- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
Tudom,tudom.Csak azt hiszem más is annyira,benne van ebben a rom cserélgetésben mint én.De csak engem kapott el ez a láz.A romok szinte mindegyik az első szériánál búgósak voltak,fagytak le.A mostaniak pedig merülnek szinte egy nap alatt,az előző romhoz képest is.Az xperia rom az éjszaka nem merül(max 3%),de nappal...igen.Ha bármi kérdésed van kérem,tedd fel
A romok listája itt van bejelentkezés után látható jobb oldalon. -
weinmaker
őstag
Ha már megint szóba került a titánium, ezzel meg lehet azt csinálni, hogyha újra teszem a romot, és előtte lementem az alkalmazásaimat mindent szépen visszatesz, és a beállítások is megmaradnak? Azért kérdem mert a cib mobiltokennel megszívtam a múltkori romcserénél.
Van erre valami könnyen érthető magyar leírás?
-
mr_ricsi
veterán
Gyári romnál lecseréltem az osztott képernyős CWM-et az újabbra, és hibátlanul működött a fastbootos módszer.
Viszont lenne kérdésem vele kapcsolatban. Az "osztott" CWM az SDkártyán a clockworkmod/backup/1971-01-15.11.43.47 mappa alatt létrehozott egy 300MB-os data.ext4.tar.a és egy 420MB-os system.ext4.tar.a fájlokat a boot.img és a recovery.img mellett. Az új viszont csak a két .img fájlt hozta létre, viszont a clockworkmod mappában csinált egy blobs nevű mappát, benne 2077 almappával, amelyekben mappánként néhány fájl van. Ezek együttes mérete 800MB körüli.
Vajon ebből vissza tudja állítani a rendszert, vagy hibásan működik, és a blobs csak egy ideiglenes mappa? -
laci laci
addikt
"Meg lehet azt oldani valahogy, hogy bejövő hívásnál a SIM-en lévő kontaktokat hagyja figyelmen kívül, azaz, először a google kontaktjaimban nézzen körbe, azt a nevet írja ki, ami ott van hozzárendelve a számhoz stb.?"Az kolléga ilyen formában szeretné...Ezért írtam,hogy 1 teloszámhoz nincs két név.
Vagy igen?
-
circum
csendes tag
Nagyon érdekes volt a dolog, mert a win7 először nem ismerte fel a telót adb android eszközként -- ami azért érdekes, mert 3 nappal előtte egy másik haier w910-et felismert, sikeresen flash-eltem is vele. :-O Egész pontosan egy "V350"-ként megjelenő unknown device jelent meg a device manager-ben, driver nélkül. Sőt, driver uninstall-reinstall sem segített (innen vettem a drivert meg a leírást is). Kicsit leizzadtam, hogy most mi van, és végül a telón lévő (cd-ként megjelenő) driver felrakása után működött a cucc.
Más: meg lehet azt oldani valahogy, hogy bejövő hívásnál a SIM-en lévő kontaktokat hagyja figyelmen kívül, azaz, először a google kontaktjaimban nézzen körbe, azt a nevet írja ki, ami ott van hozzárendelve a számhoz stb.? Gingerbread-en ez így volt, itt most sehogy se tudom rávenni, és gugli sem segített.
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Hogy lehet lecserélni az "osztott" és amit most belinkeltél cwm-et?
7Sony7:Az ikon csere még nem,de szinte felesleges mert megint újra rakom.Launcher telepítés kivételével,hogy lehetne lecserélni a ikont?Van a cwm-en belül egy olyan opció amivel lehet véglegesiteni a superusert.Az utolsó fekete ablaknál lesz a leírás:[link] -
kazan23
aktív tag
Na, ja. A por...igen! Mea culpa. Félre ne értsetek. Mindössze annyit gondoltam, hogy nem a W910 lesz a 2014-es év nagy slágere. Talán enm lövök nagyon mellé ezzel.
A gps, a gorilla, a relatív jó pixelsűrűség és az ár volt a fő szempont. Ennél jobb eredményt a kompúter azóta sem tud kiköpni. Tehát a döntés így utólag igazolva is jó volt. Asszony is boldog.
Gps téren úgy tűnik, az MT6582/6592-nél javult a dolog, mert nagyon dicsérik, ráadásul elég étvágytalanra is sikerült. Ennek ellenére glonass rulez!
Mit értesz kompatibilitás alatt? -
laci laci
addikt
-
A tumi
tag
A megrendelést töröltem,cancel orders miután szólt, hogy töröljem mert nincs raktáron a teló. Azóta van Finished kiírva a megrendelésnél.
My ordersnél ezt írja: Refund Information
Refund Date Refund Amount Comments
2013-12-20 03:03 US $ 146.99
Akkor elvileg jön vissza a pénz? -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Ugyanazt használom.Nem tapasztaltam ilyen hibát.kivéve a rendszer lassulás néha-néha.Nekem 450-500mb. ram között ugrabugrál.Azért annyira nem vagyok megelégedve a rommal..Ha sikerül átraknom a voice recordert a needromos-ba,akkor visszamegyek arra.Már csak az akku használat miatt is.Miben különbözik így modullal?Sajna még nem jöttem rá miben más így?!
-
7Sony7
addikt
Én is lefagyizam, eddig OK.
Laci laci: Még annyival egészíteném ki, hogy a v2 ondemangal (gyári beállítás) olyan "smooth", mint a gyári rom msm-dvcs beállítással, csak éppen nem melegszik annyira. És bár ez a rom sokat van ébren, de csak valami kis fogyasztó lehet, mert éjszaka nem merül jobban mint a gyárival. Nappal nem tudok viszonyítani, mert minden nap más.
-
laci laci
addikt
A gravitybox nem müxik nálam.Az én véleményem is szinte ez.Szerintem melyik jobb? needrom vagy a cseh.?
Ed3r_X_:Már a kis ujjamba van a rom csere,tegnap pl.mellé nyomtam a cwm-be és az egész kártyát letöröltem
.Mondtam is a páromnak,hogy le téglásítottam a telot és a kártyát kb. 400db. képpel.Az volt a szerencse,hogy a google képek szinkronizálva voltak.A telot sikerült újra feléleszteni.Csak úgy sikerült,hogy vissza gyárira és utána 4.1.2-re.
Másik dolog:Hogy lehet egyszerűen az apk-at telepíteni?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Az elsőnél nem kaptam túl valós képet még, mert csak pár napot használtam magyar ROM-mal, aztán angol lett, és úgy csak neteztem már. Most rákaptam egy játélra, csak az aksizabáló (Plants vs. Zombies 2)
Nem is most tervezek tesztet írni a phabletről, téli szünet lesz belőle szerintem.
Az üzlet meg üzlet, közben másra gyűjtögetek, ha éppen nem úgy jön ki
-
mr_ricsi
veterán
"Akinek van félnivalója az inkább használjon butafont"
Ha feltolom a címjegyzékemet, azzal az ismerőseimet szívatom, nem magamat.Én úgy állok a kérdéshez, hogy ha megadod a számodat, azt azért bízod rám, hogy én felhívhassalak. Ha xy megkeres, hogy adjam meg neki a számodat, akkor először megkérdezem tőled, hogy odaadhatom-e.
Tudom, hogy manapság eléggé vesztes csatának tűnik ez a hozzáállás, mert az ismerőseim nagy része agyatlan zombiként oszt meg és hoz nyilvánosságra dolgokat. -
mr_ricsi
veterán
"csak eddig nem nagyítóval néztek meg minden csomagot. Már hetek óta a fogpiszkálóra is megpróbálnak áfát, vámot kivetni."
Szerintem csak riogatásból mondják, hogy jobban megnézik a csomagokat. Egyszerűen több a csomag, ezért tart tovább a feldolgozásuk.
Most van úton egy csomagom, és a svéd posta rendszerében sokkal részletesebben látszik az útja, mint a magyaréban. A svédek szerint 24-én 11 óra 26 perckor adta át a Magyar Posta nemzetközi terminálja vámolásra, és a vámról vissza is érkezett ugyanabban a percben. Ezalatt olyan sok mindent biztosan nem nézhettek meg.
(Aztán 3 napig tartott, hogy a nemzetközi terminálról a belföldi logisztikához megérkezzen. A magyar posta rendszere ezt a 3 napot úgy tünteti fel, hogy ezalatt volt vám elé állítva. Így a posta helyett a NAV-osokat fogjuk szidni miatta.) -
laci laci
addikt
Needrom rom.A gyári hang...most néztem és tényleg nincs benne.A baseband problémával még nem találkoztam.De ki tudja...A párom nem panaszkodót a hangra.
-
llll
senior tag
most ilyen beállítások tartoznak a system mappámhoz, ha erről beszéltek (és ha sikerül a képfeltöltés):
[link]
(nem sikerült, hülye vagyok hozzá)
és mellesleg ezen sem enged változtatni
akár betenni akarok 1 újabb pipát, akár kivenni azt mondja az es explorer, hogy sikertelen a műveletés az ACR-t valóban nem próbáltam, csak az automatic call recordert
ez volt az ami eredetileg (digital-lal) nem működött, aztán átírva analogra megjavult, de most visszaírva digitalra továbbra is jó
szal ezért gondolom, hogy talán mégsem ezen múlik a hívásrögzítés
(úgy egyébként pedig nekem a hívás minőségével eleve nem volt még gondom) -
llll
senior tag
hát...akkor nagy az összhang
nálam így most 2. napja jól szuperál az automatic call recorder (alap AMR és MIC beállításokkal), ami eredetileg csak vmi teljesen használhatatlan statikus zörejt vett felde én vhogy mindig nyugtalanítónak érzem az ilyen megmagyarázhatatlan különbségeket
sztem ennél még az is jobb lenne, ha egyformán szarul működne, de minden W910-esen
mert akkor lehetne reménykedni vmi frissítésben, így meg totál bizonytalanság az egészEd3r_x_:
akkor bocsi -
llll
senior tag
-
PcCar
tag
Pontosan.
Ha ismét átírom/elmentem és nem indítom újra, csak kilépek az editorból és vissza, akkor is visszaáll digitalra.
Próbáltam több editort, induláskor némi várakozás után "alkalmazás leállt" üzenet fogad.
Ez a változat elindul, de csak akkor ha elötte törlöm az SU frissítést és újraindítom a telefont, viszont ha szerkeszteni szeretném a "persist.audio.handset.mic=digital" -t, root jogot kér és busyboxot(mindkettő adott).
Több Root Cheker szerint is 1 2 3 szerint a telefon nincs rootolva.
Hide Bottom Bar alkalmazásom tökéletesen működik érvényes root joggal. -
-
JNSK
aktív tag
ja bocsi, csak félig aludtam már, de ez a recsegés nem jellemző ugye
Még annyit, hogy visszaolvasgattam jó pár oldalt, és mintha írták volna hogy ez a halkmikrofon főleg wcdma hálózaton jön elő, only gsm-en nem. Jól értelmeztem? Másik kérdés(ek): 3g-n gyors az internet? Megbízhatóan, stabilan tartja a wifimegosztást?
-
7Sony7
addikt
Ránézésre ilyen. Jól tölt, csak közben cicereg. Eleinte halkabban, aztán a töltés vége fele kicsit hangosabban.
Ha ilyenkor indítok valami teljesítmény igényesebb alkalmazást, akkor elhalkul, ebből gondolom, hogy a fogyasztással van összefüggésben a cicergés.Gabor.Molnar a tieddel mi van?
-
_X10Dead_
aktív tag
820-at biztosan tud, 1:40 alatt fullra tölthető (ZTE Blade töltövel). 75%-ig tölt esz nelkül, onnan 90%-ig picit lassít (vagy csak nehezebben veszi az elektronokat), 95%-ig 500-ra fékez és onnan ugy megy tovább, mintha USB-ről töltenéd. Az akku sem melegszik jobban, mint alacsony áramerősség mellett.
Van itthon egy 1.3-mas Nokia töltő, legközelebb megnézem azzal is (illetve probalok szerezni 2A-s Samu töltőt, azzal mit mutat)Szerk: Nem kell kirakni a widget-et, a settings-ben találsz olyan pontot, ami service-ként futtatja alapból
-
-
llll
senior tag
...na erre ma azt mondja, hogy az utolsó beszélgetést nem tudta rögzíteni
indítsak újra és ha a probléma továbbra is fennáll, akkor a telefonom nem támogatja a beszélgetések rögzítését
holott 1 napig minden oké volt
szal csak nem tökéletes ez a rögzítő sem
(ki is vágtam, mert én is maximalista vagyok) -
-
llll
senior tag
az egyik ainol tabletnél soulflier fórumtárs megoldotta, hogy ne vesszen el az a pár sor sem a kijelzőből
pl filmeknél, vagy játékoknál (tehát amikor úgysem kellenek) eltűntek a virtuális gombok és amikor indokolt volt akkor visszajöttek
...esetleg megkörnyékezhetnénk őtgipsztigris:
mit jelent az, hogy török primo?
a törökök csinálják, vagy a nav n go törökországba szánva?
(utóbbi esetben kapják már be
ha nekik megcsinálják, nekünk meg nem)
nekem ez így kicsit még mindig tákolásnak tűnik -
llll
senior tag
ez a legjobb, amit ki tudtak találni a kínai dömping ellen?
(akkor most a turisták sem szállhatnak fel a gépre fényképezőgépekkel és videokamerákkal?)
inkább példát kellene venni a kici szárgákról
tessék mindent olcsóbban adni és újra vásárolni fognak az emberek
pikk-pakk vége lenne a gazdagsági válságnakbár akkor ez most megdobja a 2 napos telóm értékét?
(akinek sikerült 1 működő verziót találni nem létező naviból az dobjon már meg 1 linkkel)
-
Maximum1
őstag
Elég elb@szott helyen van a mikrofonja, lehet az a baj.
Nekem 4.0 és 4.1-en is szóltak már hogy nem értik amit mondok.
Elég idegesítő, de a viber most tökéletes 4.1-en, 80%-ban ezt használom.
De az a 20% mindig fontos ügy.
(#1603) laci laci amikor kiírta hogy nem szinkronizál, törlés és újra beír.
-
Ed3r_X_
nagyúr
A francokat érdemes ezeket használni. A legtöbb rendszer, és app összeomlás abból származik, hogy innen állítja vissza az ember a dolgokat. Még azonos rendszer esetén is lehetnek gondok, force close-ok, nem hogy piszkált esetén.
Ha nem szeretnél esetlegesen hibaüzeneteket lesni, hogy ez meg ez az alkalmazás leállt.
Ja és hogy nem a levegőbe beszélek:
-
7Sony7
addikt
A honlapján azt írja, hogy 4.0.3 tól. Akkor nálunk is mennie kell, nem?
"Ez a telepítő a Xposed keret, amely a követelmény, hogy minden modul.
Xposed egy váz a modul, amely megváltoztathatja a viselkedését a rendszer és alkalmazások érintése nélkül minden APK. Ez jó, mert azt jelenti, hogy a modul a munka a különböző változatai és még ROM változtatás nélkül (mindaddig, amíg az eredeti kódot nem sokat változott.) Az is könnyen visszavonni. Mint minden változás történik a memóriában, akkor csak meg kell, hogy kapcsolja ki a modult, és indítsa újra, hogy az eredeti rendszer vissza. Sok más előnye van, de itt csak egy újabb: több modul a változtatások az ugyanazon a rendszer vagy alkalmazás. A módosított APK, hogy dönt az egyik. Szó sem lehet róla, hogy összekapcsolják őket, kivéve, ha a szerző épít többszörös APK különböző kombinációk.
Megjegyzendő, hogy ez csak akkor működik, root hozzáférést az Android 4.0.3 vagy újabb. Vessünk egy pillantást a támogatást menet utasításokat és GYIK."
-
7Sony7
addikt
Nem azt mondtam, hogy jobb a 2.3.7, hanem, hogy nem volt vele gond. Még most is kapható telefon ezzel. Én is szívesen felraknék egy 4.1; 4.2; v. 4.3-at, de kicsit túlzásnak tartom, hogy a 4.0-át már leírták egyes fejlesztők. Azt meg pláne, hogy egy zenelejátszó. Még ha egy komoly rendszerprogi, vagy valami, amit csak az új rendszerek tudnak, akkor ok, de egy zenelejátszó?? Ez olyan, mintha a winamp már nem menne az Xp-n, mert van már újabb.
-
törölt tag
Nagyjából az történt mint nálad, térerő ikonnál kis kereszt és a státuszsorban egy felkiáltójeles kis háromszög ikon.
Annyit tettem most, hogy eddig a mobilhálózatoknál csak GSM-n volt és most átraktam GSM/WCDMA auto opcióra. Egyébként nekem csak telefonálásra van a kártya nincs mobilnetem. Nagyon mérges lennék, ha csak úgy időközönként eldobná a hálózatot.... -
Ed3r_X_
nagyúr
Nem többet, mint a többi boltról. Múltkor éppen a Tmallbox gari volt problémás. Nem mellesleg a Pandáról van már 4 rendelésem, és mindegyik 15 napon belül jött, pedig csak CN post volt. Illetve gyorsan fel is adták, nem volt olyan, hogy ültek egy hétig rajta..
Azt már olvastam korábban, hogy GPU terén elég rendesen odaver annak ami az MTK6589-ben van.
Bizonyíték? Mert Epic Citadel alatt pl. semmi különbség nincs. Illetve játékok is jól futnak, van ami MTK-n jobban.
-
Lovi24
senior tag
Szia,geekbuyingról rendeltem én is,sajnos már 2 hete nincs raktáron nekik. Állandó levelezésben vagyok velük,én hülye nem kérdeztem hogy van e,azt gondoltam az "in stock" azt jelenti van. Hát nincs. Úgyhogy most türelmetlenül,de várom mikor lesz máááár....
Remélem mihamarabb csatlakozni tudok a Haier w910 használók népes táborához
-
törölt tag
Szia!
Az igazság az, hogy mikor rendeltem nem is néztem milyen minősítéssel rendelkezik az eladó, még az is lehet, hogy én voltam első
.
Nekem ez a tok tetszett (és nem is csalódtam benne, különösen kellemes az anyaga, a fogása) inkább zsebembe, táskába való hordásnál kell, hogy védje. -
_X10Dead_
aktív tag
Másnap kaptam tr számot, a rendszerben 5 nap mulva jelent meg, 10 nappal később már a telefenon figyelt.
Az Alin sem mindenki csaló...Btw ma reggeli mérések a friss antutuval (igen rendesen atsulyoztak grafikara):
JY-G4 Basic: 13 733
W910: 15 503Speedtest net, ugyan arra a szerverre 40/20-as digin (valós kb 45/25), 1043-as routerrel (300 mb/s)
Jy-G4 Basic: 27/21
W910: : 38/21Wifi Analizer saját routerre, de direkt elbujva vb falak moge, pontosan ugyan arrol a helyről:
JY-G4 Basic: -86 dBm
W910: - 73 dBmSzoval, a gyereknek jatszani, NAS-rol filmet nezni, fotozni, navigalni a W910 egyertelmuen jobb a Jiayu-nál, pedig az nagyon nem rossz gép a 6589-esek között. meg persze ketszer ennyibe kerül. Csatlakozom az előttem szólóhoz, ha két kártyás lenne és izmosabb lenne az akkuja, magamnak is ezt vettem volna.
Ja, igen a Jiayu-n a legujabb fw fut, a Haieren a 4.0.4-es magyar...
-
törölt tag
Szia!
Tokot én ezt rendeltem, ezt se értékelték agyon, de szerencsére rendben megérkezett, sőt az eladó írt e-mail-t, hogy azzal a postával amit választottam nem tudja ide küldeni és küldheti-e másik postával? Írtam neki, hogy igen, és ajándékba még tett bele egy képernyővédő fóliát is (szóval ez a hozzáállás tetszett).
Fólia ez lett, gond nélkül megérkezett.
Eddig nekem jó tapasztalataim voltak, persze biztos bele lehet futni szívatósba is.
-
mr_ricsi
veterán
-
llll
senior tag
hát tény és való, hogy én is olvastam már egymásnak totál ellentmondó jó tanácsokat is az aksikkal kapcs
de sikerült előásnom ezt az említett oldalt:
[link]
ez az első pár alkalommal való hosszú töltés (formázás) még a lítium aksiknál régebbieknél (nikkel) van, ha igaz
a lítium polimereknél talán már egész biztosan fölösleges, a lítium ionosaknál (számomra) még nem egyértelmű
kiemelnék pár dolgot, ahogy EZ a cikk ajánlja:
"A lítium-ion akkumulátorok töltését egy és CSAK egy féle módon lehet elvégezni. Az úgynevezett "csodatöltők" és "gyorstöltők" a lítium akkumulátorok esetében NEM LÉTEZNEK. A gyártók szigorú előírásokat szabnak meg az Li-ion akkumulátorok töltéséhez, ettől eltérni a saját érdekünkben sem tanácsos. Nem szabad tehát lítiumos akkumulátort semmi mással tölteni, CSAK A SAJÁT töltőjével."
"A lítium-ionos akkumulátorok NEM igényelnek FORMÁZÁST, az első és az ötvenedik, vagy ötszázadik töltési ciklus semmiben nem különböznek egymástól. Bár a lítium-ionos akkumulátorok celláit 4,2 Voltra lehetne tölteni, a töltők általában 4,1 Voltnál megállnak. Ezzel a kapacitás 10%-kal csökken, de az élettartam nagyban javul."
"Amellett, hogy NEM igényelnek formázást, a lítium-ionos akkumulátorok már az első használatkor leadják a maximális teljesítményüket és nem érzékenyek arra sem, hogy az élettartamban meghatározott töltési-ürítési ciklusszámot hány részletben kapják meg. Ennek ellenére havonta egyszer érdemes teljesen lemeríteni és feltölteni őket, hogy a cellák között keletkezett különbségek megszűnjenek."
"Próbáljuk az akkumulátort minél kevesebb ideig a maximális cellafeszültségen tartani, azaz például ne kikapcsolt, hanem bekapcsolt állapotban töltsüka telefont;
3,92 Volt/cella a legideálisabb töltöttségi szint, ezen a várható élettartam a duplája, mint a maximális cellafeszültségnél. A gyártók általában e fölé hangolják a töltőket, így magunkon úgy segíthetünk, ha háromnegyedra elteltével lehúzzuk a töltőről az akkumulátort;"
de máshol meg mást hallok, úgyhogy mindenki legyen okos -
törölt tag
ha nem bánod, most nem tesztelném le, mennyire véd ütés ellen, de nyilván kevésbé mint egy vastagabb gumi. nekem elsősorban a karcok ellen kellett, ha a zsebembe vagy táskába rakom. Lehet egyébként rengeteg féle gumi tokot is venni, aki olyanba bízik jobban válogathat kedvére
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest