- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixa
aktív tag
A Win 7 első pár kiadását én is teszteltem. Bevallom, nekem sokkal jobban bejött, mint a végleges.
A 8-ast pedig megszoktam és mára megszerettem. Vannak olykor érdekes húzásai, de az a legkevesebb.@kleinguru
Újítás! Nem vagyok Microsoft alkalmazott, így a konkrét okot nem tudnám megmondani, hogy miért így csinálták.@tomtyi
Láttál Te már embert lábak vagy épp kezek nélkül élni?Vagy akár izomsorvadásos embert napi szinten dolgozni? Szerintem marhára nem!
A Windows 8 azoknak akiket ismerek, sokkal kényelmesebb. De ugye kinek a pap, kinek a papné!
Ennyi erővel ugyanolyan gépjármű a Rolls Royce Phantom, mint a 760-as Volvo, mégis az egyik embernek ez, a másiknak az a kényelmes.
A barátomnak ez a rendszer kényelmes. Neked mondjuk a Win 7 vagy a Debian. Ettől még hülyeség lesz amit írok? Nem azt írtam, hogy világmegváltóvá vált a Microsoft, csak annyit, hogy igenis van értelme nagyon sok területen.Volt nemrég egy illető aki megkeresett, hogy szeretne Windows 8-as rendszert kipróbálni és tudnám-e neki telepíteni illetve segíteni. Elsőre mit gondol az ember? Azt, hogy valami kezdő aki váltott XP-ről, esetleg Win 7-ről aztán mégsem akar vele szívni. Elmentem az illetőhöz és kiderült, hogy valami idegrendszeri károsodás miatt "enyhén" deformáltak a kezei. Viszont ennek ellenére 3D-s modellezéssel, CAD-el foglalkozik. Neki nem jött be a Win 7 által nyújtott dolgok. A 8-assal pár óra alatt sokkal kényelmesebben intézte a dolgait. Másnak viszont a Win 7 jön be.
Csak lehet valami oka, hogy nem egy embernek jött be. S van köztük egészséges ember is!Mihez kell Metro felület az ismerősömnek? A Bing fordító és hasonló alkalmazásokban segédkezik. Anno dolgozott az Applenél is, csak aztán jobb ajánlatot kapott és így váltott.
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
oO7
őstag
a metro az egy dizájnnyelv, aminek igen, része a "touch first" felületkialakítás... de hogy egy produktív alkalmazást említsek, az Office 2013 vagy akár egy Visual Studio 2012 is 90%-ban megfelelnek a Metro dizájnnyelv irányelveinek... azok az alkalmazások amik tartalomfogyasztásra lettek kitalálva nem is kell, hogy menüket meg toolbarokat meg gombokat tartalmazzanak... de amúgy jó eséllyel valamilyen formában tartalmazzák az elvárt funkcionalitást csak mondjuk "elrejtve" az alulról vagy felülről behúzható menüsorba (Application Bar) vagy az alkalmazás beállításai közé amit meg a Charm Bar-ról lehet megnyitni
"Aztán ez meg majd annak a néhány tucat win8 tablet használónak nem fog tetszenki, aki az érintőképernyőn pötyögve a keresés alól kézzel kitakarja a találatokat"
azért gondold ezt át mégegyszer... a billentyűzet a képernyő alján van... nem takar ki a kezével az égvilágon semmit -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PR-Telecom
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest