Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
#41133696 #183 üzenetére
Nincs lehetőségem biztonsági mentéseket létrehozni, kockáztatok
Én már nem emlékszek a dologra, 3 éve láttam utoljára UAC-ot, de a console-tól kezdve mindenféle app amit indítottam mindig vagy nem futott megfelelően, vagy kunyerált.(pl mobilflashelés)
Akkor kilőttem, azóta úgy élek mint XP-n. Nekem így jó. Linuxon azért kevesebb cucc kér root jogot, bár eleinte az is idegesített.
Majd ha egyszer ráveszem magam hogy csináljak windows live fiókot és megnézzem milyen a metro UI, akkor eldöntöm most hogy látom az UAC dolgot.Az említett 2 programnál akkor még az is gáz volt, hogy sima indítással hibaüzenetet dobtak. Tehát jobbklikk, futtatás rgazdaként, UAC. Windows console még idegesítőbb volt mikor nem értettem a sok hibaüzenet okát...
Szóval az én használatommal macerás volt. De mondom senkinek nem ajánlom. Ennek ellenére a NOD32 és a malwarebytes eddig mindent megfogott instant.(#184) tlac : úgy látszik csak a metro színek állnak neki rosszul, Ubuntus környezetben, meg minten kicsit más
Kössz a tippet. Csak nekem a unity végül nem kényelmes. Az egér és érintőkijelző kezelésem is elég sajátos, ezért bénázok azzal a bal oldali sávval több hónap után is állandóan... -
törölt tag
válasz
#41133696 #170 üzenetére
Ez a biztonságot is fontosnak tartó felhasználó oldaláról így látszik. Az MS oldaláról meg úgy, hogy van rengeteg program, ami pont a korábbi XP-s lazaság miatt csak rg-joggal hajlandó települni. Így a játék többszereplős. Az adott program írója vagy átírja UAC-kompatibilisra, vagy nem. Mindegyik többkimeneteles, de nem mindegyik jó az MS-nek.
-
-
válasz
#41133696 #142 üzenetére
Khm, a RP beszerezhető volt legálisan ingyen. Letölthető formában.
Amúgy jogos, hogy utánanézel, csak a hozzáállást mutatja. Ahogy a többi kék halál hibaüzenet is. Egy alacsony HW igényű oprendszer esetén gondolhatta volna az MS, hogy ezt többen fel akarják majd tenni valóban öreg gépekre is
-
<VadMacs>
csendes tag
válasz
#41133696 #137 üzenetére
>Hát telepítés előtt érdemes ezzel próbálkozni:
A kérdező teljesen jogosan teszi fel a kérdést, hogy ez az óperenciás rendszer miért nem képes egy "nem alkalmas a hardvered b*zzeg" csatakiáltással tudtomra adni, hogy bizony ez nem fog menni. Miért kell idióta számsorral operálni még 2012/2013 -ban is...? Tudom ha valaki idáig eljut, legalább ellenőrizhetné hogy a hw teljesíti e a kritériumokat, de nem hiszem hogy a számsor helyett egy értelmes üzenet kiíratása több hónapig lekötne pár száz programozót.
-
válasz
#41133696 #134 üzenetére
Telepítésnél mondjuk kiírhatná. Én elég sokat szívtam pont egy AthlonXP-vel
Meg semmilyen Pentium M-re nem megy fel. Nem is ez a bajom, hanem, hogy milyen hibaüzenettel hal ki : 0x000005
Talán ellenőrizhetné az NX bit támogatást a csillivilli telepítő, és szólhatna, hogy erre meg se próbáld. -
VIC20
őstag
válasz
#41133696 #36 üzenetére
,,Ennyi erővel a Linux is baromira hasonlít, mert ott is van start menü, ikonok, asztal és tálca."
Így van: hasonlít(hat), ablakkezelőtől, beállítástól függően többé avagy kevésbé.
Hiszen a felhasználói felületről beszélünk, tudtommal, nem a ,,motorról".,,Van egy jó pár harmadik féltől származó cucc, köztük minőségiek is, szóval aki csak emiatt nem vált az eléggé alapfokon nyomja."
Van, ahol fel sem merülhet ilyen hegesztős megoldás.
Az se releváns, hogy milyen fokon nyomja a dolgozó. Kérdés az, hogy mennyibe kerül a váltás (átképzéssel együtt) és nyer-e rajta a cég valamit (merthogy annyira de nagyon jobb, meg hatékonyabb, így ezerszer annyi időt takarítanak meg majd vele...)Az otthoni felhasználás más, ott szabad(abb) a vásár, bár továbbra sem értem, hogy most mennyire old meg bármit is, ha rásütünk egy címkét a felhasználóra.
Egyébként a magam részéről magamra is vehetem éppen: meg vagyok elégedve az alapfokkal, így harminc év tapasztalat után is: mégiscsak mennyivel jobb, mint pl. a dilettáns.
A Win8 felülete viszont nem tetszett: csúnyának találtam és nem kézreállónak. Momentán pedig kevés időm van, hogy sokáig gyötörjem, meg magamat is vele. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Wise (ex-TransferWise)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest