- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz
balika011 #3996 üzenetére
Hogy adják az áldást rád az okosok....
AT LEAST say thank you to Kra1o5 and fefifofum they did the work. He only try to steal their work.
Satöbbi...
-
tachikoma
aktív tag
válasz
balika011 #3872 üzenetére
Első 5 perc tapasztalata:
- SD kártyát nem látja - így nem tudok semmit telepíteni, mert gapps (és a playstore is) az sd kártyán van.
- töltés furcsa, ikon és a satusz led "villog", PC nem látja a telót
- elemlámpa működik
- wifi mizéria nincs, céges hálóra felcsatlakozott
- sim kártya mizéria nincs, telenoros kártyával műxik
- /data és /cache wipe után (meg telepítés után) elindul, de utána rebootkor bootloop anélkül, hogy bármit telepítettem volna.mást nem tudtam még kipróbálni. Rosszul flasheltem volna?
-
tachikoma
aktív tag
válasz
balika011 #3790 üzenetére
...addig felraktam a spanyolokét. Majdnem tökéletes, egyedül a vaku leddel van valami gumi, mert kb mindegyik elemlámpa app kilép egyből indítás után. Meg a kamera appok sem mennek, csak tippelek, hogy ugyanezért...
-
tahepa
senior tag
válasz
balika011 #3729 üzenetére
...és melyik a "home" gomb?
Én igazából nevetek ezen a memmória faszságon.....én marha csak telefonálásra , néhány fotó ellövésére , mail nézegetésre és ha kedvem tartja webes tartalmak böngészésére használom az 1S-et....és ezekre pont megfelelő.
Ja...pár napja volt egy láma kérdésem....köszönöm mindenkinek a semmi reakciót. -
-
-
LantosBerry8
senior tag
-
tachikoma
aktív tag
válasz
balika011 #3591 üzenetére
"Ne csigázzon Edlington,ne csigázzon..."
Két kérdés:
- Statusbarral lehet mókolni, hogy nem mutassa az üres sim helyét, meg hogy százalékos akksi kijelzés legyen (az akksi mellet?)
- Igaz, hogy szigorítottak 4.4.x-ben az appok SD kártya elérésén? Spotify, Kamera pl tud írni az SD kártyára?
+1: Mikor teszed publikussá?... -
tachikoma
aktív tag
válasz
balika011 #3124 üzenetére
Engem tökre érdekelne, hogy miket csinálsz. Ilyen titkárnő színvonalon nem tudod leírni, hogy hogyan jutottál idáig? Főleg, hogy írtátok, hogy valami (headerek? libraryk?) zárt cucc, xiaomi nem teszi közzé. Hogyan lehetett akkor olyan romot főzni, amiben minden működik mégis?
Nem gyári kamera app-al is kifagy a videófelvétel?
Meg simán jelentkeznék bétateszternek, ha felraknád valahova ezt a cuccot, cm11-et meg még szívesebben...
nvram módosítás nincs benne ugye, minden visszaállítható egy rendes cwm restore-ral?...
-
kriszpontaz
veterán
válasz
balika011 #2792 üzenetére
Nem csak az oprendszerrel, a mostani progikkal is gond van. Már nem foglalkoznak vele mennyi memóriát zabál, lassan annyi egy sima játék telepítője mint egy asztali gépen játszható AAA játéké. Azért a Defy korában még nem voltak ilyen memóriaigényes appok mint most pl. a Facebook 50-70mb...stb.
Az én Optimus Black-em is mot kezdett el rosszalkodni, pl. a legutolsó 4 frissítés óra a YT semmilyen videót nem játszik le, stb.... Azért ez már gáz. És még mindig tolnak ki 512 Mb RAM-os telefonokat újonnan. -
kriszpontaz
veterán
válasz
balika011 #2790 üzenetére
Így már értem. Van hasonló probléma az Alcatel-eknél is, tehát nem csak az MIUI küzd bajokkal, de az van. Amíg az általánosan használt programokból nem fog kidobálni, én nem idegeskedem rajta (értsd: böngésző, YT, Gmail, stb.). Erre nem megoldás egy plusz memory cleaner progi?
-
nortx5
csendes tag
válasz
balika011 #2715 üzenetére
Halika Balika
Észrevettél a keresztezésből valami lényeges változást?!
29-es tényleg nem lépked ki?!
Ott a walkman és a böngésző is ok? Nekem pl minden böngésző kilép ha erős giffeket kell beolvasni, valaki megnézné mobilon ezt az oldalt hogy kidobja e?
http://en.miui.com/thread-35428-1-1.html
Köszönöm!
-
balika011
senior tag
-
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
balika011 #2594 üzenetére
Itt összefoglalod, aztán szólunk a modiknak.
Ők majd beteszik az első hsz-be. -
icemad
nagyúr
válasz
balika011 #2550 üzenetére
Sajnos én ehhez a részéhez nem értek, de biztos nem egyszerű. Mert hasonló hardverrel szerelt telefonokra van, de erre nem találtam még bétát sem. Pedig a felhasználói bázis megvan a redmi 1s-nél is, közöttük sokan foglalkoznak android fejlesztéssel is, de eddig senki nem járt sikerrel...
-
djula
aktív tag
válasz
balika011 #2529 üzenetére
Ránézésre szinte olyan, mintha csak egy új téma lenne rátéve. Így elsőre nem néz ki rosszul, de lesz rá ugyan úgy ezer téma. Én most sem a default kinézettel használom.
Ami viszont érdekesebb lehet, hogy milyen lényegi változásokat hoz az új verzió. Erről viszont még nem sokat tudok, pedig jobban érdekelne mint a külső. -
atuci
őstag
válasz
balika011 #2452 üzenetére
Nem, ez "valódi műselyem"
Hajnal 2-re megcsináltam végre. Teljes reset után már felment a 24-es, az már látta a 34-es verziót, így frissítettem arra.
De annak meg állandóan lefagy a Google Play szolgáltatása, így használhatatlan. Most a 31-re próbálok downgradelni, azzal remélem jó lesz. -
7Sony7
addikt
válasz
balika011 #2113 üzenetére
Igen, az más tészta, de ez a minfree addig is segíthet esetleg. Ha van egy vállalkozó szellemű, aki kipróbálná.
Van egy jó kis app, amit sajnos valamiért nem enged a teló, de ennek az értékei:
pl agressive állásban:
2048,4096,8192,16384,24576,32768Medium:
1024,2048,4096,8192,12288,16384Ha valaki úgy gondolja, hogy ez nem káros a telóra, kipróbálhatná
(nekem nem ilyen telóm van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest