- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Nekem is OT995-van. Próbáltam a MIUI-t ( akkor szerettem meg), de nekem már lassú volt.
Feltettem egy két programot, amit mindig is használtam, mert a "gyári" sosem felet meg az igényeimnek, magyarul butább rondább. Ilyen progi többek közt a tárcsázó és naptár. Így a szabad memória a nullához konvergált. Megjegyzem a billentyűzetet soha sem lőtte ki ekkor sem, ha írogattam valamit.
- Gondolom a portolt MIUI ROM-okból sok olyan dolog ki van hagyva, amire nincs szükségünk, de az eredeti MIUI ragaszkodik hosszá, és nem lesz jobb tőle a ROM. - -
-
kriszpontaz
veterán
Remélem hamarabb megjön az MIUI6-os mint Indiának
. Mondjuk eléggé meg van kötve a kezük, a gtiu-ból is alig sikerült infót kiszednem. Gondolom kivágnak a teamből ha csacsogsz
.
Majd ha sikerül új romot kapnom azért hintek infókat. Először még tájékoztatni fognak a jogokról és kötelezettségekről.
-
gyjofi
tag
Én ezt tettem fel (reggel 8 körül) és idáig minden okés vele.
xiaomi.eu_multi_armani_41.0.0_v5-4.3.zip -
paulkaresz
aktív tag
-
Az miért baj, ha az általad a készülékkel együtt kifizetett memóriát a rendszer kihasználja?
Főleg, ha azt írod, nincs kilépegetés. A MIUI lényege pont az, hogy sok mindent tart a memóriában, ettől lehet gyors. Az 1S-nél ennek a "túlműködése" a probléma, ezért lépeget ki programokból több alkalmazás esetén.
-
tachikoma
aktív tag
Updater, JiinshanSecurityGuard, sima Guard, CleanMaster simán gyalulható, nem okoz ondot, csak max ha securityből megpróbálsz rájuk nyomni, akkor abortol. Weather, WeatherProvider is mehet.
Permission-t ne bántsd, attól megbolondul
Music kell, ha MiSoundEnhancert akarsz használni, ha ne mérdekel, akkor az is mehet
XiaomiServices kell ha témákat akarsz letöltögteni a hivatalos helyról/módon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged