- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
forintuser #5567 üzenetére
De van, mert másik számra aktiválod, én csak a telepítő file átrakását mondtam telefonról, ami ugye tabletre nem települ Playből. Tehát vagy átteszed telefonról az apk filet és telepíted (aztán aktiválod más számra) vagy a WA oldaláról töltöd le. Ha ugyanazt az accountot akarod használni tabon meg telefonon, azt csak a Whatsapp Web-bel lehet megoldani. Én Boat Browser for Tablet alatt próbáltam, műxik.
Szerk.: jah bocs, a korábbi hsz-emre írtad... Nekem 2 kártyám van, az egyik butatelefonban van, azt aktiválom tabra.
-
Magnat
veterán
válasz
forintuser #5563 üzenetére
Nem kell nagyon illegálkodni vele, én amióta van tabletem (2011), használom és volt pár csere közben plusz másnak is feltettem, kivétel nélkül mindegyiken működött... A saját oldalukon fent van az apk file, azt kell telepíteni: [link]
Az sms-ben küldött kódot meg asszem úgy szoktam, h bent van a kártya telefonban és vagy onnan begépelem vagy mondom, h hívjon fel a gép és azt kell beütni. -
klevente
tag
válasz
forintuser #1551 üzenetére
Nem csak amikor szoktam proxyval nézni a német playt akkor semmit nem értek belőle
és gondoltam megkérdezem hogy van
-
klevente
tag
válasz
forintuser #1547 üzenetére
Vajon hogy csinálták hogy magyar a rendelőképernyő a képen?
-
ben11
őstag
válasz
forintuser #1545 üzenetére
Tuti hogy euro? Csak mert ha én ránézek 269$-t mutat.
Van infó mikor lesz újra 16-os? -
Magnat
veterán
válasz
forintuser #1495 üzenetére
No de most nem 9 EUR a difi a kettő között
Válaszolva az eredeti kérdésre szokehercegnek, mindenkinek magának kell eldönteni, de tény, h jelentős különbségek vannak: felbontás, erősebb soc, hdmi slim porton, hátsó kamera. -
Watson25
tag
válasz
forintuser #1248 üzenetére
Ha szabad megkérdeznem melyik romot és kernelt raktad föl?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest