- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
horvathkrisz #18324 üzenetére
Oké.
Tesód meg mennyen el dógozni. -
randras_83
addikt
válasz
horvathkrisz #18161 üzenetére
Az egy vicc nem cikk, mint sok minden az indexen.
Amúgy arra felhívnám a szerző figyelmet hogy ez developer preview és nem végleges... Innentől meg nem értem mi a baj a parancssorral.... Ami ugye gyk flash-all.bat... Na de mindegy. -
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #18159 üzenetére
Ja. Valami kőkorszaki alsó kategóriás telója lehet. És nem érti hogy minek fejlesztik az appokat egyre lassabbra.
-
lord.lakli
őstag
válasz
horvathkrisz #17980 üzenetére
"L", mint Lollipop
-
slice14
veterán
válasz
Igazi matek zseni...
-
lord.lakli
őstag
válasz
Vagy csak egyszerűen a következő android nevének kezdőbetűje. Az ABC kezdőbetűi szerint haladnak előre és "K" után jön "L"
Attól még lehet római ötven is felőlem.
-
Just486
senior tag
válasz
virágokat az öltöződben veheted át
-
válasz
-
ndlx
aktív tag
válasz
horvathkrisz #17487 üzenetére
konkrétabban?
-
siofok
őstag
válasz
horvathkrisz #17344 üzenetére
nemsokáig jutottam,feltoltam az exdialert.
-
zho-lee
addikt
válasz
horvathkrisz #16994 üzenetére
Köszönöm!
Rálesek -
Sajtqukac
tag
válasz
horvathkrisz #16994 üzenetére
Ezzel én is egyetértek! Az újabbak nem váltak be és nálam is ment vissza a 142-es.
-
TODI1111
veterán
válasz
horvathkrisz #16819 üzenetére
Úgy tűnik nálam nem vált be a code blue kernel! Picivel több üzemidőt tud mint a stock viszont lista görgetésnél vagy böngészésnél előfordult, hogy picit laggolt! ( és ehhez nem vagyok hozzászokva
)
Ami viszont végképp eltántoritott tőle egy böngészés közbeni telefon restart ( legalábbis én a kernelnek tulajdonítom) ami eddig még sosem fordult elő! Még mielött a böngészőre fognánk az újraindulást elárulom, hogy csak azokat a hírportálokat és fórumokat olvastam amiket eddig is! A telepítés simán stock romra és kernelre ment. Egyszerűen az a helyzet, hogy az én telcsim csak a stock vagy franco kernelt szereti -
Spancho
senior tag
válasz
horvathkrisz #16862 üzenetére
Egy erőteljes Lumia 520-ról
Tervben volt a 1520-as csak ba.zott nagy ,a 930 meg fene tudja merre jár és elég borsós lesz az ára.
Aztán gondoltam jobb egy rendes alap androidos telefon mint valami nyomi samsung stb... -
jaszy91
aktív tag
válasz
horvathkrisz #16855 üzenetére
Ehh, szerintem nem annyira
De most komolyan, közel azonos minőségű képeket lehet vele lőni, mint az i5S-sel.
-
BeastMode
őstag
válasz
horvathkrisz #16819 üzenetére
Ez jó hír
Eddig semmi probléma nincs, de azért várok 1-2 napot, hogy hogy alakul. -
TODI1111
veterán
válasz
horvathkrisz #16800 üzenetére
Feltettem! Kíváncsi leszek nálam hogy teljesít!?
-
BeastMode
őstag
válasz
Köszönöm a választ, felflasheltem!
Ez ugye nem fogja vissza a CPU-t az akkukímélés miatt? -
WolfLenny
senior tag
válasz
Nekem még nem volt mókolva a teló..
Hogy tudom feltenni, ha csak a kernelt akarom lecserélni? Stock rom-ra felmegy?
Előre is köszi a választ!
-
WolfLenny
senior tag
válasz
horvathkrisz #16803 üzenetére
Nincs bajom a gyárival, csak jól néz ki a Miui felület...
Pont ezért kérdezem, hogy valakinek van-e tapasztalata vele? ..
-
radicspeter1
őstag
válasz
Tényleg jó!
-
tariattila
veterán
válasz
horvathkrisz #16695 üzenetére
szerintem az image az egy full wipe (totál üres) telepítés...
a toolkit-el pedig vannak lehetőségek... én pl. csak a system partíciót frissítettem 4.4.3-ra a data partim maradt... minden app, jelszó stb... fontos volt mert így nem kell bankba órákat ügyintézéssel eltölteni az új qrvabiztonságus hülyeségük miatt -
NTonee
veterán
válasz
horvathkrisz #16443 üzenetére
Offroad fesztivál Somogybabod talán, ami most volt hétvégén.
-
leslien
nagyúr
válasz
horvathkrisz #16346 üzenetére
ez a baj a N4+ N5 nem akarnak lemerülni
zseniális
-
w333
félisten
válasz
horvathkrisz #16239 üzenetére
LOL ...
de akkor miért más az email címe
-
kovadika
őstag
válasz
horvathkrisz #16232 üzenetére
Azt hittem, hogy a "problémák" azt jelenti, hogy valami probléma van. Nekem 4.4.2-vel nem volt ilyen. Először be sem töltött a névjegyzékem, reset után bejött, de azóta megint nem szinkronizál.
-
HREH
senior tag
válasz
horvathkrisz #16034 üzenetére
Van benne egy halom javítgatás, foltozás, mm-qcamera-daemon fix, HDR-en is javítottak, térerő eldobálás, kékfog ill. wifi fix stb, stb.
Dirty flash-sel is fel lehet dobni de a clean install az ajánlott.Szvsz érdemes, hátrányod nem lesz belőle!
(ráadásul a listák görgetésének finomságán is javítottak, nekem nagyon cseszte a szemem, hogy egy referencia teló is megdöccen a listagörgetésnél)
Mert, hogy tesóm SGS5-je döccen a görgetésnál azt megértem (), de egy Nexus ne csinálja már, akkor se, ha ez Android gyermekbetegség
szerk: Akkor ideje kékesedni + GPU driverek is mennek fel
(+ optimized bionic + dalvik, mondjuk az nem tom minek, de azért felrakom)
-
leslien
nagyúr
válasz
na most jól megkavartak
,
skacok indoklás is kell h miért nem illetve igen
-
kovadika
őstag
válasz
Nem!
-
Nocsesz1
senior tag
válasz
horvathkrisz #15528 üzenetére
Asszem ezt kell még neki de lehet hogy az alapban is bent van.[link]
-
DeathAdder
veterán
válasz
horvathkrisz #15378 üzenetére
Ez igen jó hír, ha nem megy a teljesítmény rovására sem, szívesen kipróbálnám.
Ha nem tetszene hogyan tudnék visszatérni Magdi alap kerneléhez?leslien - miaz h kékes lett minden?
-
leslien
nagyúr
válasz
horvathkrisz #15378 üzenetére
feldobtam én is a code blue kernelt (tényleg kékes lett minden
) kérdés nem nyultatok a governor+scheduler?
-
twine
veterán
válasz
horvathkrisz #15373 üzenetére
Köszönöm...
-
trance89
őstag
válasz
horvathkrisz #15373 üzenetére
ennyit simán hoz nekem a gyári is (nonstop mobilnet+wifi on), 2 nap készenléttel cca 3 óra megvan
facse meg hasonló faszságokat nem használok, szinte kizárólag netezésre használom a telót azt pedig chrome-al ami azért tegyük hozzá tudja enni az akkut -
twine
veterán
válasz
horvathkrisz #15371 üzenetére
Tudna valaki konkrét (üzemidő) adatokkal szolgálni ezzel a kernellel kapcsolatosan...?előre is köszönöm...
Eddig csak "éjszakai" 1% merülésről olvastam, meg hogy uuuááuudejooo
(Nem kötekedés,, tényleg érdekel) -
siofok
őstag
válasz
horvathkrisz #15355 üzenetére
jaja,végülisigaz.bár te most konkrétan az "életlenítés" efektről beszélsz,vagy álltalában?
amúgy sikerült belőnöm faszán,nekem hiányzott az expo gomb,de rálehetett tenni a power gombra,és így nyomvatartva fókszál,elengedve exponál. -
tybsen
addikt
válasz
horvathkrisz #15345 üzenetére
En nem feltetlenul vagyok biztos benne, hogy feltetel a zart BL, anno a galaxy nexusomat nyitva vettem kozvetlenul az ausztriai MM-ban (a tobbi is nyitva volt, a kiallitott modell is). Persze valoszinuleg komplikaciomentesebb az ugyintezes ha zart, inkabb csak erdelessegkent mondtam es mert nem tudom, tenyleg feltetel-e
-
siofok
őstag
válasz
horvathkrisz #15337 üzenetére
én most épp ujraélesztéssel próbálkozom.
miért?Nekem bejön..csak gondoltam kipróbálok másik romot,azt bebakiztam.
-
Davzone
senior tag
válasz
horvathkrisz #15313 üzenetére
Ha a galériában lévőre gondolsz ami a google+ által készített auto backup az eszközeidről ahol be van kapcsolva, akk azok nem ténylegesen találhatók meg nálad, csak cache szinten léteznek az
sdcard0/Pictures/cache/com.google.android.googlephotoes elérésí úton.
-
Kari1
aktív tag
válasz
horvathkrisz #15313 üzenetére
Ezt nem nagyon értem, első két mondatban írod hogy van egy "Auto Backup" mappa ami a fényképeket tartalmazza. Akkor miért kérdezed hogy ez hol van a telefonon mikor pont azt írtad hogy van egy ilyen mappád a képekkel... ergo tudnod kell hogy hol van ez, mert különben honnan tudnál róla?
Mellékesen anélkül, hogy tudnánk milyen cloud nehéz lesz válaszolni, de ha cloud-ból töltesz le az szvsz a download mappában lesz
-
siofok
őstag
válasz
horvathkrisz #15310 üzenetére
Már van 144-es
én az raktam egyböl fel.
-
siofok
őstag
válasz
horvathkrisz #15204 üzenetére
Na kipróbáltad a 142-es kernelt?
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #15250 üzenetére
Még nem, de mindennap elmegyek mellette és mindig sír hogy menjünk be.
Próbálom az egészséges táplálkozásra nevelni.
-
dnelb
veterán
válasz
horvathkrisz #15224 üzenetére
Elhiszem, nem kételkedem.
Az kb 45p-1ó kijelző max, annyit nekem nem ér.
-
dnelb
veterán
válasz
horvathkrisz #15222 üzenetére
Nálad konkrétan mennyivel, SOT-ban mérve?
(#15221) twine : olvastam már hogy most ebben, vagy abban a verzióban ez vagy az el lett ku*va..stb...na ez stockon nincs...
ez igaz, én ezért maradtam r36on egészen 49ig, mert a a kettő között mindben volt valami bug.. -
siofok
őstag
válasz
horvathkrisz #15204 üzenetére
tényleg.egyenlőre marad a 136,ez tetszik nagyon.
tboy93 vizálló tok,csak megtöltöd vízzel.
-
siofok
őstag
válasz
horvathkrisz #15196 üzenetére
Igen,először azon használtam.most nem tudok linkelni meló van,de googleba írd be hogy" nexus 5 code blue kernel 136" és xda-t kidobja.ha nem találod,este. Belinkelem!
-
dnelb
veterán
válasz
horvathkrisz #15117 üzenetére
Már nem.
-
leslien
nagyúr
válasz
horvathkrisz #14539 üzenetére
időjárás alapból benne van, ünnepnapokat azt sajna nem tudom...
-
TOZ
addikt
válasz
horvathkrisz #14463 üzenetére
Biztos meg lehet, ha akarják.
Lásd Thinkpad notebookok.
TizenX éve tudjak ezt a featuret. Sőt, ilyenebbet. -
zsirfecske
addikt
válasz
horvathkrisz #14459 üzenetére
micsoda? ha szétmegy az akksi te új telefont veszel?! gari vagy pénzért szerviz nyilván, utóbbi sem egy nagy összeg ha a komplett kijelzőcsere 35k. ehhez csak le kell venni a hátlapot meg a qi tekercset és cserélni, öt perc.
aki rám hallgat nem szarakodik ilyen időkapcsolózással és csak használja igény szerint. ez egy telefon, az emberek 99%-a használja és nem agyal rajta, erre is tervezi a gyártó, kibírja.
-
válasz
horvathkrisz #14465 üzenetére
Olvasd el a kommenteket.
This is unfortunately not possible. Android only have read APIs for battery data.
Battery charging control is internal to the Android kernel and battery IC modules. Manufacturers do change it from time to time, like HTC is having small cycles from 95-100% (a bad idea IMO), Samsung does stop charges as soon as it reaches 100%, but I've never seen a device able to stop charging before 100% to reduce battery aging.
http://stackoverflow.com/questions/6654189/how-to-stop-an-android-device-from-being-charged-programmatically
Tobb oldalt elolvasva, tisztan lathato, hogy kernel fuggo. Vagyis minden gyartonak minden telefonhoz olyan kernelt kellene irni
-
válasz
horvathkrisz #14463 üzenetére
Valoszinuleg ha ket-harom sorral meg lehetne oldani megoldanak
-
Scooter74
őstag
válasz
horvathkrisz #14456 üzenetére
De ezt nem fogják megcsinálni mert akkor akku gari letelte után nem tudnak akkut eladni a telefonokhoz.
És ez így nem éri meg nekik.
Ez is egy üzleti politika, mint minden más. -
Scooter74
őstag
válasz
horvathkrisz #14449 üzenetére
Hát akkor marad az a megoldás, hogy amikor feltöltött akkor le kell venni a töltőről, vagy pedig kell venni egy olyan konnektor adaptert ami idő kapcsolós és azt használni.
Ezalatt azt értem, hogy ha a telefont a töltő feltölti 2,5 óra alatt max-ra akkor ha este 8 kor felteszed tölteni akkor beállítod arra, hogy 22.30-kor kapcsolja le az áramot a töltőről. -
radicspeter1
őstag
válasz
horvathkrisz #14444 üzenetére
Olvastam egy szakmai oldalon kb 20%-ot jelent...
-
Scooter74
őstag
válasz
horvathkrisz #14444 üzenetére
Vegyél egy QI töltőt a telefonhoz és az pont így működik. Nekem legalább is pont így, amikor az akku eléri a 100%-t akkor lekapcsol és amikor vissza esik a feszültség az akkuban akkor pedig vissza kapcsol és újra feltölti teljesen az akkut.
És nem is volt drága mert 14$ volt aliexpressen és 28 nap alatt megjött. -
TOZ
addikt
válasz
horvathkrisz #14421 üzenetére
F6400-as Samuval nekem is megy minden francolas nélkül. Screen mirroring. De legalol, mint a picsa. Hang is van.
-
atillaahun
veterán
válasz
horvathkrisz #14425 üzenetére
Mekkora késés van?
Hangot is átviszi? -
radicspeter1
őstag
válasz
Külső appal vagy hogy?
-
válasz
lol
-
w333
félisten
válasz
horvathkrisz #14387 üzenetére
Nexus 8 táblagép !
-
válasz
horvathkrisz #14385 üzenetére
Igen, csak nem telefon, hanem tablet.
-
slice14
veterán
válasz
Mi lenne, konferencia.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
4.5-nek (vagy ami a következő főverzió lesz) kéne jönni io-n elvileg...
-
leslien
nagyúr
válasz
horvathkrisz #14385 üzenetére
nem , November elején.
-
ElGatto
aktív tag
válasz
horvathkrisz #14348 üzenetére
Igaz, helyesen a kérdés gyakori jelenség - e, vagy többeknél előfordul - e...
-
( V )
veterán
válasz
horvathkrisz #14260 üzenetére
a SU bináris kódkészletének (összes superuser parancs modul ami nélkül a puszta root jog nem sokat ér) telepítéséhez és frissítéséhez. nyilván ha egyszer már felkerült a bin, nincs nagy jelentősége a jelenlétének, de mivel kb 12 megás appról van szó és időről időre azért nem árt feltenni a frissítést ha van, letörölni se feltétlen szükséges.
-
gulb
senior tag
válasz
horvathkrisz #14223 üzenetére
Arra nagyon rafizetnenk!
)
-
dnelb
veterán
válasz
horvathkrisz #13994 üzenetére
+1, bár nekem úgyis spigen tokban van, nem is látom ha leesik
lehet jobb is..
[link]
I also have this problem. The 's' of Nexus is peeling off. I spoke to Google and they said that aesthetic issues are not covered by the warranty so they cant do a repair or a replacement.They recommended that I buy a case to cover the back of the phone. I asked if they could send me a case for free given that it was only two months ago that I purchased the phone and the said that they couldn't even do that.
ez gyönyörű
n7 ilyen ha mindet leszedik róla
-
Davzone
senior tag
válasz
horvathkrisz #13935 üzenetére
Igen, az utóbbi időben szétcsuszik jobbra a tartalom, és kell egy frissités hogy ujra jólegyen.
-
atillaahun
veterán
válasz
horvathkrisz #13932 üzenetére
ASK nálam dupla koppra írja az ékezeteket.
-
válasz
horvathkrisz #13932 üzenetére
Emlékeim szerint tableten úgy van, de telón csak a akart keyboard-ban találtam erre opciót.
-
( V )
veterán
válasz
horvathkrisz #13872 üzenetére
Talpán zöld betűk?
-
Kari1
aktív tag
válasz
horvathkrisz #13866 üzenetére
Ha fényképezed akkor mellétennél egy fehér lapot, mert ha a gép nem is lövi be rendesen a fehéregyensúlyt, akkor is van mihez (könnyen) viszonyítani. Köszi
-
dozsabalint
senior tag
válasz
horvathkrisz #13826 üzenetére
Eleve semmi értelme nincs az egész hírnek. A GPE-k nem a Nexusok alternatívái.
Kb az összes Androidos telefonnak olyannak kellene lennie támogatás tekintetében, mint a GPE-k (mondjuk lehet a gyártók belepusztulnának). A Nexus abban nyújt többet, hogy vele szó szerint támogatja a Google az Androidot/Androidra fejlesztőket. -
nozs23
addikt
válasz
horvathkrisz #13826 üzenetére
Inkabb mondj egy okot, hogy miert folytassak a szeriat? A hatalmas profit miatt, amit termel? Esetleg a vegtelen nepszeruseguk miatt?
-
w333
félisten
válasz
horvathkrisz #13822 üzenetére
Szerintem kamu az egész ...
Valami jó képességű egy éjszaka alatt megálmodta, aztán az összes hírportál pedig átvette, majd ha a Google hivatalosan bejelenti akkor elhiszem, de addig ez nekem még mindig csak egy kamu hír marad
(#13825) dozsabalint
Már lassan azt sem hiszem el hogy az lesz a köv. verzió ... mi tarthat nekik ennyi időbe hogy még nem adták ki ?
Szerintem majd Jún. 25-26 Google I/O konferencián az új Nexus 8 -al már az új 4.5 -t fogják bemutatni
-
nozs23
addikt
válasz
horvathkrisz #13822 üzenetére
"Csak annyira bizonyul igaznak, hogy anno a galaxy nexusnal is volt mar hasonlo hir."
Ezt nem tudhatod, de legyen igazad.
-
nozs23
addikt
válasz
horvathkrisz #13817 üzenetére
Hol írták ezt előttem? Főleg ma? Bocs de semmi ilyesmit nem látok. Ok nagyon egyszerű, még ha nincs is leírva. Nincs profit a készülékeken. Sőt. Play Edition telefonok ugyanezt a funkcionalitást adják, csak magasabb áron.
Én remélem nem szűnik meg, de tudod mit mondanak. Nem csörög a haraszt, ha nem fúj a szél. Mobilkommunikációs eszközöknél pedig általában igaznak bizonyul az, amiről eleget pletykálnak. -
HREH
senior tag
válasz
horvathkrisz #13758 üzenetére
Nekem r47-es franco van fent éppen, egész délelőtt zenét hallgattam, semmilyen audio gond nem volt.
Nem lehet, hogy maga a zenefájl szar?Bár mint írtad, S3-on meg S4-en nem szaggatott, szóval tényleg nincs ötletem. -
dnelb
veterán
válasz
horvathkrisz #13734 üzenetére
Nincs fenn franco kernel ? Ott vannak ilyen audio gondok .
-
HREH
senior tag
válasz
horvathkrisz #13734 üzenetére
Én csak FLAC-ot hallgatok, de se TTPod, se PowerAMP, se jetAudio Plus alatt nem akad...
Próbálj ki többféle lejátszót. -
menrenná
csendes tag
válasz
horvathkrisz #13705 üzenetére
Köszönöm a gyors választ
-
arkone
aktív tag
válasz
horvathkrisz #13653 üzenetére
Menü/beállítások/fiókok/google/-ahová szeretnéd feltölteni a képeket arra az emailre katt-
itt nekem a Drive, A Google+ Fotók vannak kipipálva. Így mikor wifin vagyok Feltölti annak az emailcímnek a Google+ fotók részhez. amit csak te látsz még. Innen lehet majd megosztani.
Indítsd el a Google+ fotók alkalmazást, 3db függőleges pont/beállítások/autómatikus mentés
Itt személyre lehet szabni miket szeretnél automatikus mentésnek.Visszamész egyel, katt arra a mail címre, amire fel szeretnéd tölteni automatikusan a képeket. Itt is van még beállítási lehetőség.
-
w333
félisten
válasz
horvathkrisz #13623 üzenetére
1. Tény hogy olcsó és biztosan jó telefon lesz !
2. Soha sem lesz a Nexus ellenfele .. inkább (Flagship Killer)
5. Mit keres ez még mindig itt a Nexus 5 fórumon
pepe091 -nek köszönhetően
itt a telefonhoz való topik
Akinek "One Plus One" viszketettsége van az fáradjon át oda (ne itt OFFoljon)
-
w333
félisten
válasz
horvathkrisz #13574 üzenetére
-
atillaahun
veterán
válasz
horvathkrisz #13578 üzenetére
Az.
És sokaknál évek munkája.
-
w333
félisten
válasz
horvathkrisz #13497 üzenetére
Szerintem ez inkább még nagyobb LoL
-
Nite
őstag
válasz
horvathkrisz #13297 üzenetére
hat kezdetnek ja... miert veszi el a kepernyo 1/4-t egy undorito fekete sav?
es miert lettek eldugva az ikonok....
-
tybsen
addikt
válasz
horvathkrisz #13344 üzenetére
a kamera üvege alatt vagy hol?
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #13329 üzenetére
Én tudok összeadni, kivonni és szorozni is...
Komolyra fordítva a szót, én inkább fóliázok és tokban hordom a telefonjaim.
-
Lecs@
addikt
válasz
horvathkrisz #13233 üzenetére
Én a mélyhűtőbe olvastam, és kajak kihűlt a telóm. Remélem fagyások laggok nem járnak a dologgal.
-
GrooveHero
addikt
válasz
ha fehér, akkor nem árt egy kis alapszínt felvennie a nyárra, ha fekete, akkor meg már túlságosan is leégett a napon, ne fektesd ki
-
tybsen
addikt
válasz
Ja vegulis normalis, hirtelen elkezd zabalni a kijelzo.
Egyebkent mindenki mekkora sportember itt, legalabb nem vagyok egyedul
lesz majus 11-en egy ingyenes futas Bp-en, 10 km, hatha valakinek erdekes lehet: itt van egy cikk rola
-
dreko
aktív tag
válasz
takard el
-
nbarnabas
tag
válasz
horvathkrisz #13198 üzenetére
Ha TL&DR akkor röviden: Oppo régi alkalmazottai csináltak egy telefont. Árban picivel N5 felett kezd, és tudásban is csak kicsit van felette. (De reklám ugye az, hogy fele annyi mint egy S5 vagy M8) CM11 az OS rajta. kb ennyi. Ha jobban érdekel mi ez akkor katt a fenti linkre
-
gabro0
őstag
válasz
horvathkrisz #13143 üzenetére
Jó, azért nem lényegtelen, de mivel minimális terhelés kap, így nem annyira számít véleményem szerint. Ez esetben a kijelző fogyasztja a legtöbbet.
-
Lecs@
addikt
válasz
horvathkrisz #13139 üzenetére
Nekem 7.5 óra az N5 - n, és 14 % ! Verseny van !
Screent, akksihasználást nem linkelek !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Synology NAS
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óvodások homokozója
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest