- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
Most ott tartok, hogy a .csv fájlt az excelben kicsit átrendeztem, és elmentettem xls formátumban, amit az outlookba sikeresen importáltam. Az outlook .vcf-be csak egyenként menti a névjegyeket. Ha többet jelölök ki, akkor csak TXT-be hajlandó dolgozni. Ez így elég munkaigényes lenne.
Aztán rájöttem, hogy ha az összes névjegyet kijelölöm, majd a névjegyek küldését választom, akkor egy levélhez csatolja az összeset. (Nálam 416 db .vcf volt a mail melléklete.) Ezt elküldtem magamnak, majd a csatolmányokat lementettem mappába, ahonnan a Moborobo egyszerre be is töltötte a telóba.Minden szép és jó ... lenne, ha a Microsoft progik kompatibilisek lennének egymással. De az Outlook az excel beolvasásakor eltünteti "+" karaktereket a telefonszámok elejéről. A "36301234567" formátumú számmal viszont a telefonközpont nem tud mit kezdeni.
Nem találtam a telóban olyan lehetőséget, hogy minden hívás elé fix előhívót tudjak beállítani, ezért jelen állás szerint a 416 névjegybe egyenként bele kellene szerkeszteni egy "+"-et. A Moborobo-val megoldható lenne, de ez akkor is pár órányi munkát igényel. Tehát még kutatom tovább a megoldást. -
Ed3r_X_
nagyúr
Ezzel volt már egy probléma, lehet az alkalmazásban keresendő. Van amelyik telefonnál a fájlok a system/bin alé kerülnek, és van ahol a system/xbin alá.. Ha nem a megfelelő mappában keresi az adott program, akkor szívás..
Mármint a rootolásnál másolt fájlok kerülhetnek eltérő helyre.
-
llll
senior tag
amikor a root browser felkínálja, hogy melyik szövegszerkesztővel akarod megnyitni a build.prop-ot, akkor a sajátját választod (RB text editor)?
(mellesleg nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik hogy az átírás jótékony hatással van az automata hívásrögzítő progikra is
alapból az automatic call recorder és az ACR is használhatatlan felvételt produkált ezen a telón és most egyelőre sokkal-sokkal jobb mindkettő) -
llll
senior tag
érdekes módon nekem se nagyon akarta átírni
azon mondjuk már nem lepődök meg annyira, hogy az es explorerrel nem
azzal a ki-bekapcsoló zenéket sem sikerült átneveznem
de kifejezetten a buildprop editorral sem sikerült és a root browserrel sem
...aztán ez utóbbival végül vhogy mégis sokadik próbálkozásra(nekem spec eddig sem volt bajom a hívás minőségével
én azt próbálgatom, hogy a hívásrögzítő alkalmazásoknál esetleg hoz-e ez vmi változást...) -
gipsztigris
addikt
Érdekes amit írsz! A polarizált lencse csak a hagyományos monokróm lcd-ket szokta "láthatatlanná" tenni! Régi telefonok, kvarcórák lcd-je, stb.
Polaroid szemüveggel most próbáltam és álló és fekvő módban is teljesen látható az LCD. Ugyanúgy látható, mint az LG 4X HD kijelzője.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- HTC ONE / 0 perces
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- EVGA GTX 1060 SC ACX 2.0 3GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest