- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jUUh
addikt
válasz
PRDZsolesz #8167 üzenetére
Szia!
Az összefoglalót készítem, csak elég lassan haladok vele magánéleti és egyetemi szutykok miatt, de ígérem egyszer lesz.
Ahogy fentebb írták, fontos infó kb. az, hogy nemsokára jön az Android 12 OneUI 4.0. Én tokot a Spigent javaslom, most életembe először üveget is márkás Spigent tetettem rá budapesti SpeedShopba. (Szvsz nem volt olcsó, 9e Ft tok+üveg+felrakás, de cserébe mindkettő nagyon minőségi, semmi panasz rá)
Az SD verzió elvileg kevésbé melegszik fel, és jobban bírja akkumulátorban, de szvsz. egy átlagfelhasználó ha direkt nem figyel ezekre, nem biztos, hogy észreveszi. Én személy szerint a kialakult "rosszabb-nemrosszabb az Exynos" témában inkább a biztosra mentem egy SD-vel.
-
Septum15
aktív tag
válasz
PRDZsolesz #8167 üzenetére
Eddig egyik Android verziónál se volt semmi baj, most mindannyian a 12-es megjelenését várjuk, ami már elindult több országban is, valószínűleg hamarosan hozzánk is megérkezik.
A Snapis telefonok nem melegednek annyira, mint az Exynososok.
Nekem a gyári álló tok bevált, még ha egy nagyobb is lesz tőle a telefon. Nemrég rendeltem Ali-ról két sima szilikon tokot, ezek is beválnak, csak egy nagyobb esés esetén semmit sem védenek. Ma jött meg Aliról ez az üvegfólia is, ez talán egy kicsit kisebb, mint kéne, szóval egyelőre nálam marad a gyári fólia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest