- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
drkbl
őstag
válasz
#40553216 #536 üzenetére
A Windows 8 a jövőt célozza, az igazi enterprise kulcsszó: BYOD. Ezért lesznek olyan újdonságok a 8.1-ben, mint pl. céges adatok elválasztva a privát adatoktól, az előbbiek távolról törölhetők, vagy elérhetetlenné tehetők. Ezért lehet USB-ről úgy indítani, hogy ne férjen hozzá a helyi rendszerhez. A Modern felület két csoportnak hasznos: akik otthon egy-egy feladatra használják a gépet, meg azoknak, akik egy cégnél egy-egy feladatra használják a gépüket. Utóbbiaknál külön előny, hogy a böngészőben kiakadó Facebook oldal miatt nem engem hívnak, mert az általam támogatott program elé ugrott fel a szkripthiba ablak
-
drkbl
őstag
válasz
Sub-ZeRo #523 üzenetére
Ugyanarra az erősítőre, fülhallgatóra, stb. kötve próbálod?
A hibaelhárító talál valamit esetleg?
-
drkbl
őstag
válasz
Black Plague #514 üzenetére
Egy noname USB Bluetooth eszközzel hasonló jó tapasztalatom van W7 alatt, de tény, hogy neves gyártó termékével csak szívtam én is (pl. HP laptop). W8 alatt még nem próbáltam, a BT kipusztult nálam, mint a dinók
-
drkbl
őstag
No, alakul ez. Tehát menne 3G-n, csak nem preferálja? Ez esetleg segíthet.
@500: Ez így igaz, belefutottam olyan Albacomp laptopba, ami az egyetlen elfogadott, hivatalos forrásból származó driverrel nem tudott jelszóvédett wifihez kapcsolódni, a konkrét chip alapján kiválasztott drivert erőszakkal kellett letolni a torkán (Ez az eszközkezelő program nem ehhez a hardverhez készült ... ). Igaz, az XP volt.
-
drkbl
őstag
És mit csinál a rendszergazdátok? Network monitor, WireShark, logok szerverről, kliensről bekérve, megnézve? Vírusírtó van? Nem első eset lenne, ha az kavarna be, nálunk anno a boldogult VirusBuster tett csodát a hálózattal...
Outlook nem tud megnyitni valamit, egész gép újrahúzva?
Még jó, hogy nem az Exchange server...
-
drkbl
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest