- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
Kicsit feljebb ajánlottak nekem néhány stabil vagy érdekes ROM-ot és kernelt, az ide is érvényes szerintem, azokat érdemes megnézni. A nagyobb romokhoz mindig van telepítési útmutató a készítők oldalán, azt kell követni.
Arra készülj hogy az unlock mindent letöröl a tabról, legyalulja üresre.
Tehát először unlock, aztán custom recovery, custom ROM, és ha kell root, bár a legtöbb ROM tartalmazza már alapból a root jogot. A custom romnak többnyire van saját kernele, érdemes azt használni először.
Az enyémen pl most Franco kernel van stock rommal, eddig jók a tapasztalataim, bár a kernel érezhetően kevesebb buherát enged mint telefonon.
-
assemble
addikt
Ezt mondom, hogy torold le azt a tortet es tedd fel a legfrissebb hivatalosat, mert ahogy tudom a vilagon semmi szukseg nincs tort verziora belole, nincs mit torni rajta.
Egyertelmuen az alkalmazas hibajanak hangzik egyebkent, a melegedes egyszeruen amiatt van, mert izzasztja a gepet, porgeti a procit, valszeg feleslegesen, mert szarul van megirva a program.
Hosszutavon a megoldas elvileg az lesz, hogy atall mindenki html5 videokra flash videok helyett, a legtobb oldal megtette, de nyilvan nem lehet mindenhol kikenyszeriteni. Probalkozhatsz meg esetleg a flash-t szerveren futtato megoldasokkal, pl a Skyfire bongeszo tudott ilyet, most viszont nem talalom, nem tudom mi lett vele azota...
szerk: ezt talaltam gyorsan ami pl azt mondja magarol, hogy tud valahogy flash-t: FlashFox -
assemble
addikt
"az újabb androidokban nincs flashplayer támogatás"
Az android tamogatna, az adobe ami nem tamogatja, es uj verziokat sem ad ki mar egy ideje. Ettol fuggetlenul fel tudja rakni az ember ujabb verziokra is (kitkat-re en meg nem probaltam, de sztem nem kene h akadalya legyen), csak mivel nem tamogatott, igy nem lett tesztelve ujabb verziokon, valszeg vannak benne bugok is, amiket javitani sem fognak mar. Tort verziorol nem is hallottam, a hivatalos legfrissebb probalkoznek sztem ami mindig megtalalhato itt: [link] (nyilvan a legfrissebb 4.0-as verzioval erdemes probalkozni)
Ha a friss verzioval sem mukodik valami, azzal valszeg nem nagyon lehet mit kezdeni a fent leirtak miatt... -
z0d1AK
nagyúr
Hivatalos magyar forrásból neked sem lehet 32 GB-os wifis Nexus 7-et, maximum az első generációs amit refurbished megjelöléssel forgalmaz itthon az ASUS. A 2013-as modell, ahogyan fent is látható, csak 16 GB WiFi és 32 GB WiFi + LTE kivitelben érhető el.
De igen, a GSM-es rész az ül, célszerű őket elkerülni.
-
assemble
addikt
GTA VC fullra huzott felbontassal valoban nem 60 fps (mintha regebben amikor probaltam rajta jobb lett volna, talan 4.4-re nem optimalizaltak vagy az elrontott valamit?) de azert boven jatszhato, kicsit lejebbveve a dolgokat pedig kb 60 fps szerintem, a tobbit nem nagyon probaltam, de alapveton nalam jol teljesit. Igazabol alig van ennel erosebb mobil gpu meg (snapi 800-asban van adreno 330, de az se nagysagrendekkel erosebb a 320-nal).
Toltes gond nalam nincs.PistiSan: otletem nincs h mirol beszelsz
Senki nem mondta, hogy a play-ben soha nem voltak kartekony programok. Esszel kell telepiteni appokat, figyelni kell a fejlesztot, permission-oket, stb.
-
Mardel92
tag
Olvastam már róla, ez a jó hangzású FBoD (Five Blinks of Death) hiba.
A legtöbb embernek elmúlt, attól, hogy feltette töltőre 2-3 órára, majd hosszan nyomta a gombot (volt akinek egyből kapcsolt, pár ember 30-60mp-ig nyomta és egyszer csak feléledt). Olyat nem láttam, hogy visszatért
volna a hiba, páran panaszkodnak random akku merülésre, általában egy ilyen után jött elő a hiba.A siker nem garantált, de egy próbát megér
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest