Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
gyuri2008 #1053 üzenetére
Mert az FDA is burokratikus szerv. Gondolom dec 15-jan 5 közt ők se nagyon dolgoznak. A hivatali engedelyezesi eljarasok mindig idoigenyesek. Raadasul most meg itt a koronavirus is...gondolhatod, hogy mi elvez elsobseget nekik.
Amugy ha jol tudom, harom dolgot kell engedelyeztetni: EKG, pitvarfibrillacio jelzes és elesés jelzés. 5 honapja azt irtak, hogy februar kornyekere varjak az engedelyeztetest.
S Health cca. 5 honap alatt kapta meg anno 2013-ban. Azota gondolom sokkal tobb igeny erkezik be hozzajuk.
-
Kasya
nagyúr
RSS-re mit javasolnatok? Pl. Ph hireket hogy lehetne olvasni rajta?
Illetve milyen fenykepezo "taviranyito" appot hasznaltok? Amit latok, mind fizetos. A Galaxy apps pedig nem terit vissza, ha jol tudom.
-
Kasya
nagyúr
válasz
trance89 #874 üzenetére
A 400m-t meg labor korulmenyek kozt is sokallom. En 200-250m-re emlekszem.
Az biztos, hogy az ora nem kepes ekkora teljesitmenyre. Azt ugyan nem tudom, hogy milyen Class van az oraban, de biztos vagyok benne, hogy nem Class 1. Nekem 2-3 fal utan is mar bontja a kapcsolatot. Kb egy szinten van egy regi LG HBS-900-al, ami csak BT 3.0. -
Kasya
nagyúr
A bőrszíj mennyire bírja a vizet és a terhelést? Van esetleg tapasztalata valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch S10 46mm Alu GPS+ Spigen tok (2év gari) BESZÁMÍTOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest