- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
válasz
arkone #32215 üzenetére
Nagyon sokat számít egyébként minden. Mi minden van bekapcsolva, milyen alkalmazások futnak, milyen fényviszonyok között használjuk (auto fényerő ugye nem mindegy, hogy egy sötét szobában minimális, vagy szabadban full fényerő), mozgásban van-e az ember, mobilhálózat mennyire stabil stb, stb.
Az sem mindegy, hogy a 4-5 órákat egy huzamban érik-e el, vagy megszakítva, mert egyhuzamban a készenléti merüléseket kvázi megspóroljuk, ami simán el tud vinni 20-25%-ot, ami egy moderált fényerőn 1 óra kijelzőidő is tud lenni.Nekem is nagyon változó a kijelzőidőm, kvázi egy huzamban, amikor egy nap (16 óra) alatt lemerítem a telót, akkor ~ 4 óra is szokott lenni. Amikor moderált használat van, akkor 2 napot (35 óra) bír ki, és már csak kb 3 óra a kijelzőidő. Most pedig ment 57 órát, és már csak alig léptem át a 2 órás kijelzőidőt.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- E-book olvasók
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- VR topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged