- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
válasz
GuruZone #3880 üzenetére
Működő BP nem Samsung telefonnal Tizen 5.5.0.1 alá:
Szóval aki ezen már túl van:
https://www.xda-developers.com/enable-ecg-samsung-galaxy-watch-3-watch-active-2-paired-non-samsung-phones/
az nyilván tapasztalta, hogy a BP.tpk telepítése hibával elszáll, csak az ecg.tpk file-t lehet sikeresen telepíteni.A megoldás az, hogy a TizenStudio "Device Manager"-ben jobb klikk az eszközödön, majd a menüben "open shell".
A megnyíló shell ablakban kiadod ezt a parancsot:pkgcmd -u -t tpk -n com.samsung.health.samd.bp
Ezek után már aktívnak kell lennie a BP appnak is az órán....ha mégsem akkor telepíts újra az órára az előzőleg a certifikációddal aláírt BP.tpk file-t, ami már nem fog hibával elszállni....
Have fun !
-
konwktor
tag
válasz
GuruZone #1925 üzenetére
Nincs véletlenül egy leírásod hogy kell csinálni?
A másik problémám hogy a vérnyomás mérőnél valamit biztos rosszul csinálok a parancssoros résznél valami olyat ír ki az enter leütese után hogy művelet megtagadva vagy valami ilyesmit valaki ebben esetleg tudna segíteni? -
GuruZone
őstag
válasz
GuruZone #1922 üzenetére
update: meglett a megoldás. Curve appban módosítottam a telefonszámot (páromét adtam meg), SMS-ben jött az ellenőrző kód neki a Curvetől.
Átugrottam Samsung Pay-be, töröltem a Curve kártyát és hozzáadtam újra. Fura mód, egyből megérkezett a Samsungtól az ellenőrző kód párom telefonjára. Kiírta, hogy végeztem mindennel, lehet használni. Öröm, bódottá!Ezután a Curve appban töröltem a párom számát és újra beírtam a sajátom. Samsung Pay kártyatörlés, hozzáadás, és megjött a hitelesítő sms a telefonomra.
Ki érti ezt?
szerk.: vérnyomásmérőt hagyom a csudába, nem jön össze a kapcsolat.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
GuruZone #1507 üzenetére
Maximum megállsz, leállítod az edzést, és mielőtt indítanál egy újat, beállítod amit szeretnél és folytatod a tekerést. Lesz két perc kiesésed ;)
Vaze: igen, nekem active2 van, de ha előre tudom, hogy nem lesz EKG még most sem, akkor maradtam volna a sima watch-nál, bár elméletileg watch active 2 esetén több led van, így talán pontosabb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest