- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
válasz
#40553216 #544 üzenetére
az mondjuk tök mindegy, hogy 2012-ben összesen mennyi gépet adtak el, mert Q4-ben volt csak a Win8 elérhető, amikorra meg a linkelt hír pont mutatja a 8%-os esést...
rakd mellé, hogy a Win7-nél meg pont egy nagy kiugrás volt (+20%) ugyanebben az időszakában (LINK)...
az akkori X méretű piacon a Win7 idejében megugrottak a PC eladások nem kicsit, majd most pont, hogy a túloldalán vagyunk ennek a dombnak és az X-nél nagyobb piacon a PC eladások estek...
az emberek nem azért vesznek új PC-t mert új rendszer jött rá, hanem mert új PC-re van szükségük... nem az OS verzió az elsődleges szempont ami miatt hirtelen megrohamoznák (vagy épp ellenkezőleg) a boltokat...
-
drkbl
őstag
válasz
#40553216 #536 üzenetére
A Windows 8 a jövőt célozza, az igazi enterprise kulcsszó: BYOD. Ezért lesznek olyan újdonságok a 8.1-ben, mint pl. céges adatok elválasztva a privát adatoktól, az előbbiek távolról törölhetők, vagy elérhetetlenné tehetők. Ezért lehet USB-ről úgy indítani, hogy ne férjen hozzá a helyi rendszerhez. A Modern felület két csoportnak hasznos: akik otthon egy-egy feladatra használják a gépet, meg azoknak, akik egy cégnél egy-egy feladatra használják a gépüket. Utóbbiaknál külön előny, hogy a böngészőben kiakadó Facebook oldal miatt nem engem hívnak, mert az általam támogatott program elé ugrott fel a szkripthiba ablak
-
oO7
őstag
válasz
#40553216 #536 üzenetére
nem sok kapcsolat van a kettő között... és ezzel a piaci részesedéssel hiába jössz, mert akkor ezek szerint a Mac-ek keresletének kb 20%-os csökkenése is a Windows 8 hibája lenne, ami lássuk be abszurd...
amúgy a Win8 5.28%-on áll (StatCounter), ami még mindig kissebb ugyan, mint ugyanilyen idős korában a Win7, dehát a piac nagyobb, a PC eladások meg csökkentek...
az elemzőket meg tényleg hiába idézgeted, tényleg gyökerek... baromira süt a nagy részükről, hogy csak gyártják a clickbait baromságaikat meglovagolva az aktuális fika-trendet... aki normálisan belelát a dolgokba az nem mond olyat, hogy "nem hoz semmi valódi újdonságot Win7-hez képest"... az enterprise igényekkel dobálózni meg megint csak bődületes baromság, SOHA nem volt még olyan, hogy a nagy cégek/vállalatok egy új rendszerre egyből ráugrottak volna, és ez nem a rendszereket minősíti, hanem nemes egyszerűséggel több száz, több ezer gép upgradelése és a meggyőződés arról, hogy minden jól működni fog az idő és pénz...
-
Pixa
aktív tag
válasz
#40553216 #454 üzenetére
"Szeretem" amikor csak részeket idézel... Írtam mást is! Idézem, ha már Te nem vagy képes rá...
"De ugye kinek a pap, kinek a papné!
Ennyi erővel ugyanolyan gépjármű a Rolls Royce Phantom, mint a 760-as Volvo, mégis az egyik embernek ez, a másiknak az a kényelmes.
A barátomnak ez a rendszer kényelmes. Neked mondjuk a Win 7 vagy a Debian. Ettől még hülyeség lesz amit írok? Nem azt írtam, hogy világmegváltóvá vált a Microsoft, csak annyit, hogy igenis van értelme nagyon sok területen."Tessék:
De van még pár CAD alkalmazás már Metro felülettel. Nyilvánvaló, hogy nem Pininfarina kuckójában tervez az ismerősöm Ferrarit, hanem más területen használja a CAD-et.
A Metro, ha zavar kikapcsolható. Tény, külön alkalmazással, de, ha ennyire zavar megoldható a nélkülözése. Ugyanez igaz a Start menüre is. Így aki úgy óhajtja, az simán megkaphatja a régi Windows felületet új alapokkal. Problem solved, szép angolosan.
Speciális? Mi abban a speciális, ha orvosi pályán is mozgok? Vagy a Te környezetedben csak Cseh László, Fekete László és hasonló emberek élnek? Ja, úgy speciális az enyém, igen!
A Bing translator egész pontosan végre elérhetővé vált Metro felületre is. Így a már említett - általad speciálisnak titulált - személyeknek ez egy újabb kényelmi funkció. Mielőtt belekötnél, ez az alkalmazás még javában fejlesztés alatt áll. Ám már így is sok embernek jött jól!
Anno szerinted miért került bevezetésre a hangvezérlés? Biztos jól esett a Microsoftnak egy sznob dolgot integrálni a rendszerébe. Mert ugye ez speciálisan neked baromira nem kell a hétköznapjaidhoz.
Az eddigi dolgokat meglehetett oldani másképp is. Talán állítottam bárhol, hogy nem? Csupán azt hangsúlyoztam ki, hogy egyes esetekben kényelmes lett a Win 8. De nem azt írtam, hogy mindenkinek!
Csak értelmezni kellene megtanulni a kötözködés helyett. Vázolj fel saját tapasztalatokat, úgy azért menten jobban fog hatni a szövegelésed!
-
pushalias
addikt
válasz
#40553216 #454 üzenetére
Nincs rá jobb szó, elképesztő vagy. Ahogy lesöpörsz magadról minden érvet, minden példát, és egyre csak az előítéleteidet verklized, az mutogatni való.
Már az sem csúnya, amikor ex katedra közlöd, hogy különleges környezetben él az, akinek az ismerősei szerint a W8 nem szar. De a legszebb, amikor leírják neked, mekkora segítéget jelentett egy korlátozott ember számára, mire te ahelyett, hogy legalább erről kussolnál, kényszeresen megkérdőjelezed, mert ugye ha te ezt nem így álmodtad meg az okos kis buksi fejecskédben, akkor az biztosan nem úgy van.
-
oO7
őstag
válasz
#40553216 #415 üzenetére
"ott a desktop felületen mit használsz, ha nem veszel külön k.rva drágán (aka annyiért, amennyiért egy egyszerűbb Droidos tabletet kapsz) fizikai billentyűzetet?"
egy tetszőleges Bluetooth-os billentyűzetet, vagy akár egy USB-s billentyűzetet?
amúgy eredetileg valaki írt egy olyat, hogy mekkora hülyeség, hogy a találatok a keresődoboz alatt jelennek meg, és majd így jól kitakarja az ember keze a találatokat... nem is egészen értettem, mint ha magában a keresődobozban gépelne vagy ilyesmi... erre írtam, hogy ugyan gondolja már ezt át, mert a billentyűzet a képernyő alján van és a keze az égvilágon semmit nem takar ki ilyen módon...
persze igen, igazad van, maga a virtuális billentyűzet is igen sokat kitakar, szóval így nem jön létre egy ideális környezet szövegszerkesztésre vagy programfejlesztésre... dehát erre vannak a külső billentyűzetek, dokkolók, stbamúgy írtad, hogy miért nem tartották a touch-os felületet a touch-os eszközökön (telefon, tablet)... azért mert van egy olyan álmuk, elképzelésük, hogy a többi eszközön is touch-ot fogunk majd használni, és legalább olyan fontos és alapvető módja lesz az az interakciónak, mint most az egér és a billentyűzet... notebookok esetén is teljesen jó a touch, én magam is és mindenki aki ilyen eszköz közelébe került, baromi gyorsan rászoktunk a tapicskolásra... az volt a természetes, az volt a kényelmes, és utána rossz érzés volt visszatérni a nem touch-os gépemhez...
egy nagy 27"-os monitornál ez az effektus már nyilván árnyaltabb, azért akkora felületen nem akar az ember kézzel scrollozgatni, maga a függőleges felület sem kifejezetten kényelmes erre a célra, DE a hagyományos értelemben vett PC-k (x86-os gépek, amiken "desktop operációs rendszer" fut, azaz notebookok és desktop gépek) több, mint fele notebook... az újonnan vásárolt gépek aránya meg még erősebben a notik felé dől...
az agresszív hozzáállás pedig azért kellett, mert mondom, meg lehet nézni, hogy mennyi touch-os gép (és alkalmazás) készült Win7 alatt, és mennyi Win8 alatt... ahhoz, hogy ezt az elképzelésüket emberi időn belül megvalósítsák, egy magabiztos lépésre volt szükség...
-
pushalias
addikt
-
pushalias
addikt
válasz
#40553216 #419 üzenetére
Ó, te szegény, hogy neked milyen világrengető problémáid vannak, komolyan elkezdelek sajnálni. Én eddig három W8/RT-s tabletet nyúztam, nagyon szépen köszönöm, egyiknél sem a virtuális billentyűzet volt a gond a klasszikus asztalon, hanem maga a felület, de az nagyon. Amit sajnos nem dobhatott el a MS, mert akkor a hozzád hasonlók még elkeseredettebben vonyítanának. A retkes, ótvar, elavult, tíz éve csak havonta kétszer használtam Start menü (pótolható!) hiánya miatt is már megy az a sárdobálás ezerrel, mi lenne itt wazeg, ha csak a hánytató szaracsempék lennének?
-
pushalias
addikt
válasz
#40553216 #413 üzenetére
Az MS Desktopon erőlteti a virtuális billentyűzetet.
Még majd kicsit töröm egyébként a fejemet, a sátáni Microsoft tableten hogyan másként adhatna billentyűzetet. Mindenki más pont ugyanúgy csinálja természetesen, de hát ja, a sátántól ugyanaz szar.
Egyébként pedig nem, nem vagy meggyőzhető, azt csak szeretnéd hinni magadról. Ha a MS a téma, lezuhan nálad a vörös függöny, és annyi. Onnan kezdve, ami más rendszerben a jóság, az Vindózban maga a kárhozat, ostoba hoaxokat fogadsz el igazságként stb.
-
pushalias
addikt
válasz
#40553216 #411 üzenetére
Tökéletesen adtad megint magadat, aztán csodálkozol, ha annak tartalak, aminek.
Az, hogy a virtuális billentyűzet akkora helyet foglal, nem csak Windows 8 esetében van így. Az iPad-ből és a Galaxy Tabokból sem jön ki egy 3D-s billentyűzet a felületen kívülre, hogy ne takarjon semmit. Nem gondoltad volna, mi?
További kellemes rettegést kívánok neked a sátáni Microsofttól! Én saját magamat egy mélyen előítéletekkel terhes baromnak tartom Apple dolgában (és valahol tényleg az is vagyok), de a te szintedhez képest én egy valóságos Apple-fan vagyok.
-
vlevi
nagyúr
válasz
#40553216 #398 üzenetére
Hát, egy windows desktopra készült alkalmazást eszembe nem jutna megpórbálni érintővel kezelni.
Ahhoz nagyon apró minden. Pl. táblagépen is azért macera a netezés, mert nagyon apró linkekre kell tudni rányomni ujjal.Azzal, hogy van, aki a metrót úgy fogja fel, mint egy újabb szintre emelt "akadálymentesített", ultrahighcontrast változat, a 40"-os tévén 4-5 hatalmas gomb, mint pl. a skype, hát örülük neki, hogy valaki lát benne fantáziát. Mert szerencsére nekem nem kell ilyennel foglalkoznom. Engem igenis zavart, hogy ott van kétmillió pixel a képernyőn (FullHD ugyebár), és olyan alkalmazásokat kell rajta használnom, ami 20 éve 320x200-ban is szegényesnek hatott volna
Szó sincs róla, hogy az agyoncsicsázott dolgokat keresném, de azért néhány menüpontnak örülnék, ha lenne.
"hogy jobb oldalon jelenik meg, amit írsz és a találat bal oldalon. "
Ezt én k***ra beszoptam. Tévén bohóckodtam annakidején, és nem vettem észre, hogy a kereséstől pontosan 1 méterre balra jelennek meg a találatok.
Egyébkétn ezt már megváltoztatták, mostmár a keresés a keresőmező alatt jelenik meg. Aztán ez meg majd annak a néhány tucat win8 tablet használónak nem fog tetszenki, aki az érintőképernyőn pötyögve a keresés alól kézzel kitakarja a találatokat. -
Pixa
aktív tag
válasz
#40553216 #387 üzenetére
Írtam pár dolgot ami részben választ ad, hogy miért lett desktopon is elérhető! Csak, mint írtam, sokan szexuálnak használni az elméjüket. Pedig ott van a szemük előtt, hogy milyen alternatívákat aknáz ki a Metro. Csak ugye fikázni könnyebb, meg elégedetlenkedni, mint elfogadni vagy átszabni.
-
pushalias
addikt
válasz
#40553216 #369 üzenetére
Nagyon örülök, hogy ezt leírtad, mert ebben már sok igazságod van, annak ellenére, hogy szerintem továbbra is sok helyen egyoldalúan közelíted meg a témát (de nyilván elég unalmas lenne a világ, és nem lenne haladás, ha mindenki mindent ugyanúgy látna). Érdekes módon sok mindenben még alá is támasztod, amit írtam. Lásd a PC szerepe, ami nyilván nem vállalati környezetbe lett tervezve, és csak egy kísérletnek indult, ráadásul óriási hátrányból a korszak nagyjából hasonló időben indult személyi számítógépeihez képest (nulla grafika, nulla hang, mocsok drágán). Aztán tessék, ez lett belőle, most ott tartunk, hogy sokan nem hajlandók konzolra áttérni, mert a pécé mennyivel jobb a célra
. Eleve hosszú évekig semmilyen hálózati támogatás nem volt benne, és utána is egy darabig amolyan jó microsoftos módra egy „majd mi megmutatjuk, hogyan kell csinálni” hálózati támogatás aminek a maradványai (SMB) még mindig kisértenek. Bár ez még mindig jobb volt, mint az Appletalk alapjaiban elfuserált, és a Mac OSX-ieg erőltetett borzalma, de ez mellékszál.
A mostani váltás pedig minden, csak nem divat. Kényszer. A Microsoft kínos módon lemaradt egy trendről, amit bő tíz éve sikertelenül próbált maga is trenddé tenni. Valószínűleg ezért is bénázott, mert a monstrumnak lassan esett le, hogy ami nekik nem sikerült, mert erőltették a nem hozzá való felületet, azt mások milyen hamar sikerre vitték, mert azok meg pont eltalálták. Ami azt jelenti, hogy ők ekúrták, és nem kicsit. Amikor az érintőképernyős eszközök elkezdték letarolni a piacot, és a pécés piac elkezdett radikálisan visszaesni, a Microsoft ott állt válasz nélkül (ultrabookok, muhaha!), rákényszerítve arra, hogy lépjen valamit, különben kiszorul a piacról, mert az eddigi Windows-ok majdnem teljesen alkalmatlanok az érintőképernyős használatra. Erre ezt lépték, és metrós felület (én tapasztalatból beszélek, de természetesen csak saját tapasztalatból, meg még pár ember tapasztalatait ismerem, tehát nyilván nem általánosíthatok) egy csapásra életre kel, ha érintőképernyős eszközön van, és tele van remek ötletekkel. Hangsúlyozom, szerintem.
Majd az idő eldönti, hogy azok lesznek-e többségben, akik hozzám hasonlóan biztatónak tartják az új irányt, vagy azok, akik nem. De ez is csak azt fogja eldönteni, maradnak-e piacvezetők, vagy nem, mert több, mint száz millió eladott licenc az nem bazári tétel, és az OEM-ek is kezdenek lassan túljutni a kísérletezős időszakon, amiből a Dell XPS 12-féle otromba, drága, szörnyetegek születtek, hogy csak a legelmebetegebbet említsem.
Itt tartunk most, kábé jövőre kiderül minden.
-
pushalias
addikt
válasz
#40553216 #359 üzenetére
1. Frissítések. Az a 22 év nyilván csak maximum két év volt még 2003-ban, mivel a MS a 2001 végén kiadott XP-vel vezette be a frissítéseknek ezt a formáját, ami kapcsolódik a Blaster témához, aminek a multiuser környezethez sok köze nincs. Tudom, rég volt, könnyű elkeveredni. Ez idő alatt sem tudom, hogy mivel sikerült ez idő alatt ennyire ráerőltetni a felhasználókra, hogy direkt ne telepítsék azokat, ugyanis a Blaster-féle balhékig a felhasználók jó esetben lesz.rták, rosszabb esetben dafke nem telepítették a frissítéseket. A mai napig vannak, akik szándékosan nem telepítik, sőt, mint írtam, előfordul, hogy úgynevezett rendszergazdák is megtiltják a frissítések telepítését. És mint a fenti példából látszik, a mai napig terjednek a biztonsági frissítések ellen szóló hoaxok. Nagyon úgy tűnik, hogy most éppen a felhasználók és az ún. szakemberek rossz beidegződéseit igyekszel a MS nyakába varrni.
Mellékszál, de a programozók hülyesége ugye megint csak ne a MS hibája legyen, ha kérhetem. Ilyen alapon az Android fejlesztőinek a hibája, hogy mára az appok igen hangsúlyos hányada malware. Az Xp elég egyértelmű felhasználói struktúrát adott, és a programozónak elvileg kötelessége, hogy adaptálja a környezet változását. Ha nem teszi, az ugyan, ne legyen a környezetet biztosító hibája.
2. Multiuser környezet. A DOS indulásakor, már megbocsáss, és utána is jó ideig kizárólag a Unix és hasonlók voltak multiuser operációs rendszerek, természetesen kizárólag vállalati környezetben, ahová az NT (természetesen) adaptálta ezt. Mellesleg, már a Win95-nek (/) is része volt egy (valóban kezdetleges) multiuser környezet, csak hát nem volt rákényszerítve a felhasználó, és különben is, az rég volt, ki emlékszik rá, és kit érdekel, hogy 2003-ban már 8 éve létezett, csak sz.rták le a felhasználók. Nem mellesleg, az otthoni felhasználók a mai napig igyekszenek ezt megkerülni, mondhatni nulladik igény a rendszert telepítővel szemben, hogy ne kérjen már tőlem jelszót, hát én vagyok a tulajdonos, vagy nem? Tény, hogy a MS ne kényszerítette ki a felhasználókból, ez szerintem is hiba volt, de például ez a topik is arról szól, mi van, amikor a sátáni MS rákényszerít felesleges, kényelmetlen és hánytató dolgokat szegény felhasználókra, holott pont, hogy nem eléggé.
-
pushalias
addikt
válasz
#40553216 #273 üzenetére
Tudod, ha egy valag pénzt fizetnél érte, még csak-csak meggondolnám, hogy igazad van-e, de így?
Az a baj veled tesókám, (jobbik esetben) kifizetsz egy termékért nagyjából 200 dollárt, ami valljuk meg, nem egy nagy stex. De te ettől valamiért úgy érzed, hogy te vagy az atyaúristen, és ha te azt akarod, hogy megvásárolt termékben legyen forgófejes vizibuzerátor, meg nagy csöcsű sellő, és Ballmer szteppeljen neked a hálószobában esténként, akkor annak úgy kell lennie, mert te vagy a nagy csávó, aki kifizettél rengeteg pénzt.
Hát nem. A súlyos az az, hogy ha a sokkal drágább alternatívára váltasz, akkor még kevesebb beleszólásod van a dolgok menetébe. Elképzelem, amint egy maces fórumban vered az asztalt, hogy márpedig neked ez vagy az kell, különben sajtos pogi.
Durván egyszerűsíteni fogok: a pénzedben alapvetően az van benne, hogy a rendszer megbízhatóan működjön a többmillió hardveren, legyenek rá programok, telepíthetőek legyenek, és utána meg lehessen ezeket valahogy találni, és fussanak is. Pont. Amit ezen felül kapsz, az mind, mind extra, és verd a seggedet a földhöz, hogy kapsz egyáltalán. És ez Macen is így van, csak jóval több pénzért jóval kisebb számú vasra valamivel több programot kapsz pluszban.
Eszed, nem eszed, a Microsoft az átlag felhasználónak készíti a rendszert, és szorgosan gyűjti ehhez az adatokat. Ha a te igényeid jelentősen eltérnek az átlagétól, akkor oldd meg magadnak valahogy!
-
-
pushalias
addikt
válasz
#40553216 #237 üzenetére
Akkor a Visual Studio az pédául biztosan nem a Microsoft terméke, mert az nem frissült központilag. Meg a MS játékok sem a MS termékei.
Hagyjuk, nem érdekes, ezzel nem lőnek nyulat. Különben is, a remény mindig él, hogy talán majd valami csoda folytán rájössz, hogy ezek az appok nem a rendszer részei, és mondjuk egy Jegyzettömbbel ellentétben el is távolíthatók, mint minden kutyaközönséges 3d party felhasználói program.
-
<VadMacs>
csendes tag
válasz
#40553216 #148 üzenetére
>2. Én igazán nem vagyok MS vagy Windows fan, de a Vista-ban bevezetett UAC-t pl. kifejezetten üdvözöltem. Még azzal a szigorúsággal is, ahogy azt az MS bevezette. Aztán persze visszakoztak.
Az UAC -ot is lehetett szidni a "maradiaknak" (az egyik első dolog telepítés után, hogy kikapcsolom), viszont nem kellett a juzereknek hisztit kiverni azért hogy kikapcsolható legyen, mivel eleve kikapcsolható volt már a megjelenéskor is. Így ha akartad be volt kapcsolva, ha akartad nem.
-
Black Plague
tag
válasz
#40553216 #130 üzenetére
@(#80) Black Plague
"Véleményt mondanak olyan dologról amit nem akar kipróbálni nem is használja DE TUDJA HOGY ROSSZ LESZ "
Hihetetlen, hogy te ezt feltételezed emberekről, holott semmit nem tudsz róluk, csak azt, hogy a szerinted tökéletes rendszerben találtak hibát.
De felhívom a figyelmedet "a vásárlók visszajelzései" kifejezésre: ez pont azt mutatja, hogy nem csak agyondicsérték a robotok, hanem kaptak hideget-meleget, olyanoktól, akik használják. A cég meg erre reagált. A marketingduma szerint.ÉN NEM MONDTAM ÍRTAM, hogy tökéletes de azt tudom, hogy mi magyarok elsőnek szarozunk fikázunk mert ha van egy kis változás az nekünk tuti rossz...De ez ugyanúgy müködik a világban is..Nincs start menü gomb megállt a világ ?? Nem állt meg ott a kezdőképernyő ami startmenü ha jobban belegondolsz..
Mindenki ezen a marketing szarságon van felakadva..nagy cucc mindegyik cég ezt csinála tipikus példa erre az APPLE aki azt mondta az antennaproblémára hogy rakják a másik fülükre vagy mit..ÉN nem foglalkozom a marketingdumával Én a végeredményre vagyok kiváncsi és a WIN8 nál nem olyan vészesen rossz mint ahogy itt sokan lefestitek...
Ha felmegy a rendszer egy DELL Inspiron DUO Tabletre és JÓL akadásmentesen fut akkor erősen kételkedek abban hogy egy CORE I procival ellátott gépen kék halál van ha meg van akkor az meg tuti biztosana WIN8 hibája ..Inkább gondolnám azt pl hogy az user mondjuk nem megfelkelően telepített valami drivert és könnyebb mondjuk a WIn rendszerre fogni mint beísmerni a tévedést... -
törölt tag
válasz
#40553216 #130 üzenetére
Sweet Lou 6 megválaszolta a dolgot, de még annyit hozzátennék, hogy valójában milyen régi procik esnek ki...
Például egy 2003-as AMD Athlon Thoroughbred CPU-s rendszerre már nem megy fel, amin a Windows 7 pl még szépen fut.
Szomszédomnak van ilyenje, az OEM XP miatt nem is cseréli még úgy majdnem egy évig 2014 árpilisig ha bírja a vas akkor egészen biztosan.
Az én kisebbik gépemben lévő 939-es CPU-s rendszeremre amiben az alaplap 2005 december végi - de ugye a CPU a döntő - a proci pedig 2007-es X2-es a próbaverziójú 8-as szépen települt.
Szóval nem szükséges ezt túl lihegni, igen kevés embernek nem települ.
Ami pedig az új nagy renováló csomagot illeti, van vele munka rendesen, nem egy egyszerű tweaker cucc, nem véletlen kell rá sokat várni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magisk
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Filmvilág
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest