- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenixy
senior tag
Jön a 4.4-es update.
LinkMotorola 4EVER
-
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
Hol érdemes ezt a készüléket megvásárolni a lehető legolcsóbban? Brüsszeli media markban adott gari érvényes Magyarországon? Lehet esetleg amazon.de-ről rendelni, vagy áfáztatják? Mondjuk, ha ajándékcsomagként kérem.
-
Ixion77
addikt
Van köztünk N7 (2013) tulaj aki Budapesten, a Corvin negyed metrómegálló közelében lakik?
Azért keresek ilyet, mert már két Slimport adapterem is van, de az én N7-esemnek az egyikkel pár másodperc után kifagy a kép, a másikkal egyáltalán nem is jelenik meg semmi. Kezd gyanús lenni, hogy esetleg az N7-esem lehet a ludas, de nem akarom visszavinni gariba amíg nem vagyok biztos benne."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
hardverhudi
tag
válasz TomPack #1686 üzenetére
Nagyon is számít milyen hosszú és vastagságú kábellel töltjük.
Én pl.: a nexus 4emet a nexus 7es rövid kábelével töltöm mert sokkal gyorsabban tölti ( kb. 2szer olyan gyorsan).Magnat: sajnos ilyen idők vannak hogy minden gyártó más irányt választ egy adott "szabvány"-on belül is.Pedig milyen egyszerű dolgunk lehetne
-
thomasa
senior tag
Köszönöm a tapasztalatokat, még kísérletezek akkor kábelügyileg
-
TomPack
őstag
válasz thomasa #1682 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy szàmít a kàbel hossza, meg talàn a vastagsàga is. Volt olyan telefonom, ami csak a sajàt rövidke vastag usb-kàbelével volt hajlandó gyorsan feltölteni, amit a töltőfejbe kellett dugni. Ha màsik kàbelt dugtam bele, mert kényelmetlen volt a rövidke kàbel az àgyban való nyomkodàshoz, akkor képes volt akàr töltőn is merülni... :-) Xperia Ion
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Magnat
veterán
válasz hardverhudi #1683 üzenetére
Röhej egyébként, h az egész micro usb vonalat a szabályosítás és egységesítés jegyében vezették be (pár éve még azt is pedzegették, h eljön az idő, amikor töltő nélkül lehet majd telefont/tabletet venni), ennek ellenére több olyan esetet is hallottam/láttam, amikor egy készülék csak a saját töltőjével/kábelével töltött megfelelően. Arról nem is beszélve, h pár éve a mini sokkal elterjedtebb volt, plusz a saját tapasztalatom az, h a micro usb sokkal sérülékenyebb a mininél és mindkettő sokkal sérülékenyebb pl a Nokia-féle jack aljzatnál. Ha én készüléket gyártanék, tuti tennék rá jack aljzatot is, de persze usb-n is lehetne tölteni. (Mint ahogy vannak is ilyenek a piacon)
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Carvus
senior tag
Tokok megrendelve, 5 lettünk végül! Amint levonja Amazon a pénzt tőlem, jövök a pontos részletekkel az érintetteknek! Elvileg jövő héten meg is fog jönni..
divi#2208
-
Carvus
senior tag
Holnap reggel rendeljük amazonról a poetic tokokat!
Ha esetleg még vki beszeretne csatlakozni az utolsó pillanatokban, akkor reggelig még jelentkezhet, eddig 4-en vagyunk, úgyh Angliából való szállítás is jó árasítva lesz!divi#2208
-
assemble
addikt
válasz Abysmal #1673 üzenetére
A konkret apptol is fugg hogy hogy kezeli azt hogy atvaltasz valami masra, sok app ilyenkor reflexbol felszabaditja a memoriajat.
Nem tudom milyen felbontast hasznal, de igen, nyilvan a jatekon mulik hogy mennyire reces, hasznalhatna elsimitast is ha akar, stb, persze kerdes milyen sebesseggel.
Altalaban OTA frissitesnel megmaradnak a dolgok, de en biztosan "tisztan" raknam fel factory image-bol (es elotte manualisan elmentem ami kell), ugy a legbiztosabb. Az valtozo hogy ugyanazzal tudod-e rootolni mint elozoleg, erdemes utanaolvasni majd pl Chainfire oldalan.
Van reklamblokkolo app (ami effektive letiltja oket a netrol), ehhez root kell es szerintem nincs is fent a play store-ban. -
TomPack
őstag
válasz Abysmal #1673 üzenetére
RR3-nàl én is észrevettem az àltalad említett hibàt! El is ment a kedvem a jàtéktól, nekem kifolyik a szemem tőle! Nexus 7 2012-el rengeteget toltam, és ott tökéletes volt a grafika, és jelenleg a N4-emen is jó. Én is gondolkoztam rajta, hogy ez mifene lehet! Engem is érdekelne a megoldàs. Màs jàtéknàl nem tapasztaltam ilyet.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Abysmal
aktív tag
Annak mi lehet az oka, hogy néha bezárogat RAM igényesebb alkalmazásokat a háttérben, amikor még bőven van szabad memória? Volt, hogy a Real Racing 3-ból átugrottam az uTorrentbe bezárni, hogy ne fusson a háttérben fölöslegesen, majd rögtön visszaléptem és bezárta ez idő alatt a RR3-mat, pedig még bőven volt szabad memória.
Ez félig off, de a Real Racing 3 milyen felbontást használ? A játék pixeles a tableten (máson nem próbáltam), és egyáltalán nincs élsimitás, így villódznak a távoli és/vagy vékony dolgok játék közben, amik nagyon zavarják a szememet. Más is tapasztalta ezt? Ez a játék "hibája" ugye?
Ha kiadják a 4.4-et és frissítek, akkor a telepített alkalmazások mentéseivel és a root-tal mi lesz a helyzet? A mentések nem vesznek el, a root meg igen, ugye? Ilyenkor ugyanazzal az eszközzel ugyanúgy kell majd rootolni, mint előtte, vagy mivel ez új verzió, így változik valami?
Tudtok ajánlani valami app-ot, amivel le tudom tiltani az egyes appokat a netről? Nagyon zavaró amikor egy játéknál ha neten vagyok, akkor minden újrakezdés után várnom kell, hogy a 15 másodperces videó reklám végig menjen, aztán még egy másik is és egy ideig még csak ki se nyomhatom őket. -
szponzor
senior tag
válasz thomasa #1666 üzenetére
Sima root-ot én személy szerint max Titanium Backup-ra és reklámok eltávolítására tudnám használni, de mivel a tabon nem tárolok fontos adatot és az app-okat általában megveszem, ezért nekem pl. teljesen lényegtelen lenne. 2GB RAM-nál nem hiszem, hogy fagyasztani kellene app-okat, szóval Greenify sem játszik nálam.
-
darkpower
aktív tag
Sziasztok!
Megjött végre nekem is a tablet, majd idővel szeretném rootolni is, milyen leírás alapján érdemes neki indulni? -
TomPack
őstag
Nekem réges-régen volt màr touch hibàm a Motorola Defy-men. Ott az volt a jelenség, ha egy icipicit piszkos volt a kijelző, vagy egy nagyon kicsi nedvesség érte akkor megbolondult. Olyan volt, mintha egyszerre szàz új nyomkodnà véletlenszerűen össze-vissza a kijelzőt. Nedves törlőkendőt hozzáérintve 100-ból 100x reprodukáltam a jelenséget.
Aztàn vettem rà egy fóliàt, és a hiba megszűnt!
Hasznàlja esetleg valaki fóliàs kijelzővel a tabjàt, és a touch hiba jelen van nàla?ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
simon128
tag
Üdv!
Nálam is ez van! Én Lg 4x HD telómon jól megy , de itt N7 nálam se volt hang! Én annyit csináltam hogy a beállítások menüpontban benyomtam a H/W+dekóder mellé a pipát, aztán minden csudás lett! És még annyi ,hogy ha kipipáltad ,utána amit nézel ,azt ne folytatásból indítsd, hanem az elejéről ,nálam akkor lett teljesen jó!"Láttam emböröket, gyimilcsbű lekvárt főzni!"
-
Cold86
csendes tag
LTE-sek, nektek előfordult már olyan, hogy többször, indokolatlanul kérte a SIM pint? Nekem valamikor úgy is, hogy előtte használtam 5 perce..... érintkezési probléma lenne?
-
Carvus
senior tag
El se hiszem, h ma végre meghozta a postás, és hát amióta a kezembe került el se engedtem! Ez egy igaz szerelem!
Viszont egy kis problémám lenne: 1080p videó mx playerrel(armv7) alapból nem mindig ad hangot(kép tökéletes), szoftveres kódolás egyik hangsáv már jó, de ha több van, akkor csak 2.-nál van hang. Ez mitől ilyen? Valami codec még hiányzik? Samu Galaxymon ilyen probléma még nem volt!
divi#2208
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Sixkiller6 #1650 üzenetére
Az Expansys az egyik legnagyobb európai webshop, így sokszor jó árai vannak. A termékek angliából jönnek, brit áfával.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Sixkiller6
őstag
azt esetleg tudjátok, hogy itt vajon hogy kerülhet csak 82e-be a 32gigás? tízessel olcsóbb mint bárhol máshol
- no es importante -
-
TomPack
őstag
A touch hiba mindegyik szériàt érinti? Valahogy meg lehet őket különböztetni?
Én màr egy hete hasznàlom, de az érintést szerintem ugyanolyan jól érzékeli, mint a N4-em.
Szövegíràs közben vettem észre azt, hogy néha 'lenyomva' marad a billentyű, és mintha olyankor lefagyna egy pàr màsodpercre a tàbla.
Ez gondolom màs jellegű probléma lehet.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
thomasa
senior tag
Nos, megjött a tokom, egy ilyen: TOK És azt a felfedezést kell megosztanom, hogy a készülék a tok becsukásával kikapcsol, kinyitásával bekapcsol. Ezt tok nélkül nem tudtam prezentálni, hiába takargatom a szenzorokat. Nos a titok ott van, hogy a tok belsejében van alul-felül 2 fém korong a borítás alatt, ami ha hozzáér a széléhez kikapcsolásra készteti a gépet. (kikapcsolás alatt a képernyő kikapcsolását értem, mint amikor egy idő után magától elalszik)
A tokhoz járt bónusz fólia is, jó vétel volt.[ Szerkesztve ]
-
zSSeli
tag
ebben a gpad - nexus 8-ban van ráció, mint most a g2 és nexus 5. csak várjanak vele még jó fél évet mire kihozzák, nem akarok ilyen hamar tabletet cserélni
szervízzel nem akarok szórakozni, a lumia 620am nyár elején miután megvettem 6 hétig volt szervízben (nem olvasott sd kártyát), egyszemélyes háborút folytattam már 4 hét után a nokia care hálózattal szemben kb, rossz emlékek. remélem 1-2 hét alatt lesz valami fejlemény az ügyben -
lmisi
senior tag
Az emberek jelentős része szerint nem veri össze vissza ez persze szubjektív. A G pad tablet merevsége szó szerint acélos érzésű. Nagyon ott van a kidolgozottsága...
Én is gondolkodtam nexus7 32 gigásban. Kb hasonló az ára (Nálunk), de az asus makacs minőségi problémái miatt letettem róla. A microsd nagy vonzerő tud lenni (nálam). A nexus 4 -re minőségére nem sok rosszat hallani.
Azért furcsa, hogy nincs a piacon másnak nagy mennyiségben refubrished tabletje mint a nexus 7 tableteknek.A két koppintáshoz szerintem hw támogatás is kell, így ne nagyon reménykedj a rámokolásban.
Jogosultsága van a 7 colnak is és a műanyag hátlapnak is (Biobb érzés).
A 7 col kicsinek érződhet manapság, de kompaktabb is egyben. A 8 col viszont tényleg nagyobb és még pont kezelhető. Nagyobb kezűek előnyben persze. Szinte 10 colos érzést ad, de sokkal könnyebb és kezelhetőbb annál. Ráadásul elképzelhető ez lesz a nexus 8 alapja by LG.Nem lenne baja semmi a nexus 7 2013-nak, csak ha valaki beleolvasgat a fórumba nagy eséllyel letesz a beszerzésről a relatív sok touch hiba visszajelzés miatt. Sajnos hasonló a helyzet pl. az xda-s fórumon is.
Ezeket szó nélkül cserélni kellene szerintem. -
zSSeli
tag
viszont szerintem kinézetben összevissza veri az n7, legalábbis nálam. megnézném élőben, h a 8.3 ilyen arányokban hogy néz ki, 4:3asom volt. a két koppintást szerintem megmókolják erre is. ha a touch hibát eliminálják végre akkor tökéletes lesz az n7. 16 giga elég nekem, max pendrive töltök le filmet, ha épp azt viszem csak haza hétvégére, bár 6giga mindig marad üresen letöltéseknek, abba meg elfér 2 film meg 3-4 sorozat rész. ha most kéne vennem én is alaposan elgondolkoznék a 2 közt, de nincs rossz érzésem az n7 miatt egyáltalán.
-
Carvus
senior tag
Mindenképpen megrendelem/jük a jövő héten, már hárman vagyunk biztosan +1-2 érdeklődő!
Ma már remélem végre a kezemben lesz a kicsike, tegnap a helyi posta megint eljátszotta, hogy se nem hívnak, és értesítő sincs, küldeményazonosítóra pedig nyomkövetésnél "Sikertelen kézbesítés" fogadott...
divi#2208
-
szdavid
tag
Sziasztok!
BestByte-tól ajánlott vásárolni?
Felhívtam őket, hivatalos magyar forgalmazói 2 év garanciával adják elvileg és van is nekik bőven készleten.Előre is köszönöm.
-
Hubie
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Én is csatlakoztam eme nemes táborhoz egy 32GB wifi only verzióval. Egy cimborám hozta Németországból. Az az igazság, hogy asszonynak lesz karácsonyra így csak stikában tudok vele foglalkozni, de eddig nagyon tetszik. Ez az első tab a családban, szóval tuti nagy öröm lesz. Ha másnak nem is nekem biztosan .
És egyből jelentkeznék is a tok rendelő brigádhoz. Megy privi. -
Mazsika
őstag
válasz csordas11 #1625 üzenetére
Itt a komplett tutorial videoval, hogy hogyan kell csinalni, plusz a fajlok is. Szerint egyszeru akinek egy minimalis erzeke van a sz.gephez. De ha kell holnap leirkalom mit hogy kell, ha nem menne az angol. Ezek utan meg mehetnek image-ek a kijelzo problemara.
thomasa: ezek alapjan te is meg tudod csinalni konnyen!
Nekem egyebkent 16Gb-os van!Dáccsika
-
TomPack
őstag
válasz darkpower #1618 üzenetére
Én az előző tàblàmhoz vettem billentyűzetes tokot, de csak kipróbàltam, és ràjöttem hogy hülyeség... Kényelmesebb a kijelzőn pötyögni, meg különben sem netbook-ot vettem. Eladni nincs értelme, nem tudok postàra futkozni, vagy talàlkàkat szervezgetni 1000ft-ért. Így ott fog elrohadni a polcon, ha nem tudom senkinek elajàndékozni.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
zileut
tag
Honnan lehetne, minél kedvezőbb áron beszerzni a Nexus 7-t?
Előre is kösz! -
Mazsika
őstag
Ezt próbáltátok már a touchbug-ra? Nekem úgy néz ki segített!
Dáccsika
-
PistiSan
addikt
válasz darkpower #1618 üzenetére
Billentyűzetet még nem próbáltam vele, de a képernyőn írás, a 10 ujjas gépíráshoz mérten szenvedősen lassú! Nem is szoktam vele írni, csak amit nagyon muszáj!
Néztem anno tokokat hozzá, volt ilyen micro usb- tok hozzá, de valahogy nem tudtam el képzelni magam, ahogy egy 7"-os billentyűzetet ütök!
Neked valami vezeték nélküli lenne jó szerintem. -
darkpower
aktív tag
Sziasztok!
Tervezek beszerezni egy n7-t, a kérdésem, hogy használ-e valaki olyan tokot, ami bill-t is tartalmaz? Vagy szerintetek nem szükséges a bill hozzá? nagyobb szövegek bevitelére is használnám, nem hiszem, hogy kényelmes lenne a kijelzőn ezt megoldani
-
thomasa
senior tag
Ismerősöm perpill. "bennfentes", és az ő elmondása szerint elég nagy forgalma van a MMarkt-nak, simán pereg az árukészlet (a 100 ezres tv-k és hűtők simán leröpülnek a polcról, és a 7-9 ezres házhozszállítást is rengetegen fizetik meg) Igazából ahol sokat keres a MM, az a dolgozók bére - a kezdő fizu 62+bkv bérlet, illetve a dolgozó-gyakornokoknak 2 hónapra fizet 19-et (ami több, mint ami kötelező lenne, de alig több egy szemkiszúrásnál)
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Valóban, nem voltam eléggé körültekintő gariügyben, de akkor ott az eszköz àtvételénél màr nem akartam ezen problémàzni, hétvége volt, 50km-t autóztam, és màr 'muszàlyt' éreztem, hogy ez kell nekem. :-) Egy évnél tovàbb nem hiszem hogy megtartanàm. Inkàbb hagytam hogy ràbeszéljen a fickó 1 év lopàs\törés elleni garira. Így ha földhözvàgnàm akkor is kijavítjàk. Ez megnyugtatta a kicsi lelkemet, és elhoztam. 5 rongy volt egy évre. Valami takarékszövetkezet készülékbiztosítàsról van szó.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Carvus
senior tag
Poetic tokos rendelésre egyenlőre csak ketten vagyunk, úgyh egy hétig még várjuk az esetleges jelentkezőket, h még többet tudjunk spórolni a postaköltségen!
divi#2208
-
klevente
tag
Szerintetek nem kéne csinálni egy topic összefoglalót, mert már egyre többen jönnek és alap infókat le tudnánk írni oda Csak egy ötlet! Ja és jól is néz ki szerintem ha van egy rendezett valami a topic elején
-
KZP
őstag
Mi ez a pangás? Mindenki a 4.4-et várja?
Mondjuk jól elhúzták a mézesmadzagot, hogy megjelent, de mondhatnának valami pontosabb dátumot is, amikor már használni is lehet... -
z0d1AK
nagyúr
A jelenlegi gazdasági helyzetben téves kevés a feltételezés, legyen szó bármelyik cégről is. Főleg egy olyanról ne beszéljünk, amely jó ideje veszteségesen üzemel, mint pl. a Media Markt.
Én ha pénzt adok ki valamire, akkor megnézem, hogy azt mire adom, nem feltevésekre alapozom.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Miért volna feltételezhető? Magyarországon virágzik a szürke import annak köszönhetően, hogy az EU-n belüli kereskedelem engedélyezett, és amíg Németországban szinte minden elsők között jelenik meg a kontinensen, addig nálunk csak jelentősen késve, vagy egyáltalán nem válik elérhetővé.
Vannak kifejezetten erre szakosodott cégek, mint pl. a Hungaro Flotta, valószínűleg a nem magyar beszerzésű Nexus 7-ek legjavát ők hozták be az országba az Egyesült Államokból, valamint az EU-ból, de rajtuk keresztül érhető csak el itthon a Microsoft Surface és az Archos tabletek is...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
KZP
őstag
Egyik "nagy" bolt sem fogja odaírni, hogy ez nem ám rendes Asus garis, hanem sufniboltos, kintről behozott készülék, amit árulunk! Persze, aki jártasabb, az tudja, hogy hivatalosan 2 év a magyarországi Asus garancia, de aki nem tudja ezt -és miért kellene tudnia-, az csak azt látja, hogy 1 év garancia van rá. Egy Aqua szintű cégnél valóban azt feltételezi az ember, hogy hivatalos, magyar garancia van a náluk kapható műszaki cikkekre...
-
z0d1AK
nagyúr
-
Cold86
csendes tag
Sziasztok!
Ma én is beléptem a klubba egy 32Gb-s LTE-vel. So far so good.
Milyen must have appok vannak? Sosem volt még androidos kütyüm XD szóval szájbarágós válaszokat kérek.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Napelem
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Korlátlan mobilnet havi 3260 forintért, ajándék tablettel!
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest