Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
A nexus-omon mar kitkat van

-
JSaN
addikt
Sziasztok lama kerdes: a bekapcs+le hang komboval keszult kepket hova menti, hol talalom meg a nexuson?
-
thomasa
senior tag
Van egy olyan funkcio, amivel 2 ujjal fel lehet éleszteni, ez melyik is?
-
Jól gondolom, hogy valamiféle touch2wake aktiválásához szükséges eljárással elveszteném a lehetőségemet az OTA frissítésekhez?
-
PistiSan
addikt
válasz
assemble
üzenetére
Szia!
Köszi az ajánlást, ezeket maradtak végül fent. Chrome eleve fent volt.
ES file explorer, MX Player, Adobe Reader, Officesuite.
ES file explorer valami fantasztikus program, nagyon tetszik, kényelmes nagyon.
Hangouts-on vége látszik ki van online! Ilyenkor érzem azt, mint ha tényleg figyelnének rá hogy miket commentelnek az alkalmazáshoz. -
assemble
addikt
En meg nem tapasztaltam ilyet, nem nagyon kene ilyesminek tortennie sztem. Esetleg a settings/apps/running-ba neznek be, hogy nincs-e ott valami aminek nem kene lennie.
Elozo generacios n7-em barmifele ujrainditas nelkul legalabb heteket ment, olyan is volt, hogy 1700+ orat (70+ nap) ment folyamatosan, es nem nagyon mutatkozott semmilyen lassulas.Drizzt: Nalam a 4.3-al minden gyorsabb lett, foleg a telom lett tole baromi gyors, sosem volt ilyen gyors semelyik elozo szoftverrel.
-
Judy075
tag
Sziasztok,
Kb. 2 hete használom az N7-et. Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele, bár még szoknom kell az android világot az IOS után.
Egy dolog zavar: ma tapasztaltam először, hogy nagyon belassult. Nem volt nagyon sok alkalmazás nyitva, de egy ujraindítás segített rajta. Mondjuk az is igaz, hogy még nem volt kikapcsolva, mióta meg van.
Ez a lassulás másnál is előfordult?
J. -
Ixion77
addikt
-
gPéter
tag
váltott valaki erre a gépre Samsung Tab2 7-ről?kíváncsi lennék a véleményére hogy érdemes-e váltani,és h. milyen az üzemidő a tab2-höz képest.
-
assemble
addikt
válasz
qyjdtlgo
üzenetére
Nexus-oknal nem turkal bele senki, mindenhol pontosan ugyanazt aruljak (max leforditott papirokkal, ottani szabvanyos toltocsatlakozo ami kulonbseg lehet). Ez olyan szinten igy van, hogy a legtobb Nexus telefonbol nem is letezik mas, csak kartyafuggetlen valtozat
(van azert kivetel, pl Galaxy Nexus, viszont Nexus S, Nexus 4 is mindenhol fuggetlen) -
qyjdtlgo
csendes tag
hello,
a magyarországon kapható új nexusról érdeklődnék, hogy ez is ilyen kelet európai gányolt helyi változat, mint általában az összes laptop, monitor stb. errefelé, vagy ugyanazt kapjuk mint mondjuk pár országgal nyugatabbra? -
assemble
addikt
Hat, neked kell tudnod hogy mire kell pontosan, egyebkent sztem siman megeri a plusz arat onmagaban amiatt hogy ez Nexus, joval erosebb vas van benne, es joval nagyobb felbontasu kijelzoje van (ami PDF olvasasra is igencsak jol jon), es akkor meg ott van rengeteg masik dolog amiben jobb. Mar onmagaban amiatt, hogy Nexus, es most jelent meg sokkal jobban idotallo cucc, mint a masik sztem. Referenciamodell, es 2 ev gari is van ra.
Amugy kifejezetten nagy PDF-ek olvasasara tenyleg lehet, hogy meggondolando egy 10" koruli tablet (2560 * 1600-as felbontassal, ilyen pl a Nexus 10, amibol most par honapon belul szinten varhato uj valtozat), talan probalj ki par ilyet eloben h lasd hogy mire szamithatsz.Phoenixy: ez tenyleg furcsa. De valahogy ketlem, hogy egy program okozta volna. Inkabb valami "sleep of death" szeru jelensegre gyanakodnek elso korben, ami valszeg inkabb ilyen driver-kozeli dolog lehet...
-
tabb0
csendes tag
Sziasztok!
Első táblám vásárlása előtt állok és jelenleg hezitálok a 2013-as Nexus 7 és az Asus Memopad HD7-es között. Olvastam pár review-t, tesztet, hsz-t, de ezek még inkább elbizonytalanítottak, ezért kérem a Ti tanácsotokat.
Nagyjából az igényeim:
-Amiért elsősorban venném, az a PDF-formátumú referenciakönyvek, egyetemi jegyzetek tárolása, olvasása; megspórolva így helyet, időt és nyomtatási költségeket.
-Másrészt multimédiás gépek lévén alapvetően egy okostelefon által kínált szolgáltatások "kiváltása" (játékok nem számítanak annyira), hiszen telefonálni van egy alap telefon :-)
-Végül mindenképp hosszabb távra terveznék vele, még ha manapság ez ugye egyre nehezebb is, de 3-4 évig szeretném, ha kiszolgálna.
-Plusz szeretném, ha kompakt, kompatibilis és könnyen hordozható lenne, de ez ugye mindkettőre ráhúzható.
-Pénzügyileg mindkettő belefér, de hát ahogy mondani szokás, senki se a saját pénze ellensége :-)Tehát lényegében a fő kérdés az marad, hogy a Nexus megéri-e a +35k-s felárat a Memopaddal szemben (a fenti felhasználási területet illetően), illetve megfordítva, ha csak az árcímkét nézzük, akkor mi az, ami olyan jelentőségű és ennyire visszaveti a Memopad árát?
Előre is köszönöm!

-
Phoenixy
senior tag
Érdekes dolog történt éjjel. Este kb. 73%-on volt, reggel pedig ki volt kapcsolva (magától kikapcsolhatott valamikor éjjel), mikor bekapcsoltam 36%-on volt.
Csak arra tudok gondolni, hogy a tegnap délután telepített Chronus programmal volt a gond (a CM óra és idöjárás widgetje, tegnap rakták fel a Play Store-ra).
-
assemble
addikt
En meg nem rendeltem, de tervezek majd valamikor, es utanaolvastam valamennyire, es ugy lattam hogy az utangyartott adapterek sem olyan olcsok, es plane problemasak is lehetnek, szoval en mindenkepp eredetit akarok venni majd.
A hivatalos oldal az angol amazon-ra iranyit, nem olcso az biztos (£23.95 + szallitas), de en nem kockaztatok sztem. Egy utangyartott adapter sem sokkal olcsobb, aztan az meg vagy mukodik vagy nem, a minosege meg plane kerdeses, es nincs hol reklamalni altalaban ha baj van. -
zSSeli
tag
Slimportot ki honnan vett? 2 hete jön ebayről tok meg otg kábel, ezt inkább itthon vennék ha van emberi áron
-
assemble
addikt
válasz
PistiSan
üzenetére
bongeszo: Chrome, Dolphin, Opera Mini, Firefox
file-okhoz, megosztasokhoz, backuphoz: ES file explorer, Total Commander, Airdroid (/Samba Filesharing), DiskUsage, Titanium Backup
video: MX Player, BS Player, Dice playerEzeken kivul valami pdf nezo (Adobe Reader vagy mas), valami doksinezo (pl. Quickoffice, Officesuite)
Jatekok iranyitasahoz: Sixaxis Controller
ps1 emulacio: FPse, esetleg DOS emulacio: aDosBox
csevegesre esetleg Hangouts melle: SkypeNagyjabol ennyi igy hirtelen elso korben... Sok must have van az alap Google appok kozott is, de ezek alapbol fent vannak nagyreszt, szoval ezeket nem sorolom fel

-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Ti milyen progikat használtok a tabra főként?
Tudom hogy van ilyen kibeszélő topic is, de az itteni tagok érdekelnek, mik azok amik nélkül nem tab a tab?
-
assemble
addikt
Amikor egy program root jogot kap, akkor felugrik ez az uzenet, ez biztonsagi mechanizmus. Ha a program indokolatlanul sokszor ker ilyet, az az o hibaja. Super user manager programodban (supersu?) jo esellyel ki tudod kapcsolni az ezzel kapcsolatos felugro uzeneteket, de akkor maskor sem fogod latni oket amikor esetleg jol jonne.
-
assemble
addikt
Vasban nagyon ott van. Ugyanakkor az uj n7 is elegge ott van, lenyegeben, csak a cpu/gpu van benne nemileg felturbozva az uj n7-hez kepest, de azokbol is nagyon hasonlo van benne, csak eggyel ujabb fajta.
Ezen kivul viszont ahol nagyjabol ki is esik nalam:
-hivatalosan nem lehet bootloader-t unlockolni, nem lehet rom-olni, nem lehet rootolni, gyakorlatilag be vagy zarva vele az amazon rendszerebe, ami usa-ban amugy meg egesz jo, de nalunk a szolgaltatasaik toredeke erheto csak el
-ha nem hivatalosan meg is hack-elik, es csinalnak is ra rom-okat, sokkal gyerebb tamogatas lesz ra, mint barmelyik nexus-ra
-nemhogy nem vanila android, de szinte alig lehet megmondani, hogy android fut alatta. Hivatalos frissites is a vanilla-hoz kepest vagy jelentos kesessel, vagy soha nem jon ra, ami nexus-okra mindig azonnal jon
-meg google appok sincsenek rajta egyaltalan es hivatalosan fel sem lehet rakni oket(meg google play sem)
-nagyobb keret a kijelzo korul, vastagabb, nincs hatso kamera, gondolom nincs wireless toltes sem pl -
thomasa
senior tag
Vetélytárs tűnt fel: Kindle Fire HDX
-
Abysmal
aktív tag
Hupsz úú a fenébe, ez nem ide akart menni. Na mindegy, ha már itt van, akkor az eddigi negatívumok amiket tapasztaltam a Nillkin tokkal.
Amúgy tud valaki valami appot, amivel gyorsmenüből le lehet némítani a tab minden alkalmazását egy gombnyomásra? Eléggé kellemetlen volt, amikor előadáson megszólalt az eredetileg lenémított tab, mert egy facebookos videó felvette max-ra a hangerőt.
-
Abysmal
aktív tag
Szia!
Alapvetően jó tok, de mint mindennek, ennek is van pár problémája. Az addigi pozitívumokat és negatívumokat leírtam a hozzászólásban, azon kívül 3 negatívum jött elő:1. A belső világos oldal piszkolódik. Nem tudom, hogy pontosan mitől és miért, de elfeketedik azokon a helyeken ahol gyakran fogom. Ahogy nézem nem is igazán piszkolódik, talán kopik ki a világos rész és látszik át a fekete rész alatta ahol fogom. Egyelőre még nem vészes, de a fene tudja mi lesz fél év múlva vele. Mondjuk ez csak esztétikai hiba, nem hiszem, hogy a használhatóság rovására menne.
2. Az az oldal, amerre áthajtom nyitáskor nem fekszik fel teljesen a képernyőre, kicsit eláll tőle át lehet látni a kijelző és a védője között. Ez azért problémás, mert bemehet oda valami szennyeződés, illetve a mágnesek is az első részben vannak, ami ébreszti a tabot, de ez így nincs mindig tökéletesen rajta. Ennek ellenére nem szokott problémát okozni nyitásnál, az elemelkedés ellenére is érzékelni szokta, hogy kinyitom. Bízom benne, hogy ez a probléma idővel megoldódik, beáll a használattól.
3. Ez lehet, hogy a tab szoftveres hibája (sőt szinte biztos), de néha nem ébred fel mikor kinyitom a kijelzőt védő részt, de ez nem olyan vészes.Szerintem ennek ellenére megéri az árát, csak a kopást sajnálom, mert egy idő után elég csúnya lesz valószínűleg.
-
Mardel92
tag
Hali!
Nemrég vettem egy LTE-s Nexus 7-et. Valaki próbáltam már az itt található romok valamelyikét? Ha igen, vélemény?

Ha nyitom a bootloadert, garancia nem ugrik ugye? Addig nem akartam megnyitni, elég szerencsétlen vagyok a műszaki cuccokkal, ritka h nem kell garanciás ügyeket intéznem

Köszönöm!
-
крокодил
tag
Apropo, bocs. SIM-kártyával tudom használni?
-
Ixion77
addikt
válasz
assemble
üzenetére
Még Magyarországon is figyelni kell: Én megrendeltem az újat, majd a futár simán kihozta a régit... Még jó hogy láttam a bemutatóban hogy másmilyen lett a doboza, különben átvettem volna.
Szóval csak csúnya kék dobozost szabad átvenni, szép szürkét nem, mert utóbbi a múlt évi. Dobozból kivéve meg úgy a legegyszerűbb azonosítani, hogy csak az újnak a hátulján van kamera.
-
assemble
addikt
válasz
крокодил
üzenetére
Arra tenyleg figyelj viszont, hogy az uj, 2013-as modellt vedd, mert a normal ara annak 230 dollar (netto) kint. Idonkent vannak ilyen napi akciok amikor nagyon rovid ideig olcsobban be lehet szerezni, androidpolice-on olvastam tobbszor ilyet h pl ebay daily deals-en neha 200-ra levittek az arat. Amazon.com-on raneztem, es amit 193-ert latok kiirva, az meg a regi modell, szoval ovatosan.
#942: ez mar 4.2 ota igy van, gyakorlatilag kigyilkoltak a "tablet ui-t" es a telefonos ui van tableteken is (ebbol a szempontbol) az "egysegesites" jegyeben. En sem orultem/orulok neki, de most mar kb megszoktam... Custom rom-okban amugy sokszor visszavarazsolhato a regi tablet interfesz.
-
Magnat
veterán
Az 1ébként a 4.3 újítása, h a értesítési/státuszsor felülre került, és két részre van osztva? V csak én nem találom, hogy lehetne alulra varázsolni? Nekem sokkal jobban tetszik ott...
-
assemble
addikt
válasz
крокодил
üzenetére
Szerintem sokkal jobb, mint az ipad mini. Vasban kb 4-szer jobb, a szoftver az szubjektiv de szerintem abban is sokkal jobb: teljesen gyors es reszponziv mindenhol es barmit megcsinalhatsz rajta ios-sel ellentetben ahol szamos korlatba utkozol jb nelkul (de meg azzal is...).
4-szer elesebb, valos fullhd 1080p felbontasu kijelzo, sokkal ujabb/erosebb/tobb cpu/gpu/ram, sztereo hangszorok, nfc, wireless toltes, miracast, standard microusb, slimport, stb. Egy igazan jovobemutato eszkoz, mig az ipad mini a 2,5 eves ipad 2 ujrakiadasa, ami egyebkent szinten nem volt a legjobb mar a megjelenesekor sem.
Igazabol ha nincs valami nagyon kulonleges okod hogy a masikat vedd (pl. almalogo fetis
), akkor mindenkepp ezt vedd sztem.
De ha tenyleg nem tudsz donteni, akkor ha van ra lehetoseged, probald ki oket eloben is, az a biztos. -
крокодил
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a gépről? Érdemes beruházni rá? Ipad mini-t üti?
Tabletet készülök venni és ez ár/érték arányba jónak tűnik, de még sosem volt tabletem... -
zSSeli
tag
aki dolphint használ: 2 ujjas zoom esetén amikor elengedem mindig arrébb ugrik kicsit a kép, ami elég idegesítő. Chrome-nál nincs ilyen, csak azt az akksi miatt nem használom, de a beta-t holnap kipróbálom, ha úgy fogyaszt mint a dolphin akkor lehet átmászok arra. Nagyon durva amúgy a tablet, tovább bírja az akksija mint a Lumia 620-asom, úgy h azt kb alig használom, ezt meg nyúzom
Az a baj, hogy most akarok egy nexus 5-öt is így már, h látom hogy milyen jó a nexus család, csak erre ellőttem minden fölös pénzem 
-
Hú srácok, ma volt alkalmam megtapicskolni a N7 2013-at egy MM-ban, valami eszméletlen jó kis cucc. Durván vékony, a hátlap meg nagyon strapabírónak tűnik. Remélem ilyesmi anyag lesz a N5 hátulján is.

-
Jelentem, tegnap 5 és fél órát wifiztem(a kijelző annyit volt bekapcsolva) dolphinnal , és még maradt benne 35%.

-
PistiSan
addikt
-
Phoenixy
senior tag
válasz
assemble
üzenetére
Ha Chrome-t használok akkor kb 20%-a screen és kb. 20% a Chrome is.
Most kipróbáltam a beta-t és lett Screen 30%, Chrome Beta kb 10% és 1 óra bekapcsolt képernyövel (Chrome, Hangouts használat) 11 órája nincs töltön és 89% a töltöttség, ez király, Chrome-al kb. 75-80% volt ilyenkor már.
Arról nem is beszélve, hogy a beta-ba van adattömörítés is, tehát kisebb az adatforgalom. -
Mazsika
őstag
hétfőn megrendeltem én is az új nexus 7-et látva itt a problémákat, kicsit kezdek aggódni, hogy biztos jó döntés volt-e...!?

-
Kyller
senior tag
Azt vettem észre, hogy a legutóbbi frissítés óta újraindulgat a gépezet, nem tudom miért. Este lerakom (előtte facebook, Dolphin browser..stb), reggel nézem a tok felnyitása után nem ébred fel, csak a gombra (már ez is fura, először azt hittem, hogy hektikusan működik a tok-fedél általi felélesztés...) és egyetlen folyamat sincs elindítva, se a FB, se a browser.
-
assemble
addikt
válasz
PistiSan
üzenetére
Mintha valamikor/valahol mondtam mar volna: mindig elorebb jar kicsit, van benne nehany uj ficsor (a mostaniban pl WebGL engedelyezve van alapbol, telon uj gesztusok vannak), es altalaban gyorsabb is kicsit. De igazabol nem szokott jelentos kulonbseg lenni (plusz most nemreg pl ujraindulasokat is valtott ki - ha nem az app hibaja volt), szoval teljesen jo a stabil is, sokszor azt hasznalom, illetve amikor frissen kiadnak egy stabilt, akkor szinte mindig.
Szoveget tordelni nem tudom tud-e, sztem nem. Ha olvasok altalaban siman ketszer kattolok a szovegre es akkor benagyitja pont akkorara. Ha ugy is kicsi, akkor meg marad a landscape.
-
assemble
addikt
Na ennyit ment most, sztem nem rossz ennyi keszenlet mellett.
Volt benne bongeszes, jatek, mindenfele. Fenyero lb a harmadara van most teve, igy is joval fenyesebb mint a legtobb cucc amihez hozzaszoktam

-
assemble
addikt
Hat, alapvetoen nem nagyon kene normalisnak lennie, de viszonylag sokan talalkoztak mar ilyesmivel, legutobb en is. Valamelyik fajta ujraindulast (amit pl a Chrome Beta is gyakran ki tudott valtani) egy driver alapu hiba okozza, amit azota hivatalosan azonositottak, es aminek a javitasa egy jovobeli szoftverfrissitesben lesz benne. Azt viszont nem tudom, hogy minden ujraindulas erre vezetheto-e vissza, vagy van-e masik hiba is amit esetleg meg nem azonositottak. Szoval a helyzet remelhetoleg javulni fog es nagyjabol javitva lesznek ezek hamarosan. De nagyon surun nem kene ujraindulnia most sem.
madoxx: most sima gyari stock rom-ot hasznalok, legfrissebbet, rootolva, twrp recovery-vel. Uzemido szerintem nem rossz, most pl ~30%-on van 2 es fel nap keszenlet (sokszor wifi-n) es 3,5 ora kijelzo ido utan.
-
Magnat
veterán
Sziasztok,
én is beléptem a boldog Nexus 7 tulajok táborába, egy Vodafone Smarttabot vált nálam a szerkentyű.
1 kérdés, a Talkot esetleg visszahackelte vki 4.3-ra Hangouts helyett?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
PistiSan
üzenetére
Valasz, ugyfelszolgalat@asus.com-rol:
"Tisztelt XXX YYY!
Köszönjük megkeresését.
Mint, ahogy telefonon is tájékoztattuk, a készülékre nyilvántartási rendszerünk alapján 12 hónap lokális garancia vonatkozik.
Tehát kizárólag a vásárlás országában szervízelhető garanciális keretek közt a készülék.
Csehország szervízpartnerünk fizetős javításként tudja fogadni azt.
A javítás igényléséhez a www.asus.hu/rma oldalon kell az oldal alján található „eee series” feliratú gombra kattintani, majd utána kitölteni az adott formanyomtatványt.
Tisztelettel,
XXX"Lehet mondjuk a 32 giga verzio miatt van, nem tudom. Mindenestre megvarom a kovetkezo Android update-t, mi lesz a ts problemmel, aztan kitalalom mi legyen, ha nem segit.
-
madoxx
aktív tag
válasz
assemble
üzenetére
Köszi!
A másik: random fagyás + újraindulás normális? (úgy értem ismert hiba és várjuk a frissítést?)
Bekapcs után azonnal update volt, kb 5 órát nyomkodtam és volt két befagyás majd reboot, de ezek az első órában, azóta nem.
Illetve sokszor (5-6 alkalom az 5 óra alatt) volt olyan mintha nem érzékelne az érintő. Lebökök és semmi, újra lebökök és megy. -
assemble
addikt
"- lehet-e rootolni bootloader nyitás nélkül?"
Valoszinuleg nem, mindig erdemes bootloader nyitassal kezdeni az egeszet. De miert akarod egyaltalan bootloader nelkul rootolni? Ugy kb nem is lenne ertelme az egesz bootloader nyitasnak.A PA-t ezen meg nem probaltam ugyhogy passzolom.
-
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
Ismerősöm tudna ilyet hozni Amerikából a Bestbuyból. Kérdésem a következő: lehet ilyet?
(230 dollár). Van rá international warranty? Laptopról váltanék asztali gépre, és egy ilyenben gondolkozom amellé.
Előre is köszi! -
madoxx
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap a Nexus4-em mellé, egy N7 2013 érkezett csatasorba
Romolókhoz kérdésem:
- lehet-e rootolni bootloader nyitás nélkül?
- PA mennyire stabil?
- PA helyett van esetleg ajánlott rom + kernel kombináció? Az akksi idő inkább hangsúlyos, de jó lenne ha nem szaggatna, max nagyon néha
Köszi
Zoli -
z0d1AK
nagyúr
Mint ahogyan tavaly is, idén is az a legegyszerűbb eset minden nem magyar Nexus 7 vásárlás esetén, hogy felhívja delikvens az ASUS ügyfélszolgálatát az SN számmal és a vásárlás időpontjával ők pedig választ tudnak adni az adott készülék pontos garancia státuszáról. Ez az egyetlen biztos és hivatalos forrás.
-
pampika
őstag
nexus 4-nél a play-es vásárlás lokál garis volt, a bolti (mm, saturn, etc.) már simán eu/világgari (némileg magasabb áron).
simán lehet itt is ez a helyzet, ha play-ről vetted. a kézikönyv meg gondolom 1 fajta van, az kerül minden dobozba.de majd válaszolnak és kiderül, mi a helyzet.
-
Abysmal
aktív tag
Nem esküdnék meg rá, hogy nem mondok hülyeséget, de youtube-on pár hete találtam valami videót, ami a Slimportot és a MHL csatlakozót hasonlította össze. A Slimportnál az új Nexus 7 volt és az rémlik, hogy ott ez működött.
Update:
Mégsem említik, rosszul emlékeztem, és Nexus 4 volt, de szerintem menne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az ilyen emberek azok..... akikkel jól érzem magam ^^