Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
- Fényképezés után a fénykép megnézése még mindig nem jó.
Igaz, csak akkor működik rendesen ha SD-re állítod a mentést.(#9088) balika011:
- Töltés közben nem lehet bekapcsolni a telefont. (kikapcsolt telefonnál történő töltés alatt)
Ez igaz, dolgoznak rajta.
- Az ütemezett bekapcsolás nem működik. - Szerintem sose fog, mert nem tudja a hw. (Hol lehet ezt bekapcsolni amúgy?)
Security - Battery - Schedule power on/off
Kikapcsolás működik, bekapcsolás működik.- Néha eldobja a GSM hálózatot, utána megbolondul. Újraindítás után újra jó. - Ismert 5.3.27-es hiba, más telefonon is.
Friss rom telepítés után egyszer nálam is csinálta. -
balika011
senior tag
- Töltés közben nem lehet bekapcsolni a telefont. - Érdekes hiba, még erre nem hallottam panaszt.
- Az ütemezett bekapcsolás nem működik. - Szerintem sose fog, mert nem tudja a hw. (Hol lehet ezt bekapcsolni amúgy?)
- Néha eldobja a GSM hálózatot, utána megbolondul. Újraindítás után újra jó. - Ismert 5.3.27-es hiba, más telefonon is.
- Fényképezés után a fénykép megnézése még mindig nem jó. - Igen, bevallom. Ez bug. -
attilav2
őstag
Van egy jó hírem fefifofum és kra 1o5 új CM11 verziójában rágyúrtak az ant+ rótámogatásra, itt a changelog:
[link]
a rom: [link] Bár mint írják a changelogban teszteletlen az ant+ támogatás, azért egy próbát megér.Más egyéb:
Eddig a v45 miui-t használtam, itt azt tapasztaltam hogy a képernyőforgatás elment, azaz nem működött.
A szenzorok résznél a cpu-z ben pár szenzor nem szolgáltatott adatokat. Újraindítottam a telót, de nem akart pin kódot kérni, mégegyszer újra kellett indítani hogy végre elkérje a pin kódot, ezt egyébként már a sim kártya legelső behelyezésekor is eljátszotta a vagyula45, azt nem tudom hogy a telefon vagy a szoftver hibája e ez, és hogy CM alatt előfordulhat e. Nem tudom szerintetek érdemes kicseréltetni a sim kártyámat? 2006 novemberi, ez elég régi azthiszem. Viszont a vodás flottában ahol vagyok 7 ezerért cserélik a sim-et, ez azért gáz, szóval meggondolandó cseréljek e egyáltalán. -
micsu
tag
Az ANT+ dolog engem is érdekelne CM11-en!
Kra1os féle CM11-ben nincs benne az az "ANT HAL Service", ami a MIUI-ban megtalálható,
Viszont a google play-ről le lehet tölteni ilyesmit: ANT service, ANT+ service.
De sajnos még nincs ilyen eszközöm, amivel ki tudnám próbálni, hogy működik-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged