- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mntn
tag
válasz
csaby9 #20197 üzenetére
Köszönöm, sikerült. Viszont lenne más.
Van egy atab7 billentyűzetes tokom micro és mini usbvel. Mielőtt gariztattam a gépet rendben felismerte, viszont amióta visszajött nem látja. Ezért is rootoltam hátha úgy sikerül összehozni a kapcsolatot, de nem jártam sikerrel. Valakinek van hasonló tapasztalata vagy lenne valami tanácsa? -
válasz
csaby9 #20197 üzenetére
Atkapcsoltam, meghalt az NFC vezerles, lefagyott 2x a gep utana elindult de nagyon szaggatott minden.
Egyelore tenyleg olyan nagyon jolhasit minden alapbola SlimKat rommal nincs szivem elkurni ezt...
3 ora kijelzoidovel 60%on cucc szoval nagyon elegedett vagyok
jol birja...
-
mntn
tag
Rootolni szeretném a készüléket, amihez ugye fastboot módba kell indítani. Na most a problémám, hogy leállítás után nem kikapcsol a gép, hanem újraindul állandóan. Valakinek van valami ötlete?
-
válasz
csaby9 #20191 üzenetére
Köszönöm srácok
Még bizonytalanabbá tettetek
A váltás amúgy hogyan történik? FactoryReset-tel lehet csak váltani a kettő között? Amúgy alapvetően hol érzékelhető leginkább a változás? Smoothabb a cucc? Akksi? Gyorsabban indulnak a programok? És itt most nem arra kérdezek, hogy én mit vehetek majd észre, hanem hogy mi is az ART lényege?
Ezt követően azonban az indulási idő látványosan lerövidül, az appok válaszideje alacsonyabb, az animációk pedig folytonosabbakká válnak.
Tényleg ennyire látványos lenne?
-
Muki94
aktív tag
válasz
ittakary #20189 üzenetére
Próbálkoztam vele, nem hozott túl nagy áttörést. Talán maga az F2FS és a szemét-mentes Slim rom adottsága is, hogy az eszköz maximálisan teljesít, ezért nem észrevehető a gyorsulás.
Akármelyik készüléken, akármilyen rendszeren (aosp vagy CM) bekapcsoltam az ART-ot, előbb-utóbb mindig visszakapcsoltam Dalvikra. -
DevOptionsbrn eszrevettem hogy at lehet allitani ARTre Dalvikrol. Atallitottatok?
par honapja meg nagyon bugzott ez a feature, nem tudom h most milyen beta allapotban van mar
-
csaby9
tag
válasz
ittakary #20183 üzenetére
Igen az olvasás az sokszor megment a bosszúságoktól. Visszaállni gyárira pedig a nexuson talán a leg könnyebb. Csak még egy tipp hogy ha már támogatottság otg kábel+pendrive és arról is lehet romot telepíteni, ha fent van twrp, így nem kell elöröl kezdeni factory image-el meg rót meg twrp. Látom közben megoldódott dpi állítás ezzel egyszerüen megoldható.
-
Remek minden, sikerült bebootolni: SlimKat with All-F2FS
A kérdésem: LCD Density változtatása hogyan? Nagyon el van bújva vagy nincs benne?
Nagyon pöttömök ezek a bötűk
[link]
-
-
válasz
csaby9 #20179 üzenetére
Huhu, akkor repül majd fel valamikor
Következő kérdés: ehhez ugye kell GApps? Ha igen: próbáltam keresni Core / minimal verziót, mert nekem aztán nem kell ilyen Hengáut, meg GéPlusz és társai... Nekem csak az alap sync-ek kellenek és letöltöm én magamnak ami kell (Maps, Mail, stb)
Szóval ez jó lesz? itt az alsó vagy ez ? Esetleg van valakinek lementve olyan, ami tutijó?
-
Eszköz megérkezett, natúr állapotban volt 5 percet kb: TWRP ON, root ON
Még nem tudom hogy maradok-e gyárin, vagy menjen rá Mahdi vagy az itt említett Slim.
Üzemidő, stabilitás mindegyiken megvan?
Muki94 kolléga itt konkrétan lepadlózott annyira tetszett neki ez a ROM, ezért akarom mindenképpen kipróbálni ezt az F2FS fájlrendszert valamikor. Erről sem bonyolultabb visszaállni gyárira mint másról? Tényleg annyira hűdenagyonjót tesz a készüléknek?
-
Bozek
nagyúr
válasz
#41133696 #20171 üzenetére
Ezt próbáltad: Hidden Menus?
Elvileg van rá kód is, de mondjuk egy WiFi-s N7-en nehéz lenne bepötyögni.
-
csaby9
tag
Ma gondoltam egy merészet, és csináltam magamnak egy új f2fs romot [ezzel] a programmal. Aokp romot konvertáltam eddig nagyon jól működik art-on is. Sokkal több beállítás van benne mint slimben. Így most megnyilt a lehetőség próbálgatni a romokat ha valakinek van hozzá kedve.
-
csaby9
tag
válasz
Kalandor #20158 üzenetére
Teljesen igazad van, már elég réga ahhoz az android hogy egy minden téren jól működö billentyüzet legyen benne alapból. Viszont azt is látni hogy azért dolgoznak rajta van akinek ez elég és van akinek nem, nem vagyunk egyformák, olyat meg talán nem is lehet csinálni ami mindenkinek megfelel, ezért vannak az alternatívák. Nekem pl tökéletes az anysoft, predektívet pedig soha nem használtam.
Ment pü is! -
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
csaby9 #20157 üzenetére
Köszi, ezt is kipróbáltam még magamtól, de ez abszolút nem esik kézre-ujjra, rossz a helykihasználása, nagyon kis helyen érzékel, stb. És ebben sem jó prediktív
iPaden majdnem olyan gyorsan tudtam írni mint billentyűzeten, annyira profin javítgatta a szöveget, hogy fel sem merült bennem, hogy Androidon ez még mindig nem megoldott.
eami: nem visz rá a lélek hogy egy 25000-es használt készüléken olyanért fizessek nem kevés pénzt a termék árarányában, aminek szerintem (csak szerintem?) benne kellene lennie alapból a gyári rom-ban.
Inkább akkor nem használom ilyesmire a készüléket, hátha előbb-utóbb javítva lesz, mert ahogy nézem egy halom nyelv van benne, török, stb. magyarnak is érkeznie kell majd.
Egyébként már sokkal jobb-használhatóbb ez a kis Nexus, mint amikor egy éve vettem egyet. -
csaby9
tag
válasz
TripleB #20151 üzenetére
És az ötödik. Bár én a predektív részt nem használom, ezért nem tudom mennyire jó, viszont maga a billentyüzet nagyon bejőn nekem. [AnysoftKeyboard] ez ingyenes, egy próbát megér. Ja és a [magyarítás] hozzá.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Köszi, de mind fizetős vagy inkompatibilis eddig. Ez nem is baj, ezt rendszerszinten kell megoldania a google-nek. Azért köszi a segítséget.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
iOS utan botranyos a nexus 7 prediktiv szovegbevitele /gyakorlatilag nincs/, lehet ezen segiteni?
-
csaby9
tag
Valaki aki felrakta slim f2fs romot megnézné milyen kernel van benne alapból?
-
csaby9
tag
Csak a vicc kedvéért megnéztem de létezik [usb kávéfőző]. Ki gondolta volna!
-
Muki94
aktív tag
Tévedsz.
Általam készített PCM2902 alapú hangkártyát meg tudja hajtani az S3 telefonom. USB-Audiot pedig az Android 4.0 óta támogatja. Más külső hangkártyát is támogat.
Hogy miért is akarok használni? A szintén saját készítésű DAC-om SPDIF jelet fogad. Azt pedig a pcm2902 állítja elő.
A kávéfőzőhöz kevés 5V 500mA -
TripleB
senior tag
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
A Slimkat első betöltése mennyi ideig tart kb? Mikortól lehet bootloop-ra gyanakodni?
-
-
bajaki
őstag
SlimKat alól működik vajon az OTG? Most tervezek venni OTG kábelt, de ha nem jó akkor nem veszek.
-
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20127 üzenetére
visza is pü.
-
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20124 üzenetére
Ez micsoda? Csak azért kérdem mert mire lejön lemegy a nap nagyon lassan jön 5-6 kb/s
-
csaby9
tag
Na srácok nagyon érdekes felfedezést tettem. Gondoltam kipróbálom stock böngészővel is mivel slimben benne van. Asztali nézetben semmi nem megy viszont ha mobil nézetben nyitom meg a videót akkor nem az összes de van ami elindul blikk.hun. Akkor következik ugye a kérdés ha bárhogyan is elindul egy flash videó akkor ugye a lejátszó az működik rendesen tehát csak a böngészőkkel van a baj nem a flash player-el.Most néztem firefox beta-ban is megy a videó mobil nézetben.
-
-
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20120 üzenetére
Engem annyira nem érdekel nagyon kevés flash tartalmat nézek.
Én amugy chrom-ot használok 90% ban az pedig alapban nem támogatja a flasht igy én már megszoktam, hogy nem nézek olyan videókat.Nagyon sok helyen a dolphin browsert ajánlgatják lehet avval jobb én nekem nem jött be az a böngésző. -
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20117 üzenetére
Na megnéztem Blikk.hu-n videók nem mennek viszont facebook-on van amelyik elindul bár pont most nem nagyon találok. Felraktam [ide] ha gondoljátok tesztelgessétek.
Blikk.hu n7 azt irja ki, hogy frissitsem a flash playert
Próbáltam n5-el is ott nem ir ki semmit fehér kép és ennyi tehát ott sem megy minden ezek szerint. -
Muki94
aktív tag
Slimkatet nem kell rotolni.
Belemész "Táblagépről" opcióba, nyomogatod sokszor a Build-számot, ekkor kiírja, hogy fejlesztő lettél.
A beállításokban kiválasztod az elérhetővé vált Fejlesztői lehetőségeket, ott pedig "Root hozzáférés"
Elég a "csak alkalmazások".
Angolul most nem írom le, megtaláljátok. -
havri1
félisten
Én ezt komolyan nem hiszem el.
Beállításokban minden beállítva megfelelően.
De nincs root jog.
Na mondom akkor toolkit..aha..waiting for device és áll 5 perce
Eddig imádtam a nexust..Ez az, újra kiválasztottam, restert, és jó!
köszi!
-
csaby9
tag
válasz
havri1 #20113 üzenetére
tudom alapból azon van de akkor is ki kell egyszer választani esetleg restart és jó lesz ez slim romban bug.
Mondjatok már egy jó flash tartalmu oldalt tesztelni a tabot. Biztos, hogy van root a slimben csak nem aktiv nem kell semmi progi hozzá restart volt? esetleg ha utána se megy akkor a fejlesztői lehetőségeknél is ki kell választani ugyan azt. -
bajaki
őstag
Én Nexus toolkit-tel rootoltam a Slimkat-et.
-
havri1
félisten
Na most már csak root jogot Kellene adnom valahogy a titanium backupnak.
Valahol régen bele volt integralva a romba, de most nem találom. Automatikusan meg nem jön popup ablak a keresre.Letezik, hogy nincs rootolva?
Biz isten rég szoptam ennyit rommal. -
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20108 üzenetére
De igen próbáltam N7- en azzal sem ment sajna, bár ezt még mahdi romon próbáltam. Mindjárt megnézem ezen is.
-
havri1
félisten
Siker! Indul, köszi
-
csaby9
tag
válasz
huhuhuu... #20102 üzenetére
A 4.8-as KVT49L alapu. Viszont most néztem n5-ön is KVT49L alapu a mahdi rom és ott akkor is megy a flash, érdekes.
-
Muki94
aktív tag
válasz
csaby9 #20101 üzenetére
Megértették, tisztában vannak vele. Csak amíg a nagy hírportálok és néhány komoly potenciállal rendelkező weblap nem áll át (youtube nemtán flasht használ?), addig maguk alatt vágják a fát a HTML5-tel. Pedig elé impozáns dolgokat lehet kreálni vele.
Újra fogom flashelni a KOT49H-t, és teljesen újrakezdem a romolást, valahogyan csak felhúzom a 4.8-at. Bár changelogot sem találok hozzá, mi változhatott a kernelen kívül.
huhuhuu...: a 4.6 is KVT49L alapú. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest