- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
drkbl
őstag
válasz
Black Plague #514 üzenetére
Egy noname USB Bluetooth eszközzel hasonló jó tapasztalatom van W7 alatt, de tény, hogy neves gyártó termékével csak szívtam én is (pl. HP laptop). W8 alatt még nem próbáltam, a BT kipusztult nálam, mint a dinók
-
Pixa
aktív tag
válasz
Black Plague #376 üzenetére
Így van!
Komolyan, már nem tudok a szánalmas jelzőnél finomabbat illetni sokakra. Rákérdezek pár embernél, hogy mi a gond a Windows 8-al és a következő válaszok érkeznek:
1. "Nincs benne Start menü!"
Ettől még használható? Igen! Sőt, mára nem egy ingyenes Start menü alternatíva vált elérhetővé. Még olyan is, amivel a csempés Metro-t ki lehet kapcsolni és egyből az asztal fogad. De idáig már nem jutnak el sokan...
A Softpedia oldalt szeretem olvasgatni, mert rengeteg új, friss hírt publikálnak. Eközben látom, hogy mára tucatnyi Start menüs megoldást tettek elérhetővé.2. "A csempés felület nem jön be..."
Szintén ugyanaz a helyzet, mint az előző esetben.Arról már kevesebben pofáznak, hogy a kompatibilitás mennyit fejlődött... És akkor csak egy dolgot soroltam a sokadalomból!
Persze olyan emberektől nem szabad csodát elvárni, akiknek több ideje van a nyavalygásra, mint az olvasásra. -
killerjohn
addikt
válasz
Black Plague #140 üzenetére
Nem akarlak bántani de van akinek az operációs rendszer használata annál valamivel többet jelent mint hogy el tudja indítani a böngészőt. Az egész egy használhatatlan sz@rkupac. Próbáltál már zenét lejátszani?
Vagy videót? Va Videók meg Media player ? És a Videók annak ellenére Videók hogy angol a windowsom? Estig tudnám sorolni abhibáit,.hiányosságait? elmebetegségeit a metros felületnek. Lehet hogy 62 évesen már elég a browser facebookozni, meg 8 évesen elindítani a paintet és kézzel "nézdanyukézzelrajzolokamonitorra" módban élni, de a kettő között van párszáz millió user...
-
törölt tag
válasz
Black Plague #141 üzenetére
"hogy mi magyarok elsőnek szarozunk fikázunk mert ha van egy kis változás az nekünk tuti rossz"
1. "Mi magyarok" > nem, ilyen nincs. Egyrészt utálom a "mi magyarok" kezdetű mondatokat, akkor főleg, ha önfikázással folytatódik. Másrészt nem miattunk változtatott az MS.
2. Én igazán nem vagyok MS vagy Windows fan, de a Vista-ban bevezetett UAC-t pl. kifejezetten üdvözöltem. Még azzal a szigorúsággal is, ahogy azt az MS bevezette. Aztán persze visszakoztak.A fikázók nagy része nem önmagában a rendszert fikázza. Én sem tettem ezt soha. Azokat a "fícsöröket" éri kritika, amelyek a rendszer skizoid állapotából fakadnak, mert az MS összekeverte a tapi és az billentyűs/egeres világot. Mert csak.
@(#142) GoodSpeed
De egy adott, egyértelmű hibajelzést (jelen esetben HW-inkompatibilitást) miért nem lehet érthető emberi formában kiírni? -
<VadMacs>
csendes tag
válasz
Black Plague #140 üzenetére
>de pl azt tudom hogy az emberek döntő többségének olyan MS föbiája van hogy az szinte fáj..MS egyenlő rossz szar ..
Ez nettó baromság. A szöveg tökéletesen igaz a véresszájú Linux juzerekre, de nem PC tulajok többségére, akik valamelyik m$ OS -t használják. Szintúgy nettó baromság ezzel magyarázni a mostani kritikákat, mivel nem az amúgy példásan dolgozó desktop részt kritizálják a felhasználók, hanem a nem kívánt csempét - m$ -t illetően meg azt az undorító stílust, ahogy ezt mindenképpen rá akarják erőszakolni az emberekre.
Magyarul a módszereket kritizálják az emberek, és az emiatt bekövetkezett "eredményt".
>Ugyanígy volt mindenki PL az IE10-el..
Kikapcsolhatatlan ClearType. Folytassam? Szétcseszi még a desktopon elhelyezkedő gadgetek feliratait is, ordenáré okádék betűket olvashatok miatta egy pengeéles kijelzőn. A választás szabadsága ismét hol a fenében van? És akkor arról nem is beszéltünk, hogy a konkurens böngészők tényleg használhatóbbak is, az IE max a lépést próbálja tartani velük. Mire a monstrum megmozdul mögötte, a konkurens fejlesztők félmillió fejlesztést végrehajtottak saját böngészőjükön.
>Csak ugye a megszokások rabjai vagyunk és ha már valami nincs a megszokott helyén akkor az már szar és használhatatlan..
Szerintem meg döntse el az adott gép tulaja, kell e neki, vagy sem. Ha pedig fizetett érte, had lehessen véleménye is (lásd tömeges 8 -as gyalulás az új gépeken).
-
kispx
addikt
válasz
Black Plague #122 üzenetére
Mármint az előtelepített gépekre mondtam. Szerencsére még mindig találkozok oprendszer nélküli gépekkel.
(#121) Black Plague
2020-ig van az 7-nek támogatása. -
fordfairlane
veterán
válasz
Black Plague #123 üzenetére
Lehet kritizálni CSAK ÉN pl azért szoktam dühös lenne ha valaki úgy kritizál bármilyen terméket hogy NEM IS HASZNÁLTA...
Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Honnan tudod, hogy ki próbálta és ki nem? Elsők közt töltöttem le a Developer Previewt, hogy tesztelhessem az új felületet, és utána is az összes previewt kipróbáltam, majd a végleges kiadást is.
-
munky
őstag
válasz
Black Plague #80 üzenetére
Valóban van lehetőség mást használni. Ettől függetlenül mégis miért ne szabadna kritizálni egy terméket? Pláne, hogy manapság már a rengeteg teszt/bemutató alapján kiderül, hogy egy adott termékkel milyen irányba indultak el. Nulla elvárással pedig nem túl gyakran vesz az ember operációs rendszert. Ezek az emberek már csak ilyen hihetetlenek...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Amennyiben semmi kivetnivalót nem találtál a cikkben lévő MS. nyilatkozatban, akkor az több mint gáz.
"Sheldon: Was that sarcasm? Leonard: no, not really..."
-
Tikakukac
titán
válasz
ÉN azt halottam, hogy akinek nem tetszik az mögé odaáll egy Microsoft alkalmazott és pisztollyal kényszeríti arra hogy ezt a rendszert használja..Vagy mégsem ?? ha meg nem akkor meg mi a baj ????
Vázoltad a szitut. Konkrétan az van, hogy ha akarod ha nem, egyre több notihoz vagy win8-at használsz vagy szívsz. És ez baj, nem kicsit, nagyon.
kispx: Ez már jó ideje így is van, mivel a win7-nek így eladás formában vége a notiknál. De ha akarsz sem tudsz win7-et használni, mert egyszerűen nem támogatott és ha driver van is, konkrétan sli-ben Lenovo azt mondta szopacs, vegyél win8-at, a win7 így ennyi idő után már nem adja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest