Új hozzászólás Aktív témák

• BalanceR

addikt

válasz kakuk.tamas #17298 üzenetére

Én egy hibátlan 5ösnek is örülnék duplakoppos ébresztéssel...
    Mindig ez van, megjelenik egy újabb főverzió, és mindenki várja, min a messiást, mintha valami csodát tenne a telóval, pedig általában minimális a változás , átlag user észre sem veszi...
    Ráadásul jelen esetben a 6os egyik legfontosabb dobását, a project doze tevékenységfigyelésen alapuló, energiaspórolós megoldást a Xiaomi beépíti a MIUI8 ba, szóval már ötös droidon is ugyanúgy működik. Ami még a hatosban újdonság a natív ujjlenyomatkezelés, ezt szenzor hiányában úgysem használnánk, harmadik legnagyonbb újdonság, a személyre szabható notification gombok, ami 1000 éve elérhető MIUIban, szóval megint csak pipa.A hatos droid újdonsága az NFC-s Android Pay, se NFC, se igény a magyar piacon, szóval, minek, és az utolsó mályvacukor extra a beépített Apponkénti engedélykezelés, ami már most elérhető a MIUI7ben...
    Összegezve: Inkább legyen egy stabil, bugmentes, ( bluetooth dobálás, memória zabálás, néha wifi probléma) mentes 100%ban magyar nyelvű MIUI8unk 5ös alapon, mint egy mókolt bugos 6os, olyan funkciókkal, amiket nem tudunk kihasználni...
    Az appok kb 1%ban készülnek 6os minimum követelménnyel, szóval attó sem kell tartani, hogy esetleg valami nem fog futni, mert nincs Marshmallow a telónkon.

Nekem ami eddig a legjobban hiányzott, az a manuális kamera, RAW mentésel, hosszú záridővel, ezt megkaptam a FreeDcam appal, ha a nyolcas MIUIban egy 10-20%ot húznak az üzemidőn, és kap duplakoppos ébresztést, és megoldják a BT bugot, az már elég, hogy ne váltsam le egy fél éven belül a telót.

Új hozzászólás Aktív témák