Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Jaja, baromi jo cucc meg mindig, tobb mint 1 eve hasznalom nagy megelegedessel
Csak tenyleg nem telefonalasra van kitalalva.
De ne busulj, szerintem azok alapjan amiket elmondtal, es amiket tudni lehet a most megjeleno cuccokrol, szerintem egy hatossal jarsz majd a legjobbanPar heten belul (legkesobb november elejeig) elvileg meg is kene jelennie az N6/N9-nek, az Android L-el egyutt
-
assemble
addikt
Nincs mit
Netes telefonnak alapvetoen nincs N7-en akadalya, de kb csak headsettel vagy kihangositva jon szoba a tortenet: a fulhoz emeles peldaul nem nagyon mukodik, mivel nincs elol hangszoro (csak hatul, ott viszont 2 (sztereo) - kihangositva az a resze meg mukodne). Es nem tud rezegni sem (mint a legtobb tab, asszem N10 egy kivetel amiben van, de az mar eleg regi), szoval a rezgo hivasjelzes sem menne.
Pl Hangouts-on videobeszelgetesekre kihangositva prima a cucc, de dedikalt telefon funkciokbol tenyleg csak annyi van benne, amennyi egy barmilyen tabban a tobbi funkcio miatt egyebkent is benne van
Olvastam olyan elvetemultrol aki telefonkent hasznal ilyen cuccot, de a fentebb emlitett dolgok miatt arra azert nem lehet nagyon kenyelmes a dolog -
assemble
addikt
Erre a felhasznalasra szerintem valoszinuleg jobban jarsz egy N6-al, tul sok minden kellene potolnod egy telefonnal N7 mellett, ha tenyleg jo kamerat akarsz, azt tipikusan nem is raknak kompaktabb telefonokba, igy valszeg alig tudnal kisebb telot hasznalni, mint a mostani telod (N5).
Vagy ha tenyleg komolyan gondolod a jo kepek kesziteset, esetleg meg egy olyan opcio jatszhat, hogy hasznalsz egy N7-et, mellette egy buta, kicsi, strapa telefon brutal aksi idovel kizarolag telefonalasra, es mellette meg egy rendesebb fenykepezogepet. De ez igy mar 3 eszkoz lenne, amit magaddal hurcolni mindenhova nem feltetlen kenyelmes, de az egyes dedikalt celokra valszeg nincs most jobb megoldas.
Egy N6-al kenyelmesebben megoldhatod a 3 dolgot egyben, persze nemi kompromisszumokkal ahhoz kepest ha kulon eszkozokkel oldanad meg (kisebb kijelzo, rosszabb kepek mint egy rendes fenykepezovel, rosszabb aksiido telefonalasra). Szoval neked kell eldontened, hogy melyik a fontosabb szempont.
Illetve meg annyi, hogy erdemes szamitasba venni azt is, hogy N6 mellett meg fog jelenni egy 9" tablet is (N9). Az mondjuk mas felhasznalasra lesz elsosorban jo, szoval azt mar nem nagyon fogod zsebre rakni (plane, hogy 4:3 koruli keparanya lesz, szoval szeles mint a fene), de mondjuk ha veszel egy hatost, akkor valszeg tobb ertelme van egy kilencest venni melle, mint egy hetestEn amugy egy oskovulet GNex-et-et hasznalok az N7 mellett telefonkent (amit anno majdnem lecsereltem N4-re es N5-re is, de inkabb vartam meg vele, az N6 pedig valszeg tul nagy lesz nekem, igy lehet, hogy kenytelen leszek meg egy generaciot kivarni vele (N5 2015?))
-
JSaN
addikt
Ott akkor szemelyessen csak 32gb wifi volt az osszes nexus a boltban.
Semelyikben, haver engedte el, csak vegyem mar meg.ollie hat most biztos egy darabig nem valtok, igy csalodas nem er. van egy motorola atrix 4g, azzal mar megtanultam hogy hiaba a jo hardver ha support es tamogatas (kulonossen a moto euban) nulla.
Mert amugy hardverileg nagyon popec telo mai napig, de ha a tudomany meg all 2.3.4nel akkor nincs mese.
Igy aztan tablet teren mar nem totojazok lesz egybol a google sajat cucca.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X6 Pro - ötös alá
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged