- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
---Lasali--- #6212 üzenetére
Szerintem kb nulla erv van nem upgrade-elni, es kb ezer upgrade-elni. Az uj verzio sokkal optimalizaltabb, biztonsagosabb, letisztultabb, funkciokban gazdagabb, sokkal tovabb birja az aksi keszenletben, stb, stb. Arrol nem beszelve h utana is barmikor visszarakhatod barmelyil szoftvert, szoval igazabol nem sok gondolkoznivalo van rajta.
Ilyen nagy verziokulonbsegnel mondjuk en tuti h nem ota-val csinalnam, hanem factory image-bol. -
Keem1
veterán
válasz
---Lasali--- #6212 üzenetére
Szerintem érdemes, mert gyors és stabil, de ahogy látom, a vélemények eléggé megoszlanak. A legtutibb, ha kipróbálod, és magad döntöd el, hogy jó-e. Bármikor bármelyik romra visszatérhetsz.
-
wardemi
senior tag
válasz
---Lasali--- #5055 üzenetére
Ha találsz pl a sima Kindle kábelek, elég masszív és hosszú is ^^
-
rhonin
senior tag
válasz
---Lasali--- #4559 üzenetére
Eszközkezelőben hogy kéne megjelennie a tabnak?
Nálam Android device és azon belül Android bootloader interfaceként jelenik meg.
Egyszerűen nem tudom unlockolni.
Parancssorba beütöm, hogy adb reboot bootloader és kidob egy hibaüzenetet, hogy device not found.
Már felraktam a nexus root toolkitet is, de azzal sem jutok előbbre sajnos.ui.: Flash all bat futtatása sem működik. Azt írja, hogy:
A megadott nevet ( fastboot ) a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként... -
wdx
őstag
válasz
---Lasali--- #4520 üzenetére
+1 Ezen a véleményen vagyok.
-
eax1650
aktív tag
válasz
---Lasali--- #4517 üzenetére
Nem halvány, mert töltésről volt szó. Az akku töltése egy előre megfogalmazott protokoll szerint történik, ami az élettartamot jelentősen befolyásolja. A töltés kémiai folyamat. Idő kell hozzá. A készülék a töltést illetően rendelkezik egy figyelőrendszerrel, ami a töltöttségi szintet, akku hőmérsékletét és az éppen aktuális fogyasztást is figyeli. Ugyan ezen szenzorok információi jeleníthetők meg a kijelzőn is, pl. ha tölteni kell. Persze, ha a bevitt energia kevesebb, mint a kivett (teljes fény+játék+háttér műveletek), akkor az van amit Te észleltél. Hiába mennénk neki 5 amperrel a készülék érzékelői ezt - szerencsére - nem engedik át. Hagyni kell néha egészen alacsonyra lemerülni, hogy az akku memória effektus ne következzen be! Igen, létezik gyors töltés, de azok az akkuk rövidebb életűek!
-
daveoff
veterán
válasz
---Lasali--- #4494 üzenetére
Igen, full gyári állapotba flash-eli, minden törlődik.
-
Ixion77
addikt
válasz
---Lasali--- #4463 üzenetére
Eddig olyan nagy volt az örömködés, hogy megtartottam magamnak a véleményemet, de hasonlóan érzek mint te. Nekem ugyan a mai napig sem jött OTA, de le sem töltöttem a frissítést, mert a videókat elnézve nem értem hogy mitől olyan forradalmi az 5.0. A designt méltatja mindenki, pedig szerintem igencsak óvodás kinézete van: nagy, egyszínű négyzetek. Animál minden, mint az IOS-en (amit többek közt ezért sem tetszett soha), de minek? Ettől döglik a légy? Az alkalmazásváltó engem is kifejezetten megdöbbentett, pedig az újságírók nagyon dícsérik hogy milyen csecse. Nekem olyan, mint a Win8 csempéi: "értem hogy van, kapcsoljuk ki de azonnal, kérem vissza a start menüt"...
Másik oldalról viszont a Nexus nagy előnye nem csak az, hogy frissíthető, hanem az is, hogy bármikor visszatérhetsz a korábbi rendszerre. Jó az a 4.4.4, majd áttérünk 5.0-ra ha valami értelme is lesz. (Alacsonyabb fogyasztás, nagyobb teljesítmény, vagy praktikusabb használat) -
donjohnson
addikt
válasz
---Lasali--- #2894 üzenetére
ha KitKat van rajta akkor csak bootloader nyitással lehet rootolni.
bootloader unlock --> custom recovery felrakása --> abból pedig Superuser telepítése
én ez a videó alapján csináltam. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
---Lasali--- #2854 üzenetére
,,Persze custom ROM-ok és egyes alkalmazások tudnak segíteni ezen."
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
---Lasali--- #2837 üzenetére
Maga a Google tiltja a sáv elrejtését a gyártóknak. Az Ascend P6-on bemutatásakor volt opció eltüntetni a rendszersávot, majd ez módosításra került a megjelenésre, ismeretem szerint a Google nyomása miatt.
Persze custom ROM-ok és egyes alkalmazások tudnak segíteni ezen. -
eax1650
aktív tag
válasz
---Lasali--- #2837 üzenetére
Igen!
Nem mertem ide írni! Egyszerűen nincs mit nézni rajta! Mindenhova betolakszik! Óra, wi-fi jelszint, akku; majd, ha megáll v. melyik, majd megnézem mi az ok. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
---Lasali--- #2679 üzenetére
Igazából a tömeggyártásnak ez a velejárója, a minőség mellett is ott a hiba lehetőség, vagy kiszúrják a minőségellenőrök, vagy nem. Részben ezért is drágább az Apple, ott ugyanis az ilyeneket jobban figyelik. Egyébként meg igen, ahogyan írod, pont az ilyenek miatt lehet rizikós a külföldi rendelés, ha nincs rá garancia. Mondhatni addig olcsó, amíg el nem romlik.
Nekem Németországból van a Nexus 7-em, de szerencsére nincs vele semmi baj. -
Mosqu!to
addikt
válasz
---Lasali--- #2677 üzenetére
Fóliásan rendeltem 5 tabletet, ebből kettőt saját használatra, hármat továbbadásra. Teljesen original csomagolásban bontatlanul kaptam őket, kettőt felbonttunk, az egyik hibátlan volt, a másik a korábban említett nyűgökkel inkább félre lett rakva. Egy harmadik dobozt is felbontottam, az is hibátlan. Valószínűleg sikerült egy selejtet kifogni...
-
Mosqu!to
addikt
válasz
---Lasali--- #2674 üzenetére
Köszi, sikerült 1 óra töltés után feléleszteni, de valami nagyon nincs rendben vele. Rendszeresen újraindul, eldobálja a wifi jelet, képtelenség bármilyen webes tartalmat megnézni vele, továbbá a képernyő alján egy pixelnyi csłkban egy színes sor is van.
Mit tudtok az amerikából behozott Nexus 7-ek gariztatásáról? Fogadja itthon az Asus? -
ForRedGlory
félisten
válasz
---Lasali--- #2631 üzenetére
Jól látod az nem USA
Valószínűleg az csak Kanadában garanciás.
-
PistiSan
addikt
válasz
---Lasali--- #2506 üzenetére
Azért azt hozzá teszem, hogy itthon 2 év garancia van rá!
Nyilván ha meg tudod oldani a külföldi garanciát, akkor ott is van rá 1 év gari. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
---Lasali--- #2506 üzenetére
Erre is megvan a logikus magyarázat. Nem a “szemét boltosok” keresnek sokat. Az Egyesült Államok az egyik legnagyobb piac az IT területén, az emberek sokat vásárolnak mind terméket, mind szolgáltatást (app, filmek, zenék, stb). A gyártók nagyobb mennyiségre kedvezőbb árat adnak. Arról nem beszélve, hogy a kezdetek óta ismert, hogy a Google a Nexus készülékeken nem nagyon keres az Egyesült Államokban, az Amazonhoz hasonlóan a szolgáltatások eladásából profitál.
Hazánkban nem központilag a Google értékesíti a készüléket, hanem az ASUS, és nagyonjából a fizetős szolgáltatások jelentős része is elérhetetlen, vagy ami már van, ott sincs kiemelkedő fizetési kedv, sokan inkább warezolják a játékokat is. Így nem meglepő, hogy ha az alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal nem tud keresni a gyártó, akkor a hardveren fog, így drágább itt. Az sem segít, hogy összességében hazánk egy kis ország, kis piaccal, illetve a legmagasabb áfatartalommal Európában.
Mindezek összessége eredményezi azt, hogy amíg az USA-ban nettó 50 ezer forint a tablet, addig hazánkban kb. nettó 67 ezer. De hozzá teszem, hogy aki drágának találja, az sem tud mutatni más konkurens modellt, ami olcsóbb lenne hasonló képességekkel, tehát így levezetve én arra jutnék, hogy bár drágább, mint ha az Egyesült Államokban, vagy Németországban vennéd, de ha a hazai piacot nézzük, akkor bizony nem drága, sőt jó ajánlat.
-
PistiSan
addikt
válasz
---Lasali--- #2406 üzenetére
Vicces dolog, nekem otthoni a pc-n, mindig 480p-ben játszik mindent, állandóan át kell állítanom. Legalább egy 720p-vel indulhatna a videó.
A Tabon nekem alapból mindent HD/FHD-ben indít a youtube!
Nem értem miért van ez. -
pidzse4
aktív tag
válasz
---Lasali--- #2401 üzenetére
nekem a 442 van és tökéletese megy annyi hogy az antutu tesztben kevesebb pontot ér el egy kicsit ki tudja miért
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
---Lasali--- #2401 üzenetére
én már a boltban ráböktem, hogy frissítse...
eddig semmi tré, most lakom be
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
---Lasali--- #2399 üzenetére
tesztelni nem teszteltem, de írtam rajta ezt azt, első blikkre nem lesz baj....
de hogy a pozitívumot is ecseteljem...nagyon smooth a paripa, HD kijelző bombasztik. Már csak OTG-s pendrive kezelésre leszek kíváncsi és akkor okésak leszünk. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
---Lasali--- #2379 üzenetére
A tengeren túli modelleket nem garanciáztatja jellemzően itthon az ASUS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest