- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dello79
aktív tag
válasz
trance89 #4399 üzenetére
Nekem nagyon jól jött többször is nyáron , hogy nem kellett pl strandra cipelni a tárcám, telefonom... de volt úgy is , hogy a páromnál volt a Revolut kártya, mert rajtam úgyis mindig ott az óra .. és tudtuk ketten használni.. stb stb , szerintem jó dolog , főleg ha amúgy is benne van. + nem kell óránál írogatni a pin kódot ... 15e felett sem .. stb stb , legyen benne ha tudja.
-
Blackjack
újonc
válasz
trance89 #2154 üzenetére
Samsung Galaxy Watch/Active/Active 2 csoportban raktak ma ki egy képet: [link]
Gondolom por vagy homok kerülhetett alá és ahogy látom ez csak a sima szilikon tok amit nem fed üveg/plexi felülről. Mondjuk én követném vele az úszásom is a balcsiban ahol ezt nem tudod kiküszöbölni. Ezért a kérdés.
Melyik tokot ajánlanád? -
toto0569
addikt
válasz
trance89 #1400 üzenetére
Keresem én is az ilyen csopikat.
Köszönöm!
Nem régi az óra és amit megvettem az letöltés után már nem is tetszett annyira.(és nem is használom)
Nem rég jöttem rá,hogy lehet ingyen is ,kuponnal vásárolni.
Hozzáteszem,ha van rá lehetőség akkor meg is kell köszönni a fejlesztőnek,hogy használhatom ingyen. -
-
-
StLui
veterán
válasz
trance89 #1096 üzenetére
Barátom óráján a hasonló menüt lehúzva fentről, fent középen a töltöttség, jobbra BT kapcsolat, és ha megszakad akkor a balra a wifi jelenik meg. Na én most addig kapcsolgattam automatikus meg bekapcsolt állapot a wifire órán, hogy most egyszerre látom a wifit is, sarkában az A betűvel, és BT-t is, de továbbra sem jön át a hívás ha megszakad BT kapcsolat
-
Kasya
nagyúr
válasz
trance89 #874 üzenetére
A 400m-t meg labor korulmenyek kozt is sokallom. En 200-250m-re emlekszem.
Az biztos, hogy az ora nem kepes ekkora teljesitmenyre. Azt ugyan nem tudom, hogy milyen Class van az oraban, de biztos vagyok benne, hogy nem Class 1. Nekem 2-3 fal utan is mar bontja a kapcsolatot. Kb egy szinten van egy regi LG HBS-900-al, ami csak BT 3.0.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung ultra watch 2025
- Samsung Galaxy Watch 6 44mm GPS Fekete
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 1 év garancia black
- Karcmentes Google Pixel Watch 3 (Obsidian fekete) Több mint 50.000 Ft Értékű Kiegészítővel!
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest