- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
De hát ott volt linkelve a cm gapps, csak párat kéne visszanézni. Abban van az összes komponense, apk-k, libek, xml-ek. Vagy fel lehet rakni kézzel is a komponenseket, jogosultságokat beállítani, reboot és kész. De egyszerűbb véleményem szerint a gapps csomag. A minimal-ban szinte csak a play van, a többit már onnan fel lehet rakni.
Szerk: ja hogy a miui, akkor neked miui gapps-ot kell keresni.
Első találat.
-
-
7Sony7
addikt
Ezt találtam róla, ha valaki nem tudja, fontos lehet.
-
-
-
Super frosted, tehát keménytokról van szó. Ez minden csak nem puha. és nem gumi. Nem csúszik, a fogása biztos, mert matt anyaga van.
Szilikontoknak nevezett a TPU Case gel tok, szerintem inkább ilyesmi, ez legalább csillapít ha leesik
-
sesshou
senior tag
-
gipsztigris
addikt
Még mindig nem válaszoltál, de nem érdekes! Vajon miért olyan nehéz elmondani két számot amire kíváncsi vagyok?
Össz akkuidő/kijelző bekapcsolva.
Számomra a telefonhasználat azt jelenti, hogy kompromisszum mentes használat, (összes hardver bekapcsolva, gps, bt, wifi, 3g,stb.) kijelző fenyerő automatán. Amit bele terveztek, azt azonnal akarom használni ha szükségem van rá. -
Senais
aktív tag
Elnézést a sok kérdésért, meg hogy ennyit aggodalmaskodok.
Az előbb DHL tracker ezt írta ki: "Shipment held - Available upon receipt of payment"
Nem tudtam mit jelent konkrétan, ezért utánanéztem, és külföldi fórumokon azt írták rá, hogy fel kell hívnom a DHL-t, hogy ki szeretném fizetni a vámterheket, és csak utána kapom meg a csomagot.
Valakinek volt már ilyen szövege DHL trackeren?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest