Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok, helló mindenkinek!
A napokban sikerült beszereznem első és saját Nexus 5-ömet, és nagyon szeretem, tök jó meg minden, de ma észrevettem egy kis problémát.
LineageOS 14.1 20180607-es verzió volt rajta, meg akartam nyitni a kamerát, hogy lefényképezzek valamit, de ahelyett, hogy normálisan betöltött volna, "Nem sikerült csatlakozni a kamerához" Üzenet fogadott, leokéztam, és kilépett a kamera appból. Újrainditás után minden ment megint szépen.
Meg voltam ilyedve, mert napok óta használom és nem volt ilyen még eddig.
Aztán rákerestem a LineageOS Frissitésekre, és letöltöttem hozzá a 20180628-as (tegnap megjelent) frissitést.
Szépen fel is ment, azóta nincsen semmi gond.
Lehetséges hogy az a build volt bugos, és amiatt kaptam a hibaüzenetet?!// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Norbi887
aktív tag
Rendben, megnyugtattál, nagyon szépen köszönöm a válaszod!
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Norbi887
aktív tag
válasz Norbi887 #55452 üzenetére
Egy apró kérdésem lenne még:
-Ugye lefrissítettem a legújabb build-re a telefont a mai napon, viszont ha rámegyek a LineageOS frissitések menüpontra, akkor mint az a képen is látszik még mindig listázza a legújabb buildet, mint letölthető opciót.
Pedig ugye már fennt van a telefonon. Akkor most what?
Vagy az aktuálisok mindig így maradnának telepítés után is?[ Szerkesztve ]
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Norbi887
aktív tag
válasz rover45 #55455 üzenetére
Másik dolog még ami szemet szúrt, a CPU-Z-n, illetve Aida64-en belül is az, hogy nem tudom nem látják a hőmérsékletet (thermal). Vagy maga a telefon nem rendelkezne ilyennel (kétlem)?!
Mindenesetre elég furi, régebbi telefonomon mutatott a Thermal menüpont elég sok dolgot, itt úgy néz ki nem működik, vagy nem tom.[ Szerkesztve ]
-
Norbi887
aktív tag
válasz rover45 #55458 üzenetére
Látod, vannak érdekességek Köszönöm szépen a választ!
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Észrevettem egy apró animáció bugot LOS 14.1 alatt (igen, megint ). Amikor YouTube Appnál rámegyek a kis négyzetre, hogy bezárhassam megjelenik egy kis négyzet mint ahogy a képen is látszik. Egyenlőre csak a YouTube appnál vettem észre (legfrisebb verzió)
Pont sikerült elkapnom screenshottal.// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Norbi887
aktív tag
válasz Norbi887 #55461 üzenetére
Kép, ami végül lemaradt:
Hozzáteszem, ez csak egy észrevétel, működést ugyan nem zavarja meg, oké minden, csak szemet szúrt a mai napon.
Ja, és csak egy pillanatra látszik, éppen hogy sikerült elkapnom mikor megjelent.[ Szerkesztve ]
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire érné még felflashelni ezt az új LOS 15.1-et? (XDA-ról)
Leirásból nem nagyon derül ki, hogy mennyire stabil, vagy ilyesmik
Valaki esetleg próbálta már? Kiváncsi lennék rá, hogy milyen, hogy fut, stb.
[link]
Másik kérdés még az, hogy fel lehet-e netán úgy frissíteni ezt, a mostani 14.1-re anélkül, hogy bármi is letörlődjön a telefonról.[ Szerkesztve ]
-
Norbi887
aktív tag
Szia!
Köszönöm az ajánlást, lehet hogy megkukkantom, nem tűnik rossznak a rom.
Ez gondolom ugyanúgy a 8.1-en alapszik.
Másik dolog még tehát:
-Egyébként a Lineage-t azért szerettem volna kipróbálni, mert ugye elvileg azt valahogyan rálehet frissiteni a jelenlegi 14.1-es verzióra anélkül, hogy bármi adat törlődne a telefonról.
Kérdés viszont az, hogy az a 15.1-es verzió, amit még fentebb linkeltem vajon elég stabil-e ahhoz, hogy megérje ezt a müveletet, vagy egy nagy bughalmaz az egész, és több kárt teszek vele, mint hasznot.// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Norbi887
aktív tag
Köszönöm szépen a választ!
Akkor inkább hagyom az új Lineage-t, egyébként is ugye még unoffical, bár néztem a lineage oldalán hogy már csinálgatják az offical kiadást a 15.1-hez, úgyhogy már inkább kivárom az eredeti offical kiadást belőle (Vicc amúgy, hogy Nexus 4-hez már rég kinntvan az Offical 15.1, de N5-re meg még most készítik fura.)
Addig pedig itt lesz a Dirty Unicorns, amit lehet hogy felrakok majd kipróbálni, csak majd előtte még megnézem hogy hogy tudom twrp-be lementeni a jelenlegi 14.1-es lineage-emet, ha bármi miatt vissza kellene tenni. Bár lehet hogy ahhoz elég maga a .zip-je, és nem kell itt backup-ozni vagy ilyesmi
No majd kiderül[ Szerkesztve ]
-
Norbi887
aktív tag
Hali mindenki!
Észrevettem egy apró hibát megint LOS 14.1 alatt.
Van, hogy a flashlight egyszerüen nem kapcsol be.
Rámegyek, az animáció szerint bevan kapcsolva de nem világit a vaku
Legfrisebb 20180705-ös build van fennt.
Lehet hogy bug lenne a legújabb verzióban?// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Norbi887
aktív tag
válasz johnsmithnex #55496 üzenetére
Hali!
Múltkor olvastam xda-n vagy Reddit-en már nem is tudom, hogy jelenleg mindegyik 8.1-es rom-ban maradt még egy bug: a bluetooth-on való headsetekkel kapcsolatos valami cucc.
Nem vagyok benne viszont biztos, hogy azóta esetleg már javitották-e, illetve hogy más egyéb gondok vannak-e még az Oreo-alapú romokban.// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
A mai nap észrevettem egy furcsaságot, egyszer csak megszűnt működni a mikrofonja a telefonomnak.
Próbáltam újrainditást is de nem oldotta meg a dolgot, egyszerüen nem hallottak engem hivás közben, és más egyéb alkalmazásoknál sem ment a mikrofon.
Aztán körülnéztem az XDA Fórumain, és kiderült ez egy elég gyakori hiba Nexus 5-nél. Egy egyszerü megoldást talált egy felhasználó, miszerint a kamera flash alatt kicsit megkell nyomni a hátlapot, és ez megoldja a hibát elvilegben.
Hát nálam megoldotta csodák csodájára, már csak egy kérdés: ez mégis mitől lehetett?
Nem hiszem hogy bármit is jelent e témában, de LineageOS 14.1 van telefonon (legfrisebb build).Volt bárkinek hasonló?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Társasjáték topic
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Projektor topic
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest