Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Akkuban erősít a középkategória
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan77
aktív tag
válasz
Rigormortiis #8194 üzenetére
Most megcsúsztak
-
zoltan77
aktív tag
Úgy látom a samu áttér a huawei útvonalára negyedéves biztonsági frisítéssel, pedig nem azért adtam ki közel 200 ezret hogy leszarja amit vállalt a samsung hogy havonta küldi a biztonsági frissítést. Novemberin vagyok jelenleg.
-
válasz
Rinocerosz #8180 üzenetére
igen, azzal néztem
gyakorlatilag tükrözi a gépre a telót. tetszik. szerintem hasznos -
-
Dilikutya
félisten
válasz
Rigormortiis #8183 üzenetére
Azért a rendeltetésszerű az, hogy nem csinálsz gyalut.
-
-
kutga
félisten
válasz
Rinocerosz #8180 üzenetére
Egyiket sem ismerem.
-
ginola
addikt
válasz
Rigormortiis #8178 üzenetére
Utána mehet visszaállítás pl. mentésből, vagy ajánlott teljesen nulláról beállítani, telepíteni mindent?
Mennyire ajánlott ez a Samsung szerint Android főverzió váltáskor mármint a gyári visszaállítás? -
Rinocerosz
őstag
-
kutga
félisten
válasz
MasterComp #8176 üzenetére
Az mi? Dex?
-
ntomtb
tag
Ha megjelenik a 12-es verzió, van mód "tiszta" telepítésre?
-
most tesztelem a win.es összekapcsolást.... hát ez vmi fantasztikus. Mindig ledöbbenek, hogy hol tart a technika
-
samu74
addikt
válasz
PRDZsolesz #8172 üzenetére
Az S6 jó telefon volt,de ez még jobb.
Üvegben azokat ajánlom ami teljes felületen tapad(full glue),összes többi semmire nem jó. -
PRDZsolesz
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm nektek a választ, egyelőre ismerkedünk, utoljára Samsung telefonom anno egy S6 volt, azt imádtam, remélem ez is lesz legalább annyira jó, mint a maga idejében az S6
-
jUUh
addikt
válasz
PRDZsolesz #8167 üzenetére
Szia!
Az összefoglalót készítem, csak elég lassan haladok vele magánéleti és egyetemi szutykok miatt, de ígérem egyszer lesz.
Ahogy fentebb írták, fontos infó kb. az, hogy nemsokára jön az Android 12 OneUI 4.0. Én tokot a Spigent javaslom, most életembe először üveget is márkás Spigent tetettem rá budapesti SpeedShopba. (Szvsz nem volt olcsó, 9e Ft tok+üveg+felrakás, de cserébe mindkettő nagyon minőségi, semmi panasz rá)
Az SD verzió elvileg kevésbé melegszik fel, és jobban bírja akkumulátorban, de szvsz. egy átlagfelhasználó ha direkt nem figyel ezekre, nem biztos, hogy észreveszi. Én személy szerint a kialakult "rosszabb-nemrosszabb az Exynos" témában inkább a biztosra mentem egy SD-vel.
-
Septum15
aktív tag
válasz
PRDZsolesz #8167 üzenetére
Eddig egyik Android verziónál se volt semmi baj, most mindannyian a 12-es megjelenését várjuk, ami már elindult több országban is, valószínűleg hamarosan hozzánk is megérkezik.
A Snapis telefonok nem melegednek annyira, mint az Exynososok.
Nekem a gyári álló tok bevált, még ha egy nagyobb is lesz tőle a telefon. Nemrég rendeltem Ali-ról két sima szilikon tokot, ezek is beválnak, csak egy nagyobb esés esetén semmit sem védenek. Ma jött meg Aliról ez az üvegfólia is, ez talán egy kicsit kisebb, mint kéne, szóval egyelőre nálam marad a gyári fólia.
-
Ronyn
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #8168 üzenetére
Igen, Weboldalak parancsikonjai
Akár energia takarékos módba rakom (ott nekem be van kapcsolva az alkalmazások és kezdőlap korlátozása), akár újra indítom, utána csak szürkén jelennek meg, és kiírja hogy "A Gyors parancs nem áll rendelkezésre", aztán el is tűnik.Úgy látom, többen használnak Novat, most csak nekem csinálja ezt, vagy másnak még nem tűnt fel?
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
A mai napon került hozzám egy QC-s készülék. Összefoglaló hiányában kérdezném, hogy van bármi aktuális/fontos infó a telefonnal kapcsolatban? Stabil Android verzió, vagy bármi jótanács esetleg? Ajánlott, jól bevált kiegészítők pl. tok vagy fólia esetleg? Egyáltalán a QC jobb/rosszabb mint a "sima"? Kicsit hosszú lenne ~8k hozzászólást elolvasni, szóval előre is köszönöm!
-
Ronyn
senior tag
Nova launchert használok, és a webes parancsikonok mindig eltünnek egy újra indítás után, másnál is csinál ilyet, és erre van valami megoldás?
-
jereti
tag
válasz
dionaea #8164 üzenetére
Nekem eleinte a sok fotózásnál volt meleg, de már nem. Fényerő csökkentés sose volt. Na mindegy. Szeretem ezt a telefont, eleinte nagyon zavart a gyenge üzemidő, de javult. Ami tök fura, hogy egy időben spórolni akartam az akksival a takarékos módra váltva, aztán már nem érdekelt, 120 hz-n használom, és nem fogy el hamarabb.
-
dionaea
őstag
Hát nekem is az van és melegszik úgyhogy ha játszom komolyabban akkor kell a ventilátor ami hűti. De pl a game launcher plugin- ek is segítenek. 42 foknál vissza veszi a teljesítményt. Most tél van így nappal nem veszi vissza a fenyerot harmadára mert hideg van. Egyébként jó telo annyit bír az aksi mint az s8-é. De van hogy még annyit sem.
-
Rigormortiis
veterán
-
samu74
addikt
válasz
MasterComp #8137 üzenetére
A samsung a gyorstöltést 9 volton tudja és PD a szabványos(power delivery). A gyári 25 wattos töltő 9 volton 2,77 ampert tud,nekem az van és lényegesen jobb mint a normál töltés ha a helyzet úgy adódik.Tehát azok a töltők amik 5 vagy 20 volton tudnak akár 65 wattot is semmire nem jók.
Alin van Galaxy Note 10 töltő 25 wattos olyan 4 ezerért azt érdemes . -
-
-
jUUh
addikt
Használtan 130ért S20FE vagy majd' 300ért S21FE, hát én előbbi mellett tettem le a voksom
-
gretzky77
veterán
Elköszönök, bár olvasás szintjén maradok még szerintem, mai napon eladtam az S20-FE-m!
További kellemes használatot és mielőbbi bugmentes droid 12-t -
-
bendegruz
őstag
Már kijött az s21fe? Nem szarakodtak sokáig :D
-
válasz
MasterComp #8139 üzenetére
Az élettartamra jó hatással lehet még a max 85%-ra töltés, ami majd a frissítéssel jön.
-
-
kutga
félisten
válasz
MasterComp #8141 üzenetére
Inkább azért, mert a vezetéknélküli töltésnél sok a veszteség, ami hő formájában távozik. Ha szabványos töltővel csinálod, nem károsíthatja az akkut.
-
-
Fin10
tag
válasz
MasterComp #8139 üzenetére
Én eddig kétszer töltöttem vezeték nélkül egy Baseus 10w-os töltővel, de eléggé melegedett, így én inkább vezetékesen töltöm.
-
mint látjuk nem az számít....
bár amúgy is inkább vezeték nélkül töltöm, az elvileg 5w-al tölti, de talán akkor tovább marad jó az akku. 3 évet tervezek vele -
kutga
félisten
válasz
MasterComp #8137 üzenetére
Mi kettőt is vettünk, mindkettőhöz a 15W-os járt.
-
-
Septum15
aktív tag
válasz
MasterComp #8134 üzenetére
Ez éppen 25 W-os. Az A70 mellé még ilyet kaptam, most is azzal töltöm ezt a telefont.
Nincs olyan szabvány, hogy mekkora teljesítmény mellett gyors a töltő. Ezért mondhatják 10W-osra és 90W-osra is. Hiába nagy a különbség a kettő között.
A telefon maga csak 25W-ot tud, szóval 40-est sose tudná teljesen kihasználni, de szerintem itt gyorstöltési szabványban való különbség lesz. Asszem a Huawei más szabványt használ(t), mint a Samsung, és emiatt nem megy a gyorstöltés.
-
kutga
félisten
válasz
MasterComp #8134 üzenetére
Gyárilag 15W-os gyorstöltő jár hozzá. Másikkal is lehet tölteni, QC szabványt kell tudnia, de a telefon max 25W-ot tud felvenni.
-
Segítsetek kicsi, megkavarodtam a töltőkben és nem találok sehol leírást.
Gyárilag sima töltő jár hozzá 10 w-os, gyorstöltő samsung 5v 2A az ugyanúgy 10w.
Akkor most hogy van ? nem azért gyorstöltő, mert esetleg 35-40w-os?
van egy Honor gyorstöltőm, az 40W-os, de azzal nem tölti csak simán. miért? (usb-c része ugyanaz) -
csakb
őstag
válasz
Sequadon #8131 üzenetére
Úgy látom, hogy leginkább a netguard appot javasolják erre a problémára. Állítólag az ingyenes változata is tudja ezt a featúrát, hogy egyes appoknál letiltsd a mobiladat-használatot. Ezt próbáltad már?
Amúgy tényleg elég wtf, hogy a Samsung ilyen, alapvető androidos funkciókat kihajít a saját rendszeréből.
-
samu74
addikt
Igazad van,rosszul emlékeztem.
Na csak azért is okoskodok itt,mert ne legyen az hogy ha egy s10 tulaj olvasgat itt a topikban,mérgében eldobja a telefonját .Bőven jó még az 2022-ben is,nagy előrelépést nem tapasztalna egy s20fe-vel se.Az más kérdés, hogy az akksi azért ebben jobban bírja,exynos ide vagy oda.
Amúgy a malájoknál a S20FE 4G-re(snapi) kint van már egy ideje, szóval jön majd az ide is.Remélem a készenléti fogyasztás javul az új droiddal.
-
samu74
addikt
2 éve nyomkodjuk a telefonokat,szóval van rálátásunk.UFS 3.1 a tároló az s10-be is,kamera se nagy különbség, proci meg szerintem jobban sikerült az s10-ben(exynos990 játszik itt
).
De legyek on is, az előző nagy frissítést hamarabb kaptuk mint az S10 tulajok, szóval nem kell itt nagy dolgokra gondolni update ügyben.
-
Sequadon
tag
Xiaomi után nagy meglepetés volt, hogy nem lehetséges app-okat letiltani a mobilnetről. Párszor elégettem már az adatkeretem Youtube-al, így ez eléggé hiányzik. Ahogy nézem a 12-es frissítéssel sem lesz ilyen lehetőség.
-
icemad
nagyúr
Érdekes, hogy az s10 széria már megkapta az android 12-t.
-
válasz
Rigormortiis #8101 üzenetére
köszi, akkor bízok benne, hogy nem a telóban van a hiba
-
Rigormortiis
veterán
válasz
MasterComp #8100 üzenetére
Én sokat hallgatok kocsiban zenét bt-n keresztül, spotiról, de ilyennel még nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- Milyen videókártyát?
- Renault, Dacia topik
- Mini-ITX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- BMW topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Ryzen 7 CPU-k
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest