- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raruh
tag
válasz
dorika87 #13220 üzenetére
Ha Eu... Webáruházból rendeled, akkor nagy eséllyel 7.1.1.0 eu multi stabil rommal érkezik. Legalább is nekem 2 hete így küldték. A doggee töltőtől nem kell megijedni. TWRP recoveryt kell feltenni, azzal fel lehet tenni a 7.1.3.0-t. Mindkettőben van magyar nyelv, de nekem a 7.1.1.0 bugos volt kissé, ahogy fentebb leírták többen is, mikrofonprobléma, yt probléma. Ezektől mentes a 7.1.3.0, és nekem atomstabil. 2 napot normál használattal simán bír. 4-5 óra sot szokott kijönni átlagban. Játékkal (HS) 4 órát bír.
-
Klara_
őstag
-
Viktor1979
tag
válasz
dorika87 #13227 üzenetére
Ìgy csináltam èn is.
Rendeltem hozzá hátlapot (meg is jött ès fel is raktam). Várom mèg a fòliát ès a tokot hozzá. Jò lenne ha valamelyik már meg jönne mert a gyári vèdőfólia lassan lepereg.
Ladislawus nèzd meg a 13179 hszt. Bocs de telón nem tudok linkelni.
Ès mèg lassù is vagyok. -
Istuu15
senior tag
válasz
dorika87 #13220 üzenetére
A tokok érkezése nem biztos, volt, hogy pl x hónap 10. -ére volt kiírva és 20. sem volt tok hozzá, de nem biztos, hogy most így lesz. Úgy tudom stabil rommal érkeznek már EU STOCK-ról. Tudod majd attól használni, magyar nyelv úgy tudom van benne, hogy 2 napig tudod e használni? Hát ez teljesen a te felhasználásodtól függ bár ha netezel, wi-fin vagy sokat, akár youtube-ozol akkor 2 napig nem lesz elég szerintem.
-
-
grafnet
veterán
válasz
dorika87 #12586 üzenetére
Ezt a Közösségi adószámot felejtsétek el! Egyszerű, földihalandóként nem kell vele foglalkozni.
Az cégeknek, vállalkozásoknak van. Ők megvehetik kinti ÁFA nélkül, de itthon be kell vallaniuk az ÁFA bevallásban. (Ha, saját részre veszik, akkor nem, de akkor meg igazolni kell a használatát a készüléknek.)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
dorika87 #12584 üzenetére
Van az E weboldalán egy online kérdező felület, gyorsan, készségesen, azonnal válaszolnak...
Nem tudom, csak tippelem, hogy a Wayteq-nél...
Egyébként korrekt tapasztalatok vannak az ügyintézésükkel, ha pár napon belül volt gond, eddig mindenkinek futárral küldtek új készüléket, meg sem kellett mozdulni...
Nyilván hosszabb idő után előkerülő problémánál már a W szervizébe kell vinni, ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest