Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
front3r #21880 üzenetére
nem tudom megmondani, főleg nem látatlanban, hogy mi lehet.
ha a google oldaláról töltöd le a teljes 390mb-os tgz-t és abból telepíted fel, igen, teljesen elveszik minden adat és újraformáz, csupsz, tiszta, teljes os lesz, mintha out of the box vennéd.nyomj egy factory resetet. aztán telepítsd újra. nyomj rá egy factory resetet és használd úgy picit (én így telepítettem fel az 5.0-t). csupaszon figyeld meg, ne lakd be. ebben az esetben is, teljesen natúr friss telepítéssel is akad folyamatosan? vagy belaktad, rengeteg programot telepítettél és úgy akad?
megadtam a google accountot, play betöltött, elkezdte a frissítéseket tölteni, megcsinálta, mindent ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest