Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
StarKiller89
senior tag
4.1 megérkezett már valakinek? (4G)
-
Hikvision
senior tag
Üdv!
Különös külső behatás nélkül végigrepedt az üveg, van valakinek valami jobb tippje a javításra, mint a samsungos 60-ezres kijelző csere?
Köszi. -
válasz
Dominik9311 #9393 üzenetére
Szerintem nem
Az asszonynak a72 van nekem s20 fe snapdragon
Kamerában hasonló
Üzem időben jobb az a72
Egy esetben éri meg ha játszani szeretnél abban jobb az s20 fe -
Deck
titán
válasz
Dominik9311 #9393 üzenetére
Elég egyértelmű kérdés.
-
Dominik9311
újonc
Sziasztok Galaxy A72-ről megéri váltani az S20 FR-re?
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
a napokban lett egy ilyen telefonom és van egy dolog amivel nem boldogulok, segítsetek már légyszíves.
Azt szeretném hogyha bármilyen értesítést kapok standbyban akkor egy kis ideig mutassa, hogy mi az majd kapcsoljon ki. Ez eddig kb az összes androidos telefonomon alapból így volt de itt valahogy nem akar működni.Most értesítési hang és rezgés van de a kijelző sötét marad. Szerintem már az összes beállítást végignyomkodtam de nyilván benézek valamit, gondolom nem várok el lehetetlent.
-
Sziasztok,
A tárcsázót megnyitva megoldható, hogy a fő nézet a "legutóbbi" fül legyen, valamint ott egy névre rányomva egyből tárcsázzon ne pedig a felugró ablak a választási lehetőségekkel? -
Dilikutya
félisten
válasz
drkaputt #9381 üzenetére
Passz. Ugyanaz a főkamera benne, mint a sima S20-ban, de ennek van egy 3x optikás lencséje is, ami szerintem nincs az A52S-nek. Tud vezetéknélküli töltést, meg nyilván erősebb az SoC benne.
Attól függ, mennyi a különbözet. Én még a régi A52-n gondolkodtam, végül csak beleugrottam ebbe, nem bántam meg. -
drkaputt
csendes tag
Sziasztok,
A52s-hez képest mennyivel jobb ennek a kamerája (ha egyáltalán)? Megéri a különbözetet? -
s4hu|SyD^
addikt
Észrevettem, hogy a nem használt, alvó alkalmazásokat sokszor nem frissíti a Google Store csak mikor megnyitom írja, hogy frissíteni kéne. Erre valami megoldás, hogy mindig frissítse őket?
-
Dilikutya
félisten
válasz
StarKiller89 #9370 üzenetére
Chat fejet a bevezetéskor első dolgom volt letiltani.
Aztán az S20FE-re költözve szintén.
Amúgy szarok a META alkalmazások, mindig is azok voltak, ha nem az Android 12-re frissüléskor van bug, akkor másért. Nem is szoktam rendszeresen frissíteni, ha épp nekem nincs gondom, nem piszkálom, ha nem muszáj. -
StarKiller89
senior tag
válasz
Aryon87 #9369 üzenetére
Android 12 óta van egy ilyen bug, hogy a chat fej mozgatása után 2-3 mp-ig nem érzékel a kijelző, egy igazi kártékony alkalmazás, de azért ez eléggé súlyos hiba amit illett volna kb azonnal javítani... alternatíva lenne a Buborékos megjelenítés, de sehogy nem lehet rákényszeríteni az appot...
-
Aryon87
félisten
válasz
StarKiller89 #9367 üzenetére
Az mindig is szar marad ...
-
StarKiller89
senior tag
válasz
StarKiller89 #9363 üzenetére
viszont továbbra is ugyan olyan szar a Messenger...
-
StarKiller89
senior tag
Feleségem S10e telója most kapta meg a 4.1-et (független).
Egy héten belül érkezik nekünk is. -
icemad
nagyúr
Plussz még az is, hogy a legtöbb belső helyen direkt kérik, hogy ne vakuzz. Pl akvárium, rovarok, hüllők, stb... Mindegy, ők tudják. Szerencsére azért van pozitív példa is, szinte mindig látok minimum egy embert normális géppel, meg olyan optikával, mint egy csillagvizsgáló.
-
törölt tag
Még anno te erősítettél meg abban, hogy működik a zoom is, pont emiatt vettem meg.
Bárki bármit mond, én azért nappal is használom, gondolom egyértelmű melyik melyik:
(#9350) Aryon87:
Pedig azzal semmi baj nincs. Azért kisebb csak a felbontás, mert alul-felül vág belőle, de nem rontja le ezzel a képet... Nem kell mindennek 4:3 oldalarányúnak lennie, főleg ha valaki csak telón nézegeti őket.
-
zoltan77
aktív tag
-
Aryon87
félisten
válasz
Dilikutya #9344 üzenetére
Én már vártam 6 percet is mire a tejút képet megcsinálta
Jó a Gcam, szeretem. Kár hogy az enyémre nincs. -
Dilikutya
félisten
válasz
Aryon87 #9343 üzenetére
Nekem fent van az asztro mód miatt, amit a gyári nem tud. De akit ez nem érdekel, annak szerintem nincs különbség. Asztro módban az alap fél perces záridőt trükközi ki valahogy, így akár 4 perces expókat is lőhet, ami csillagos égboltnál jól jön. De ez tényleg csak erre jó, semmi másra, a gyári szoftver max. 30 másodperces záridejét se hinném, hogy sokan használják.
-
natë
nagyúr
Sziasztok, a gcam minden funkciója működik már a készüléken? Zoom pl.
-
zoltan77
aktív tag
válasz
magmakocka #9328 üzenetére
Nekem is csinálja de csak ha a 24.hu alkalmazást használom és azon belül ha görgetek akkor szokott megbolondulni az érintés, már megszoktam. Csak ennél az alkalmazásnál mutatkozott a probléma. Facebook+messenger párost nem használok.
-
icemad
nagyúr
Na ilyen nekem is volt android 11 alatt, de csak akkor, ha chrome böngészőt használtam. Váltottam Vivaldi-ra, az megoldotta. Ha nem chromeot használsz, akkor viszont nem ez a probléma és lehet, hogy tényleg a telefonnal van gubanc.
Egyébként nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem egyre jobban kezdenek idegesíteni az ilyen hülyeségek. És most nem a telefont szidom, hanem ezeket a pocsék szoftvereket. Számomra elképesztő, hogy pl android 2.1 és 4.4 között sokkal, de sokkal kevesebb problémám volt a telefonokkal. Most meg azt látom, hogy a programokat nem optimalizálják, oldja meg a telefon izomból, pedig némelyik teló már lazán hozza egy régebbi PC teljesítményét és még így is vannak gondok. És mindig egyre több probléma, minden frissítéssel újabb hibák, stb... Kezd tele lenni a tököm...
-
Blac1
aktív tag
válasz
Nekem is van ez a probléma. Akármit kapcsoltam ki be. Nem javult meg. Messenger+Facebook szintén kikapcsoltam az sem segített. Csináltam gyári vissza állítást, de semmi változás. Android 11 alatt is csinálta. Az a baj hogy random csinálja. Van mikor fél óráig nyomkodom és semmi gond. Van mikor három percen belül többször is. Van mikor rá nyomok például a home gombra háromszor is mire reagál. Nem tudtam rá jönni hogy mi okozza. Mind az idő mind a hely ahol csinálja véletlenszerű. Viszem szervizbe mihelyt tudok szerezni egy alkalmas csere telefont.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
kapcsold ki az érzékenységet, nekem is ugyan ilyen Spigen üvegfólia van rajta, nincs szükség rá, amúgy a Messenger+Facebook páros miatt nálam is előfordult sajnos, chat fej használata közben ha kis méretűre rakom a beszélgetést konkrétan 3 mp-ig nem érzékel a kijelző.... de amúgy komolyan hónapok óta itt van ez a bug és képtelenek javítani??
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Chatfej funkció kikapcsolása után is van nekem ez, hogy nem érzékeli a kijelzőt rendesen. Olyankor megnyitok egy appot és utána már jó.
-
samu74
addikt
válasz
magmakocka #9331 üzenetére
Szerintem az a sima fólia nem kavar be az érintésnek. Inkább szoftveres probléma. Várd meg a következő frissítést, ami 1-2 héten belül megjön(oneUi 4.1) ,következő lépés gyári visszaállítas és ha nem javul akkor szerviz.
-
gretzky77
veterán
válasz
magmakocka #9331 üzenetére
Dehogy tűnt úgy, nem is azért írtam!
Egész pontosan [Ez] van rajta! -
magmakocka
aktív tag
válasz
gretzky77 #9330 üzenetére
Nem, abszolúte nem te vagy ebben a hibás! A készülék hozza a maga formáját! Minden tekintetben úgy adtad át a készüléket, ahogyan leírtad. A gond itt csak annyi, hogy nem tudok rájönni arra, hogy mi a fenéért csinálja ezt a problémát... Számomra eléggé frusztráló ez az eset. Ilyet még az A40-s telefonomon sem tapasztaltam, pedig azon hamarabb ment az A12, mint ezen.
Akkor a Spigen-nél nem terjed ki az egész fólia a kijelzőre? Ezalatt azt értem, hogy maga a fólia nem teríti ki a kijelző aljától a végéig a részeket. Ezt mondjuk, nem értem pontosan.
Mondjuk a Facebookkal itt tényleg sok gond van. De volt egy időszak, amikor ezen alkalmazások nem voltak rajta a telefonon, s ekkor is csinálta... Ezért nem értem, hogy mi a franc van.
A fóliát nem igen szeretném levenni, mert azért mégis csak véd, de ez a probléma eléggé zavaró számomra.
Szóval, gretzky77, bocsi ha esetleg "úgy tűnt" mintha téged hibáztatnálak! Nem vagy ebben semmiképpen sem hibás. A samu farkára kellene rálépnem... De az ügyfélszolgálatosok olyan viccesek.
Azt se tudják felfogni, hogy mi a bajom.
-
gretzky77
veterán
válasz
Szia itt vagyok még olvasó módban! A tok valóban egy noname szilikon amit adtam hozzá, viszont ami rajta van az ugye üveg fólia és Spigen vagyis nem a gagyi fajta! Valóban volt több panasz az érintésre és több helyen is a Facebook , Messenger párost említik ludasnak! Én használtam ezeket az appokat és nem volt gondom vele, igaz még 11-es droid alatt!
-
icemad
nagyúr
válasz
Tokból jó lehet az UAG és a Lovemei is, azok elég jól védenek. Fólia helyett inkább üveget javaslok. Ebből rengeteg féle van.
Töltőből én a Samsungot ajánlom, de használtam már oneplus 8t warp töltőjével is, probléma nélkül. (ez 65 wattos, de a telefon nyilván annyit vesz fel, amennyi kell neki.)
A kijelző problémára én azt tippelem, hogy a Facebook/messenger okozza, több helyen panaszkodnak hasonlóról android 12-n. Próbáld meg azt, hogy ezeket a programokat kikapcsolod és a lite verziót használod. Play áruházban egyébként vannak kijelző tesztelő programok, én pl kijelző beégést vettem így észre.
-
magmakocka
aktív tag
A másik csoportban már feltettem a kérdést, de hátha itt több választ és okoskodást kapok!
Szóval, úgy körülbelül vagy 3 hónapja, ha vettem használtan egy Galaxy S20 FE Snapis telefont! (Itt hardveren, jó értékelésű egyéntől)
Úgy, mostanság kezdett el foglalkoztatni az a dolog, hogy a kijelzővel van valami gond. A telefont Sestore 2 éves garanciával kaptam meg. Egy szerintem noname tokkal és fóliával (mert a fólia az nem egészen terül el a telefonon, pontosabban, olyan mintha nem erre a telefonra szabták volna)
A gondom az, hogy egyes esetekben nem érzékel rendesen a kijelző. A messenger alkalmazásnál ki van kapcsolva a chatfej funkció. Valamint az érintés védelem is ki van kapcsolva! Egyedül csak a érintésérzékenység van bekapcsolva a képernyővédő fólia miatt. Tehát, ha elkezdek gépelni, akkor előszokott olyan fordulni, hogy nem veszi be az érintésemet mondjuk a bizonyos betűkre. Vagy játékoknál, de olyan is van, amikor elhúzom a kezdőképernyőn az ujjamat, akkor swipe helyett kattintást érzékel. (Mondjuk most tesztelésként bekapcsolom ezt a pöttyöt amivel megnézhetem, hogy az érintést nem-e az alkalmazások nem veszik be, valamiért...)
Valamint egy olyan kérdésem lenne, hogy Ti milyen tokot és fóliát (olyat, amivel nem fordulhat elő a fentebb leírt probléma) ajánlotok? Sokan a Spigen-t ajánlották. Egy olyan tok kellene ami nem csúszós, "esetleg" kitámasztható (a telefon) és minden részét a telefonnak jól védi! Kamera, hátlap, előlap (kiemelkedő).
(Bocsánat, ha az az egyén is itt van ebben a csoportban és nem érti azt, hogy miért kérdezem meg ezt többször... Szeretném igazából mindenki véleményét kikérni, majd aszerint dönteni, hogy melyik tokot veszem meg)
A képernyővédő fólia azért lenne számomra fontos, mert nem szeretném azt, hogy a rendes kijelzője karcolódjon! De ha esetleg a fólia a hibás, hogy nem érzékel rendesen. Akkor mit tudok tenni? A fólia alatt nincsenek buborékok. Teljesen jól lett felrakva. Akkor mi okozhatja?
Valamint, 25W-s töltőből melyiket kell megvenni? Mert én többfélét láttam...
Köszönöm majd a válaszotokat!
-
Sonex79
aktív tag
válasz
Rigormortiis #9325 üzenetére
+1, tényleg jó az a tok is.
-
kisNero
csendes tag
Köszi a tippeket, végül a Ringke fusion tokra esett a választásom (amelyik fekete szélű), tök jó fogása van, így talán már az én női kezemből se fog kicsúszni ez a tepsi.
-
Deck
titán
válasz
StarKiller89 #9321 üzenetére
+1 a Nillkin-re
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Az extra elsötétítés funkciót nem lehet valahogy automatizálni?
-
kelly416
veterán
válasz
kisNero #9314 üzenetére
Ha jó tokot keresem ami nem csúszik, samsung original tok. Én vettem egyet 7000-ért, mert így 10.000-et engedtek a telóból, nagyon elégedett vagyok vele. Egyébként ki nem adnék ennyi pénzt tokért, vettem volna valami MSVII scrub vagy frosted jelzésűt. Nem csúsznak kicsit sem, olyan mintha csiszolópapír lenne, csak idő ameddig ide ér ebay vagy ali piactérről.
-
samu74
addikt
válasz
kisNero #9314 üzenetére
Ha nem túl drága és jó tokot keresel ami nem csúszik, [ez elég jó].
-
kisNero
csendes tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a Spigen ultra hybrid tok mennyire csúszik? Jelenleg ami tok a telefonomon van (ebay, noname), már másodjára csúszik ki a kezemből, egyenesen a 3 hetes kisfiamra
Kellene valami normális alternatíva, mielőtt úgy esne rá, hogy kárt okozok szegényben. Alapvetően mindig száraz a kezem, ez plusz nehezítő tényező. Köszönöm a segítséget
-
noezmegmi
tag
12-es verzió nekem rosszabb akkumulátor időt hozott, másnak is ilyen vagy csak én jártam így? Kerestem a dac az micsoda?
-
Badboys
őstag
Engem inkább az érdekelne mikor lehet törölni a sok számomra haszontalan dolgot. Rut nélkül. Meg amit tovább fejlesztenek az általában rosszabb lesz. Mikor lehet tiltásra tenni azokat az engedélyeket amiket ők fix nem módosítóra tettek? Na ez inkább érdekelne mint, hogy milyen újítások jönnek mert abban nem sok köszönet van. Azt hittem felszabadítják a tiltott 5 G t. Nem mintha érdekelne na de hát.
-
samu74
addikt
-
laczkaba
aktív tag
S20-ra megjött az one ui 4.1.
-
kelly416
veterán
Én kikapcsoltam, de egy érintésre bejön az AOD (vagy felemelésre
) és ott az ujjlenyomat olvasó már aktív, úgyhogy gyakorlatilag egykoppos képernyőfeloldásom van.
Igaz, a lezárt képernyőmet nem látom, csak ha a power gombot nyomkodom, de azt csak a fiam nyomkodja, amikor hozza a telefont, hogy "Apa, brumm-brumm."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest