- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xTREem
tag
válasz
kliszi #17140 üzenetére
Innen indulva AOSP és Google Drive-ről szedtem le a AOSP_2.0_Gapps.zip-et. A Gapps egy önálló szoftver gyűjtemény , így nincs olyan, hogy CM Gapps, vagy AOSP Gapps. Egyszerűen letöltöd a telepítendő rendszerednek megfelelőt és a megadottak szerint installálod.
Az AOSP rom nem CM rom, kicsit más, van amiben többet tud (pl ClearMotion, MiraVision, kamera app), másban kevesebbet. -
kovbandi82
őstag
válasz
kliszi #15266 üzenetére
A multi romot egy szlovak csapat csinalja, sok nyelv van benne, es par funkciot benne hagytak, mint pl. a napi kepernyozar, es nem a legfrisebb magyar forditas van benne.
A magyar romban angol-magyar es kinai nyelv van, es a legfrissebb forditas, 3 utas ujraunditas menu van benne, Google helyett Xperia billentyűzet stb. -
Milestone2
nagyúr
válasz
kliszi #15057 üzenetére
Megnyugodhatsz, letöltöttem ezt a legfrissebb multi stabil ROM-ot, belenéztem ott van a ROM-ban a TWRP!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kliszi #15054 üzenetére
Majd kiderül... A multi (xiaomi.eu) lehet, hogy a stabilokba is belerakta már a twrp-t. Utána kéne kérdezni a multioldalán. De mintha a múlt héten valakinek megnéztem, hogy a Virgo multi stabilban van-e magyar nyelv és az is átcserélte a MiRecovery-met TWRP-re, tehát szerintem benne van....(bármelyik gyári kínai-angol ROM-ot telepíted, az bitos törli a TWRP-t, de a multi szerintem nem)
Ha telepítetted, úgy is megtudod...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kliszi #15052 üzenetére
Ha TWRP- recovery van fenn, akkor letöltöd a SuperSU.zip-et, majd kimész TWRP-be, install zip, Reboot, majd megnyitod a SU ikonnnal a programot és beállítgatod, ahogy akarod (automatikusan adjon mindennek jogot, kérdezzen rá minden jogot igénylő alkalmazásnál külön-külön, milyen téma legyen, milyen ikonja legyen és minden egyéb)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kliszi #15050 üzenetére
A multi xiaom.eu letöltőoldaláról. Mindig onnan tudod...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kliszi #13197 üzenetére
Multi Xiaomi. eu Team a következõt írta:
-a mai 6.2.26 ROM-nak fel kell mennie MiRecovery-vel.
-ha nem menne, töltsd le ezt [link]
-nevezd át update.zip -re, próbáld recovery-bõl telepíteni
-ha nem megy, csomagold ki a zipbõl a twrp.img fájlt.
-és a Google Play-ról letöltött Flashify programmal cserélj recovery-t. Leírást itt az oldal tetején az Összefoglalóban találsz a Flashify használatához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest