Hirdetés
- Apple Watch
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
Szomorúan néztem osztálytársam z2 telefonját amikor egyhuzamba 3szor is frissítette magát.
Viszont amikor elkértem, hogy teljesítményben összehasonlítsam és akkor jöttek érdekes dolgok. A z2-n egyszerre elindítottam a asphalt8-at, a smash it-et és az injustice-t... Hát a z2 nagyon szépen elkezdett dadogni vizsont a honor 6 az 15 hasonló kaliberű játéknál(gta san adreass, minecraft...) is nagyon szépen futott. Na abban a pillanatban nem bántam meg hogy nem z2-t vettem.
-
-
Skynet258
veterán
válasz
poolzee
üzenetére
Na akkor pár kérdés: feltetted a 109-est, tiszta sor, de látom ez elég nagy dög, gondolom gyalulta a rendszert? Akármilyen kínai, orosz cuccok vannak benne/EMUI 3-ban? Programokra gondolok elsősorban, de a tárcsázóban megjelenő kínai karakterek sem vonzanak túlzottan...

-
Skynet258
veterán
válasz
poolzee
üzenetére
Na erre viszont akkor már fel kell mennie... Ezek szerint az edigitalos verzió nem frissül (még) 109-re csak azt nem értem miért. Akkor H04-ből megint csak két féle van, és a mi edigitalos h04-ünk nem ugyanaz, mint az oroszok H04-e? Meg akkor a partneroGSM cucca lényegében az orosz variáns lehet, nem az edigitalos verzió.

-
Skynet258
veterán
válasz
Pickit3
üzenetére
"64bit-re átáll a cpu benne"
Hát ez így valóban furán hangzik, mondjuk úgy hogy kevésbé szakmai.
Ezzel együtt igazság van benne - ez a processzor, meg az újabb fejlesztések tudják a 64 bites kiterjesztéseket is, és az Android 5.0-ban debütáló, az eddigi Dalvik-ot váltó ART futtatókörnyezet szintén képes 64 bites utasításkészleteket kiadni a processzornak, ha az képes ezeket kezelni.Szóval igen, 64 biten fut majd a rendszer.

Frissítéssel kapcsoilatban: nekem ez nem akarja. Sem update.zip, sem kicsomagolva (látni látja úgy is), sem belsőről, sem SD-ről. Rohadjon meg.

-
Pickit3
aktív tag
válasz
monyo12
üzenetére
Te mikor frissítetted OTA-n? Beállítottam, hogy szóljon ha jön frissítés és nap mint nap nyomogatom az online frissítés gombot, de semmi. Nekem is edigites és b108sp1 van rajta.
Mellesleg valaki tudja mi fog változni a droid 5-tel? 4x nagyobb sebesség....meg minden szép és jó, de valahol olyat is olvastam(megnem mondom hol) hogy 64bit-re átáll a cpu benne. Elsőbb nagyokat pislogtam, de szerintem ilyen nincs. Mondjátok hogy rosszul látok!!!

-
Skynet258
veterán
válasz
Diesel22
üzenetére
Én anno a fehéret kaptam tesztelni (itt találod a képeket róla), és a feketét vettem meg, bár dilemmáztam, melyik legyen... végül nem voltam bátor, maradtam a feketénél. De úgyis neked kéne élőben látni mindkettőt szerintem...

-
Diesel22
csendes tag
Scrácok valaki látta már élőben mindkét színt? Feketében vagy fehérben szebb? A feketének kicsit Sony Z széria beütése van. Nagyon tetszik a fehér is, de képeken/videón olyan mintha annak nem lenne olyan szép fényes tükröződő a hátlapja mint a feketének.
-
Skynet258
veterán
Nekem nincs rootolva, egyébként az, hogy már nem találod a dload mappát az lehet normális, mert nálam is törli - igaz azután, hogy failed lett, de szerintem ez a sztenderd, hogy a frissítési folyamat után törli. Akár sikeres volt akár nem. Na nekifutok megint...

-
monyo12
tag
De az van is írva a linknél, h. ne legyen rootolva a teló.
-
Skynet258
veterán
válasz
monyo12
üzenetére
Linket tudsz adni? A minap próbálkoztam én is, dload mappába bele a zip, elindítom a frissítőt, látja is, restart, elkezdi telepíteni... és fél perc után install failed, nem teszi fel. Nem tudom mi lehet a baja, de megnézném a te telepítő pakkoddal is, hátha amit én szedtem az nem volt jó. Pedig L04-re volt...

-
snecizero
senior tag
Bakker felvittéj a Honor 6 árát ! 104900 ről 114900 ft ra. Ennyire jó ez a telefon ?! Szerintem ennyiért akkor veszek egy note 3 at.
-
monyo12
tag
Vettem a bátorságot és feltettem az Emui 3 bétát. H60-L04
Nagyon tetszik és az történt amire számítottam, megszűnt a hangszóró recsegés!!!!
Kristálytiszta a telefonálás!! -
Amiens
tag
válasz
galbi1972
üzenetére
Nos, én innen rendeltem.
Nagyjából bő 3 hét alatt jött meg.Egyelőre nagyon meg vagyok vele elégedve.
Többen mondták, hogy így még jobban hasonlít egy Sziphone-ra, de nem igazán értek Velük egyet.
Masszív, strapabíró (ma leesett az ágyról, de kutyabaja, semmi karcolás
).
Nagyon kicsit lötyög benne a telefon; de a kibélelt tok nagyon jól védi a készüléket.Egyáltalán nem gagyi az anyaghasználata, így még jobban örülök, hogy emellett döntöttem.
Mindenképpen ajánlom másoknak is!A fóliát még nem raktam rá, várok míg a gyárival lesz valami baja. De az is nagyon jól szuperál.
-
galbi1972
tag
Ilyet használt már valaki, megéri az árát?
http://www.aliexpress.com/item/Huawei-Honor-6-Aluminum-Metal-Tempered-Glass-Case-Cover-For-Huawei-Honor-6-Mobile-Phone-Bags/32229304412.html?s=p
-
juventusfan
tag
Köszönöm!
-
Skynet258
veterán
-
Pystyke
tag
válasz
juventusfan
üzenetére
Jellemzően ez a topik a magyar forgalmazású változatról szól,
Míg a másik a kínából rendelt dual-sim esek, és programozók gyülekezőhelye...
Neked kell eldönteni, hogy átállsz-e a "Sötét Oldalra"Nekem, ha nem piszkálom túl sokat, elmegy két napig...
De nem azért vettem, hogy ne piszkáljam...
De még így is megvan a jó másfél nap...
Edigitalos készülékem van,
De én szerencsére nem tapasztaltam se recsegést, se sárgásodást, se semmi más hibát...
Egyedüli problémám, hogy a konyhai "sencor" tv-t nem hajlandó vezérelni,
De még betanulni se... -
-
Roland78
tag
válasz
juventusfan
üzenetére
Szerintem ne vegyél ilyen telefont, mert tök szar... szar a felbontás, csak 3 GB RAM van benne, lemerül az akksi 1 nap alatt,dual-aktív sim kezelés, gyenge felbontás, folyamatos szoftver-támogatás (eh, állandóan frissíteni kell), meg egy csomó tök felesleges cucc van benne,
ráadásul duplikált fórum is van, így az ember belezavarodik, mostaakkormivan?
-
Skynet258
veterán
válasz
juventusfan
üzenetére
Nem, a Knock On az LG készülékeken található meg. MHL van, üzemidő nekem 1 nap, pont mind mindegyik másik telefonomnál eddig.

-
juventusfan
tag
válasz
Pystyke
üzenetére
Másik topic is fut ettől függetlenűl, azért....így nem is tudom, hogy hol kérdezzek.

A honor 6 rendelkezik azzal a megoldással, hogy a kijelzőt mind zárni és mind nyitni is lehet 2 koppintással, vagy valami hasonló? A másik pedig, hogy ez is 1 napos telefon az akkumulátor szempontjából? Érdekelne, hogy mennyit bír átlagos használat mellett. Mhl csatlakozó van rajta és dual aktív(dual)? Szegeden nem rendelkezik vele valaki, amit meglehetne tapizni?

-
Land
veterán
Jó lenne valamelyik topicot zárni, mert ez így nem az igazi és semmi értelme.

-
Pickit3
aktív tag
válasz
Smithy87
üzenetére
Smithy87:
Én úgy tudom, hogy a Android 5 és az EMUI 3.0 az egymásra jön ki(mint a 4.4-re a EMUI 2.3).Hol tapasztaltátok a recsegést? a kishangszórón(a képernyő tetején)? Mert az nálam is előfordul, hogy előszeretettel recseg. Azt hittem, hogy a térerő a sz*r, de a másik fél mondta, hogy kristály tisztán hallott engem. Akkor ezzel most mi van?

-
Skynet258
veterán
válasz
Smithy87
üzenetére
Jobb oldalt fent: Kereső ---> "fülhallgató", 1. találat. Remélem erre gondoltál.

-
Smithy87
senior tag
Sziasztok! Igen egy frissítés jöhetne EMUI 3 vagy inkább az android 5. Nekem is L-04 van nem tapasztaltam sem recsegést sem sárgásodást.
Valaki sokkal előrébb linkelt egy headsetet hozzá, bevalom lusta vagyok 800 hsz.-t vissza tekerni megtenné, hogy újra linkeli ide vagy akár privátban?
-
royalka
őstag
Esetleg az EU-s is megkapja akkor már?
Waiting for EMUI 3.0? It's coming very soon! Keep a close eye here for our updates. -
Pickit3
aktív tag
Most ahogy mondjátok nekem is szembetünt és nekem is sárgás az alja(edigital). P6 volt nekem is és azután megfogattam, hogy nem veszek sz*r telót. Örömmel jelentem sikerült!!!
Najó azárt nem olyan komoly a helyzet csak ennyi pénzért azért vannak elvárások. pl egy frissítéssel már igazán kiszúrhatnák már a szemünket, mert már a p6-on se tetszett a kikat(mondjuk akksi szempontból), de szívesen felraknék még egy y200 szoftvert is pl: 2.3.6 
-
royalka
őstag
válasz
Skynet258
üzenetére
Hát nekem 100k ért ne spárgásodjon, ne recsegjen. elég légy a levesbe hogy a frissítés nem akaródzik jönni.
. 1 ledesem volt a többi meg IPS no problem volt velük. Már tényleg fosok hogy mit kapok. Aki a kínából rendelt annak meg semmi baja..
.Más: Ha pölö veszek egy kínai darabot, akkor azt itt magyarba tudom gariztatni vagy vissza kell küldenem?
-
Katak
csendes tag
válasz
galbi1972
üzenetére
Nekem is edigitálos és minimális sárgásodás van, én nem vittem vissza,gondoltam rá de olvastam hogy van akinek a hanggal van problémája,nekem az tökéletes tiszta recsegésmentes. Inkább kis sárga csík alul minthogy „recsegjek". Persze jó lenne ha nem lenne semmi probléma,de nekem nem akkora hogy visszavigyem. Amúgy szépen működik minden rajt.
-
Skynet258
veterán
válasz
royalka
üzenetére
Pedig az IPS panel egyik jellemzője a sárgásodás, viszonylag sok LG készülékben is jelen van - sok IPS-t használnak. Amit tesztelésre kaptam zsír új (én húztam le a fóliát) Honor 6-oson is láttam 3 nap után a kijelző alsó részén. A sajátomon is van, de minimális mennyiségben, igazából nem zavaró, nem is akarok vele még foglalkozni. Ha romlik akkor majd mehet gariba.

-
galbi1972
tag
Tegnap vettem egyet én is az edigitalnál, de ma netezés kózben kezdet besárgulni a telefon alsó széle. Ez most mi lehet ilyenkor, előfordult itt már másnál is esetleg ilyen?
-
xtevo
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Most vettem én is észre, hogy sms érkezésekor nem rezeg a telefonom, igaz nekem nincs Honor6-om (még...
). Lehet, hogy nem hardveres a probléma?! Hanem inkább szoftveres? Vmi összeakadhatott?Nekem anno volt olyan is, hogy az értesítő LED-et kavarta be vmi, egy factory reboot segített...

-
mati12
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ilyen jellegű problémák megoldására: [link]
Én ugyan nem intézek banki ügyeket a készülékeimen,de a GoTv alkalmazást simán átveri. -
juventusfan
tag
s
-
doongoo
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Melyik bank appja ilyen válogatós?
-
royalka
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én is csak rootolatlan készülékről intézek banki és vásárlós dolgokat.
-
doongoo
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha rootolva vagy, másold be a notification mp3-adat a system/media/audio/notifications mappába, állítsd be a jogosultságait ugyanarra, mint a többi fájlé és indítsd utána újra a telót. Hátha ez segít, veszteni biztosan nem vesztesz vele semmit
-
Yuri_1
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Üdv! Egy próbát megér ha törlöd a DCIM/.thumbnails könyvtár tartalmát. Bélyegképek !!
-
svgyula
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szia! Belinkelsz egy képet de nem írod le mi a gond? Ezért találgattam
Ez nekem nem gond, hogy ott van a pár kép mellett még x db kocka ami üres! Miért is gond ez? Talán töröltél képet aminek már a mintaképét létrehozta a rendszer de nem szabályosan csináltad a törlést ezért maradt ott az üres ablak(mint utólag kiderült a "gond") 
-
Viper26
nagyúr
válasz
monti0222w
üzenetére
Akkor szerintem azt megvárom.

-
Pystyke
tag
Honor 6 Plus
http://mobilport.hir24.hu/hirek/2015/01/02/mar-kaphato-a-triplan-8-megapixeles-uj-okostelefon/
-
Eszleny
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A Nexus 10-ről töröltem képeket ES File Explorer-rel, s a galériában a helyük üresen megmaradt. Te nem töröltél fájl kezelő programmal képeket?
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem h60-l04 gyári rendszer, beépített hang és rezeg
-
doongoo
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Gyári, rendszerben
-
svgyula
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Sokat használtad és sajnos lemerült 29%-ra az akku!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- XIAOMI 13T PRO Alpine Blue 12/512GB (Használt)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (421)
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Remélem most már jó lesz!

Ezzel együtt igazság van benne - ez a processzor, meg az újabb fejlesztések tudják a 64 bites kiterjesztéseket is, és az Android 5.0-ban debütáló, az eddigi Dalvik-ot váltó ART futtatókörnyezet szintén képes 64 bites utasításkészleteket kiadni a processzornak, ha az képes ezeket kezelni.

De jelenleg nincs belehekkelve a Honor 6-ba, és aki ezt kérdezi hogy tudja-e, az szerintem az alap, dobozból kivett készülékre érti a kérdést. Máskülönben goto Xda, és megnézi maga.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. 1 ledesem volt a többi meg IPS no problem volt velük. Már tényleg fosok hogy mit kapok. Aki a kínából rendelt annak meg semmi baja..
.