-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezzel két gondom van, abban az esetben ha az ember dokkolón tartja a készülékét és nem helyezi éjszakára alvómódba a kijelzőt:
1. A Timelyben nem állítható be, hogy éjszakai módban változtassa a hátteret.
Ezt még meg lehet oldani úgy, hogy fekete hátteret teszünk be,2. Az óra helye fix, azaz nem változatja a helyét mint az alapértelmezett androidos megoldás. Erre viszoint egyelőre nincs megoldás.
Szóval nem uninstalláltam, talán majd frissítik egyszer ilyen funkcióval is.
-
Dolphine
addikt
Szia!
Köszönöm a választ!
Azzal kezdtem az összefoglalóval! Hidd el aki még nem csinált ilyet, annak eléggé kínai!
Mindössze annyi a tennivalóm, ami az összefoglalóban van a Rom telepítése ADB-s megoldással? Ilyen egyszerű lenne? Valahogy kétkedő vagyok, nézd el nekem!Most lehet bántani, de tényleg kezdő vagyok ezen a téren!
GoodSpeed
A Factory Reset a Gyári visszaállítás. A Nexus 7-nél a 4.1.2-es verzióra való visszatérés, vagy egy "szűz" 4.4.4 lesz a végeredmény?
-
zekk007
aktív tag
Köszi ja és még az kérdezném hogy bár nem az ereteti töltőjével kaptam de normális hogy ha csak böngészek s töltőn van nemhogy nem tölti közben hanem még merűl is?Elég bosszantó dolog.... Elötte Asus Phonepadom volt az simán 9 órát bírt úgy hogy játszottam rajta meg minden és ha töltőre raktam fel is töltötte közben ez meg még merűl is közben s gyári 4.4.4 van rajta s elég rendesen merül miközben jobban kéne bírnia mint a Phonepad-nak amiben még telefon is volt ugye!!!
-
-
Muki94
aktív tag
Tévedsz.
Általam készített PCM2902 alapú hangkártyát meg tudja hajtani az S3 telefonom. USB-Audiot pedig az Android 4.0 óta támogatja. Más külső hangkártyát is támogat.
Hogy miért is akarok használni? A szintén saját készítésű DAC-om SPDIF jelet fogad. Azt pedig a pcm2902 állítja elő.
A kávéfőzőhöz kevés 5V 500mA -
beloadjoker
őstag
-
cairojack
aktív tag
-
Marcika80
tag
Még ott tartok hogy hogyan lehet rá telepíteni, mert a weboldalán egy rakás program van, csak a telepítés módjára kel még rá jönnöm. De itt kde linux alatt sokkal több a szabad helyem mint droid alatt, minden érzékelője müxik, most azt keresem a neten többek közt a kde weboldalon hogy hogy telepítsem rá a programokat, szerintem terminál alatt lehetséges. Csak a parancs kel.
ízelítők, ezek a videók nem tőlem vannak.
[link] -
Marcika80
tag
-
Nexus7
csendes tag
Szia nos az automatikus elforgatás nem működik egyáltalán csak külön programmal tudom forgatni a képernyőmet. Emlékszem egy nagyobb frissítés után jelentkezett nálam a probléma. Ez valószínű a 4.3 volt. Találtam több fórumot, ahol erre panaszkodnak ami nekem van. És ez már régi hiba és még nem javították, szerintem ennek szoftveres hibának kell lennie. És ez gyári firmware.
fórumok:
http://productforums.google.com/forum/#!topic/nexus/GgnRFsw3o-Q%5B1-25-false%5D
http://www.mobot.net/experiencing-problems-nexus-7-gyroscope-4-3-update
http://reviews.cnet.com/operating-systems/google-android-4-3/4864-3671_7-35760688-1.html
-
Caaabi
senior tag
-
Caaabi
senior tag
Sikerült, végigfutott minden cmd-ben írta is hogy mit csinál. A rendszer is felállt mostmár a nyelv kiválasztásánál vagyok !
Köszönöm a segítséget és a türelmet mindenkinek, örülök hogy nem kellett szervízbe vinni
! A bootloadert vissza kellene zárnom ? Ha igen mi a folyamata ?
-
Gzolo
senior tag
Nincs szétpattanva, körbenéztem és eléggé egyben van mindenhol.
Egyszerűen nem értem, még az utca végén is látszik telóval a hálózat, ez meg a szomszéd szobában szétesik, pont mint a lecserélt Prestigio. Minden más eszköz meg hibátlan.
Van valami mentő lehetőség? Holnap bemérem valamelyik appal, hogy milyen erős jelet vesz a telóhoz képest. Ha nincs semmi, ilyen esetben 3 naposra vigyem inkább vissza?
-
Drachoo
senior tag
Gondolom a frissítés illetve az új firmware úgy van kitalálva hogy ezt megoldja. Szerinted erre a google nem gondolt mikor elkészíti az Ota frissítést? Ha a google szerint ez műkődik és én is úgy érzem akkor jó. Nekem továbbra is szép tiszta rom szokott frissülni. A problémák inkább ott szoktak kezdődni ha ota frissítés során nincs reset és egy appal az új rom-on valami gubanc van illetve még a mókolt rom-ra ráerőszakolt frissítés szokott még "jó" eredményt hozni. Részemről ennyi, témát lezártam.
-
Drachoo
senior tag
Gondolom eredetileg úgy van megalkotva és megtervezve hogy jó legyen. Én is csak a biztonság kedvéért nyomok resetet (olvastam volt akinél nélküle vacak volt). Elég sok készülékre (spica, galaxy s, galaxy tab, stb...) raktam, cseréltem rom-ot és ott ragadt rám. Ennél a készüléknél viszont már nincs kedvem mókolni. Megy így is hibátlanul és ez a lényeg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged