Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kelly416
veterán
válasz
MasterComp #8698 üzenetére
Köszi! Autós tartót régóta keresek.
Ha már elkezdted, pár folgot én is hozzá tennék.
Type-c jack átalakító, tökéletesen működik és használhatom a régi kedvenc fülesem, az autóban meg az átalakító kazettát.
A sokat elmegetett hydrogel fólia.
QI stand, otthon irodában ezt használom, tökéletes, állítva fektetve rá lehet dobni a telót, tokkal is kiválóan tölt.
Porvédő, magáért beszél a neve.
-
Megosztanék veletek pár ali-s vásárlásomat, hátha érdekel vkit:
- Tartó + töltő kocsiba: Meglepően jó, tölti könnyű ki-be rakni, nagyon tetszik, masszívan tarja a szellőzőnyílásba (Toyota és Mitsubishi) [link]
- Okostok: kuka, semmit sem ér, rettenet gagyi [link]
- Nem szeretem töltögetni a fülest, ezért vettem egy usb-st. Tök szép hangja van, hangerő szabályzós, alsó része fonott. Ennyit megért: [link] bár nem lehet "tökig" betolni, gondoltak arra is, hogy vkinek nagy tokja van, akkor is be tudja dugni
Hát röviden ennyi
-
pinnacle
nagyúr
válasz
kissati66 #3733 üzenetére
Sziasztok! SKVALEX Call Recorder, Cube ACR még mindig gond nélkül működik gyári ROM-on is? Nekem pont ez a gondom, hogy nem tudok hívásrögzítéses telefont venni. Nekem ezért van még mindig Samsung J5 2017, ARC-al, de már ez sem az igazi, a másik fél alig hallható.
-
Blac1
aktív tag
válasz
justmemory #8686 üzenetére
Köszönöm.
-
kelly416
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #8690 üzenetére
Engem sem a hátulja érdekel, a majdnem rosegold keret feminim kicsit, hogy etnikailag véletlenül se legyek inkorrekt.
Merthogy általában én is full átlátszó szilikon tokot használok mostanában. De ez van. Megszoktam. A narancssárga hátulja tetszik, azzal nincs bajom.
-
s4hu|SyD^
addikt
Átlátszó tokom és fehér telefonom van. Nem igazán nézegetem a hátulját. Oly mindegy milyen színű.
-
kelly416
veterán
válasz
JoHn123 #8684 üzenetére
Pubg és pubg New State kiváló, de sokan sok mást játszanak rajta, nem panaszkodik senki.
Intelligencs:
Szerintem simán megéri. Anno én pont kéket nem akartam, leginkabb a fehér tetszett volna, de piros volt és narancssárga, az utóbbi lett. Hát... inkább vettem volna pirosat utolag, de úgyis tok van rajta sokszor, úgyhogy mindegy. -
Dracula72
senior tag
válasz
Intelligencs #8682 üzenetére
Ma fogom belakni a Menta színű telómat, szemeztem a sötét kékkel, de ez jobban néz ki és nem csajos
-
JoHn123
tag
válasz
Intelligencs #8682 üzenetére
Szia! Szerintem érdemes. Pixel 4A 5G után vettem a napokban. Pixel 6 váltotta volna, de a sorozatos megoldatlan problémák miatt kerestem egy megbízható jó akksi idejű nem melegedő telefont. (Én nem játszok vele, de gondolom arra sem rossz) talán csak a hosszából flexelnék le egy centit, mert zsebben kényelmetlen.
-
Blac1
aktív tag
válasz
justmemory #8675 üzenetére
Szia! Nálam ilyen lehetőség nincs. Jól gondolom hogy Android 12 kell hozzá? Enyémen még a 11 van.
-
válasz
zolee3000 #8665 üzenetére
Szia, én is a Samsung Store-t néztem, mert kuponnal most ott a legolcsóbb, 170 ezer. Sajnos pont kék nincsen, amit akartam. Te milyen színűt vettél? Még a menta színűn gondolkodom, nem tudom élőben mennyire néz ki jól. Elmentem az Allee-ba, de sajnos sehol sem láttam olyan színűt kiállítva. Remélem nem túl "csajos".
Kérdés mindenkihez: érdemes amúgy még ilyen telót venni? Zászlóshajó volt, de azért már lassan az S22-esek jönnek. A52s alternatívájaként néztem ezt ki. Egyszerűen nem akarok annyi pénzt kiadni egy telefonért, amennyibe ezek a csúcsmodellek, vagy csúcsmodell közeliek újonnan kerülnek, még így jóárasítva is a fájdalomhatáron van. Most egy Google Pixel 3a telefonom van, de már elegem van belőle, nem jött be. Visszatérnék a Samsunghoz, mert eddig azok váltak be a legjobban.
-
gallimi
tag
Sziasztok. Most jöttem át A52-ről. Szóval picit már ismerem a rendszert, de egy dologra nem jövök rá. Miért nem tudom kiválasztani a Samsung free helyett a főkepernyőn (balra húzás) a Google Discovert. Nincs is a listában.?
-
s4hu|SyD^
addikt
Smart Lock: Be volt állítva, hogy ha a Miband közel van akkor elég elhúzni nem kér semmit, be volt állítva ha az autó BT-re csatlakozik akkor is. Ezek közül egyik sem jött össze, mert állandóan életre kelt a zsebemben. Ezek úgy működnének jól, ha sosem lenne a zsebemben kb. Beülök autóba kidobom valahová pl.
-
zolee3000
tag
Köszi. Remélem, így lesz, bár inkább ne legyen semmi baj. Érdekes mondjuk, hogy itt Miskolcon is van S.E.Store, de ha nem a ses.hu oldalról rendeled, hanem az "official site webshopjából", akkor ott nem lehet bolti átvételt választani, csak a futáros szállítást. Mintha közük se lenne egymáshoz...
Az is furcsa, hogy az árak sem azonosak, ill. a samu promóciós kupont is csak itt lehetett érvényessíteni.
-
zolee3000
tag
Sziasztok,
Rendelt valaki telefont a hivatalos oldalról (samsung.com)? E-mailben csak a számlát küldték el, jótállási jegyet nem. A papíralapú "warranty card" füzetecske meg ugye a bontatlan dobozban volt, így nincs kitöltve. Mi ilyenkor a teendő? Ha úgy alakul, hogyan tudom a garanciát érvényesíteni? Még sosem volt ilyen ügyem.
-
samu74
addikt
Szívesen.
Mondjuk ez a random feloldás téma érdekes ,nálam be van állítva az ujjlenyomat feloldás ha az nem akkor a minta. Nem csinál semmi disznóságot a zsebembe.
s4hu|SyD^ az S7E azért működött jobban mert ott a kávában ott figyelt a normális fényérzékelő, itt meg a kamerát használja.Mondjuk szoftveres megoldást csak illene találni a samsungnak hozzá... -
jereti
tag
-
s4hu|SyD^
addikt
Smart Lock pl nekem mindig feloldott a zsebemben, ami kész vicc. Aztán mindent is csinált, úgyhogy ki is vettem az összeset pedig nagyon kényelmes lenne, de így nem köszi.
Maradt az arc, ujjlenyomat meg minta.
Nekem még mindig ez az automatikus fényerőszabályozás nem akarja adni. S7E-ben 100x jobb volt. -
kóóó
aktív tag
Raiffeisen appnál nekem 4-ből 1x fogadta eddig el a terminál a fizetést, sőt egyszer fel is sültem mert a kocsiba maradt a bankkártya és szaladhattam ki, hogy kitudjam fizetni az árut, mert annyi készpénz se volt nekem....
Töröltem is a pics@ba az appot, inkább a zsebembe hordom a kártyám.Megjött nekem is a januári frissítés XEH.
Android 12 meg elég érdekes, előtte semmi gondom nem volt most volt, hogy úgy lefagyott a teló, hogy semmire nem reagált.
Nekem a 2 gomb kombinációja se működött.
Pedig többször egy percig próbáltam.Aztán a 3 gomb egyszerre és 2 perc után indult újra, elég érdekes volt.
Vannak dolgok amit beállítottam Raiffeisen webbanknal, hogy ujjlenyomatot fogadjon el, Android 12 után pár napig folyamatosan törölte ezt az opciót és jelkodot kért, amin beállítottam a lenyomatot egyből visszaállt jelkodra.Messenger alkalmazás a többi felett, kiállítom ne jelenjen meg, erre megjelenik egy chat fej és egyből ott van újra, mintha nem állítottam volna semmit.
-
kutga
félisten
Egyébként megjelent a januári Google Play rendszerfrissítés is, lehet tölteni.
-
er2es
tag
Telekom / Exynos: zsinórban megjott ma reggel a 12 és utána egyből a januári update is
-
jereti
tag
válasz
Eversmann #8645 üzenetére
Bal felső menü, bankkártyáim/simple kártyát igényelek.. Ezt a saját bankkártyádról feltöltöd. Fizetéskor semmi teendő nincs, csak fel kell oldani a képernyőt, és odatartod a telefon hátulját. Nem kell semmit megnyitni, bökdösni, csak első alkalommal bekapcsolni az nfc-t. Ha van otp kártya, azt töltögetni sem kell
-
jUUh
addikt
válasz
Ixion77 #8638 üzenetére
Nyomd hosszabban, újra kell, hogy induljon. Ha sehogy sem, dugj be egy USB fülhallgatót, töltőt, majd a bekapcsoló gomb + hangerő fel gombokat egyszerre, amíg a Samsung logó be nem jön. Ezzel belépsz a recovery-be, felül van egy 'Reboot Now' opció, válaszd azt (hangerő gombokkal tudsz le-fel) a bekapcsoló gomb megnyomásával.Jogos, mit írjak bele pontosan?
-
Ixion77
addikt
Feloldás közben lefagyott a telefon. Próbáltam hosszan nyomni (>30 sec) a bekapcsológombot, de nem indul újra. Van valakinek ötlete hogy hogyan lehet újraindítani?
Megtaláltam: A hangerő csökkentés gombot is nyomni kell.
-
wanted5
őstag
válasz
StarKiller89 #8628 üzenetére
Biztonsági okokból X óra elteltével mindig meg kell adni a kódot. Samsungnál ezt nem tudom mennyi, de xiaominál 72 óra.
-
jUUh
addikt
OTP-nél én gond nélkül fizetek bárhol. NFC folyamatosan megy, nem fogyaszt semennyit. Widget-be kint a kártya, rábökök, csippantom, mehet tovább az élet.
-
justmemory
senior tag
Szia,
én OTP-nél használom napi szinten, ahogyan előttem is írták, Simple-el; gond nélkül megy. Gondolom a Raiffeissen Bank appjánál is engedélyezni kell a kártyá(k)ra az érintés nélküli fizetést, de ez csak tipp. Simple-ben így van. Én azért szeretem jobban, mert könnyebben előveszem a telefont, plusz 15eFt fölött sem kér PIN-t, mivel ujjlenyomattal hagyom jóvá a telefonon a tranzakciót.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
StarKiller89 #8605 üzenetére
Nekem ellenkezőleg az ujjlenyomatolvasó. Sokkal gyorsabb lett.
-
-
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
Ezzel a telefonnal lehet fizetni?
-
HKorn
veterán
Az hogy a p*csába lehet, hogy mai futás után hazafelé sétálva veszem elő a telefont a zsebemből és az a képernyő fogad, hogy a gyári beállítások visszaállítása sikeres volt, minden letörölt a telefonomról, még az SD kártya tartalmát is??
Szétvág az ideg, nagyon mázli, hogy a fotók google drive-ra automatikusan mentve voltak, különben repülne a telefon ki az ablakon.
Soha nem volt még ilyen egyik telefonomnál sem.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #8592 üzenetére
nekem csak hibák jöttek elő (ujjlenyomat érzékelő van, hogy nem működik, érzékeli az érintést, de egyszerűen nem old fel, fél éves a teló, eddig sose volt ilyen csak a frissítés óta, illetve a Messenger, ha chat fejet használok és kis méretre rakom, akkor egyszerűen nem érzékel a telefont 1-2 mp-ig, bár ezt a fos Messenger számlájára írnám, mert a családban lévő S10e telón is ugyan ezt csinálja) amúgy semmi extra, szinte ugyan az minden
-
jereti
tag
válasz
s4hu|SyD^ #8600 üzenetére
Legújabb találmányom a viber kikapcsolás rutin. Ugyanis belemászva az akksi használatba azt vettem észre, hogy toronymagasan ez az app zabál még a háttérben is. Úgyhogy csináltam egy gyorsgombot, amivel életrehívom, vagy leoltom. (az értesítés kikapcsolása azért nem ezt a hatást éri el, mert akkor ugyanúgy fut a háttérben)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest