Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz
bosmajor #5692 üzenetére
A Total Commanderes bemásolás nem megy? Flash közben írja?
CWM-nél és TWRP-nél flash előtt ki kell kapcsolni a signature-t és menni fog a flash.
Viszont most jelezték hogy az ilyen módosított romokat csak CWM és TRWP-ből lehet flashelni.CWM-et és TRWP-t lehet futtatni ideiglenesen is Fastboot mód alkalmazásával. Sajnos a gyári recoveryből nem fog menni.
Leírás az ideiglenes módhoz, innen flashelhető a módosított ROM.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
bosmajor #5689 üzenetére
Csak pont az a baj az egésszel hogy kézben fogva a telefont el lehet érni kapásból a 34 fokot. Ha meg elkezd dolgozni, szinte azonnal csinál a telóból egy vérszegény MTK procis selejtet ezzel az órajellel.
Lehetne ezt tovább finomítani hogy több lépcsőben dolgozzon csak nem tudom az értékek helyére milyen számokat kellene írni hogy rendesen működjön. Tehát korlátozhatná túlmelegedésnél 1,4-1,2Ghz-re nyugodtan, de nem 1Ghz-re meg 600Mhz-re.
-
-
kriszpontaz
veterán
válasz
bosmajor #5238 üzenetére
Minden olyan új dologhoz amit jónak láttok, lehet. Akárki csinálhat. Ha elég ember kéri, belekerül előbb-utóbb.
Engem jobban zavar hogy a kombinált mappában nem megy a lehúzásos email frissítés, csak külön-külön ha belépsz a rögzített mail fiókokba.
(#5239) Huawei: nekem volt a dobozban egy minimális leírás magyarul, mert az Edigitaltól volt (magyarországi forgalmazásnál kötelező). De semmivel sem több mint a kis papírka ami benne van kínaiul.
-
Gloob
addikt
válasz
bosmajor #4494 üzenetére
Biztosan jár processor használattal, de nem szabad elfelejteni, hogy egy 4 magos processor dolgozik a tömörítési algoritmuson. Írtam már, szubjektív a dolog, de nálam gyors jelenleg. Azt is írtam, hogy a Playon vannak ZRam alkalmazások, settings is. Nem néztem ugyan, de szinte biztos, állítható, esetleg le is tiltható. Kérdés persze, hogy ezek után hogyan fog viselkedni a telefon, mivel a dolog ennél a telonál még nagyon friss. A legegyszerűbb dolog: ki kell próbálni!
-
-
kriszpontaz
veterán
válasz
bosmajor #3403 üzenetére
Úgy látom megtaláltam, mostmár tényleg, hogy mi a hiba oka, vagyis hogy mikor csinálja a hibát.
Most figyeltem mint egy zombi a telefont hogy mikor mit művel. Ha már létező beállított wifi hálózat hatósugarából kikerülök, majd újra visszamegyek és automatikusan csatlakozik, villan egyet a képernyő mintha egy ablakot akarna előhozni, és lám, megjelenik a kis beállítások ikon, ami ugyanazt csinálja mint amit először magától, tehát rányomva villan a képernyő és visszavág home screenre.
Ha kitörlöm a beállítását a hálózatnak, és újra beállítom, amikor csatlakozik, azonnal felvillan a kijelző és ott az ikon újra.
Ha manuálisan kapcsolom le a wifit és újra bekapcsolom, a helyzet ugyanez. Akárhányszor megcsinálom ezt, annyiszor egy új ikon jön létre a task managerben, amik semmit nem csinálnak.
A hálózat rendben csatlakozik, az adatforgalom OK.
Mi okozza ezt? Baromi idétlen dolog!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest