megnézem mennyi az idő. Felvettem az asztalról nyomtam egy felébresztő gombot neki és lám a front kamera üzemben volt.
lehet túlreagálom és önálósodott a software. -
doongoo
addikt
Aki a sötét témát szereti, a gyári téma módosítva:
-
Skynet258
veterán
válasz
Lagabor11
üzenetére
Valami gagyi tesztben olvastam ezt a baromságot, hogy tudja, de "persze" nem. Ez LG kiváltság (gondolom licenc is), illetve vannak készülékek amikhez persze meghekkelték a dolgot, de kernel csere minimum szükséges hozzá.
Én nem várnám ezt a feature-t a későbbiekben sem a Honor 6 esetében...

-
royalka
őstag
válasz
Yodaaa1
üzenetére
Szomorú olvasni, hogy ilyen szuper samsung készülékeknél is fenn áll ez a betegség. Viszont jó látni hogy más is maximális elégedettséggel van a Honor iránt mint én. Kicsit sokalltam érte kiadni ennyi pénzt, de így utólag nem bántam meg, mert annyira jó már egy zökkenő mentes rendszert birtokolni és ahelyett hogy különféle sebtapasz programokat kajtatnék csak boldogan használom.

-
Yodaaa1
tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
En a sebesseg miatt hasznaltam az exDialert es a Novat is. Elegem volt, ha hivast akartam inditani, 3-5 mp volt mire a tarcsazoba lepett. Fuggetlenul attol hogy a memoriaban voltv avagy sem. Ugyan igy pl. a netbol vagy akarhonnan kileptel az ures home hatter vart es aprankent betoltodott minden. Ez igaz a Note 3-ra is. Pedig atom hardvere van, ami a mai napig meg kellene allja a helyet. De az optimalizacio? Egy ekkora cegnel? Ilyen support mellett? Siralmas! Majd a Note 5-t beprobalom. De lehet a Honor nem enged... Ki tudja? Ezeddig egy mobilomat sem rajongtam enyire. Pedig ez csak simpla sim, 16Gb es no NFC. Pedig az NFC-t hasznaltam az nx-mini fenykepezommel. Nna mindegy! Ez a "kistelo" mocsok jol eltalalt promos cucc! Ha igy folytatjak, meg barmi is 🙆
-
Yodaaa1
tag
-
tabletta
tag
A frissítés után nekem visszarakta a mentést, csak épp fele program nem működött. Szerintem ilyen combosabb változás után érdemes mindent újra rakni.
-
Pickit3
aktív tag
Na mindenkinek működik a telefonja?

-
Pickit3
aktív tag
Ne vedd ki, mert nem fog belső tárhelyről telepíteni. Bár nagyon ritkán szokott,de 90% nem működik sd kártya nélkül.
galbi1972
Igen, mert 3 gombossal törlődik, de ota-n megmarad a rootYodaaa1
Az egy kicsit fura, lehet hogy sok az infó. Hol áll meg pontosan? Máskor csinálj 2 visszaállítást is, nekem se fogadta el az egyiket, de ez egyszeri eset. -
zaskar
senior tag
válasz
Yodaaa1
üzenetére
Ezek szerint a visszaállítással is kínlódik, nemcsak a mentéssel? Én többször is próbáltam teljes biztonsági mentést csinálni, de az alkalmazásoknál nekem is megáll 36 vagy 41%-nál és aztán onnan sehova. Végül egyelőre megelégedtem a kontaktok, SMS- ek mentésével, mert azzal nincs gond. Úgy látom, hogy az appokat majd egyenként kell visszatennem, ha egyszer tiszta telepítést akarok csinálni, bár egyelőre nekem jó így ahogy van.
-
Yodaaa1
tag
Nna! Frankón ment a B370 3 gombos "tiszta" telepítés.Még délelőtt megcsináltam. De azóta A k...va HiSuite visszaállítással kínlódom.
Ba...a normálisan visszaállítani! Van hogy 37%-nál áll egy órat.
Ez egy xar így! -
galbi1972
tag
OTA 370-es van nekem is fent L04(rootolt), ha most a linkelt 1.8Gb-s.(370) romot felteszem, utána újra kell rootolni megint?
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Yodaaa1
üzenetére
Uh bocsesz,de elnéztem és félrevezettelek titeket.

a második linket kell letölteni -
Rambi2
csendes tag
válasz
Yodaaa1
üzenetére
http://translate.google.com/translate?depth=1&hl=en&rurl=translate.google.com&tl=hu&u=http://forum.xda-developers.com/android/general/huawei-honor-6-india-variant-h60-l04-t2898080
Én erre gondoltam.....Először ezt próbáltam, de 3 gombossal sem ment, ezért kérdeztem,hogy tudnék tiszta telepítést csinálni
-
nimba1
aktív tag
Illetve egy ilyen leírást találtam: [link]
-
nimba1
aktív tag
Így van nem megy sehogy sem. B370 ről. Külső sd kártya kivesz, belső sd formáz, gyári visszaállítás.
Belső sd-re dload mappa a az update.zip-el. Full. 109 és 114-es rommal is failed. 3 gombossal és helyi frissítéssel is. Valamint B370 sem megy fel már sehogy.
Természetesen kikapcsolva, és utána 3 gombos. A 109-et is így tettem fel. De B370-ről semmire nem frissíthető.
-
Elar
senior tag
Én most megpróbáltam a 3.0-ra visszatenni a 114-et.
3 gombossal semmi nem történt
Helyi frissitéssel Failed
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem ilyen árszegmensre gondoltam ...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Feketéből is csak egyet szereztem, hogy csekkoljam milyen.

Ba...a normálisan visszaállítani! Van hogy 37%-nál áll egy órat. 
oszi a linket!