- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
ismert hiba ami már nálam is rendszeressé vált, a legtöbb hívás befejezése után 2x power gomb nyomás szükséges hogy felébredjen a telefon, rohadt idegesítő de amíg nem jön egy hibajavítás a mályvához addig nincs mit tenni mert kb a proximity szenzor drivere esik szét:
Black screen when call ends - Android 6.0 -
vacs
veterán
Nálam stock 5.1.1-en jól működik a Viber, igaz én soha nem lövöm ki a memóriából! Minek lőném ki, azért van a memória, hogy a telefon használja!
(#45637) Fkris: mikor írtad, hogy TIR, akkor nekem a 80-as évek kamionos sorozata ugrott be. Legközelebb írd azt, hogy topik összefoglaló.
Ja és én jeleztem, hogy írd bele a recovery-s format data-t!Más:
Sok helyen azt írják, hogy a Huawei Nexus 3 giga ramot kap, a LG Nexus pedig csak 2-t. Ha ez igaz, akkor nem biztos, hogy én cserélni fogom a jelenlegit. Értem én hogy a stock droidnak elég a 2 giga is, de 3-4 giga rammal még jobb lenne a multitasking, nem szeretem, ha újratöltögeti a dolgokat.
Huawei-be kellene 4, LG-be 3 giga ram ... -
bl4ze
veterán
-
TOZ
addikt
Ez mondjuk erdekes, mert a tavaszon elvileg a Telenor mindenkinek bekapcsolta az LTE-t. Ingyen es bermentve. A ceges kartyainkon is megindult a sebesseg, pedig az kulon fizetos opcio lett volna addig.
-
Dottore
addikt
Ezt használd, de csak ha nagyon látni akarod.
-
Just486
senior tag
Egyszer már mondtam, hogy, ezt az Android csinálja szándékosan, biztonsági okokból. Ha minden igaz a biztonság/eszközadminisztrátorok pontban kell elvenni a jogát, de az is lehet, hogy elég fc-zni a progit.
De amúgy még csak ez sem igaz, megnéztem, és elég kikapcsolni a programot a saját beállításai közöt... -
huan
őstag
-
Nálam is villog nem ez a problémám, ha nem , hogy ha kapom egy whats up üzenetet, nem éleszti fel a képernyőt...
(#42486) focvis: A vibert nem néztem a whats up a legnagyobb problémám.
Megnéztem a beállításokat, ott minden rendben a beállításoknál(telefon) be van állítva: Hang és értesítés/Ha az eszköz le van zárva:az összes értesítés megjelenítése, tehát ez jól van beállítva, ennek ellenére b@szik feléleszteni a képernyőt :/
-
TTTotya
senior tag
Jó használtad, egy keveset, de ezek te felhasználási szokásaid. 4 nap alatt 1 óra 20 perc SOT-okat (az ugyebár napi 20 perc szemben mások 2,5-3,5 órájával szemben
) csinálsz és feljössz ide hetente többször is dicsérni a saját akku idődet + új akksi stb. és bizonygatni, hogy nálad minden tökéletes. Csakhogy pl. én, aki messze állok a hardcore user-től csinálok 3 óra körüli inkább 3 óra + SOT-ot 1nap alatt és este már mindenképp töltőre kell akasztanom a telót, ha nem akarom, hogy másnap napközben 0-ra merüljön. Szal persze, ha 1:20 perc SOT-ot csinálsz valszeg nem nem nyomkodod annyit, mint mások, egyértelmű, hogy készenlétben tovább elvan a teló. Ha mi sem nyomkodnánk nekünk is kibírna 3 napot, hiszen nem ugyanannyit fogyaszt készenlét és használat közben.... Csinálj meg 1 nap alatt 3-3,5 vagy akár 4 óra SOT-ot, úgy, hogy közben ki is használod a rendelkezésre álló erőforrásokat... Megnézzük, fel kell-e tenni töltőre este.
Vagy, hogy hány nap lesz a készenléti időd.
Nem cseszegetésnek szánom természetesen.
-
tabletgenius
tag
Nem akarok hitvitakat szitani, de ... meglepo, hogy kik anno befektettek az akkori legfejlettebb andoridos okostelefonok egyikebe (N5), masfel ev utan a keszulek legemlitesremeltobb jellemzojet az aksisporlasban velik megtalalani. Elhangzanak itt "napi hasznalat" , meg "mersekelt piszkalgatas" stb. mondatok, es vegetnemerosen konkuralnak a kulonbozo irrelevans SOT-ertekek, meg aksi-%ok. Ertem en, hogy ido, meg toltottseg milyensege/szama fuggvenyeben romlik a gyari akkumulator kapacitasa es elojohetnenk bosszanto jelensegek, de azt mar nem tudom felfogni, hogy egy okostelefonnak nevezett kutyunel milyen use-modban kellene lenni ahhoz, hogy az ilyen masfel, ketnapos aksiidot elerje az ember, s ha lehet, meg akkor se meruljon 33.33% ala.
Felreertes ne essen, nem ketlem, hogy ki lehet hozni az emlitett sporlos ertekeket, de akkor el lehetne gondolkodni, hogy minek is kellett a negymagos, szuzandroidos kutyu..
Roviden meg csak annyit, nem normalis ki attol frusztralja magat, hogy intenziv hasznalat mellett a nexusa akar napi ketszeres toltesre is szorul. Marpedig simman elerheto ez az tenyallas is. Nekem szinte mindennapos ez. Sot, mondhatnam akar aksikapacitastol fuggetelnul is! Csak az kell, hogy parhuzamosan tobb szalon fussanak az appok. A minap 2.5Aes toltesu autos fejjel - 100%rol indulva, NEM tudtam szinten tartani a keszuleket akkor, amikor orakon at be volt kapcsolva a bluetoothos parositas az auto audio-rendszerevel es a TUNEin-en at szolt a netradio, ehhez persze mukodnie kellett a gsm adatkapcsoaltnak, a WAZE miatt a gps lokalizacio is aktiv volt, es hatterben futott a google my tracks nyomvonalrogzitese, s mi tobb, a fenyerot is 60%osra kellett allitanom. A keszulek szakadas-mentes mukodest produkalt, csak epp folyamatosan csokkenoben volt az aksi %os kijelzettsege. Ez tenyleg egy eleg igenybevevos hasznalat volt, de a mindennapokban is kozel ennyire intenziven hasznalom. Igy kell jo esetben csak haromszor toltore tennem ket nap alatt. Amugy a SOT-rol is hiaba beszelunk, ha kozben nem emitodik a GSM lefedettseg, hasznalat milyensege, a hangero, lcd-fenyero allapota, stb.stb. Vegul is ertheto, hogy hova akarok kilyukadni. Elismerem, hogy a gyari akkumulator alulmeretezett, de lehetne akar a duplaja is, akkor sem erenenk be vele. En biztosan nem. Akik jelenleg is 8 oras SOT idokrol regelnek, ok talan igen.
NO offense!)) -
tothak
tag
Én speciel Nexus 5-ről váltottam G3-ra. Mindenképpen érdekes kérdés a dolog, mert sebességben egyértelműen a Nexus a nyerő, de ezt is csak akkor lehet kijelenteni, ha mind a kettőt használtad.
Nekem az üzemidő tökéletesen megfelel. Az én felhasználásommal a G3 hozza azt, amit sokan állítanak, hogy nekik a Nexus 5 tudja. (Nap végen 50% úgy, hogy a SOT 2-3 óra között van. BT folyamatosan megy Garmin Vivosmart miatt, Wifi egyáltalán nem, illetve a SOT főleg Fb és Fb messenger miatt van.)Néha megbánom, hogy váltottam, mert app frissítés és/vagy telepítés közben be tud lassulni, de aztán mindig rájövök, hogy nekem nem éri már meg a legfrissebb rendszer és a "büntetlen" mókolás azt, hogy annyit kelljen küzdeni a telefonnal.
Root ezen is van (a G3-on), de az csak az SD fix és az AppOps miatt kell.
Összességében én azt mondom, hogy max a méret ami visszatartó ok lehet.
Remélem segítettem, és remélem nem fog senki nekem esni a többiek közül a tapasztalataim miatt
-
TOZ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Hieronymus: Három júniusi képem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple asztali gépek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest